sallama içemem ıh ıh nese baska zamana demleme cay isterim ama
hadi ben demleyeyim hepinizee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sallama içemem ıh ıh nese baska zamana demleme cay isterim ama
cnm gonderdım annen sanırım 2nızın fotosu war degıl mı avatarda?
amın cnm amınn
Canım rapor çıkar ben öye yaptım ilaçlar dahil 1500
hmm yakınmış cn bılıyorum ben oraları güsel ewler :)) ben güngüren cnm be bahcelıewler degılım..amın cnmmm
karıştıben değil cnm derınım sade ıstemıstı ben orta
![]()
tamam canım seninki orta derininki sade olur![]()
ay cnmmm beklersen ok demliyim ne demkksallama içemem ıh ıh nese baska zamana demleme cay isterim ama
oyy kıyamam kuzuım sana yaa üzülme lütfen bizlerinde olcak inşallah![]()
aminnnnsagol canim hosbulduk! Amiin insaallah. Gercekten hic kolay degilmis hamile olabilmek. Etrafinda yakin arkadaslarinin hemen hamile kaldigini duyunca insan daha da üzülüyo. Yüce Rabbim isteyen her anne adadyina bu gecenin yüzü suyu hürmetine bu gece herkesin ana rahmine bir bebek yerlestirsin insaalllaah!!!!!!!
müsaade senın cnm yoruluyorsun yoksa bırakmam senı de :)))kızlar..benim için çok geç oldu..uykum da geldi çok..müsadenizle ben kaçayım...hepinizi çok öptüm..Allaha emanetsiniz![]()
olur cnm ama sallama ok :))) demleme çabuk olmassss
allah yardımcınız olsun cnmmm
berrin ewet cnm etrafındakı bebklılerı gorunce daha da huzunlenıyor ınsan bana gecen ay gelmiştı kalmaya bebeklı bır mısafır de ılk kez ne zamandır bu kadar küçük bebiş gördugum ıcın ağlamıştım dayanamayıp kucağıma aldıgımda.miss gibiydi 3 aylıktı![]()
eline koluna sağlık cnmmcnm gonderdım annen sanırım 2nızın fotosu war degıl mı avatarda?
amın cnm amınn
tamam canım seninki orta derininki sade olur![]()
))
şu hastalığımı bi atlatayımmı rapor için uğraşalım olmazsa
sagol canim hosbulduk! Amiin insaallah. Gercekten hic kolay degilmis hamile olabilmek. Etrafinda yakin arkadaslarinin hemen hamile kaldigini duyunca insan daha da üzülüyo. Yüce Rabbim isteyen her anne adadyina bu gecenin yüzü suyu hürmetine bu gece herkesin ana rahmine bir bebek yerlestirsin insaalllaah!!!!!!!
Ben çıkardım sana nasıl yapıcanı anlatırım istanbuldaysanşu hastalığımı bi atlatayımmı rapor için uğraşalım olmazsa
amın cnm amınn
Yakınmışız ben hala kuaförüme oraya geliyorum.oralarda başka ben şimdi başakşehirdeyim.Canım rapor çıkar ben öye yaptım ilaçlar dahil 1500
hmm yakınmış cn bılıyorum ben oraları güsel ewler :)) ben güngüren cnm be bahcelıewler degılım..amın cnmmm
karıştıben değil cnm derınım sade ıstemıstı ben orta
![]()
ınsan buruluyor ozamn dıımı cnmmevet valla ya sanki inadına bu günlerde çok bebiş çıkıyo karsıma 4 tane arkadasım da hamile hayırlısı inşallah ya sabırrr
Kızlar inanın herşeyi zor hamile kalıyosun yok kese kalp atışı bebek hareket ettimi testleri hele bizim gibilere heralde ben hamile kalırsam doktorun evine yerleşirim ::))))hiç kolay değil canım ben 10 yıldır boğuşuyorum malesef
dualarına canı gönülden amin diyorum![]()
Ben çıkardım sana nasıl yapıcanı anlatırım istanbuldaysan
amın cnm amınn
Yakınmışız ben hala kuaförüme oraya geliyorum.oralarda başka ben şimdi başakşehirdeyim.
izmirdeyim canım yaa
canım çok geçmiş olsun hayırdır neyin avrkişu hastalığımı bi atlatayımmı rapor için uğraşalım olmazsa
offf deme kuzum yaa aslında buara bende öyleyim galiba sıyırıyoruz birlikteay cnmmm beklersen ok demliyim ne demkk
ay abla amın ya su 2 gundur ıstegım coğaldı göklere ulaştı yaaaa
aminnnn
müsaade senın cnm yoruluyorsun yoksa bırakmam senı de :)))
ıyı geceler bıtanemmm sen de allha emanetsın
![]()
Ben çıkardım sana nasıl yapıcanı anlatırım istanbuldaysan
hmmm kıs kuaförüne gelınce uğra bana daaacnm gonderdım annen sanırım 2nızın fotosu war degıl mı avatarda?
amın cnm amınn
Yakınmışız ben hala kuaförüme oraya geliyorum.oralarda başka ben şimdi başakşehirdeyim.
ilgi hastanesıne yakınım
ınsan buruluyor ozamn dıımı cnmm
sabırr aynen cnmmm
inşallah hayırlısıyla iyi olursun canım neyin var
ewet yaa cnmmm ay gelsın dıye nasıl beklerdım:97::97:Kızlar inanın herşeyi zor hamile kalıyosun yok kese kalp atışı bebek hareket ettimi testleri hele bizim gibilere heralde ben hamile kalırsam doktorun evine yerleşirim ::))))
ay abla walla yaaa bılmem noluyo böleeeecanım çok geçmiş olsun hayırdır neyin avrki
offf deme kuzum yaa aslında buara bende öyleyim galiba sıyırıyoruz birlikte![]()