Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kardelossss uykucu gıtte uyu barı yorulma:52:ben benımkını uyuttum yazık adama:90::90::69:

selammmmmm:52:

anatolişim yok kuzum bugün mama hazırlamadım daha dogrusu yapmadım.gelirken bişiler almıştık...sagol kuşum :38:

kardleoşum deme ya,vallamı kızz sacmalama delü geçen yıl o evdeyken seninle tanışıktık bi kerem:57:

ay yukarıda hep hatalı yazmışım harfleri..mazur görün canlar düzeltmiyom:1:birsoşşşşş cnm yaa emziricen demek artıkın ohhhhhhh maaşallahhhh:nazar::32:

boncuuum napıyosun cnm benim...ne güzel oynuyon öyle:1:
yok kız,hep aynı evdeydin,taşınma muhabbeti hiç olmadı,şu akrabanın üst katta oturduğu evden bahsediyorum.
ugurboncugum DerinSu+ ebrar_53+ bfatos tontriko swcnprlk banu145145 kardelen5233+ KIZLAR SIZ GELDINIZ BEN GIDIYORUM BEN HASTAYIM YA GÖZÜM ENFEKSIYON KAPMIS KASINTI KIZARIKLIK SULANMA ÖLÜYORUM HIC ÖPÜYORUM SIZLERI EBUSUM KONUSAMADIK CNM :17:
geçmiş olsun boncukum:70:
Yok kız ben ilaçlar dahil 1500 liraya yaptırdım.ilaçlarımda arttı ama dün aklıma geldi son kullanma tarihleri bir baktım gonalf geçmiş çok üzüldüm keşke önceden görseydim birine verirdim kısmet.

Kısmet ya gearipcim üzülme sakın sabret hemen neden kisti getiriyosun aklına dur havalardandır bence bak bende geciktim rahat bırak kendini.

Bak saat kaç olmuş ::))))))))))))

Birsencim canım oh inşallah emrecimiz büyüyo Allah nazarlardan korusun onu oyyy bak kaç kilo olmuş benim yiğende doğduğunda onun kadardı şimdi tombul hatta rejimde yani sakın kendini üzme nasıl büyür diye kocaman oluyolar çok şükür gözleride kartal gibi çıkmış maşallllahhh:nazar::nazar:

Kardeleşum iyigeceler canım git yat dinlen öptümm.

Naber boncuk bende uyuttum rahatım şimdik.
tühhh yaaaaa,verirdin metro ya,alırdım ben,çok üzüldüm gerçekten gonal f e
:1::1:alemsin kız keşkem olsa öyle bişey olsun biz akrabadan öteyiz kader arkadaşıyız gerisi boş :38:

sende saol canım görüşmek üzere

:32::32:
sefan olsun canom ohhh valla senin adına çok seviniyorum

aramıza hoşgeldin canım dilerim enkısa amanda anne olursun

:24::24:
fena tepeni attırmış valla kadının hali duman :47:

garibim üzülme kuzum hayırlısı olsun stres yapma inşallah gelir kendiliğinden
bak doktorun bile demiş stres etkiliyo
aklına kötü şeyler getirme canım kist filan yoktr inşallah

peloşum geldimi üst üste gelir allahım ferahlık versin
evet buara yoğunum biraz görüşemedik öpüyorum seni kuzum iyisin sen değilmi canım

oyyy sevsinler emreciği demek emmeye başlıyosunuz yavaş yavaş
tombiş olcak emrem inşallah benim yerime kokla olurmu birsenim :emir_bebek:

kuzum yaa buara yoğunum bugün gezmeye gittim sonra eşimle eve döndüm yarın badana başlıycak evde kocişle evi toparladık uğraşıyorum işte yaa :50:sen nasılsın canımın içi

yetiştim diycektimki sen gidiyosun kuzum :31:

geçmiş olsun balım yaa dikkat et kendine çok çok öptüm seni
ayrıca göbecikleri atıp gittin :27:

geldim canom selam nasılsın
bugün işten kaçamak yapıp girmişsin bide bugün beni aradınmı sen cano?

herkese iyi geceler kızlar azcık yorgunum evi toparladık birazda sabah :59:
bugün SEMOŞLA konuştum hepinize çok selamı var durumlar iyiymiş değişiklik yok çok şükür
ebroşum sana kolay gelsin canım,zor iş badana işi.
tepemden ateşler çıkıyo bu arada,zavallı herifcezim beni yatıştırmak için elinden geğleni yapıyo sağolsun:69:
slm millet nasılsınız ben pek ii değilim adet olmadım lekeleniyorum sadece kac gündür buna caım çok sıkılıyo şimdibiraz geldi ama sabaha ne olur bilmiyorum galiba bende adet düzensizliği baslığı offffff neyse sizler nasılsınız ya kusura bakmayın gelemiyorum artık yeni hamiş veya doğum yapan varmı bana cevap yazın lütfen canım çok sıkkın :43::43:şimdi çıkmam lazım sabah çok işim var bi şu işler bi bitse konuşsak içimin sıkıntısını atsam off neyse kızlar ben çıkıyorum koçiş izin vermiyo sabah erken kalmam gerektiği için kib aeo by
ece cim,karşılaşamıyoz bi türlü,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.:71:
Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
acaba hamile olma olasılığın olabilir mi?:26:
kuzu senin memleket nere hem bana uğramadan nerelere gidiyorsun sen ha de bakayım şimdi?bizzat şahsen aynen halihazırda kayserideyim işte:84::84::84:
benim değilde,eşimin memleketi mersin flan cım,gelip giderken en orta yer kayseri oluyo
inşallah bi gelişimizde görüşebiliriz tatlım.:71:
Sabah kahvaltıda kadın;
>
>-“Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi..
>
>-"Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti.
>
>
>Öğleye doğru kapı çalındı..
>
>Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı...
>
>Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı
>gelen...
>
>Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.
>
>Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı..
>
>
>
>Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna
>sarıldı..
>
>- "Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise..
>
>
>
>Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı...
>
>- " Adam: " .........Hadi beeeeee."
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
:52::52::52::52::52::52::52:
gecmis olsun banucum,allah sifa versin:61:

flancim,tekrar hosgeldin aramiza,iyi olmana sevindim:61:

bu aralar duzensizlik herkeste var galiba,insallah senin hamilelikten olan duzensizliktir canim:61:

haklisin cok stres yapiyorum galiba ebrarcim,bunda sonra herseyi oluruna biraktim..kist aklimda kalmis hani kizlar genelde yaziyor ya,adet gacikmesi oldugunda kistten korkuyorlar,bende aklima geldi o yuzden korktum:18:herseyin hayirlisi olsun ebrarcim.bu arada temizlige boyaya baslamissin,allah yardimcin olsun canim,boya isleri cok zor oluyor,gerci bittiginde heryer mis gibi oluyor ama insanida baya yoruyor..kolay gelsin:61:

ağrın acın varmı canım,kist olunca,özellikle beraberlekte büyük bi acı oluyo.

bende bundan sonra herseyi oluruna biraktim banucum,sanirim bu aralar cogumuzda gecikmeler var,dilerim sizinkiler hamileliktendir:61:

ay boncugum bayildim hatulara,nasilda kiviriyorlar öyleeee:1::1::1:

yok artik uzulmuyorum canim,oluruna biraktim..sen nasilsin?bebis nasil?:61:

birde kan testi stresini yasamak istemiyorum derincim yaa,zaten ay sonu randevum var doktorumla,oraya gidince hersey belli olur nasil olsaa:44:oluruna biraktim herseyi:59:sen nasilsin canim,ise alismissin cok sevindim senin adina,zamanla daha cok alisirsin,allah yardimcin olsun:61:

yok yok unutmadim,hatta emrecigi sordum diyecektim kiii,yazmayi unutmusum:30::30::30:kusura bakma birsencim yaa,sen emrecik hep aklimizdasin herzaman,pasamiz kiz bizim ooo,nasil unutubilirim:61::61: kontrolunuzun guzel gecmesine sevindim,insallah zamanla hersey daha guzel olacak canim,emrecik kendini toparlayacak,tosun gibi bir pasa olacak allahin izni ileee:38:

amin canim,ama ölum hak iste,elbet onu yasayacagiz,rabbim yasayanlara sabirlik versin,sizlerede..gecen bir tanidik vardi,kucuk yasta annesini kabetmis,gecen gun de babasini:43::43:ne kadar uzuldum onun icin hem annesiz hem babasiz kaldim deyisi vardi,bitirdi beniii:43::43::43::43::43:onun icin beterin beteri var pelincim uzme kendini,rabbim enistene rahmet eylesin,teyzene,cocuklarina ve sizlere sabirlik versin insallah:61:yok canim guzel haber veremedim melasef,test negatif:63:hayirlisi olsun hakkimizda:61:

kardeloşum bizede en yakın tatil yeri mersin şu anda aslında bayağı uzun yıllar iş nedeniyle her ay antalyaya gittik gitmişken tatilimizide orada yapıp döndük ama oradaki firma ile ticareti bitirince antalya tatil için çoook uzak geldi gözümüze birkaç senedir mersine gidiyoruz sevdikde ay sonu yine küçük bir tatil yapabiliriz belki büyük tatil ramazan bayramına nasipse aslında küçük bir yer alıp yaptırmayı da düşünüyoruz mersinde bakalım hayırlısı çünkü cidden yakın biz iş nedeniyle çok uzaklaşamıyoruz buradan ama mersin olursa hafta sonu çok rahat gidilip gelinir o yüzden eşim bayağı sıcak bakıyor bu fikre ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı:61:

ee bu süper o zaman silikte olsa var demektir şimdikk hemen kan vermeye git bakalım:64::64::64::64::65::65::65::65::66::66::66::66::66:
sanırım tüp bebek inş ttmusturrr:66::66:[/B]

ahaftosunu nerde kan verebilirim ki acaba bu konuda bi fikrim yok.. tüp bebek tedavisi gördüm ama tedaviyi bırakmıştım olduysa eger kendiliginden oldu çok şükürrr:9::64::64:

Sanırım bu havalardan bu ay hepimiz böyle olduk.
ayy belkı de cnm yaaa

Günaydın millet iyi hafta sonlar herkese bende hala tık yok birde galiba grip oluyorum burnum akıyo off hiç zamanı değildi şimdi.
cnm gemcıs olsun sımdı salgın war walla herkes grip

günaydınnn... nasılsınnızzz??
tunaydın cnm ıyı sen nasılsınnn??

slm kızlar nasıllsınız
slm jensu sen nasılsın cnmmcımm???

direk cevap vermişim kusura bakmayın önce bir merhaba demeliydim herkese kocaman kocaman merhabalar:71::71::71:
sana da merhaba cnm:3:

oo tatil yerleri ayarlanmıs bilee:61:
hepinize hayırlı hafta sonralrı diliyorm kızlarr:10::10::10:
sana da hayrlı haftasonları cnmm

4 gün oldu adet tarihim geçeli bugun idrar tahlili yaptım tam kırmızı çizdi çıkmasada belirgin olarak çizgi çıktı ama inanamıyorummm
cnm hayrlısı olsunn:66::66::66::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
benım de silik çıkmıstı 2.ye yaptıgımda daha belırgındı hamılesın sennnn hadı hayrlısı cok sewındım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım

3 yıldır bekliyodum inşlh kan tahlili verdigimdede aynı sonuç çıkar hüsrana ugramam yine
ben olsam duramam kısss:1:
git özele fılan yaptır kan tahlılını bırkac saat sonra alırsın hem ne kadarlık öğrenırsın bence 17 gunluk fılan ben de adetım 4 gun gecınce test yaptırmıstım o kadar cıkmıstı

kardeloşum bizede en yakın tatil yeri mersin şu anda aslında bayağı uzun yıllar iş nedeniyle her ay antalyaya gittik gitmişken tatilimizide orada yapıp döndük ama oradaki firma ile ticareti bitirince antalya tatil için çoook uzak geldi gözümüze birkaç senedir mersine gidiyoruz sevdikde ay sonu yine küçük bir tatil yapabiliriz belki büyük tatil ramazan bayramına nasipse aslında küçük bir yer alıp yaptırmayı da düşünüyoruz mersinde bakalım hayırlısı çünkü cidden yakın biz iş nedeniyle çok uzaklaşamıyoruz buradan ama mersin olursa hafta sonu çok rahat gidilip gelinir o yüzden eşim bayağı sıcak bakıyor bu fikre ama dediğim gibi herşeyin hayırlısı:61:
hımmm,demek bizim memlikete yazlık heee,desene yazları görüşebiliriz belki.
peki mersin in neresine gidiyosunuz?
flan,
00deniz00,
icroc,
ecrin13
:3::3:
:42::42:

selam sevcancım,nasılsın?

Back
X