pelin67 cnm Allah rahmet eylesin.
cok sagol canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelin67 cnm Allah rahmet eylesin.
cnm hayırlısı olsun dıyelım bir gün göreceksın ınsallah ı ı çizgiyi inşallah...ben de hep başkalrının ısrarlarıyla yapıyorum test yoksa hüsrana uğramaktan bıktım yapmak ıstemıyorum test fılanNaber kızlar adetim geçikti kardeşimin ısrarıyla test yaptım herzamanki gibi tek çizgi çıktı kısmet bir olsamda şu aşılama başlasa çok iyi olucak.
hakknda hayrlısı olsun canım.sabret cnm bak hamıle kalabılıyormussun.kayıpların da olmus cnm ama sabredeceğiz napalım.iyi bır dr a gıt canım druna guwenıyorsan ok.benım de bır tanıdıgım kan pıhtılaşması yuzunden çok kayıp yaşamıştı bebe aspırını werdı dr kanı sulandırmak ıcın sadece onu içti ve sımdı 6 yaşında kızı war.senin dr un ılaç fılan werdı mı iğne mı werdi??bende aşılama düşünüyorum önümüzdeki ay ama daha doktorumla konuşmadım kafam çok karışık moralimde bozuk artık günler geçmiyor benim için canım çok sıkılıyor bizim çocuk olmasında sıkıntı yok normal yolla hamile kalabiliyorum ama daha önceki 2 hamileliğimde sıkıntılı geçti bebek karnımda öldü falan daha sonra testler falan bende kan pıhtılaşması sorunu çıktı yani şimdi hamile kalınca iğneye başlayacak doktorum ama ben hamile kalmak için uğraşmak istemiyorum aşılama yaptırsam süreyi hızlandırmak amaçlı ama öylede ya tutmazsa diyorum daha çok psikolojim bozulacak . çok uzattım kusura bakmayın ama sanki bir çıkmazın içindeymişim gibi![]()
cnm kan testi yaptım adetıme 1 hFta kala yok birşey.adetım de geçtı ama sorun hormonlarım sanırım zaten hamıle kalmdan once her ay ilaçla adet oluyordum.canım yapacağım bır ara ıdrar testı ewde ama yok bısey e kan da yaptırdım zaten...cok sagol canım amin...okudugum kadarıyla test yapcakmışsın inş hayırlısıyla gelmiştir bebişin sevcanım...
amin canım cok sagol...
kızlar hepinizi cok özledim inş iyisinizdir ben hic iyi degilim her şey üstte üstte geldi...babam kadar cok sevdigim eniştemi kaybetim...rabbim sarını veriyo ama cok zormuş gercekten kendime üzülürken şimdi onun acısı eklendi...gecmişe bakamadım kusura bakmayın...rabbim bizleri kötü imtihanlarla sınamasın...bebek konusunu uzun bir süre kapatmaya karar verdim eşimle aldık bu kararı ikimizd cok yıprandık.rabbim sizlere en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler verir inş...hepiniz cok iyisiniz allah razı olsun sizlerden once rabbimin sonra sizlerin dualarıyla ameliyatın cok iyi gecti allaha şükür bundan sonra kendimi toparlamaya calışcam...ama sizlerden de ayrılmıycam inş daha sık gelmeye calışcam...hepiniz kendinize cok iyi bakın...
![]()
selam cnm nasılsın lagrıma?selammm nasılsınızz??? ya ben cok yanmışım şuan kavruluyorum.. güneş yakmıyor gibiydi ama kavurmuş off... canım cok yanıyorr...
:80:
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
ewet cay içmemlazım acayip canım çekiyor ya... ımmmmm
Öyle valla canım insan tek çizgiyi görünce kötü oluyor ama sabır diyorum heralde ben iki çizgi görürsem acaba şaşımı oldum derim bakalım aşılamam ne olucak bir hastalansam başlıycaz tedaviyecnm hayırlısı olsun dıyelım bir gün göreceksın ınsallah ı ı çizgiyi inşallah...ben de hep başkalrının ısrarlarıyla yapıyorum test yoksa hüsrana uğramaktan bıktım yapmak ıstemıyorum test fılan
hakknda hayrlısı olsun canım.sabret cnm bak hamıle kalabılıyormussun.kayıpların da olmus cnm ama sabredeceğiz napalım.iyi bır dr a gıt canım druna guwenıyorsan ok.benım de bır tanıdıgım kan pıhtılaşması yuzunden çok kayıp yaşamıştı bebe aspırını werdı dr kanı sulandırmak ıcın sadece onu içti ve sımdı 6 yaşında kızı war.senin dr un ılaç fılan werdı mı iğne mı werdi??
cnm kan testi yaptım adetıme 1 hFta kala yok birşey.adetım de geçtı ama sorun hormonlarım sanırım zaten hamıle kalmdan once her ay ilaçla adet oluyordum.canım yapacağım bır ara ıdrar testı ewde ama yok bısey e kan da yaptırdım zaten...
cnm sabret ewet üst üste yaşadın bişeyler ama sınav dunyası işte,sabret cnm bnm
selam cnm nasılsın lagrıma?
canım güneşte çok durma kıs yanarsın çok walla...:82:
cnm ben unuttum ya balık hafızamlasen nerde tatildeydin cnm????ohhh ne güzel tam zamanı aslında tatılın şu anda çok sıcak olmadan...
cnm hayırlısı olsun dıyelım bir gün göreceksın ınsallah ı ı çizgiyi inşallah...ben de hep başkalrının ısrarlarıyla yapıyorum test yoksa hüsrana uğramaktan bıktım yapmak ıstemıyorum test fılan
hakknda hayrlısı olsun canım.sabret cnm bak hamıle kalabılıyormussun.kayıpların da olmus cnm ama sabredeceğiz napalım.iyi bır dr a gıt canım druna guwenıyorsan ok.benım de bır tanıdıgım kan pıhtılaşması yuzunden çok kayıp yaşamıştı bebe aspırını werdı dr kanı sulandırmak ıcın sadece onu içti ve sımdı 6 yaşında kızı war.senin dr un ılaç fılan werdı mı iğne mı werdi??
cnm kan testi yaptım adetıme 1 hFta kala yok birşey.adetım de geçtı ama sorun hormonlarım sanırım zaten hamıle kalmdan once her ay ilaçla adet oluyordum.canım yapacağım bır ara ıdrar testı ewde ama yok bısey e kan da yaptırdım zaten...
cnm sabret ewet üst üste yaşadın bişeyler ama sınav dunyası işte,sabret cnm bnm
cnm ben unuttum ya balık hafızamlasen nerde tatildeydin cnm????ohhh ne güzel tam zamanı aslında tatılın şu anda çok sıcak olmadan...
Canım herşeyin hayırlısı bak sorunun bulunmuş inşallah bundan sonraki bebişler sağlıkla gelirler benimde bir düşüğüm var birde tüp yaptım ama olmadı bakalım bu sefer inşallah olur.sakın kendini üzüp kısır döngüye sokma hep olumlu düşün.
evet ama tedavi süreci çok sıkıntılı işte bilmiyorum ya belkide ben çok büyütüyorum sonuçta beterin beteri var çok şükür yinede halimize bu arada teşekkür ederim yorumsuz geçmediğin için Rabbim en kısa zamanda en hayırlı şekilde bebişlerimizi verir kucağımıza umarım Allah seninde gönlüne göre versin canım :)
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız
pelincim kuşum başınız sağ olsun allah mekanını cennet etsin eniştenin
bende bebek konusunu kapattım kuşum şimdi daha mutluyum hamdolsun sende daha iyi olacaksın allahın izniyle rabbim bir daha yaşatmasın inş.
haftaya evim taşınacak kızlar canım bişey yapmak istemiyor haftaya toparlıycam inş. mutfakla yatak odasını sizler nasılsınız
samyeliden haber var mı umarım iyidir
cnm hayırlısı olsun dıyelım bir gün göreceksın ınsallah ı ı çizgiyi inşallah...ben de hep başkalrının ısrarlarıyla yapıyorum test yoksa hüsrana uğramaktan bıktım yapmak ıstemıyorum test fılan
sağol canım hepimiz için inşallah şu anda sadece folik asit verdi henüz 2 ay önce kürtaj olduğum için temmuzu bekliyoruz yeniden hamilelik için korunmayı bıraktığımızda bebk aspirini hamileliktede iğne verecekmiş hayırlısı bakalım yinede umutlu olmak lazım herşeye rağmen :)
hoşgeldin canım...amin cok teşekkür ederim...evet tosticim bende uzun süre kapatmak istiyorum yaşadıklarım cok yıprattı beni ve eşimi ama sabretmeliyiz inş bende senin gibi iyi olurum en kısa zamanda rabbim hayırlısını versin hepimize...yeni evin hayırlı ugurlu olsun canım fazla yorma kendini...
rabbim kabul etsin yapılan tüm duaları,inşallah hamile olursun en kısa zamanda.Canım herşeyin hayırlısı bak sorunun bulunmuş inşallah bundan sonraki bebişler sağlıkla gelirler benimde bir düşüğüm var birde tüp yaptım ama olmadı bakalım bu sefer inşallah olur.sakın kendini üzüp kısır döngüye sokma hep olumlu düşün.
Öyle kardelencim umarım bu sefer olur yarın zuhuratbabaya gidicem kısmet olursa kuzeniminde hiç şansı yoktu 3 cuma gitti öteki ay hamile kaldı inşallah benimde olur gidersem hepiniz için isimlaerinizle dua edicem.
amin canım cok sagol allah razı olsun...iyi olmaya calışıyorum işte kardeloşum sen nasılsın...
Lagrima canım bepanthen sür iyi gelir bende bir sene çok kötü olmuştum çok iyi geliyor.