Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

seni çok iyi anlıyorum kuzum gerçekten insan sıkılıyo ama şunu bilki sen kafaya taksanda takmasanda neyse kaderimizde yazılı o oluyo .aslında biz kendi kendimizi yıpratıyoruz herşey olacağına varmıyomu ?:34:sen biraz daha bekleyip aile doktoruna git bi kan testi herşeyi çözer duruma göre bitkisel bişeyler yaparsın .hiç boşuna stres yapma olurmu :48:

evet aynen dediğin gibi gelmiyene çay yok :63:

haklisin ebrarcim,ama inan hic bu kadar gecikmemisti,patlayacak bomba gibiyim,sislik var ustumde.bugun sabah uyandim mercimek tanesi kadar kahverengi akinti geldi elime:59:hala devami gelmedi,sanirim adet geliyor:43:sayet 3,4 gun daha gelmez ise,kan testi yaptiricam insallah..ama hersey allahi taktiri,seninde dedigin gibi biz ne kadar stres yapsakta kaderimizde ki ne ise onu yasayacagiz,dilerim rabbim tum evlat isteyenlere ve bize iki dünya saatedi evlatlar versin insallah:61:

Son düzenleme:
haklisin ebrarcim,ama inan hic bu kadar gecikmemisti,patlayacak bomba gibiyim,sislik var ustumde.bugun sabah uyandim mercimek tanesi kadar kahverengi akinti geldi elime:59:hala devami gelmedi,sanirim adet geliyor:43:sayet 3,4 gun daha gelmez ise,kan testi yaptiricam insallah..ama hersey allahi taktiri,seninde dedigin gibi biz ne kadar stres yapsakta kaderimizde ki ne ise onu yasayacagiz,dilerim rabbim tum evlat isteyenlere ve bize iki dünya saatedi evlatlar versin insallah:61:

hee demek kahverengi bişey geldi devamıda gelir umarım yada belkide yerleşmedir
amin kuzum yaa allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

hee demek kahverengi bişey geldi devamıda gelir umarım yada belkide yerleşmedir
amin kuzum yaa allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin

hic ümitlenmek istemiyorum ebrarcim,ama ne kadar desemde bir türlü kendimi ümit etmekten vazgeciremiyorum:5::5::5:gerci ümit olmasa yasamak ne kadar zor olur dimi:59::59:insallah ümit ettiklerimiz bir gun gercek olur:59:
evimizin karsisi cocuk parki,hergun parka bakip ic cekiyorum bendeeee:59::59:

canım arada kalmak zordur bende yaşadım bilirim ama mevlam herşeyin hayırlısını versin unutma takdir ondan inş hamilesindir bak umutlandırmak isteemme ama ben hastanede bi kadınla karşılaştım iki kez idrara tesit yapmış negatfi sonra sağlık ocağında kan testi yapmış oda negatif ve doktor adet söktürücü vermiş oda ne olu ne olmaz diye yutmamaış doktoragelid içeri bi girdi 2 aylık hamiel kısmet böğle şeyler

selam kızlar ben geldim.kulaklarım çınladı,bide çay pek güzel koktu canım çekti :1:nasılsınız bakimm

hic ümitlenmek istemiyorum ebrarcim,ama ne kadar desemde bir türlü kendimi ümit etmekten vazgeciremiyorum:5::5::5:gerci ümit olmasa yasamak ne kadar zor olur dimi:59::59:insallah ümit ettiklerimiz bir gun gercek olur:59:
evimizin karsisi cocuk parki,hergun parka bakip ic cekiyorum bendeeee:59::59:

tabiki kuzum ümit hep olmalı yoksa hayat çekilmez olur sen ümit etmeye devam et inşallah birgün gerçek olucak .
yaa aslında ben okadar iç geçirmiyorum hatta bazen ben niye çocuk istiyorumki diyebiliyorum .aslına bakarsan ben bebek seviyorum onun mis kokusunu büyüdükten sonra kızmayında sevmiyorum yaa :9:

öylemiiiii:30:cok tatli yaaa:61:yerim ben onuuu:69::69:benim yerime öp olur muuu:69:
öperim teyesi zevkle oğluşum tatlı yaa
kocam akşam gelince konuşuyo onunla içim bi tuhaf oluyo :43:
selam kızlar ben geldim.kulaklarım çınladı,bide çay pek güzel koktu canım çekti :1:nasılsınız bakimm
ayyy demek çay kokusunu aldın hemen sanada bir bardak dolduruyum kuzum :68:hoşgeldin sefa geldin
bu kuş seninmi balım ya çok ttaşı yirim ben onu maşallah maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:

evet kuzum yaa benim 5 yıldır bizimle yaşıyo işte
güya bebeğimiz olursa eşim özgür bırakıcaktı ama şimdi bebekde olsa bıraktırmam parçamız oldu :69:

canım arada kalmak zordur bende yaşadım bilirim ama mevlam herşeyin hayırlısını versin unutma takdir ondan inş hamilesindir bak umutlandırmak isteemme ama ben hastanede bi kadınla karşılaştım iki kez idrara tesit yapmış negatfi sonra sağlık ocağında kan testi yapmış oda negatif ve doktor adet söktürücü vermiş oda ne olu ne olmaz diye yutmamaış doktoragelid içeri bi girdi 2 aylık hamiel kısmet böğle şeyler

haklisin derdacim,arada kalinca cok zor oluyor,sanirim ben 2 yildir hic hamile kalmadigim icin herseyi bebege yoruyorum galiba:59:gercekten miii,kadinin kan testidemi negatif cikmis:30::30:gelde guven testlere:31:böyle oluncada ümitlenmemek elde degil:59:rabbim hayirlisini versin:61:

ayyy demek çay kokusunu aldın hemen sanada bir bardak dolduruyum kuzum :68:hoşgeldin sefa geldin

güya bebeğimiz olursa eşim özgür bırakıcaktı ama şimdi bebekde olsa bıraktırmam parçamız oldu :69:

hoşbuldum abla tşk ederim.nasılsın işleri bitirip gelmişsin maşallah.

$ali utku ritim 021.webp

umut sayesinde resim eklemeyide öğrendim :)))

Son düzenleme:
haklisin derdacim,arada kalinca cok zor oluyor,sanirim ben 2 yildir hic hamile kalmadigim icin herseyi bebege yoruyorum galiba:59:gercekten miii,kadinin kan testidemi negatif cikmis:30::30:gelde guven testlere:31:böyle oluncada ümitlenmemek elde degil:59:rabbim hayirlisini versin:61:

valla canım kanda negatif çıkmış hatta yanında eltisi vardı o bile şakına döndü bazen geç döllenme oluyo hiçbir test göstermiyo bazı bebek geç gelişiyo rabbimden hayırlısı testi tekrarla bence yada kan tesitni yaptır böğle arada kalmak zor
hemde daha iki sene olmuş bizimde 2 buçuk sonra geldi bebeğimiz rabbim hayırlısını versin inş

eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuz:69:sonra uctu gitti:59:ama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa:61:

hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii:7::7:

tabiki kuzum ümit hep olmalı yoksa hayat çekilmez olur sen ümit etmeye devam et inşallah birgün gerçek olucak .
yaa aslında ben okadar iç geçirmiyorum hatta bazen ben niye çocuk istiyorumki diyebiliyorum .aslına bakarsan ben bebek seviyorum onun mis kokusunu büyüdükten sonra kızmayında sevmiyorum yaa :9:

insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey:59:

Back
X