allah kabul etsin berrinim negüzel
kalabalık olunca insan nefesindende ısınıyo ortam fena oluyo evet canım ya bu gün sondu ama kursa gidiyodum alışmıştık iyi oluyodu aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalabalık olunca insan nefesindende ısınıyo ortam fena oluyo evet canım ya bu gün sondu ama kursa gidiyodum alışmıştık iyi oluyodu aslında
ezel aramıza hoşgeldin canım
ebuşşş tüttürmek yokkkkkhepinize cigara yasak
![]()
gene geldim benay bi duş aldım kendime geldim he..
baya kalabalıgızz...kızlar son yazımdan sonra alıntı almadım kaçırmıyım sizi diye...sagolun yazdıklarınız için
sevcann test yapcen demek hadi hayırlısı cnm...
sag bacagımın arka kısmı dügümcük gibi yaa...bacacıklarım agrır
garibim ya benimde senin gibi kasıklarım acıyo çok bu gece...![]()
öle dıyoruz cnm ama arada bunalım gelıyor boyle allah hayr etsınn ınsallahevet canım ya yazlar cekilmez hale geldi bu arda umutsuz yok demiştin bana canını sıkma diyecem ama olmuyo biliyorum bu aralar ben de de var bişeler kendimi bile cekemez oldumm
anladım cnm benımkısını kandırırsam ben de gelırımm :))))Valla ben ebrar bu hafta buluşucaktık olmadı inşallah önümüzdeki hafta toplaşalım.Sen bahçelievlerdemisin.
.
cnm ewet sıkılmaz canın.bak ben de bunalımım.buraya gelınce ıyı oluyorum sağolsun herkessstşk ederim iyiyim sizler nasılsınız arkadaş edinmeye çalışıyorum iyiki üye olmuşum bu siteye 3 gündür canım sıkılmıyor valla![]()
İnşallah olur canım ne zaman deniycen.
Valla ben çocukkende sevmezdim yani ben yaşlamıyorum :::)))))))))))))))![]()
23 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebişim yok olmuyor tek çare tüp bebek diyor doktorlar allah nasip ederse olacak inş.
ezel aramıza hoşgeldin canım
![]()
borç çok tüp bebek dünya para istiyor biraz hafifleyim sonra inşallah Allah nasip ederse
kalabalık olunca insan nefesindende ısınıyo ortam fena oluyo
ohh şifa olsun canım yoğurt her derda devaymış günde iki kase yiyin diyolar sen yemeyip vücuduna sürüyosun ama olsun oda iyi
canım yaa süper olur diycemde çok uzak kuzum ben bakırköyü hiç bilmiyorum bide benimki takıntılı yollarmı bilmem
iyi yapğmışsın sevcanım yaa ihtiyacı olanlar nasiplensin
hoşgeldin herkese yerimiz var kendini tanıt istersen canım tanışalım
yok kuzum içme sakın yoksa gerçektende uyuyamazsın
ya sen yolunu bulursun kuzum arada kaçamak yaparsın stres yapma
iyi uykular kuzum çok öptüm seni
kızlar kusura bakmayın benim pc kilitlendi cevap gecikti azcık
yaparım canım bı ara nabayım alıştık yapmayagene geldim benay bi duş aldım kendime geldim he..
baya kalabalıgızz...kızlar son yazımdan sonra alıntı almadım kaçırmıyım sizi diye...sagolun yazdıklarınız için
sevcann test yapcen demek hadi hayırlısı cnm...
sag bacagımın arka kısmı dügümcük gibi yaa...bacacıklarım agrır
garibim ya benimde senin gibi kasıklarım acıyo çok bu gece...![]()
ay içerim walla orta olsun cnm benımkısıcanım kahve cekti bak şimdi 10 kişilik yapsam içermiyizki hep beraber falda bakarız tüttürürüzde ayıp ettiniz hadi toplanın nasıl olsun kahveler![]()
iyi geceler cnm sana dainsallah lagmiracim,bu aralar guzel seyler duymaya cok ihtiyacim varr
neyse kizlar ben cikiyorum,hepinize iyi gecelerrr![]()
ay cnm arada kahve yanında yaparıs kısmaa beyaaaezel aramıza hoşgeldin canım
![]()
cnm kaç lıra ıstıyorlar ???borç çok tüp bebek dünya para istiyor biraz hafifleyim sonra inşallah Allah nasip ederse
ay gülüm senınkı ta sahici olmuş beaaa teşekkürler alıyım bir çiftiniyaa sevcanım..yazında cift çizgiyi çok güzel yapmışsın hee.bende onun kırmızısını denicem şimdikızlar hepiniz çift çizgili günler...hadi yapimde çagrışım olsun
I I
I I
I I
I I
I I
alın bol bol yolladım hepinize![]()
ı ı
ı ı
ı ı![]()
uffffff alintilar bozuk cikti yaaa,kusura bakmayim kizlarrr![]()
yaa sevcanım..yazında cift çizgiyi çok güzel yapmışsın hee.bende onun kırmızısını denicem şimdikızlar hepiniz çift çizgili günler...hadi yapimde çagrışım olsun
I I
I I
I I
I I
I I
alın bol bol yolladım hepinize![]()
yaparım canım bı ara nabayım alıştık yapmaya
hadı sıhhetler olsun cnm ben de yaptım 1 saat once fılan ıyı gelıyo bu havada
ay içerim walla orta olsun cnm benımkısı
iyi geceler cnm sana da
ay cnm arada kahve yanında yaparıs kısmaa beyaaa
cnm kaç lıra ıstıyorlar ???
ay gülüm senınkı ta sahici olmuş beaaa teşekkürler alıyım bir çiftini
ohhhh![]()
yaparım canım bı ara nabayım alıştık yapmaya
hadı sıhhetler olsun cnm ben de yaptım 1 saat once fılan ıyı gelıyo bu havada
ay içerim walla orta olsun cnm benımkısı
iyi geceler cnm sana da
ay cnm arada kahve yanında yaparıs kısmaa beyaaa
cnm kaç lıra ıstıyorlar ???
ay gülüm senınkı ta sahici olmuş beaaa teşekkürler alıyım bir çiftini
ohhhh![]()
evet yaşım küçük daha ama yanlızım işte o yüzden istiyorum kimsem yok izmirde ailem kayseride