Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eboşun bi akrabası cnm
Bu arada sabahki olay çok sinir bozucu ama yanlış anlama da okurken insan ister istmez gülüyor Allah akıl fikir versin,kısss kadın seni çok kıskanmış heee
flanımmm şükür cnm ya merak ettik seni bayagı,şimdi bu kim dersin ben turkuaz kuzum,hapları artık kullanmadıgına çok sevindim kist nasıl olsa gider kürlerle ilaçlarla panik atagı hallettiysen problem yok,açıkcası bende korktum sen gelmeyince eşinle problemlerin var diye çünkü hiç hbr vermeden gittin bi kaç arkadaş eşinden ayrıldı da onlar da gelmiyor o yuzden çok merak ettim seni neyse ki iyisin cnm Allah daha ii etsin...
ayy cnm yaa o saate kadar nasıl içtin o kadar,boş durma sen bence iş falan yap bişeylerle oyalan sigara belki aklına gelmez en azından azaltırsın farketmeden keşke bırakabilsek ama lanet şy işte...
hoşgeldin cm inşaallah fazla beklemeden kavusursun bebişine...
sende hoşgeldin denizcim,inş gelmiştir kuzun...
şimdi evde yemekle uğraşıyorsundur sen kuzum Allah kolaylık versin sana...
ay kızlar alıntı olmamış superisi senden birde birinden daha alıntı yapmıştım hsg çektirirken anestezi almayın yaa çok ağrılı olmuyor canlarım siz nasıl doğum yapacaksınız nazlı olmayın anacımtabi ağrı eşiğinize bağlı da inanın 5sn kadar bi ağrı çekiyorsunuz ondan sonra hemen kalkıp yürüyün hiçbişecik olmaz en azından anestezi almadıgınız için daha rahat oluyorsunuz 3dk lık bi işlem tabi siz bilirsiniz...
Aay kızlarr masterchefi izliyor musunuz bilmiyorum ama bugun acayip matraktı,öldüm gülmekten...
Ben gelıncede kımse yazmıyor ya neyse kendım calıp kendım oynum barı![]()
![]()
Ak güvercin olaydım pencerene konaydım
Penceren çok yüksekte yar dizine konaydım
Ay ramo ramo ramo sevgilim
Ramo ramo sevgilim yar dizine konaydım![]()
oda güzelmıssen gelene kadar ben yazma kapasitemi doldurdum sanırım :44::82:
neyapım cnm benımkıne kızdım uyuttum takılım dedım dellendım gece geceselammmmmm
Anatolişim yok kuzum bugün mama hazırlamadım daha dogrusu yapmadım.gelirken bişiler almıştık...sagol kuşum
Kardleoşum deme ya,vallamı kızz sacmalama delü geçen yıl o evdeyken seninle tanışıktık bi kerem
Ay yukarıda hep hatalı yazmışım harfleri..mazur görün canlar düzeltmiyombirsoşşşşş cnm yaa emziricen demek artıkın ohhhhhhh maaşallahhhh
Boncuuum napıyosun cnm benim...ne güzel oynuyon öyle![]()
neyapım cnm benımkıne kızdım uyuttum takılım dedım dellendım gece gece
Gıtmıs ınternet paketını degıstırmıs bu aldıgıda cıft cıft atlıyo hemen bıtcek lımıtı![]()
Yok kız ben ilaçlar dahil 1500 liraya yaptırdım.ilaçlarımda arttı ama dün aklıma geldi son kullanma tarihleri bir baktım gonalf geçmiş çok üzüldüm keşke önceden görseydim birine verirdim kısmet.derincim,alışmana sevindim tatlım,herşey dahada güzel olcak emin ol,inşallah bu aradada bebiş konar göbüşüne
kim yapıyo kız,ben neyi kaçırdım.
raporla bile 3000 en az,o bile fazla şu anda,hani kesin gelse bebiş,hiç fazla değilde
canım,tam cevap vercektim,üstkattaki kadın gene bişeyler silkelemeye başladı,daha dün yıkadım balkonu ve makinede çamaşır bitme üzeriydi,sinirle kalktım,kadına saydırdım epey bi,ama laftan anlamaz bişey,gelmiş 50 60 yaşına,hala kendini bişey zannediyo,bana demesin mi,sen zaten evde olmuyon,balkonda oturamıyorum senin yüzüne dedimde,sen zaten geziyon duyo haspam.
ay çok sinirliyim,aradım zabıtayı,öğle tatiliymiş,mesaide ara,dilikçe yazarlar dediler,ama ben o kadar köpürmüşüm ki,12.30 olduğunu bile görmemişim.
töbe ya rabbim,cuma vakti beni ne hale getirdi
diyorum sana güzelliklede rica ettim zamanında,e nerden silkeleseymiş,diğr camından silkele,orayı açmam diyorum,sehpayı mı alcakmış.
e ben sen her silkelediğinde balkonu mu silip süpüreyim terbiyesiz kadın.
bi oklavam da ebroşa var,anlar o neden olduğunu:83klava bulamadım,domatesle idare ediveesin gari.
garipcim,düz ayakkabı giyince hiç ağrımıyo canım ayaklarım,ben düz ayakkabıylada çok güselim zati![]()
herkese selam kizlar:80::80::80::80::80:
ben bugun test yaptim,ama yine koskaca bir negatiffhic bukadar gecikmezdi adetim,neden oldugunu bilmiyorum,kist falan yokturu insallah
bu arada doktorumu aradim,bu ay seni uzen birsey oldumu dedi,olduyasa o etkiler,yaza giriyoruz iklim degisikligi etkiler dedi:26:kendimi cok kasmamam gerektigini söyledi...sanirim ben kendimi cok dinliyorum,vucudumda ki olan herseyi hamilelige yoruyorum..adetimi bekleyecegim bundan sonra,sökturucu hic icmedim hayatim boyunca gerekte olmamisti,bitki caylari vs icecegim..bundan sonrada her ay tarih takip edip kendimi kasmayacagim....
bu arada dokturum izne ayriliyormus,dönuste randevum var,hayirlisi olsun bakalim..
Kısmet ya gearipcim üzülme sakın sabret hemen neden kisti getiriyosun aklına dur havalardandır bence bak bende geciktim rahat bırak kendini.ne bileyim kardelenim yaaazaten doktorun dönusunde randevum var,varsa ultrasonda muhakkak cikar,hic kendimi kasmiyacagim doktora gidene kadar,gelirse gelir,gelmezse gelmez,sanirim artik yoruldugumu hissediyorum
![]()
Bak saat kaç olmuş ::))))))))))))selam kıslarr.işyerinden kaçamak yaptımoff saat 10 olur mu bugün yaa
((
Birsencim canım oh inşallah emrecimiz büyüyo Allah nazarlardan korusun onu oyyy bak kaç kilo olmuş benim yiğende doğduğunda onun kadardı şimdi tombul hatta rejimde yani sakın kendini üzme nasıl büyür diye kocaman oluyolar çok şükür gözleride kartal gibi çıkmış maşallllahhhslm kızlar naber kardeloş tutiş ebrar selina derin banu pelin ece lagrima kardelen49 berrin sevcan garip derda tosti flan hepiniiz özledim emreyle tek tek teşekkür ederiz teyzeleri kızlar bugün göz kontrolumuz vardı şükür bişey çıkmadı ama 10 gün sonra kontrol var bide normal dr muayene etti günde 2-3 kez 10 dk emzirmeye izin verdi emrecik 2150 gr olmuş vitamin verdi beslenmeye devam uykusuzlukta cabası neyse herkese iyigeceler kendinize iyi bakın hepinize aklınızda olduğumuz için tekrar teşekkür ederiz ama garip bizi gene unutmuş aşkolsun ben neysemde emreyi nasıl unuttun kız hadi bye kızlar
Kardeleşum iyigeceler canım git yat dinlen öptümm.ay kızlar canım çok muhabbet çekiyo ama,fena uykum var yaaaaa,kocişide atlatamıyom.
öptüm hepinizi.
Naber boncuk bende uyuttum rahatım şimdik.Kardelossss uykucu gıtte uyu barı yorulmaben benımkını uyuttum yazık adama:90::90:
![]()