Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

neyse ben kaçıyorum kocişim gelir şimdi çok öpüyorum sizi
derinim gelmedin görüşemedik gece msn girersen konuşuruz inşallah
canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum

Ebrarcim selam canim ,son yazilarini gorunce panikledim ne oldu diye :( baktimki dogacak yiyeninizi kaybetmisiniz insallah yanlis anlamadim cunku takip etmedigimden dolayi
doguma ne kadar vardiki ,neden oldu sebeb neymis peki
biranda sok oldum valla
Rabbim size bol bol sabir versin ,insan dort gozle beklerken boyle bi aci gormesi cok kotu, Rabbim kimseye yasatmasin bunu
bende 2 ayin geckindir kotu seyler yasadim ,bebegimi kaybettim dedigim anda yasiyodu ve hala tehlikeli gunlerdeyim insallah Rabbim herkesin bebegini bagislar saglikli bi sekilde dogum nasip eder
uzuntunu paylasiyorum canim Allah size bol sabir versin
kendine cok dikkat et,onlarinda morale ihtiyaci vardir :(

Ebrarcim selam canim ,son yazilarini gorunce panikledim ne oldu diye :( baktimki dogacak yiyeninizi kaybetmisiniz insallah yanlis anlamadim cunku takip etmedigimden dolayi
biranda sok oldum valla
Rabbim size bol bol sabir versin ,insan dort gozle beklerken boyle bi aci gormesi cok kotu, Rabbim kimseye yasatmasin bunu
bende 2 ayin geckindir kotu seyler yasadim ,bebegimi kaybettim dedigim anda yasiyodu ve hala tehlikeli gunlerdeyim insallah Rabbim herkesin bebegini bagislar saglikli bi sekilde dogum nasip eder

evet canım ebrarım yeğenini kaybetti doğuma 2 gün kala bilinmeyen sebepten gitti defnemiz sanırım göbek kordonunda kireçlenme varmış Allahım hayırlısını versin bu arada sen nasılsın ne kadarın var kendine dikkat et Allahım hayırlısıyla gününde kucağına almak nasip etsin

Ararım canım gelmeyi planlıyorum güzel olur bende oraya gittim düzgün beye bende memnun kaldım.
canımm ara ıyı olur wallahi.aa ben de ona gidiyorum zaten canım çok memnunum dr.umdan sen değiştirdin mi ki dr.unu?

nasılsınız kızlar ben haber veremedim size kusura bakmayın zor geçti biraz ebrara sölemiştim o vermiştir emininm geçmi,şe bakamdım henüz
ben iyiyim şüküe esmamda iyi kendimi ancak topladım annem hasta biliyosunuz ben ameliyata gidince daha kötü oldu şimdi şükür topladı biraz
sizler nasılsınız hepiniz için dua ettim ameliyata girmeden dilerim mevlam kabul eder inş herşey yolundadır geçmi,şe bakmaya çalışıcam
cnm hoşgeldin.allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin topiğimizin prensesini.dikkat et kendine...

hepiniz iyisinizdir umarım bakıyım sizlere dedim ama kimsecikler yok .
DERDAM iyi olmanıza çok sevindim ALLAHIM ESMAYI SİZE bağışlasın benim için kokla olurmu .anneciğinede mevlam şifa versin
ablam hoşgeldın.ewet çok gırmıyor kımsecıkler...sen gttin kımse uğramaz oldu walla.

meraba ben yeniyim tanışalımmı
hoşgeldın cnm aramıza...

kızlar topice çok giremiyorum gerçekten bedenen ve ruhen çok yorgunum kardeloşumda söylemiş zaten ama aklım sizlerde .hepinize çok dua ediyorum .inşallah herşey dilediğiniz gibi olur .geçmişi mümkün olduğu kadar okuyorum ama yorum yapamıyorum inşallah beni anlarsınız .gerçekten zor günler geçiriyoruz ALLAHIM düşmanıma bile yaşatmasın :43:bugünlerde geçicek inanıyorum ama artık hayata dair plan yapmıycam bunun kararını verdim çünkü hiçbişey planlandığı yada hayal edildiği gibi olmuyor .ee bu seferde çok acı çekiliyo .herşeyi oluruna bıraktım bebek konusuda tamamen yok oldu beynimde .şimdilik düşüncem bu şekilde ilerde ne olur bilinmez .YÜCE RABBİMDEN ümidimi asla kesmiyorum ama kasmıyorumda kendimi .çünkü kaybetmenin acısı çok daha büyük oluyor :14:ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun :38:
olsun abla ne demek sen gelınınızın yanında ol da bız nasıl olsa gorusuruz.onun desteğe ıhtıyacı war cok.ablam bunalım yapmayın sakın ha.sen de bayağı etkılendın.çok yıpratma kendını ablam,ümitler yıtırılmesın.

birsen,kardelen sız de hoşgeldınız canım...
bırsen oğlumuz iyi maşallah kılo da almışş missler gibi
sen ıyısın umarım?
sen nasılsın kardelenım?

iyi canım ben hasta olacağım galıba kemıklerım ağrıyor eklem yerlerım inşallah olmam...
amcam da cnm aynı işte ışın tedawısıne gıdıyor :(

tekrardan geçmiş olsun canım.
derincim sen geldin,ben gidiyorum canım,çok uykum geldi.
birsencim,paşa mızı çok öpüyorum canım,çabuk büyüsün he,bak kız büyümeye başladı inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydınnnnnnn canımmmmmmmmmmmm
nasılsın ???

günaydın kızlar hayırlı günler herkeze:3::3:

ranacım derinim selam canlarım nasılsınız...:16:
kızlar hemen yazıp çıkmıştım görmedim yazdıgınızı sagolun canlarımmm:48:
derinsu teşekkür ederim canım yaa inşallah dediğin gibidir ama strese girmeden edemiyorum. benim için hiç normal olmayan bişey çünkü. bir gün bile gecikmeyen adet 8 gün gecikti. iinnşşşallahh herkes meleğini hisseder karnında bir gün
streslenmemey calış cnm ya..inanki stres çok etkiliyor..hayırlısı inşallah.
nasılsınız kızlar ben haber veremedim size kusura bakmayın zor geçti biraz ebrara sölemiştim o vermiştir emininm geçmi,şe bakamdım henüz
ben iyiyim şüküe esmamda iyi kendimi ancak topladım annem hasta biliyosunuz ben ameliyata gidince daha kötü oldu şimdi şükür topladı biraz
sizler nasılsınız hepiniz için dua ettim ameliyata girmeden dilerim mevlam kabul eder inş herşey yolundadır geçmi,şe bakmaya çalışıcam
canım yaaa.Allahım analı babalı büyütsün saglıcakla inşallah...sanada geçmiş olsun derdam..rabbim ikinizede saglık sıhhat versin..annecigin tabi heyecan yapmıştır cnm sen ameliyat olcan diye...onada tekrardan çok geçmiş olsun.
kızlar topice çok giremiyorum gerçekten bedenen ve ruhen çok yorgunum kardeloşumda söylemiş zaten ama aklım sizlerde .hepinize çok dua ediyorum .inşallah herşey dilediğiniz gibi olur .geçmişi mümkün olduğu kadar okuyorum ama yorum yapamıyorum inşallah beni anlarsınız .gerçekten zor günler geçiriyoruz ALLAHIM düşmanıma bile yaşatmasın :43:bugünlerde geçicek inanıyorum ama artık hayata dair plan yapmıycam bunun kararını verdim çünkü hiçbişey planlandığı yada hayal edildiği gibi olmuyor .ee bu seferde çok acı çekiliyo .herşeyi oluruna bıraktım bebek konusuda tamamen yok oldu beynimde .şimdilik düşüncem bu şekilde ilerde ne olur bilinmez .YÜCE RABBİMDEN ümidimi asla kesmiyorum ama kasmıyorumda kendimi .çünkü kaybetmenin acısı çok daha büyük oluyor :14:ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun :38:
canım arkadasım...senin nasıl ne durumda oldugunu çok iyi biliyorum hayatım...Allahım güzel günler göstersin sıkıntılarını bian önce alsın...keşke elimden bişey gelse...:(((seni seviyorum.
onlarda iyiler canım oğluşuma mama veriyoruz süt yetmiyo pazartesi hastaneye gittik 2700 olmuş tartı doğruysa sen nasıl oldun
MAAŞALLAH birsencim.emremiz kilolandı demek ohh...minik fayeeeee yerim onu ben:):emir_bebek:
neyse ben kaçıyorum kocişim gelir şimdi çok öpüyorum sizi
derinim gelmedin görüşemedik gece msn girersen konuşuruz inşallah
canım arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
cnm benim yetişemedim sana..bende yatıcam şimdi aslında uykum var çok...bacaklarımda çok agrıyor yagmurmu yagacakki acaba.:26:hepp ama hep uyuyasım var yorgunluktan...bu akşamda vitrin söktük yarın vitrin var çok işim var çokkkkk:31:
biranda sok oldum valla
sempatigim selam cnm...üzüldüm şimdi ya.demek zor günler geçirdin geçmiş olsun tatlım..inşallah sonuna kadar gidersin rabbim korusun melegini...
derinim hoşgeldin cnm nasılsın?
hoşbulduk canım benim.iyiyim sen nasılsın :16:
tekrardan geçmiş olsun canım.
derincim sen geldin,ben gidiyorum canım,çok uykum geldi.
birsencim,paşa mızı çok öpüyorum canım,çabuk büyüsün he,bak kız büyümeye başladı inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sorma cano benimde çok uykum var.yazıp çıkıcam bende...kalmayı isterdim ama kalamıyorum...

Canım şükür sağlıkla evinizdesiniz Allah analı babalı büyütsün inşallah annenede çok geçmiş olsun.

allahım daha iyi etsin canım maşallah emreciğe büyümüş çok şükür :nazar:ben iyiyim diyim iyi oluyum inşallah idare eder işte canım .yorgunum endişeliyim karmakarışık duygulardayım
Atlatıcaksın inşallah canım şuan acınız çok yeni inşallah kısa zamanda bir bebek gelir ailenizede evlerinizi şenlendirir.

canımm ara ıyı olur wallahi.aa ben de ona gidiyorum zaten canım çok memnunum dr.umdan sen değiştirdin mi ki dr.unu?

cnm hoşgeldin.allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin topiğimizin prensesini.dikkat et kendine...

ablam hoşgeldın.ewet çok gırmıyor kımsecıkler...sen gttin kımse uğramaz oldu walla.

hoşgeldın cnm aramıza...

olsun abla ne demek sen gelınınızın yanında ol da bız nasıl olsa gorusuruz.onun desteğe ıhtıyacı war cok.ablam bunalım yapmayın sakın ha.sen de bayağı etkılendın.çok yıpratma kendını ablam,ümitler yıtırılmesın.
Ben mecburen şimdi çapaya gidiyorum eğer burda tutmazsa gene ona gidicem.Gerçekten çok iyi bir doktor.

Allah iyilik versin tatlım...anam anammmm bacacıklarımmmmmm:78:romatizmalarım azdı gene:1::1:
Canım benim ayakta durmaktan ağrır benimde dizim çok ağrıyor anlamadım ters bişeymi yaptım.

Kızlar ya nerdesiniz eskiden okumaya yetişemezdik şimdi çok sessiz bak anca misafirler var hadi herkes geri gelsinnnnnn.....

Back
X