Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi dileklerin için saol cnm bende anesteziyle çektirdim benim drum anestezili yapmam dedi bende yapan bi hastanede yaptırdım çok rahat oldu hiçbişey anlamadım aslında anestezili daha iyi ayıkken istemedende olsa kendini kasıyosun açık kanallar bile kapalı çıkabiliyomuş sende korkma ayıldığında herşey geçmiş olcak bundanmı korkmuşum diyeceksin

off ya aslında korkmuyorumda ne bileyim işte peki canım ne kadar sürüyor ayılman falan toplam bide ayıldıktan ne kadar sonra çıkıyorsun yani hiç hastanede tutuyorlarmı yada sonrasında ağrın falan oldumu :) çok mu soru sordum ya..

daha yeni bir yıl oldu evleneli 5 aydr da bebek düşünüyoz eşimde varikosel çıktı biras düşük cıkrtı değerler amja bununla da hamile kalanbilisin dedi bende merak ettim acaba bende tekrar mı gitsem diye cok mu aceleciyim ben ya

canım,şu an endişelenip,kendini strese sokma boşuna,bi kaç ay daha sabret bekelım,inşallah bişey yokturda,gelir bebiş.
ben çıkıyorum şimdi,ay bide bu sıra büyicem zaaar,paso hıçkırıyom ben yaaaaaa:89:

Anne benim yorganım maviydi

neden beyaz örttün üzerime

pamuk gibiydi yastığım

neden şimdi taş gibi

Gece lambasını yakmayı unutmuşsun

oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu

yağmur mu yağdı acaba?

neden etraf toprak kokuyor?

anne yatağıma böcekler girdi, alırmısın?

Hafta sonu değil beni niye yıkadılar ?

Üstelik yabancı kişiler!

Neden ağlıyorsun anne?

Yoksa bana küstünmü?

Beyaz kanatlı iki şey geldi yanıma

biri solumda durdu biri sağımda

sorular soruyorlar bana

fakat hiç birini bilemiyorum

çünkü bunları bana öğretmemiştin

"aç saçlarını, ipek saçlarını görsünler" demiştin

şimdi saçlarım alev alev yanıyor

annem şimdi tırnaklarımı böcekler yiyiyor

çok korkuyorum

ağlıyorum

duyuyormusun ?

Ne olur kurtar beni

canım,şu an endişelenip,kendini strese sokma boşuna,bi kaç ay daha sabret bekelım,inşallah bişey yokturda,gelir bebiş.
ben çıkıyorum şimdi,ay bide bu sıra büyicem zaaar,paso hıçkırıyom ben yaaaaaa:89:

tamam hemsom :)görüşürüz inşallah bende çıkacam şimdi insallah hepimizin bebişleri gelir yaa

haklısın cnm orası öyle farkındayım da işte insanoğlu
iyi akşamlar sana bu arada çıkıyosun yetişemedim

kardeloş yine selim yazdın:1:
canım tabiki ara sıra insan üzülüyo ama yıpratma kendini sakın...
slm canlar geçmişe baktım ama emre beye mama verecem kalamıyorum yarın dr kontrolu ve göz muayenesi var gelinc haberleri veririm bu arada dün sağlık ocağına gittik emrecik tulumlu 2340 tulumsuz 2140 dedi hemşire yarın dr da iyice öğrenecez inşallah emmeyede ge.çecez hepinize iyigeceler
maşallah hüseyin emremize yesinde büyüsün annesi...
herkese iyi aksamlar kizlar:80::80::80::80::80::80:

PELINCIM,öncelikle basin sag olsun,rabbim mekanini cennet eylesin..ölum hak canim,heepimiz birgun onu yasayacagiz,rabbim imanla ölmek nasip etsin insallah..:31:bu arada iyi olmana sevindim canim:38:

KARDELENCIM,temizlik yapiyormussun,kolay gelsin canim..bu arada ayaklarin nasil oldu:23:anladin sen onuuu:1::1:

SELINACIM,herseyde bir hayir var tatlim,bilemezsin belki senin canini acitan bir sanci ve ciktigin yolculuk,bebisinin gelmesine vesile olur..:61:

LAGMIRACIM,yanmissin,gecmis olsun,zor olur gunes yanigi.:61:

TOSTICIM,tasiniyormussun,allah yardimcin olsun..zor is tasinmak:31:

SWCNPRLK,canim daha adet gelmemis,hakkinda hayirlisi olsun..benimde gelen giden yok daha:31:ama snin gibi hic test yapasimda yokkk:59:tegatif görmekden biktikmi acaba:63:

DERINIM,anlasilan bu yaz saati uygulamasinda pek görusemeyecegiz seninle,allah yardimcin olsun..ise alismaya baslamissin,zamanla hersey daha guzel olur insallah:61:

EBRARIM,sen nasilsin canim?karsilasamadik dun:26:

ECRINSAMET,canim pasanin iyi olmasina sevindim,allah daha iyi etsin insallah:61:

DERDACIM,sen nasilsin canim?esmamiz nasil:34:

KARDELEN49,canim sen nasilsin?görusemedik bu aralar seninle,dun yorgunmussun,bazen banada biryere gitmek zor geliyor,özellikle yazin sicak havada hic cekilmiyor yolculuk:31:

unutugum varmiydi bilmiyorum,gerci kesin vardir her zaman ki gibi:1::1:aklimda kalanlari yazmaya calistim,bunlarda unuttuklarima gelsin:71::71::71::71::71::71:
amin canım cok sagol...cok sevdigim icin etkilendim baya rabbim bizlere sevdiklerimizin acılarını göstermesin...sen nasılsın canım adetin gecmiş inş güzel haberler verirsin hayırlısyla...
sevcanım anladım kuzum bende çöpe attın sandımdı :1:
ya gösteriş olsun diye yapıyolar insanları düşünen yokki :5:

banum hayırlısı olsun kuzum bigün otek çizgi çift olcak inşallah :16:

peloşum başın saolsun kuzuycum merak ediyodum seni iyisin inşallah canım
gerçi moralin kötüdür allahım sabrını versin inşallah .özledik seni bitanem inşallah toparlanırsında yine eskisi gibi aramızda olursun

ayy fena olmuşsundur yaa yanık çok zor iyi bilirim esmerim ama yinede çok yanarım
aslında insan güneşlenirken anlamıyoda sonra çıkıyo acısı :43:

bu konuyla ilgili hiç bilgim yok keşke olsaydıda yardımcı olabilseydim canım

tostim bende seni öpüyorum kuzum karşılaşamıyoruz özledim seni
buarada kolay gelsin taşınma telaşı başlamış

oyy sevsinler paşayı yaa yerim onu ben maşallah benim için kokla birsenim senide çok öpüyorum yarın güzel haberler verirsin inşallah

ayy gel kucaklaşalım tatlım :48::48:
kıyamam yaa allah kavuştursun kocişine

saol garibim ben iyiyim sen nasılsın kuzum adetten ne haber ?

herkese selam kızlar DERİNİM,TUTİŞİM,GARİBİM,LAGRİMAM başka kim vardı altta unuttum yaa neyse hepinizi öpüyorum nasılsınız canım arkadaşlarım
eboşum cok sagol canım amin...iyi olmaya calışıyorum işte napıyım canım hayat devam ediyo bende sizleri cok özledim ama karşılaşamıyoruz kendine cok iyi bak öpüyorum seni...
tabiki tatlım dene aşılama..Allahım hayırlısını versin umarım herşey iyi giderde bebişkon gelir selinacım.ayy evet ya 13 düşük ne demek ya.maaşallahhhh..

aynen bitanem alıştım bile.ama çok yoruluyorum o ayrı...3 günde satış programınıda ögrendim:1:
ya doktor zaten kadın dogum degil ya kuşum ,dahiliyeci ama yinede yazabilirdi nolcakki...gıcık bişydi zaten:57:

Allahım hayırlı,güzel ahlaklı evlatlar versin hepimize..onlar içinde zordur cnm...psikolojileri bozuk oldugu için naptıklarını bilmiyolar demekki...yani çeşit çeşit kişilik bozuklukları var...inşalah düzelirlerrr inşallahhhhh.bu arada seni biraz daha iyi gördüm sanki cnm:nazar::38:

evet cnm benim git gide alışıyom işte napim...korayın yanımda çalıştıgı bilmek güç veriyo bana.:69:
he ya iltahap çıktı bugün başladım antibiyotige...hatta iltahaptan ziyade bakteri varmış..benim çalıştıgım yerdeki abla(sahibinin kızkardeşi)hastande çalıştı bi dönem biliyo herşeyi okumuş kadın...iltahap degil bakteri var dedi.dedim ya doktor incelemedi bile diye:57:bol su içiyom zaten canom :38:

:59::59::59:

canım benim..olsun yinede dikkat et sen...istemiyosanda yapma test bi süre daha ben zorlamak istemiyorum seni..hayırlısı inşallah.:38:

cnm üzülme,inşallah adetin gelirde belirsizlikten kurtulursun çok zor çokkkk:((bak ben hala olamıyorum.

pelincim başınız sagolsun cnm..Allah geride kalanlara sabır versin..seni çok öpüyom kuzum:38:

cnm sen yinede dikkatli kullan..bi hamile falan kalırsan Allah korusun bak düşüge neden olur falan üzülürsün sonra...adetliyken iç bence garanti olsun.adetle birlikte söker miyomları.:34:

bebem ya üzme kendini lütden...Allahım herşeyin sabrını versin..sıkma canını anatolıam...

:nazar::nazar:cnm ya çok sevindim.maaşallahhh..dahada kilolanıcak annesi inşallah.:nazar::nazar:

sagol cnm iyilik nolsun...sen nasılsın gel bende sana sarılayım:70:

ebuşkom sende alttasın bitanem ..ama ben kaçıyom şimdilik...ugrarım yine.bira işim var.

amin canım benim cok sagol bende seni cok öpüyorum...

olur olur cnm cok saate bakma.

olur diimi ya:38:aman dedigin gibi çok saate bkaınca geçmiyor zaten..napıyosun tatlım.

kardeloşum sinirmi etti karu seni yoluvereydin kıss:1:ayy bunda önce oturdugum evde bende sinirleniyodum çok hatırlarsan..kaç kerede nalatmıştım burda..utanmıyolar yaa sinirden öldürüyolar adamı...bu sabahta dayının gelini yukardan halı silkeliyodu nasıl fırladım yataktan camı kapamaya:57:temizliklerin bittimi canom:38:bu arada bebiş gelsin demişin..hayırlısı be gülüm..biliyon durumu..bişy demiyorum..rabbim iyisini bilir:38:

flancım hoşgelmişsin..merakta koydun bizi ama neyse..keşke giderken uzaklaşmak istiyorum diyeydin merak etmezdik seni gidi seni:4:geçmiş olsun bu arada..inş sorunsuz bi şekilde bebişin gelir artık :emir_bebek:

garibim test yapmışın cnm..kardeloşun dedigi gibi kanda baktırmadan emin olma cnm.üzmede kendini...:38:

sevcanım dün gece efkarlıydıın kıyamam takma kafaya bebem..bak gör aynı senin gibi tatlımı tatlı bi bebişin olcak inşallah.:emir_bebek:

bu arada gündüz girip cumanız mübarek olsun diyemedim yogunluktan...hayırlı cumalarınız olsun...neyse kapıcaz birazdan ben kaçtım canlar.:10:gece girerim artık.:38::38::38::38::38:

iyiyim cnm diziye bakıyordum dalmışım fark etmedim yazdıgını kusurabakma..
olur diimi ya:38:aman dedigin gibi çok saate bkaınca geçmiyor zaten..napıyosun tatlım.

kardeloşum sinirmi etti karu seni yoluvereydin kıss:1:ayy bunda önce oturdugum evde bende sinirleniyodum çok hatırlarsan..kaç kerede nalatmıştım burda..utanmıyolar yaa sinirden öldürüyolar adamı...bu sabahta dayının gelini yukardan halı silkeliyodu nasıl fırladım yataktan camı kapamaya:57:temizliklerin bittimi canom:38:bu arada bebiş gelsin demişin..hayırlısı be gülüm..biliyon durumu..bişy demiyorum..rabbim iyisini bilir:38:

flancım hoşgelmişsin..merakta koydun bizi ama neyse..keşke giderken uzaklaşmak istiyorum diyeydin merak etmezdik seni gidi seni:4:geçmiş olsun bu arada..inş sorunsuz bi şekilde bebişin gelir artık :emir_bebek:

garibim test yapmışın cnm..kardeloşun dedigi gibi kanda baktırmadan emin olma cnm.üzmede kendini...:38:

sevcanım dün gece efkarlıydıın kıyamam takma kafaya bebem..bak gör aynı senin gibi tatlımı tatlı bi bebişin olcak inşallah.:emir_bebek:

bu arada gündüz girip cumanız mübarek olsun diyemedim yogunluktan...hayırlı cumalarınız olsun...neyse kapıcaz birazdan ben kaçtım canlar.:10:gece girerim artık.:38::38::38::38::38:

off ya aslında korkmuyorumda ne bileyim işte peki canım ne kadar sürüyor ayılman falan toplam bide ayıldıktan ne kadar sonra çıkıyorsun yani hiç hastanede tutuyorlarmı yada sonrasında ağrın falan oldumu :) çok mu soru sordum ya..

ben 11 de girdim 11 20 de beni çıkarmışlar eşim oyle diyo gozlerim acıkmıs konusmusum ama ben hatırlamıyorum 12 15 gibi hatırlıyorum ayıldığım zamanı benı bı odaya aldılar ayıldıktan sonra bikac defa tansıyonumu olçtuler ayağa kalkamadım hemen basım donuyodu ama 15 dk kadar yavaş yavaş azaldı hatta çıkarken tekerlekli sandelye getırmek ıstedıler ben ıstemedım yurudum drum bana antıbıyotık vermıştı ağrı ayıldığımda cooooooooook az bi sızlama vardı o kadar hıç korkma sormak ıstedığin baska seyler varsada sor cekınme zaten sonrasında dr yapman gerekenleri anlatır yaptırdıktan sonra yaz merak ederim:1:

canımcım,ben kk ye üye olduğumda sen bu evdeydin,ama o kadar yoğun,dolu dolu geçti ki bi senemiz,sen beni çok eskiden beri tanıdığını sandın sanırım:62::62::62:
selam gacılar.
bu defa doğru yazdım sanırım:8::8:

kim yapıyo kız,ben neyi kaçırdım.:27:
Eboşun bi akrabası cnm
Bu arada sabahki olay çok sinir bozucu ama yanlış anlama da okurken insan ister istmez gülüyor Allah akıl fikir versin,kısss kadın seni çok kıskanmış heee

çok takip edemedim ama okuduğum kadarıyla birsenim doğum yapmış Rabbim analı babalı büyütsün inşallah derdam daha yapmamış doğum sanırım hayırlısıyla kurtulsun inşallah semra için çok üzüldüm yarayı deşmek istemem ama söylemeden geçemedim seydam mesaj attı şimdi onun bir halini hatırını soracağım tugcal ne yaptı ona hiç denk gelemedim ebrarım dernim aleynacığım diğer arkadaşlarım nasılsınız birde turkuazı göremedim herşey iyidir inşallah:54:
flanımmm şükür cnm ya merak ettik seni bayagı,şimdi bu kim dersin ben turkuaz kuzum,hapları artık kullanmadıgına çok sevindim kist nasıl olsa gider kürlerle ilaçlarla panik atagı hallettiysen problem yok,açıkcası bende korktum sen gelmeyince eşinle problemlerin var diye çünkü hiç hbr vermeden gittin bi kaç arkadaş eşinden ayrıldı da onlar da gelmiyor o yuzden çok merak ettim seni neyse ki iyisin cnm Allah daha ii etsin...
günaydınnnnnn... aslında daha önce uyandım ama anca girebilsim... nasılsınız arkadaşlar??*

ne bileyim ya içiyorum işte hele şimdi 1 ,5 paketi geçti bile denebilir.. boğazım mahfoldu.. acıyor.. napıyım amnn bi lüksüm sigaram var bende sevmiyorum kendisini ama vazgeçemiyorumda.. illet bir alışkanlık :(
ayy cnm yaa o saate kadar nasıl içtin o kadar,boş durma sen bence iş falan yap bişeylerle oyalan sigara belki aklına gelmez en azından azaltırsın farketmeden keşke bırakabilsek ama lanet şy işte...
merhaba kizlar,

benimde dilegim anne olmak :43:

maksadim burda ayni kaderi paylasan arkadaslarla dertlesmek ve birazda olsa moral kazanmak :43:
hoşgeldin cm inşaallah fazla beklemeden kavusursun bebişine...
mrb bende aranıza yeni katıldım tam 18 aydır uğraşıyorum bende anne olabilmek için 2 ay once rahim filmi çektirdim şimdi bekliyorum bu arada bugun adet gunum inşallah olmam artık :10:
sende hoşgeldin denizcim,inş gelmiştir kuzun...
selam kıslarr.işyerinden kaçamak yaptım:1:off saat 10 olur mu bugün yaa:(((

şimdi evde yemekle uğraşıyorsundur sen kuzum Allah kolaylık versin sana...

ay kızlar alıntı olmamış superisi senden birde birinden daha alıntı yapmıştım hsg çektirirken anestezi almayın yaa çok ağrılı olmuyor canlarım siz nasıl doğum yapacaksınız nazlı olmayın anacım :1:tabi ağrı eşiğinize bağlı da inanın 5sn kadar bi ağrı çekiyorsunuz ondan sonra hemen kalkıp yürüyün hiçbişecik olmaz en azından anestezi almadıgınız için daha rahat oluyorsunuz 3dk lık bi işlem tabi siz bilirsiniz...

Aay kızlarr masterchefi izliyor musunuz bilmiyorum ama bugun acayip matraktı,öldüm gülmekten...

slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar

herkese selam kizlar:80::80::80::80::80:

ben bugun test yaptim,ama yine koskaca bir negatiff:59::59:hic bukadar gecikmezdi adetim,neden oldugunu bilmiyorum,kist falan yokturu insallah:25:bu arada doktorumu aradim,bu ay seni uzen birsey oldumu dedi,olduyasa o etkiler,yaza giriyoruz iklim degisikligi etkiler dedi:26:kendimi cok kasmamam gerektigini söyledi...sanirim ben kendimi cok dinliyorum,vucudumda ki olan herseyi hamilelige yoruyorum..adetimi bekleyecegim bundan sonra,sökturucu hic icmedim hayatim boyunca gerekte olmamisti,bitki caylari vs icecegim..bundan sonrada her ay tarih takip edip kendimi kasmayacagim....:63::63:bu arada dokturum izne ayriliyormus,dönuste randevum var,hayirlisi olsun bakalim..
CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş:38::49:

yaa ben ablamı göremiyorum ebrar ablacım nerde :26:

slm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
birsenimm cnm bizde özledik seni emre de iyiymiş şükür dikkat edin kendinize cnm Allah'a emanet olun...
CANIM ÜZÜLME OLURMU garibiim inş kist fln yoktur istersen bir kanda baktır derim inş vardır bebişş:38::49:

cnm hoşgeldin,eboş bugun gezmeye gidecekti hala geziyor sanırsan gezginci hatun :1::1:

ecrincim ben seni unutmuşum kusura bakma inşallah iyisin hayırlısıyla zamanında doğum yaparsın inşallah
birsenimm cnm bizde özledik seni emre de iyiymiş şükür dikkat edin kendinize cnm Allah'a emanet olun...

cnm hoşgeldin,eboş bugun gezmeye gidecekti hala geziyor sanırsan gezginci hatun :1::1:
sgl tutuişim sanada iyigeceler canım

Back
X