benim cnm arkadasım...ne demek hayatım Allah senden de razı olsun sabrınızı arttırsın rabbim...inşallah bu günlerde geçecek cnm..bi bakmışsın gelininiz yine hamile ve 9 ay sonra saglıcakla kucagında..zaman hangi yaraları kapamıyo kihepiniz çok iyisinizdir inşalah canlarım beni sorarsanız yorgun ve üzgün yaşayıp güçlü durmaya çalışıyorum .kardeşim ve gelinimiz için
onlar için okuduğunuz ve yaptığınız dualara canı gönülden amin diyorum
derinim canım arkadaşım uğraştın bizim için hakkını helal et çok teşekkür ediyorum .
kardelen49um sanada çok teşekkür ediyorum canım yüreğine sağlık
dua okuyan okumuyan tüm arkadaşlarımada çok minnettarım çok saolun kızlar zor günlerimde destek oldunuz hepiniz hakkınızı helal edin sizler sayesinde daha kolay atlatıcaz inşallah .
DERDAM doğum yaptı ESMAMIZDA ODA İYİ ÇOK ŞÜKÜR .ALLAHIM analı babalı büyütsün kuzucuğu .aslında onun içinde bi kutlama yapardık ama böyle oldu .
SELİNAM çok geçmiş olsun sevindim sorun yokmuş kuzum
BANUM hayırlı olsun aşılaman inşallah kuzun gelir ve seni hiç bırakmaz
PELOŞUM sanaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine
GÜLÜM çok üzgünüm canım allahım sanada sabır versin
diğer canım arkadaşlarım KARDELOŞUM,DERYAM,GARİBİM,ECRİNİM,RANAM,SEVCANIM,BONCUĞUM,ANATOLİAM,BİRSENİM,ALEYNAM ,LAGRİMAM ,ECEM,TOSTİM ,JENSUCUM,EGALİM,SEMRAM
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için .
beni buara idare edin gerçekten çok keyifsizim bugünlerin geçmesini iple çekiyorum .güzel günler bizimle olur inşallah
buarada BONCUĞUMUN neti yokmuş ve birazda rahatsızmış oyüzden giremiyo ben hastanedeyken aramıştı tabi bildiremedim size .
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
hayat hep güzellikler getirsin sağlıkla kalın canım arkadaşlarım

selinam kanallar açılmıştır tabiki canım,inşallahh bu ay kalırsında başka ilaç degilde bebişin için folik asit yazar doktorunsaol canım tatil güzel geçti çok şükür.hsg de temiz çıktı o derdi de atlattım şükür.dr dedi kanallar açık olsa bile sümüksü bi madde olabilir oda şimdi bu filmde verdiğimiz ilaçla açılmıştır dedi.inş kendiliğinden olur.yoksa reglin 3.cü günü gel dedi.allahım cümlemize hayırlısını nasip etsin inş.seninde ameliyat yerin iltihap yapmış pansumanlarını ihmal etme bebeği aldıkları delik sanırım ordan en çok işlemi yaptıkları için normaldir canım.banyo yapıyorsun zaten o deliklere fazla su değdirme ne kadar olsa sular da mikrop taşıyor.geçmiş olsun canım.öptüm seni.
saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için.Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
saol canım tşk ederim inş kendiliğinden gelir.Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inş.sen nasılsın iş yerine alıştın artık sanırım.
saol canım tşk ederim.çok şükür bende sevindim temiz çıkmasına.dediğin yöntem mantıklı zaten kanallar ayakları havaya dikmeyle spermin gideceği gibi değil.hele hareketli sperm az sa bizimki gibi.yani sağa yada sola dönüp biz hareket vercez sanırım.sen nasılsın canım?
saol canım güzel geçti şükür.inş hepimizin bebişi gelir yaa.hiç bi zaman sadece kendime dua etmedim bu topiğe girdiğimden beri hep dediğim şey hepimiz hamile kalalım,yada benden daha çok bekleyenler kalsın.Allahım dualarımızı kabul etsin inş.sende iyisin inş?
saol ablacım.sizede büyük geçmiş olsun.Allahım hepinize sabır versin.yaşanan her olay hepimize ders oluyor.sadece bebek istemekle olmuyormuş öğreniyoruz.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş.ne demek abla helal hoş olsun.sen hepimize aylarca uğraştın emek verdin dualarla,Allah senden de razı olsun.ben tatilde olduğum için yazmamıştır derinim bana,belki yazsa göremeyebilirdim duada eksik olmasınada üzülürdüm.ama aklım sizdeydi dualarımda tabi.biz bile çok üzüldük yengen yaşadı onun acısını anlayamayız ama Allahtan sabır diledim hep.yardımcısı olsun inş tez zamanda yeniden güzel ve sağlıklı bir hamilelikle yavrusunu kucağına alsın inş.kendine iyi bak abla öptüm seni de.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar,iyi haftasonları hepinize...

sagol cnm evet alışıyor insan.ilk haftanın yorgunlugu yok...zaten millet tatil aışverişini yapıyor şimdi bu aydan sonra kimse kalmaz işler duruyo.

cancagzım gel öpim yorulmuşsun iyi gelirçok yorgunum,geçmişi okudum ama cevap yazmaya mecalim yok kızlar.
gerçi şu an kimsede yok topicde.

nasılsınız ben nete gıremıyorum gırsemde cok yavas vücudumda yaralar cıktı gece yanıgı cok canımı acıtıyor stres bunuda yaptı bana pazartesı doktora gıtcem persembe yada cuma büyük ıhtımalle hıste
reskopı olcam bana dua edın neolur bu sefer mutlu cıkım o odadan kendınıze ıyı bakın cok öptüm
cnm benim kıyamam

selamlar iyi geceler canlar....hepinizi sevigyle kucaklıyorummmm

sevcanımmm bu arada seni özledim cnm bi karşılaşamadık