Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben iyiyim kuzum saol sen naaptın varmı gelişme adetle ilgili :34:
napim abla bende oturdum biraz sora yemeği yaptım,bi bakim dedim kimler var.yok bi gelişme hala aynı :18:
eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuz:69:sonra uctu gitti:59:ama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa:61:

hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii:7::7:

insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey:59:

hoşbuldum canım.saolsun ellerine sağlık güzel koktu zaten.sen nasılsın?hayırdır test fln gününmü geçti canım?

valla canım kanda negatif çıkmış hatta yanında eltisi vardı o bile şakına döndü bazen geç döllenme oluyo hiçbir test göstermiyo bazı bebek geç gelişiyo rabbimden hayırlısı testi tekrarla bence yada kan tesitni yaptır böğle arada kalmak zor
hemde daha iki sene olmuş bizimde 2 buçuk sonra geldi bebeğimiz rabbim hayırlısını versin inş

insallah derdacim yaa,2,5 seneye yaklasiyoruz artik:59:allahin taktiri iste,rabbim bizde o bayan gibi hayirli haberler almak nasip etsin insallah:61:3,4 gune kadar adet olmaz isem kan testi yaptiricam canim,:31:

eskiden bizimde vardi,muhabbet kusumuz:69:sonra uctu gitti:59:ama alisinca ayrilmasi zor oluyor yaa:61:

hosgeldin selinam,demek cayin kokusunu aldim,ebrarim tavsan kani demlemis mubarek,kokusu alinmayacak gibi degil kiii:7::7:

insallah ebrarim insallah,bebegin kokusunu kim sevmez canim yaa,mis gibiler,buyuyunce tatliliklari gidiyor malesef,sorumluluklari basliyor buyudukleri zaman...belkiden en cok cevre baskisindan dolayi bu davranislarimiz,bizi rahat biraksalar daha iyi olur hersey:59:

canım evet alışınca çok koyuyor ayrılık
ya kesinlikle öyle şu çevre baskısı olmasa zaten çok daha rahat ederizde ah bu insanlar bizim derdimiz milleti geriyo :47:

napim abla bende oturdum biraz sora yemeği yaptım,bi bakim dedim kimler var.yok bi gelişme hala aynı :18:

hoşbuldum canım.saolsun ellerine sağlık güzel koktu zaten.sen nasılsın?hayırdır test fln gününmü geçti canım?

iyi yaptın canım bizde kızlarla sohbet ediyoduk :32:
valla bebek varsa bizahmet gelmesin yoksa biran önce gelsin ve gitsin inşallah kuzum

afiyet olsun canim,benim gunum bu ay baya gecti canim,18 gun oldu:26:idrar testi yaptim gecen gun nagatif malesef,hic bu kadar gecikmezdi,normalde 4,5 gun gecerdi..neden böyle oldu bende anlamadim..hicbir belirtim yok hamilelik adina:59:sadece kasiklarimda ve yumurtaliklarimda sanci oluyor arada ve geciyor o kadar yanii:31::31::31:seninde gunun gecmis canim,gecmiste okudum insallah bebis vardir:61::61:

ben iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın canım

iyiyim canım çok şükür.hayat telaşesinde yuvarlanıp gidiyoruz.sen sanırım sezeryanı ve bebişin kemik gelişimi yüzünden biraz endişelisin.canım ya minnacık bak hüseyin emremiz bile toparlandı esmamızda toparlanır.merak etme.sezeryanda kötü bişey değildir canım normal doğumda hemen ayaklanırsın sezeryanda 2-3 gün tek fark bence budur üzülme olur mu.ben de korkak biriyim sanırım hamile kalırsam ben sezeryanı tercih ederim.gerçi Allahım o günleri nasip etsin de bunu düşünmek kalsın bana inş.annen nasıl oldu bu arada?

canım evet alışınca çok koyuyor ayrılık
ya kesinlikle öyle şu çevre baskısı olmasa zaten çok daha rahat ederizde ah bu insanlar bizim derdimiz milleti geriyo :47:

milletin agzi torba degil ebrarim,büzemiyoruz isteee:59::59::59::59:bilmiyorlar herseyin allahin taktiri oldugunu,ya da biliyorlar da,konusacak sey ariyorlar,dedikoducular ne olcek:47::47::47::47:

iyi yaptın canım bizde kızlarla sohbet ediyoduk :32:
valla bebek varsa bizahmet gelmesin yoksa biran önce gelsin ve gitsin inşallah kuzum
amin abla inş ya bebiş varsa no problem ama yoksa gelsin valla hiç stres fln da yapmadım zaten gelirmi gelmezmi diye.geçen ay hastalanınca baktım takvime tatile mi denk gelio diye yok dedim 5i gelir biz 12 si gitcez rahat rahat biter.aklımda yoktu bile böyle gecikeceği.hayırlısı bakalım.
afiyet olsun canim,benim gunum bu ay baya gecti canim,18 gun oldu:26:idrar testi yaptim gecen gun nagatif malesef,hic bu kadar gecikmezdi,normalde 4,5 gun gecerdi..neden böyle oldu bende anlamadim..hicbir belirtim yok hamilelik adina:59:sadece kasiklarimda ve yumurtaliklarimda sanci oluyor arada ve geciyor o kadar yanii:31::31::31:seninde gunun gecmis canim,gecmiste okudum insallah bebis vardir:61::61:
ayy baya geçmiş canım seninki.valla benim 2 gün fln geçti seninkinin yanında fıss yani benim gecikme.bazı belirtiler kandırır bazısıda hiç belli etmez canım.belli olmaz yinede çok bekleme test yap bence.hayırlısı inş hamilesindirr.

amin abla inş ya bebiş varsa no problem ama yoksa gelsin valla hiç stres fln da yapmadım zaten gelirmi gelmezmi diye.geçen ay hastalanınca baktım takvime tatile mi denk gelio diye yok dedim 5i gelir biz 12 si gitcez rahat rahat biter.aklımda yoktu bile böyle gecikeceği.hayırlısı bakalım.

ayy baya geçmiş canım seninki.valla benim 2 gün fln geçti seninkinin yanında fıss yani benim gecikme.bazı belirtiler kandırır bazısıda hiç belli etmez canım.belli olmaz yinede çok bekleme test yap bence.hayırlısı inş hamilesindirr.

öyle tatlım yaa hayırlısı olsun inşallah dur bakalım gündoğmadan neler doğar :38:

ay kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa :24:

evet canim baya gecti,3,4 gun bekliyim de,kan testi yaptiricam,adet gelmez ise sayet:31::31:insallah öyledir canim,dilerim sende hamilesindir:38:

aman ne işim olur yaa benim derdim bana yetiyo onlarda dert yok heraldeki çok ilgili ve alakalılar saolsunlar :60::60:

amaaaan,benim de heec isim olmaz dedikoducularlarrr:63::63::63::63::63:

iyiyim canım çok şükür.hayat telaşesinde yuvarlanıp gidiyoruz.sen sanırım sezeryanı ve bebişin kemik gelişimi yüzünden biraz endişelisin.canım ya minnacık bak hüseyin emremiz bile toparlandı esmamızda toparlanır.merak etme.sezeryanda kötü bişey değildir canım normal doğumda hemen ayaklanırsın sezeryanda 2-3 gün tek fark bence budur üzülme olur mu.ben de korkak biriyim sanırım hamile kalırsam ben sezeryanı tercih ederim.gerçi Allahım o günleri nasip etsin de bunu düşünmek kalsın bana inş.annen nasıl oldu bu arada?

saol canım benim verdiğin destek için biraz esmaya canım sıkılıyo ben sezeryandan değilde aslında nnemin yanımda olamamasından endişeliyim annem rahatsız biraz dilerim toplar biran evvel aslında küçük küçük şeyler birikiyo bazen işte
senden naber balım ben derdimle sıkmak istememe sizi

kızlar kkmı yavaşladı mesajlarım geç geliyo :26:

evet abla yavaşladı.f5 yapıp duruyom msj yok en son yaptığımda 1 sayfa dolusu msj çıkıyo.bende hepiniz bi anda yazıyonuz cvp ları diye düşünüyodum.
geçen kandilde babaannemle konuştum,yokmu bişeyler diyo.anneme gezmeden kalırım diye 2 çocuk doğurdun kaldın derdi hep.bende dedim annem gibi gezmeden kalırım diye yapmıyom dedim.olsun yap gezersin ne farkeder diyo,bak dayının gelini evleneli 1 sene olmuş işte o hamile kalmayınca millet laf etti kısırmı ki bilmem ne mi ki diye dedi.bende hiiçç yaşı büyük fln dinlemedim verdim lafı.köydekilerin sende dahilll hiç işiniz gücünüz yokmu milleti çekiştiriyonuz size ne olur olmaz köy yerinde kaç gün kocasını görüyo ki dedim.
gerçektende köyde çoğu erkek inşaatçıdır ve hep şehir merkezinde yerlere inşaata çalışmaya gider.kız napsın 1 yıllık evliliğinde kaç sefer gördü acaba kocasını da hamile kalacak.biz her gün görüyozda olmuyo.babaannemde olsa verdim valla lafı.çok biliyolar herşeyi tabi 8 tane doğurunca böyle konuşması rahat oluyo herhalde.

ay kızlar şu bahar işleri nezor yaa
valla kaç gündür battaniye yastık yıkamakdan canım çıktı bi bitsede kaldırsam ortadan balkon hiç boş kalmadı yaa :24:

allah kolaylik versin ebrarim,ben tasinirken mecburi temizlik yaptim:1::1:tabi bahara denk gelince,bahar temizligine gerek kalmadiii:32::21:artik kisa girerken sonbaharda yaparim insallah:18:bu arada bantaniye,yastik,yorgan,misafirlikler cok yorar insani,allah yardimcin olsun canim,benimde iki yastigim var,silikonlu yastikti,ben makineye attim bozuldular:1::1::1::1:onlari ne yapicam diye dusunuyorum simdiiii:31::31::31::31::31:icimden de cöpe atip kurtulmak geciyor:23::60::60::60::60:

Back
X