- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canım,vardır herşeyde bi hayır,belkide bu bahaneyle gelir bebişin.selam kızlar iyi akşamlar.ben pek iyi değilim bugun sabah eşim gitti ama ben sancıdan ölüyodum hem dayanılacak gibi değildi hemde mide bulantısı vardı,tansiyonumda düşünce eşim geldi,o gelene kadar kayınvalidem yanımdaydı sağolsun.eşimle dr a gittik.ben dr umu deiştirmiş oldum.dr muayene etti ca125 ile kan tahlili istedi.kan verdim o sırada dayanamıyorum diye dr iğne yaptı ağrı kesici.o iğnede benim sancımdan berbat ağrı yaptı totomda bacağım fln aksak askak yürüdüm.ca125 tahlili çikolata kisti varmı yokmu diyeymiş.şükür bişey çıkmadı.bu sancılarını tek geçirecek şey var dedi bende neymiş diye atladım tabi.çocuk doğurcan dedi.bende dedim olmuyo kiolcak olcak merak etme dedi.tatili uzatmıcaz perşembe akşam gelicem inş cuma dr vajinal ultrasondan bakıcam dedi o gün öğleden sorayada hsg çekelim dedi.bende acı çekermiyim pek dayanıklı değilim dedim.narkozsuz çekilmiyo zaten merak etme bişey hissetmezsin dedi.filmden sorası içinde aşılama önerdi eşimin sperm sonuçlarına bakmıştı.ama yinede senin filmden sonra tekrar eşin test vericek dedi.bakalım hayırlısı kızlar bi sancıyla vardım başka yollar çizdik.aslında eşimin de hep düşüncesi temmuz ayında bu konulara yoğunlaşmaktı sanırım öyle olucak.hayırlısı olsun hakkımızda.merak etmeyin diye girip bildireyim dedim kızlar hepinize hayırlı akşamlar hoşçakalın,yarın sancım fln olmazsa girerim inş.:80:
hayırlı olsun cicişim.:92::92:
iyi akşamlar kızlarrr ben doktoruma gittimm hayırlısıyla başladım bugün göbişten ignelere hadi bakalım hayırlısııı kızlar hepimiz içinn
![]()
kardelen selam cnm nasılsın??kımseler yok bu akşam:97:
sevcancım,eve geç geldik,yemek pişerken pc yi açtım,geçmişi okurkende yemek pişti,göremedim yazdığını.