- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canım,ben şahsen hep hatırladım da,bu sıra kimse kimseye bişey yazmıyo,zatende kimsenin morali yok.İyi geceler kızlar,belki merak etmişsinizdir diye gelmiştim ammavelakin merak eden olmamış zati neysee herkesler iyi sanırım Allah'a emanet olun güle gülee
Bu arada boncugum hsg çekilmişsin gözün aydın güzel çıkmış sevindim senin adına,haydi güle güle
ayrıca benim bugün senle muhakka görüşmem lazım,tlf da kuruş yok,mümkünse msn de karşılaşalım.
derincim,çok geçmiş olsun tatlım,senle benin ağrıları bitmiyo bi türlü,bende dün çok kötüydümdehayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç(
hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...
forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...
canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..
kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayınduramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo
napcam ben yaaa
çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste
![]()
kızlar bugün dr.uma gideceğim.heyecan war kasıyorum kendımı,alttan bakar diye :S
neler geçirdim aslında ama insan yıne de kasılıyor işte çatalda bacakları açmak çok ürkütücü geliyor bana...
büyük ihtımalle adet söktürücü+klomen verecek dr.um bakalım ,yarın göreceğiz.eşim de diyor bi bakıyoruz hamile çıkıyormuşun diye ama ben böyle birşey aklımın ucundan dahi geçirmiyorum.adet olmadım ki bu ayyumurtlama ımkansız.e geçen ay da kan testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı...
hastaneye gitmişken yemek borusu yanma şikayetim için de çıkacağım dr.a...öpüyorum sizleri...
yarın akşam yazarım ancak gündüz dışarda olurum sanırım.allh'a emanet olun kısçeler...
![]()
inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz.
boncuğum,temiz çıkmış bak,ne güzel,inşallah biraz olsun streslerin biter.
ya bi söylesen ya bu tarafa ne zaman geliyosun,seni bekliyom ben.
eboşum,dün senle konuşana kadar çok üzgündüm ama,senle konuşurkenki kahkaha krizim yetti bana moralimi düzeltmek için,hatta yürüyorum,kendi kendime gülüyorum,görenler kesin başka manalar yüklemişlerdir o halime:76:
bi de soru soran bi arkadaşımız var,ama görmeli ki,o soru sorduktan sonra girip bişey yazan olmamış,galiba garip ti,sormasını,bilen olursa cevap mutlaka vereceğini söylemiş,ama arkadaşımız bunu görmemiş sanırım ki,gayet sitemkar bi şekilde yazmış sonraki yazdıklarını.
bende cevap veriyorum,bende ankara da değilim.