Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben artık kaçıyorum yaa makinadaki yastığı filan çıkarıyım gözlerimde azck dinlensin
daha sonra görüşürüz öpüyorum sizi

kolay gelsin ebrarcim,bende seni:54::54::54::54:

kesinlike ya biçok insan görüyorum evlenince hemen çocuğu olanlar yani.daha birbirlerine alışamadan çocuk oluyo ve onun sorumlulukları sadece anneye yükleniyo bide evin sorumluluğu var tabi.kadına ağır geliyo onun yapabileceği bişeyi paylaşmak istiyo erkek diretiyo ben çalışıyom benim görevim bu.bütün tartışmalar burdan çıkıyo.ama biraz zaman geçmesi ilk önce eşler arasında anlaşmayı sağlamak çok önemli.bi süre sonra zaten biz gibi çocuk çocuk diye kıvrananlar :60:hasret kalınca erkekte kadında çocuk yüzünden tartışamaz sanırım.her türlü iki tarafta öyle bi tartışma çıksa hemen lafı verir düne kadar mumla arıyodun çocuğu şimdi noldu.:60::60::60: bu yazıyı okuyupta biz vazgeçtik demeyinde.çocuk güzel bişey eşini seviyosan çocuk olmalı.ama başka şeylere dayalı olmamalı.

:128::128::128::128::128::128: helal olsun selinam,sana katiliyorumm:81:

ok abla görüşürüz.uzun zamandır böyle denk gelmedik iyi oldu sohbet fln.çok mutlu oldum :1:iyi bak kendine öptümm.

dicemde sen şimdi yurt dışındasın nasıl bulcan yün çubuğuyla çubuklanır o açılırdı ama olmadı yumuşatıcı kat ılık suya at içine onları biraz yumuşar.az güneşlet elinle didikle.bi minder için çok zahmetli olur dersen at çöpe kediler yatsın üstüne:60::60::60:

aslinda bende makinaya atsam yumusatici ile birlikte,sonrasinda yapsam olurmu diye dusunur iken sen yazdin selinacim,önce yapiyim acilmaz ise,atarim kediler sevinir,dicem ama,burda disarda gezen hayvan kedi vs yok,hepsi evlerde kus tüyü yataklarda beslenip büyütülüyor,yazik olur benim sIlIkonlara yaniiii:1::1::1::1::1::1::1:

selinacim,ben cikiyorum canim..bulasiklar makineye yerlesicek beni bekliyorda,gidim onlari yerlestirim.sonra yine görusuruz :16::16::16::16::16:

lagmiracim ve kardelencim altta göruyorum sizi,:82::82::82:sizde hosgelmissiniz kizlar,az islerim var sonra görusuruz insallah:58::58::58:

garipcim güle güle.kolay gelsin canım.
kızlar bende çıkıyorum az uzanayım kociş gelene kadar.öptm hoşçakalınn:79:

Kızlar güzel bi muhabbeti kaçırmışım bi dahaki sefer inşallah.

Derinim bende aynı işi yaptığım için biliyorum anlayışsız insan çok bütün dünya onların hizmetine verilmiş sanki
Selinacım kırmızılar gelmiş iyi bari tatile rahatça gidersin benim gibi zorluk yaşamazsın tamponla falan uğraştım bi havuza girmek için

Garibim sen baya ümitlendirdin beni çok geçmiş adet hayırlısı hadi bakalım.
Ebrarcım bahaneyle protokol gibi gitmişsin gideceğin yere ohh sağolsun yunuslar...

Şimdilik bu kadar yazabildim yorgunum arkadaşın kızının doğum günü vardı oraya gittik.Ankara da bi yerden bi yere gitmek iyice zorlaşmış yaa günümün yarısı yollarda geçti görüşürüz hanımlar

inşallahhhh hakkında hayırlısı olsun.
inşallah hamileyimdirr......:49::49::49::49:

iyi bakalım ..hakkında hayırlısı neyse onu versin Rabbim..
nasılsınız bakalım kızlar :74:

ben bugün adet oldum üzülmedim adet olmama hatta sevindim kendi geldi ve tedaviye başlıycaz artık aşılama yapıcak umarım herşey yolunda gider bugün aradım doktorumu ilaçlarını al ve gel bugün görmek istiyorum seni dedii hadi hayırlısı kızlar dua edin bana

ben ara ara girip hepsini okuyorumm

sizi kocamn çok seviyorumm :69:

olsun cok sıkıntı okumayı ben sevmem sizde sevmeyebilirsiniz.. başkalarının sıkıntısını bende cekiyorum ondan.. üzülüyorum falan...

kendi çocuguna höd dersin ama anlar elin bebesine ne desende anlamıyor arsız oluyorlar..

olurmu canım yaa burda dertleşicez elbetteki öyle düşünme sakın
hüzünler sevinçler hep bizim için paylaşmak kadar güzel bişey varmı

canım allah akıl fikir versin çocuklara sizede ecir sabır
bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor insan kendi evladına laf geçiremezken bide başkasının olunca bu daha imkansız oluyo galiba .inşallah düzelirler

benim uyuz kocam da yemek seçip duruyor toplasan 7 çeşit yemek anca.. ne yapacagımı sasırıyorum..
valla bu konuda çok haklısın helede benim gibi yemek seçen kocan varsa bende karar vermesine sinir oluyorum
saol canım kız zati acıktım gelirim hemencik:56::56::56::56::56::56:

bensiz cay hımmmmm.... 3 gündür içemiyorum zatennn...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 derdanur+

:68::68::68:hadi gelin çay içelim olmamı yaa :34:
b-684873-%C3%A7ay_resmi.jpg

iç çekmee biliyorum Rabbim vercek birgün ama zamanı var demekki daha :14::14::14: hakkında hayırlısı olsun inşallah....
hic ümitlenmek istemiyorum ebrarcim,ama ne kadar desemde bir türlü kendimi ümit etmekten vazgeciremiyorum:5::5::5:gerci ümit olmasa yasamak ne kadar zor olur dimi:59::59:insallah ümit ettiklerimiz bir gun gercek olur:59:
evimizin karsisi cocuk parki,hergun parka bakip ic cekiyorum bendeeee:59::59:

iyi yapmışsın.. babannen bir daha burnunu sokmaz sanırım..[ bu arada benim babannemde 8 tane doğurmuş..
evet abla yavaşladı.f5 yapıp duruyom msj yok en son yaptığımda 1 sayfa dolusu msj çıkıyo.bende hepiniz bi anda yazıyonuz cvp ları diye düşünüyodum.
geçen kandilde babaannemle konuştum,yokmu bişeyler diyo.anneme gezmeden kalırım diye 2 çocuk doğurdun kaldın derdi hep.bende dedim annem gibi gezmeden kalırım diye yapmıyom dedim.olsun yap gezersin ne farkeder diyo,bak dayının gelini evleneli 1 sene olmuş işte o hamile kalmayınca millet laf etti kısırmı ki bilmem ne mi ki diye dedi.bende hiiçç yaşı büyük fln dinlemedim verdim lafı.köydekilerin sende dahilll hiç işiniz gücünüz yokmu milleti çekiştiriyonuz size ne olur olmaz köy yerinde kaç gün kocasını görüyo ki dedim.
gerçektende köyde çoğu erkek inşaatçıdır ve hep şehir merkezinde yerlere inşaata çalışmaya gider.kız napsın 1 yıllık evliliğinde kaç sefer gördü acaba kocasını da hamile kalacak.biz her gün görüyozda olmuyo.babaannemde olsa verdim valla lafı.çok biliyolar herşeyi tabi 8 tane doğurunca böyle konuşması rahat oluyo herhalde.

Son düzenleme:
görüşrüüzz... kendine iyi bak iç geçirmeee
selinacim,ben cikiyorum canim..bulasiklar makineye yerlesicek beni bekliyorda,gidim onlari yerlestirim.sonra yine görusuruz :16::16::16::16::16:

lagmiracim ve kardelencim altta göruyorum sizi,:82::82::82:sizde hosgelmissiniz kizlar,az islerim var sonra görusuruz insallah:58::58::58:

alıntı aldıydım ama sayfayı kapattım yanlışlımla.
selina gözün aydın,yeni aya gelsin bebiş inşallah
altta göründüm ama o ara tlf geldi,daha tlf kapatmadanda kociş geldi,sayfa saatlerce açık kaldı
amma sohbet etmişiniz bu arad,bende kaçırmışım,temizlik yaptım çünkü,tıpkı dediğin gibi tam ortasından başladım:52::52::52:

Back
X