Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?
canım hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini...
Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.
oh canım ne güzel güle güle kullan bu moralle inş güzel haberlerinide alırız hayırlısıyla...
canim benim yaa,inan bende hepinize dua ediyorum..rabbim hepimizin yuzunu guldursun,saglikli sihhatli evlatlar versin insallah..bu arada bende iyiyim canim,ay sonunu bekliyorum doktora gidecegim insallah,bakalim ne diyecek;((

bu gunlerde gececek insallah ebrarcim,rabbim gelinize kaybettiginden daha hayirli evletlar versin canim:)

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah.bu kadar uzme kendini boncugum yaa,saglik herseyden önemli inan..

daha iyi olmana sevindim pelincim,evet seninle bu aralar karsilasamiyoruz canim ya:(insallah en yakin zamanda karsilasiriz,bende seni öptum canim:)

insallah hersey guzel cikar canim,vakti saati geldiginde alirsin bebegini kucagina,allah yardimcin olsun..

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ohh ohh masallah banucum,bu aralar cok pozitifsin,dilerim nesen hic bozulmasin canim..saclarinida iyi gunlerde kullan,eminim cok guzel yakismistir..
sagol canım benim inş karşılaşarız saglık olsun yeterki bende seni cok öpüyorum kendine iyi bak...
nasılsınız geçmişe baktım ama pek giren olmuyo galiba herkes iş güç koşturuyo sanırsam .iyi olunda koşturun kızlar allahım hepimize sağlık sıhhat versin .benim günlerim nasıl geçiyo tahmin edersiniz inanın pek fırsatım olmuyo .gece geç vakitte geliyorum eve zaten keyifsiz olunca pek nete girmiyorum .bugünler geçicek ama azcık delip geçiyor .ailecek daha iyiyiz çok şükür .herşeyi anlatıp keyfinizi kaçırmak istemiyorum .dün çok zor birgündü ama geçti çok şükür .
MEVLAM kimseye evlat acısı vermesin biliyoruzki bizden daha kötü durumda olanlar var ve buyüzden toparlanmalıyız .hepinizi çok özledim ve inanınki herzaman duamdasınız sizde bizleri unutmuyosunuz biliyorum .ALLAH hepinizden razı olsun
yarın kardeşim işe başlıyo gelinimiz
n yanında ben durucam bir müddet daha böyle olucak sanırsam daha sonra yine burda hep beraber oluruz .hepinizi çok öpüyorum .ALLAHA emanetsiniz
sağlıkla kalın canım arkadaşlarım

canım ebrarım cok haklısın zor geciyo bu günler ama rabbim hayırlısını versin...daha iyi olmana sevindim inş dahada iyi olacaksınız allahımın izniyle...bende seni cok özledim topik cok sesszi kimse girmiyo yazda geldi bende ayın 27 sinden sonra 1 ay tatile cıkcam inş o zamana kadar gelinde görüşelim kızlar biraz hepinizi cok özledim eboşumu ve hepinizi kocaman öpüyorum kendinize cok iyi bakın:16::16:

nasılsınız geçmişe baktım ama pek giren olmuyo galiba herkes iş güç koşturuyo sanırsam .iyi olunda koşturun kızlar allahım hepimize sağlık sıhhat versin .benim günlerim nasıl geçiyo tahmin edersiniz inanın pek fırsatım olmuyo .gece geç vakitte geliyorum eve zaten keyifsiz olunca pek nete girmiyorum .bugünler geçicek ama azcık delip geçiyor .ailecek daha iyiyiz çok şükür .herşeyi anlatıp keyfinizi kaçırmak istemiyorum .dün çok zor birgündü ama geçti çok şükür .
MEVLAM kimseye evlat acısı vermesin biliyoruzki bizden daha kötü durumda olanlar var ve buyüzden toparlanmalıyız .hepinizi çok özledim ve inanınki herzaman duamdasınız sizde bizleri unutmuyosunuz biliyorum .ALLAH hepinizden razı olsun
n yanında ben durucam bir müddet daha böyle olucak sanırsam daha sonra yine burda hep beraber oluruz .hepinizi çok öpüyorum .ALLAHA emanetsiniz
canım benim..iyi olacaksınız inşallah bitanem...hep aklımdasın ebrarım inanki...acınız daha çok yeni hayatım bunu da aşıcaksınız Allahın izniyle zamanla...yengene çok çok selam söyle benden canım Allahım acısını dindirsin bian önce ferahlatsın...sende kendini toparla iyi olda gerisi önemli degil bitanem..çok öptüm.
canım hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini...

oh canım ne güzel güle güle kullan bu moralle inş güzel haberlerinide alırız hayırlısıyla...

sagol canım benim inş karşılaşarız saglık olsun yeterki bende seni cok öpüyorum kendine iyi bak...

canım ebrarım cok haklısın zor geciyo bu günler ama rabbim hayırlısını versin...daha iyi olmana sevindim inş dahada iyi olacaksınız allahımın izniyle...bende seni cok özledim topik cok sesszi kimse girmiyo yazda geldi bende ayın 27 sinden sonra 1 ay tatile cıkcam inş o zamana kadar gelinde görüşelim kızlar biraz hepinizi cok özledim eboşumu ve hepinizi kocaman öpüyorum kendinize cok iyi bakın:16::16:

peloşum benim,demek tatile çıkıyosun oh çok güzel..niş çok iyi gelir sana tatil cnm...iltahap olayı noldu iyimi şimdi yara...

boncuumu bende merak ediyorum çok..off ya ben operatör degiştiricem,kontür dayanmıyo bitiyo hemen kimseyi arayamıyorum sık sık...inşallah fıstıgım daha iyisindir...rahim filmini ne günü çekilcektiki yaaaa çarşamba mı emişti kızlar?

sevcancım selam,bi sen varsın altta,derin kız nereye gitmiş ki?
kızlaaaaaaar,hadi gelin artık,pek mahzun kaldı topiğimiz:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:

Stres yapma canım herşeyin başı stres boşver herşey olucanı varıyo zaten sen kendini üzsende hiç birşey değişmiyor.Çok geçmiş olsun.

İyiyim valla canım iğnelerimi oluyorum baklalım pazartesi ne olucak yumurta oluşmuştur inşallah.
hadı bakalım cnm ınsallahhh

:nazar::nazar:slm kızlar ben yeni üyeyim iyiki varsınız bende anne olmak isteyenlerdeyim çoçuklarınıza hayırlı ömür ve saglık versin işallah hepimizin gönlünce olur :61::43::kkk: istereniz yazdıgım mektuplardan bir iki tane gönderirim bebeklerime yazdım
aramıza hosgeldın cnmmm allah gonlune gore wersın yakın zamanda yüzün guler ınsallah

mrb kızlar, bugün hastanede yanımdaki hasta çıktı, yalnız kaldım. birazdan eşi gelecek... onu bekliyorum. yarına allah nasip ederse doktor ultrasona alacak... bakalım ne durumdayız?
merhaba cnmm hayırlı gusel haberleırnı beklıyoruzzz

Selam kızlar bugün moralim düzelsin diye kuaföre gittim.Röflemi yaptırdım saçlarımı kestirdim biraz kendime geldim.sizler nasılsınız.
selam cnm ya haberlesmedık hanı bulusacaktık saç yaptırmaya geldıgınde bızım buralara gelmıssın de haberım yok ama yaaa

amin cnm saglıgımız yerinde olsun..valla sevcanım bayadır görmeyenler zayıflamışsın diyo annemde teyzemde dedi:))

annemmm ben hep sevgi böcüüyüm yaa ama yorgunluktan enerjim olmuyo bazen:))seni sefiyom..bayadırda öyle öpmediydim seni ohh iyi oldu:7::29::38:

cnm hayırlısı inşallahh...seninde bi dogum haberini alsak hayırlısıyla.

ohh iyi etmişsin banucum...güle güle kullan cnm...

kardeloşumm,ebrarımlak onustun demek iyiydi..aleykümselam cnm sagolsasın..konusursan selam söyle...
o kadar koşturmyaa normaldır cnmm olsun gıtsın kılolar ;)

ablam gun geçtıkce ıyı olacaksınız ınsallah...allahım yarımcınız olsun.ewet ablam tek kalmasın gelınınız...yıne gorusuruzz...

hoşbuldum canım saolasın.çok şükür tatilde güzeldi gelince film de temiz çıkınca daha iyi oldum.hayırlısı inş cümlemize güzel haberler vermek nasip olsun inş.
sewındım guzel gecmesıne cnmm.amın cnm amın

canım sende film çektirecektin ama sonucunu yazdınmı göremedim baktım ama.kanallarda tıkanıklıkmı varmış neden histereskopi oluyorsun.?hakkında hayırlısı olsun inş canım.strees yapma lütfen herşey atlatılıyo ama sağlık çok önemli.dikkat et kendine.öptm canım.

hayırlısı canım inş hiçbişeye gerek kalmadan olur.yoksa yapacak bişey yok tabi allah yardımcımız olsun hepimizin.

saol canım allah razı olsun hepimiz dualarımızı esirgemiyoruz çok şükür.inş dr dan güzel haberlerle dönersin canım.hakkımızda hayırlısı.

ben kendi adıma iyiyim abla çok şükür.inş tez zamanda atlatırsınız ailecek.yengenin yanında ol abla en büyük destek bu olur sanırım.elden başka bişey gelmiyor.Allah yardımcısı olsun onunda.kendine iyi bak.öptm.
selam kızlar hayırlı günler.sabahtır temizlik çamaşır uğraştım işleri bitirdim anca.nasılsınız bakalım gerçi kimse yok şuan ama olsun gelenlere selamlar.öptm.

sevcancım selam,bi sen varsın altta,derin kız nereye gitmiş ki?
kızlaaaaaaar,hadi gelin artık,pek mahzun kaldı topiğimiz:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
sealm cnm ıyı sen nasılsın ay elektrık gıttı yazamadım yaaaa

oyy cnm kıyamam sanaaa bak ben geldim şimdide sen yoksun:59:evet ya topice ne oldu..ebuşum yok diye mahzunlaştık sanırım:59:
hanii sevcan nerdeee:5:
burdayım derınım tek ben gırmıyorum sanıyordum ama kımseler ugramıyor artıkk

oyy cnm kıyamam sanaaa bak ben geldim şimdide sen yoksun:59:evet ya topice ne oldu..ebuşum yok diye mahzunlaştık sanırım:59:
hanii sevcan nerdeee:5:
ay ben herifi uyutmaya gittim kız,kaçak geldim bu gece,inşallah uyanmaz:69:
bende geldim iyi geceler kızlar:3::3:
selam canım,görüşemedik,nasılsın?:71::71:
sealm cnm ıyı sen nasılsın ay elektrık gıttı yazamadım yaaaa

burdayım derınım tek ben gırmıyorum sanıyordum ama kımseler ugramıyor artıkk

sen niden girmiyon bakiiiimmmmm:30:

nasılsınız ben nete gıremıyorum gırsemde cok yavas vücudumda yaralar cıktı gece yanıgı cok canımı acıtıyor stres bunuda yaptı bana pazartesı doktora gıtcem persembe yada cuma büyük ıhtımalle hıste
reskopı olcam bana dua edın neolur bu sefer mutlu cıkım o odadan kendınıze ıyı bakın cok öptüm
Canım çok geçmiş olsun hep demiyomuyuz stres yok önce sağlığımız diye.Ama maalesef bu konuda bi tecrübe yaşamadan anlıyamıyoruz bunu.İnşallah geçer çabucak önce kafanı boşalt rahatla canım.Gereken tedavi zaten yapılır.Allah şifa versin bizde seni öptük

Allah kolaylık versin canım.Sağlıcakla gelsin yavrunda bu günler geçer hangi şehirdeydin ziyarete gelelim kız:71:

ay ben herifi uyutmaya gittim kız,kaçak geldim bu gece,inşallah uyanmaz:69:

selam canım,görüşemedik,nasılsın?:71::71:

sen niden girmiyon bakiiiimmmmm:30:
cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?

ohhh iyi ettin canım...bende izinliyim biliyosunki..biraz takılırım..:54:
seni izinli,mutlaka gelir diye geldim ha,yoksa geliyom,gidiyom,kimse yok.
cnm ya amcamın yanına fılan gıdıyorum hasta da :'(
ne bılıyım keyfım yok bu aralar hiç kırmızlar da gelmedı 19 gundur sıkıntı ıcındeyımm
ee sen nasılsın ???hersey yolunda mı?

amcana geçmiş olsun canım.
ben aynı,her zamanki gibiyim,şu sıra biraz daha pozitif enerjiliyim nedense.
inci hoca nın mete ye yazdığı nottan kendime pay çıkardım sanırım.
acılarımı insanlara anlatmakla zamanımı boşa harcıyormuşum,artık bu durumdan sıyrıldım sanırım.

Sevcan geçmiş olsun canım amcana.

Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydık:9:Rabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

seni izinli,mutlaka gelir diye geldim ha,yoksa geliyom,gidiyom,kimse yok.

amcana geçmiş olsun canım.
ben aynı,her zamanki gibiyim,şu sıra biraz daha pozitif enerjiliyim nedense.
inci hoca nın mete ye yazdığı nottan kendime pay çıkardım sanırım.
acılarımı insanlara anlatmakla zamanımı boşa harcıyormuşum,artık bu durumdan sıyrıldım sanırım.
evet dogru tahmin cnm...:48:
Sevcan geçmiş olsun canım amcana.

Kızlar bende iyiyim sağolun.Ben biraz efkarlıyım.Cumartesi günü evlilik yıldönümümüzdü 6 yılı devirdik.Ama hala 2 kişiyiz.Gerçi çok şükür 2 kişiyiz eşime göre ya tek kişi olsaydık:9:Rabbim yuvamızı şenlendircek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

yaa.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kardelenim..nice mutlu senelere...inşallah bi dhaki yıl kucagında bebiş olur kıssss inşallahhhhh.:emir_bebek:

Back
X