Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

napcaz bilmiyorum valla sıcakla hiç aram iyi değill
Allah yardım etsin bize:9:
evet kuzum allahın iniyle geldi gün hayırlısıyla kurtulur inşallah amin diyorum :34:

:1::1:
inşaallah ablammm
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun :D

ayy sürekli duş mu alıyorsun cnm inş su toplamaz ben bi kere öyle yaptım da kaç gece yatamadım valla

sevcanımm iyiyim kzuum hoşgeldin
ben çıkıyorum kızlar sabah 6buçukta dikilmem lazım yine iyi geceler hepinize

hımmm tüh neden kiii.... :26: :26:

canim adetim gecikti ondan sanirim:43:

sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı :1:
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki :5:

banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallah :16:

peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canım
gerçi moralin kötüdür allahım sabrını versin inşallah .özledik seni bitanem inşallah toparlanırsında yine eskisi gibi aramızda olursun

ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı :43:

bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canım

tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim seni
buarada kolay gelsin taşınma telaşı başlamış

oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallah

ayy gel kucaklaşalım tatlım :48::48:
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine

saol garibim ben iyiyim sen nasılsın kuzum adetten ne haber ?

herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım

bende iyiyim ebrarcim,yok canim adetten bir haber yok daha,ben bekledikce o inat etti:63::63::63::63::63:

cnm yumurtlama gününde misin ondan olabilir sanırsam

selam cnm çok şükür seni sormalı

hay allah kuzum geçmedimi hala bi gitsen bari doktora yaa hayrolsun

ececim bende öpüyorum seni adet geldimi haber ver bize

selam berrincim nasılsın canım

yumurtlama gunumdemiyim bilmiyorum canim,ama adetim gecikti,belki ondan:59::59:

daha 5 gün yokum çoktan yumutlarım o zamana boşa gider bu durumda :60::60::60:

bellimi olur belki gec yumurtlarsin:34::34::34::34::34:

hadi bakalım cnmm başla çabucak gelsin bebişin:emir_bebek:
cnm ben de 2 gündür ew işlerinden yorgunum ve hep sabır dilesem de dua okusam da 2 gündür iyi değilim çok istiyorum bebiiş:14::14:

iyi akşamlar cnmm iyi sen nasılsın?

sen nasılsın cnm??

bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadı:50:
2 ay bu ay adet gelmedı hep stres pfff
ewet cnm umutlar olmasa zaten biterizzz

iyi yapmışsın canım dikkat et heee beyaz tenliymişsin de ben gibi.amannn dıyorum.

iyi akşamlar cnm sen nasılsın??

selam cnm kendı adıma bunalımım bıraz sen nasılsın??:97::97:

ay ewwet cnm ya ben de aynen eşime sarıyorum sonra o da erken uyuyor çunku çok yoruluyor çalışırken stres fılan hep o da.hep tekım yani ben de gunduz de akşamı da ay ağlıyorum yazarken çok ruhum sıkılıyor.olsa bbeişimiz de ewe neşe ses gelsinnn

slm cnmmm maşallah emremiz büyüyor kokla benım yerıme paşayı:34:

amın cnm da bebkten değil hormonlardan gelmıyor :50::50:
aynen cnm bıktık dıımı tek çizgiden yaa allahım :14::14:

yok ablam onceden de kalan kıyafetler wardı duruyordu bazada beklettım e yok kıme wereyım ben de eşime werdim goturdu almışlar.

cnm benım yapıcam haftasonu fılan yaparım test...
sen de dra gıtmıssın cnm dıkkat et bol su lıkır lıkır iç emi derinim...hadi yavaş yavaş alışırsın işine inşallah cnmm.kocanlasın sıkılmazsın da hoş yoğunluktan sıkılman da mümkün değildir ya:97:
öptum cnmmm:54:

evet canim biktik yaaaa,rabbim buyuk olacak insallah birgun:61::61::61:

selam bayanlar ben geldim nasılsınız banada yer varmıı aranızda:52:
selam cnm tabii war:34:
hoşgeldin :54:

berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+

selam arkadaşlarım.ben geldım de alıntılardan yenı selam yazabılıyorum...ıyısınız ınsallah.ben bunalımım bıraz geleyım de rahatlayayım dedim:97::97::97:

sağol cnm iyi gelır walla ;))

ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennn

ohh abla super olur walla:46:

hem yanıktan kurtulma hem de bakım he lagrıma:34::12:

ya kızlar nerde ne zaman buluşuyorsunuz siz ben bılmıyorumm ve kım kım???

evet canım ya yazlar cekilmez hale geldi bu arda umutsuz yok demiştin bana canını sıkma diyecem ama olmuyo biliyorum bu aralar ben de de var bişeler kendimi bile cekemez oldumm

ay cnm benım de aynen yaaa nefes alamıyorum sıcakta o yuzden kışı cok sewıyorum bennn

Valla ben ebrar bu hafta buluşucaktık olmadı inşallah önümüzdeki hafta toplaşalım.Sen bahçelievlerdemisin.

Hoşgeldin canım tabiki var kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.

cnm ben de 2 gündür ew işlerinden yorgunum ve hep sabır dilesem de dua okusam da 2 gündür iyi değilim çok istiyorum bebiiş:14::14:

sen nasılsın cnm??

bend e kurtaj oldum 2 bucuk ay once dr 1 ay bekleyip başlayın çalışmlara dedi 1 ay çalştık ama olmadı:50:

iyi yapmışsın canım dikkat et heee beyaz tenliymişsin de ben gibi.amannn dıyorum.

ay ewwet cnm ya ben de aynen eşime sarıyorum sonra o da erken uyuyor çunku çok yoruluyor çalışırken stres fılan hep o da.hep tekım yani ben de gunduz de akşamı da ay ağlıyorum yazarken çok ruhum sıkılıyor.olsa bbeişimiz de ewe neşe ses gelsinnn

yok ablam onceden de kalan kıyafetler wardı duruyordu bazada beklettım e yok kıme wereyım ben de eşime werdim goturdu almışlar.

sen de dra gıtmıssın cnm dıkkat et bol su lıkır lıkır iç emi derinim...hadi yavaş yavaş alışırsın işine inşallah cnmm.kocanlasın sıkılmazsın da hoş yoğunluktan sıkılman da mümkün değildir ya:97:
İnşallah canım bekledikçede kasar şimdi.

berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+

selam arkadaşlarım.ben geldım de alıntılardan yenı selam yazabılıyorum...ıyısınız ınsallah.ben bunalımım bıraz geleyım de rahatlayayım dedim:97::97::97:

tşk ederim iyiyim sizler nasılsınız arkadaş edinmeye çalışıyorum iyiki üye olmuşum bu siteye 3 gündür canım sıkılmıyor valla:nazar:

Kahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürüm

Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.

Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.
bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:

tek taşla iki kuş :D :D

inşaallah ablammm

ayy sürekli duş mu alıyorsun cnm inş su toplamaz ben bi kere öyle yaptım da kaç gece yatamadım valla

bende iyiyim ebrarcim,yok canim adetten bir haber yok daha,ben bekledikce o inat etti:63::63::63::63::63:

sen nasılsın cnm??

berrin1985,
oezel,
AnaToLia_+,
lagrima,
garip,
banu145145,
ebrar_53+

yok bir kere sürüyorum işte yatarken alıyorum dusumu :D koyun yogurdu olmadıgı müddetce sorun yok :D market yogurtları cok kokmuyorr

inşaallah ablammm

aynen yaa fena hemde bu gün duamız vardı bitene kadar bayılacaktım sanki
allah kabul etsin berrinim negüzel
kalabalık olunca insan nefesindende ısınıyo ortam fena oluyo
böyle buz dolabından cıkartıyorsun buz gibi cosss diye sürüyorsun acayip süper oluyor soonra vucudunun ısısıyla ekşiyor ama olsun dusa giriyorsun pammuk gibi oluyorsun :D
:1::1::1:
ohh şifa olsun canım yoğurt her derda devaymış günde iki kase yiyin diyolar sen yemeyip vücuduna sürüyosun ama olsun oda iyi :1::1::1:
Ben bugece erken yatmayı deniycem hergece 3 te 4 te yatıyorum sinir oluyorum kendime yarında işim var kardeşimin evini temizliycem doktor ona yasakladı süpürmeyi bir gidip yardım ediyim tabi sabah uyanırsam yarın birde zuhuratbabaya niyetliydim ama arkadaş bulamadım tekte gitmek istemiyorum çok kalabalık oluyor.
Ebrar buluşmayı bir cuma yapsak bakırköyde buluşup hep beraber gitsek ne güzel olur aslında.
canım yaa süper olur diycemde çok uzak kuzum ben bakırköyü hiç bilmiyorum bide benimki takıntılı yollarmı bilmem

sen nasılsın cnm??

iyi yapğmışsın sevcanım yaa ihtiyacı olanlar nasiplensin
hoşgeldin herkese yerimiz var kendini tanıt istersen canım tanışalım

:68::68::68:
Kahve tütürmeden gidermiki ay yapsammı acaba heralde hiç uyuyamam onuda içersem kız ben aşılamadan sonra nasıl bırakıcam tütürmeyi bilmem valla arada eşimde gizli tüttürüm

Aman sorma mayıs ayında aşılama yapıcaklar baktım içim karardı valla.Kolay gelsin canım temizlikte zordur gerçekten bugün felaketti yandık valla yarın daha iyi olucakmış inşallah.

Aynen berrin benimde hiç aram yok yaz nasıl geçicek bilmem ben kış insanıyım kış çabuk gelsin inşallahhhh.
yok kuzum içme sakın yoksa gerçektende uyuyamazsın
ya sen yolunu bulursun kuzum arada kaçamak yaparsın stres yapma :34:

inşaallah ablammm

iyi uykular kuzum çok öptüm seni

kızlar kusura bakmayın benim pc kilitlendi cevap gecikti azcık

heee geç yumurtlayabilirim ama ben anlamam ki öyle şeylerden :D adetinde inşallah iyi birşey yüzünden gecikmiştir..

sen nasılsın cnm??

gene geldim ben:21:ay bi duş aldım kendime geldim he..:39:

baya kalabalıgızz...kızlar son yazımdan sonra alıntı almadım kaçırmıyım sizi diye...sagolun yazdıklarınız için:38:

sevcann test yapcen demek hadi hayırlısı cnm...

sag bacagımın arka kısmı dügümcük gibi yaa...bacacıklarım agrır:59::59:

garibim ya benimde senin gibi kasıklarım acıyo çok bu gece...:31:

23 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebişim yok olmuyor tek çare tüp bebek diyor doktorlar allah nasip ederse olacak inş.
İnşallah olur canım ne zaman deniycen.

bende kışı sevmezdim ama ne olduysa artık yaza katlanamıyorum yaslanıyormuyum ne bünye kaldırmıyo:18:
Valla ben çocukkende sevmezdim yani ben yaşlamıyorum :::))))))))))))))):60:

canım kahve cekti bak şimdi 10 kişilik yapsam içermiyizki hep beraber falda bakarız tüttürürüzde ayıp ettiniz hadi toplanın nasıl olsun kahveler :10:

Back
X