Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tamam kanka sen bak gökceme kuzum şimdi mis gibidir teyzesi için kokla öp olurmu
senide öpüyorum
buarada mayonu aldınmı?

öperim teyzesi ne dimek :)
ya ben kendime bikini aldım çok yakıştı önden sarkan güzel bi göbek arkadanda gelen ince uzun hatlar ve güzel mi güzel portakal görünümlü selülitler :9:
yaf yok hiç bişe almadım cano aklımda onda zaten ne giycem orda

öperim teyzesi ne dimek :)
ya ben kendime bikini aldım çok yakıştı önden sarkan güzel bi göbek arkadanda gelen ince uzun hatlar ve güzel mi güzel portakal görünümlü selülitler :9:
yaf yok hiç bişe almadım cano aklımda onda zaten ne giycem orda

kanka dediğim gibi haşama bbak ya aslında oralardada bulursunda biraz pahalı olur aslında ben sana alır yollardımda vakit yokki .
aman takma bulursun belkim annenlerin orda :34:
bikini giyersen pataklarım seni hee haberin olsun :47:

kanka dediğim gibi haşama bbak ya aslında oralardada bulursunda biraz pahalı olur aslında ben sana alır yollardımda vakit yokki .
aman takma bulursun belkim annenlerin orda :34:
bikini giyersen pataklarım seni hee haberin olsun :47:

he yaa bikini gşycem sen patakla :) ya yok giyemem ben bikinide anca şort alıcam bide sıfır kol bulursam ondan alırım haşemayada baktım netten 70 tl felan yazıyodu du bakalım bişeyler bulurum inş yaa bu arada orada kocayı kıskanma krizleri geçirmeden geleyim inş:)senin haşema vardı demi :)

bu arada master shef te semrayı birinci yaparlar çok ilgi gösteriyolar ona sinir oluyom yaa ne kadar yetenekli kiş i vardı elediler

he yaa bikini gşycem sen patakla :) ya yok giyemem ben bikinide anca şort alıcam bide sıfır kol bulursam ondan alırım haşemayada baktım netten 70 tl felan yazıyodu du bakalım bişeyler bulurum inş yaa bu arada orada kocayı kıskanma krizleri geçirmeden geleyim inş:)senin haşema vardı demi :)
:60::60::60::60:
ya biliyom zaten giymiyeceğini delüş .evet çok phalı yaa gerçi kız kardeşimde açıklar için olan haşemadan almıştı 70 e .benimki tesettür haşeması cano yollayam sana istersen :60::60:
ya sen okadar kıskançmıydın yaa bunu daha önce bilmiyodum ben :30:
bu arada master shef te semrayı birinci yaparlar çok ilgi gösteriyolar ona sinir oluyom yaa ne kadar yetenekli kiş i vardı elediler

evet semrayı yapcak gibiler bence ferhat olmalı

sevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçi :27:
canım bencede testi tekrarlar ne olur ne olmaz herşey rabbimin elinde ol derse olur inşallah .
canım aslında batuhanı bende seviyorum favorim tuğsan ve ferhattı tuğsan elendi bakalım ferhat alıcak gibi ama sanki semrayada farklı davranıyolar gibi :30:
buarada kuşumuzun cinsi saka tatlım :21:
ay işleri sorma yaa ne bulsam yıkıyorum fatura gelincede kocam makinaya atıp beni yıkıycak :30:canım balkon olmaması çok zor yaa kurutmalıkda canı çıkar insanın allah kolaylık versin sağlık olsun yeterki canım bende 7 yıl senin gibiydim

kaçak dönmüş aramıza merak ettik seni kuzum yaa enazından msnden not bırakki iyi olduğunu bilelim
bidahaki gelişindede müjde verirsin umarım tatlım :38:

bak bak yine kötü düşünceler başlamış hemen kiste yorma kuzum hayra yoralım hayır olsun inşallah

canım nededi doktor paşa nasıl herşey yolunda inşallah :nazar:
COK ŞÜKÜR ablacım paşamız iyi herşey:nazar::nazar: normal ama arada ağrım oluyo onada normal dedi:1:

amin Allah akıl fikir versin..

mersindeyim kareşmin yanında suları berbat ve cayları yok içemiyorum.. ahh keşke gelsem pierlottide yada gülhane parkında semaverle cay içsek.. neyse birgün olur inş.. :)
evet kesinlikle öyle allah akıl versin nediyelim

resim yüklüyodum ona olmadı dedim canım

ayy üzüldüm yaa ama niye 3 gündür içemedin hayırdır :26:gel ben sana demlerim yada boğazda içeriz :34:

yok tatlım saka cinsi

ewet özelimiz falan yok beynel minel olduk.. Allahım bana da annemede sabır versin.. hayırlısı ile kurtarsın bizi bu durumdan.. yoksa işimiz iş..
cnm benım geçmişe bakamamıştım ama sen boyle yazınca dayanamadım baktım da derdin büyük cnm.sabır lazım başka birşey değil,herkesin aile yaşantısı wardır özel.ama sizin kalmamış belli ki cnm.çok karışık bir durum.allah yardımcınız olsun cnm.annene de bol sabırlar dılıyorum
:66:

selam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo ki:1:olcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:

:92::92:

iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
:54::54::54:

sevcanım dün msn muhabbeti yaptık gerçi :27:
canım bencede testi tekrarlar ne olur ne olmaz herşey rabbimin elinde ol derse olur inşallah .
canım aslında batuhanı bende seviyorum favorim tuğsan ve ferhattı tuğsan elendi bakalım ferhat alıcak gibi ama sanki semrayada farklı davranıyolar gibi :30:
buarada kuşumuzun cinsi saka tatlım :21:
ay işleri sorma yaa ne bulsam yıkıyorum fatura gelincede kocam makinaya atıp beni yıkıycak :30:canım balkon olmaması çok zor yaa kurutmalıkda canı çıkar insanın allah kolaylık versin sağlık olsun yeterki canım bende 7 yıl senin gibiydim
ablam alıcam yapıcam bakalım test.ama içimden yapmak gelmyıor:97:
benim de tuğsan faworim ablam:34:
çok tatlı oğluşunuz ablam yaaa maşallah diyiim nazar değdirmeyelim...
aynen abla aman temiz olsunlar da boşwer yıkayalım bisss.benimkisi kendi dedi wallahi herşeyi at kıyafetlerı dıye.ben de atıyorum:9: zaten 2 kişi olmamıza rağmen fatura hep yukarlarda napayım aynı gelir:1:
ay sağol ablam ewet ya balkon yok aslında ben annemın ewınde de balkona cıkmıyordum hıc ama bole de ne camasır ne bısey...fransız balkonmuş.napıyım işime yaramayan balkonu 1 karış mermerı war 3 camım da sokaga bakıyor fakat hiçbir işe yaramıyor kiii

selam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo ki:1:olcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:
selam selınam hadı hayrlısı cnmm benım gıt gel tatılıne de yawruşun olur ınşallah güzel bir tatılden sonra...

:92::92:

iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
:54::54::54:
hadi cnm bismillah hayrlısı olsun.:64:

Back
X