Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İyi geceler kızlar,belki merak etmişsinizdir diye gelmiştim ammavelakin merak eden olmamış zati neysee herkesler iyi sanırım Allah'a emanet olun güle gülee
Bu arada boncugum hsg çekilmişsin gözün aydın güzel çıkmış sevindim senin adına,haydi güle güle
canım,ben şahsen hep hatırladım da,bu sıra kimse kimseye bişey yazmıyo,zatende kimsenin morali yok.
ayrıca benim bugün senle muhakka görüşmem lazım,tlf da kuruş yok,mümkünse msn de karşılaşalım.
hayırdır cano ya ne demek anlat tabiki kuzum noldu ki...
boncuuma altta yazıcam zaten..çok sevindim ya açık çıkmasına...
o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç:((

hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...

forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...

canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..

kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayın:14:duramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo:14:napcam ben yaaa:14:çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste:14:
derincim,çok geçmiş olsun tatlım,senle benin ağrıları bitmiyo bi türlü,bende dün çok kötüydümde
kızlar bugün dr.uma gideceğim.heyecan war kasıyorum kendımı,alttan bakar diye :S
neler geçirdim aslında ama insan yıne de kasılıyor işte çatalda bacakları açmak çok ürkütücü geliyor bana...
büyük ihtımalle adet söktürücü+klomen verecek dr.um bakalım ,yarın göreceğiz.eşim de diyor bi bakıyoruz hamile çıkıyormuşun diye ama ben böyle birşey aklımın ucundan dahi geçirmiyorum.adet olmadım ki bu ay :( yumurtlama ımkansız.e geçen ay da kan testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı...
hastaneye gitmişken yemek borusu yanma şikayetim için de çıkacağım dr.a...öpüyorum sizleri...
yarın akşam yazarım ancak gündüz dışarda olurum sanırım.allh'a emanet olun kısçeler...:16:
:3:

inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz.
boncuğum,temiz çıkmış bak,ne güzel,inşallah biraz olsun streslerin biter.
ya bi söylesen ya bu tarafa ne zaman geliyosun,seni bekliyom ben.
eboşum,dün senle konuşana kadar çok üzgündüm ama,senle konuşurkenki kahkaha krizim yetti bana moralimi düzeltmek için,hatta yürüyorum,kendi kendime gülüyorum,görenler kesin başka manalar yüklemişlerdir o halime:76:
bi de soru soran bi arkadaşımız var,ama görmeli ki,o soru sorduktan sonra girip bişey yazan olmamış,galiba garip ti,sormasını,bilen olursa cevap mutlaka vereceğini söylemiş,ama arkadaşımız bunu görmemiş sanırım ki,gayet sitemkar bi şekilde yazmış sonraki yazdıklarını.
bende cevap veriyorum,bende ankara da değilim.

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 10 ziyaretçi)

kardelen5233,xaysex,
voaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ne kadar takip ediliyos.:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
ayşe cim,seni hep görüyorum altta,ama daha hiç bişey yazmadın,biraz kendinden bahsetsene,sende mi bebek istiyosun?

günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları diliyorum..
özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger
canım çok sevindim kanalların açık olmasına.inş film bebişinin gelmesine vesile olur.bende anestezi aldım ama sana biraz fazla vermişler sayıkladığına göre:1:iyi başka şeyler sayıklamamışsın.benimki eşimin dediğine göre 10 dk sürdü zaten film çekilen yerden götürürlerken asansörde gözümü açtım hatırlıyorum sorada dinlenmem için aldıkları yere sedyeden kendim geçtim.ama hala ilişkide fln ağrım çok oluyo.ikimiz içinde hayırlısı olsun inş canım.
selinam sorma yaa halimize nekadar şükretsek azdır allahım şafi ismiyle şifa versin kuzucklara minicikler nekadar acı çekiyolar offf .allahım hayırlı kader yazsın .ben iyiyim canım gelinimizde iyi şükür atlatmaya çalışıyo .gerçi bugün çok duramadım yanında işlerim vardı .temizlik filan hiçbişey yapamadım düşün yazlıkları daha bugün çıkardım .neyse nasip işte hiçbişey planladığımız gibi olmuyo .sen nasılsın ?daha rahatsın galiba hep böyle ol canım

malesef canım ankarada değilim yardımcı olamıycam

amin canım yaa
senin kırmızılarda gelmiş sıkma canını mevlam çok büyük enkısa zamanda inşallah

peloşum sen nasılsın kuzum keyifsizsin sanırsam ama kisti hiç takma kafana bendede biçok kez oldu eridi adetle .sorun olmaz tatlım sıkma canını
peloşum işte halimize nekadar şükretsek azdır onun için anlatmak istedim .allahım böyle imtihanlar vermesin bizlere onlarında yardımcısı olsun

canım arkadaşım gerçekten çok sevindim stres yaptığına değmedi çok şükür .bundan sonra herşey çok daha iyi olcak inşallah
çok şükür abla iyiyim,ve dediğin gibi rahatım.yaşananlar duyduklarım fln hepsi ders oluyor ve sabırla Rabbimden hayırlısını diliyorum sadece.kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz zaten.tedbir bizden gerisi allahtan inş.yengende iyiymiş sevindim.allahım daha da iyi etsin inş.sende işlere girişmişsin kolay gelsin canım öptm.
kızlar bugün dr.uma gideceğim.heyecan war kasıyorum kendımı,alttan bakar diye :S
neler geçirdim aslında ama insan yıne de kasılıyor işte çatalda bacakları açmak çok ürkütücü geliyor bana...
büyük ihtımalle adet söktürücü+klomen verecek dr.um bakalım ,yarın göreceğiz.eşim de diyor bi bakıyoruz hamile çıkıyormuşun diye ama ben böyle birşey aklımın ucundan dahi geçirmiyorum.adet olmadım ki bu ay :( yumurtlama ımkansız.e geçen ay da kan testi yaptırmıştım birşey çıkmamıştı...
hastaneye gitmişken yemek borusu yanma şikayetim için de çıkacağım dr.a...öpüyorum sizleri...
yarın akşam yazarım ancak gündüz dışarda olurum sanırım.allh'a emanet olun kısçeler...:16:
ay canım sorma o koltuğu hiç sevmiyorum bende.oraya ayakları koysam dizlerimi kapatıyom dr da kasma kendini diyo ama cart diye sokuyo aletide nasıl kasmayayım.:1:inş güzel haberlerle gelirsin canım.hayatta hiç bişey belli olmuyo neden olmasın adet olmadın diye yumurtlamadığını nerden biliceksin.düzenli adet olanda her zaman yumurtluyor diye bişey yok biliyorsun.herşeyy olabilir..

derincim geçmiş olsun canım ya.dişi sakın ihmal etme.acil şifalar diliyorum..

eee diğer kızlar sizlerde iyisiniz inş.benim bugun gezmem var azcık gezeyim :3:öptm hepinizi.Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar herkes çok iyidir umarım
bende daha iyiyim şükürler olsun gerçi buara yine hastane olaylrı oldu herşey üst üste geliyo anlatıp canınızı sıkmayım şimdilik herşey yolunda ama .
bugün BONCUĞUM aradı filmi çektirmiş iki tüpüde açıkmış çok şükür anestezili olmuş oyüzden hissetmemiş .keyfi yerindeydi hepinize çok selamı var bulunduğu yerde net olmadığından giremiyo evine dönünce inşallah tekrar bizle olcak .
canım arkadaşlarım size bişey anlatmak istiyorum hastanede bir bebek vardı 10 aylık beyninde tümör var ve bugün ameliyat oldu .ve bu bebek 7 yıl sonra olmuş tedaviyle .onun için dua edermisiniz .allahım şifa versin ailesine bağışlasın inşallah .aslında herşeyin hayırlısını istemek gerek galiba ben duyunca baya kötü oldum .ve YÜCE RABBİME sonsuz şükür önüme öyle şeyler çıkarıyoki acımı hafifletiyo .yani beterin beteri var halimize hep şükretmeliyiz .hepinizi çok öpüyorum inşallah üzmedim anlattığımla .kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın

canim rabbim sifa versin bebege,ailesinede sabir..böyle hadiseleri duyunca herseyin hayirlisini istemeyi bir daha anliyorum..haklisin allahtan gelene razi olmali ve halimize daima sukretmeliyiz ebrarcim,insallah uygulayabiliriz......

Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile

bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın

canim hayirli olsun,rabbim kucaginada almak nasip eylesin..demek ki vakti saati gelmis senin icin,ictigin ilacida vesile kilmis rabbim..

özledım hepınızı ebusumda yazmıs netın cekmedıgı bıyerdeyım dün skopıyle hsgem cekıldı genel anestezı aldım ay ne rahatmıs uyurken cekılmesı ama anestezıde uyandıktan sonra canımı yaktı uyandıgımda kımseye ınanmamısım doğru söyleyın dıye aglamısım cok şükür ıkısıde acıkmıs ılk ceken doktora da ısyan ettım benı kac aydır strese soktu tekı kapalı dıye ıkıncı kez cektırmek zorunda kaldım neysekı degdı doktor cok stres yapıyor demıs düşünsenıze herkese aglayarak ısrar etmısım narkozun etkısıyle doğrumu acıkmı dıye neyse bakalım hayırlısı artık ne görcez umarım bu acılara deger

boncugun tuplerinin acik olmasina cok sevindim,dilerim bebisinin gelmesine vesile olur..

İyi geceler kızlar,belki merak etmişsinizdir diye gelmiştim ammavelakin merak eden olmamış zati neysee herkesler iyi sanırım Allah'a emanet olun güle gülee
Bu arada boncugum hsg çekilmişsin gözün aydın güzel çıkmış sevindim senin adına,haydi güle güle

canim merak etmezmiyiz,merak ediyoruz ama bu aralar pek aktif degiliz topikte...

o bebege de çok üzüldüm canım..Allahım tez zamanda şifa versin.dedigin gibi herşeyin hayırlısını dilemek gerek herzaman..bak o kadar ugraşmışlar ve sonuç:((

hayırlısı olsun canım ya.vakti gelince oluyo işte..tüm arkadaslarıma umut olsun inşallah...

forum sayfasını iyice arastırırsan "DOKTOR VE HASTANE TAVSİYELERİMİZ" isimli topici bulabilirsin...

canım boncugum öncelikle özür dilerim bi arayamadım seni cnm..kontürüm yok gibi bişy...çok geçmiş olsun sonunda atlattın ve boşa stres yaptıgın anladın..o doktoru napmalı zaten sinir...şimdiden sonra inşallah herşey gönlünce olur bebegim.çok öptüm seni..

kızlar alıntıları almış bulundum zar zor yazdım yemin ediyorum..bi felaket diş agrısı tuttuki sormayın:14:duramıyorum şuanda...aynı zamanda ishal olmuş gibi karnım agrıyo bide çok feci midem bulanıyo:14:napcam ben yaaa:14:çıktım şimdi kızlar..nedir bu üst üste:14:

canim cok gecmis olsun ya,acaba midenimi usuttun? allah sifa versin canim,dikkat et kendine...

canim negatif olma,aksama guzel haberlerini bekliyoruz,insallah ummadigin anda gelmistir bebisin.allah gönlune göre versin canim..bu arada altan muayeneden bende cok korkuyorum,hatta ilk kadin doktoruna gittigimde ben etegimle kendimi örtuyormusun,doktor bana sen kapatsanda ben görucem,senin kapatman benim sadece ismi zorlastirir,lütfen rahat olun demistii:))))))))))))))))))))tabi ben daha cok utandiiiimm:))))

Son düzenleme:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
garip

sanirim herkes hafta sonu gezmesindeee....kimsecikler yok topiktee:(((((((

amanın gene kimse yok bu ne yakalamacılık mı ? oynuyoz birbirimizle kimse sobe yapamıyo ama neyse olsun herkes iyiymiş ah bide bi araya gelsek ne kaa güzel olur demi

$2011-06-09 17.52.52.webp$2011-06-09 17.53.17.webp$2011-06-08 20.56.40.webp$2011-06-09 17.53.01.webp$2011-06-18 20.25.05.webp$IMG0163A.webp$IMG0165A.webp$2011-06-09 17.52.52.webp$2011-06-09 17.53.17.webp$2011-06-08 20.56.40.webp$2011-06-09 17.53.01.webp$2011-06-18 20.25.05.webp$IMG0163A.webp$IMG0165A.webp bakalım oğluşun yeni resimleri pek güzel çıkmamış ama olsun teyzeleri görsün

benim bugün 24.günüm normalde 2 haziranda adet oldum ama bu ay yumurtam erken çatladı bu durumda 30nda adet olmam gerkiyor son 5 6 gün kaldı şuan ateşim gayet iyi gidiyor ama bilemiyorum göğüslerim acıyor hala birde sağ kasığımda ağrı war ama can yakan cinsten değil bu ay klomenin etkilerini yaşıyorum galiba artık hakkımızda hayırlısı olsun heycanım yok gayet sakinim bekliyorum ......!!!!
sizler nasılsınız ????

Son düzenleme:
benim bugün 24.günüm normalde 2 haziranda adet oldum ama bu ay yumurtam erken çatladı bu durumda 30nda adet olmam gerkiyor son 5 6 gün kaldı şuan ateşim gayet iyi gidiyor ama bilemiyorum göğüslerim acıyor hala birde sağ kasığımda ağrı war ama can yakan cinsten değil bu ay klomenin etkilerini yaşıyorum galiba artık hakkımızda hayırlısı olsun heycanım yok gayet sakinim bekliyorum ......!!!!
sizler nasılsınız ????

burdayım canım ablacım AMİNNNNNN yürekten kocaman kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNN,,,,
nasıl gidiyor EMREMİZ iyi dimi ????

hadi bakalım inşallah hamiş kalmışsındır güzel haberlerle gelirsin emrecik iyi bol bol yiyo yatıyo bide çiş ediyo gecede uyutmuyo

boncuğum nasılsın sonuçlarında temiz çıkmış inşallah kısa zamandada bebiş gelecek

hadi bakalım inşallah hamiş kalmışsındır güzel haberlerle gelirsin emrecik iyi bol bol yiyo yatıyo bide çiş ediyo gecede uyutmuyo

AMİNNNNNN,
tam ezanlarda okunuyor RABBİM duysun sesimizi inş hamişimdir bu ay dileyen herkese yaşatsın ALLAHIMMMMM....
yerim bn onu yaa napsın şimdilik yiyip içip çiş yapıp yatıcak az daha bi ayaklansında o zman kim tutar EMREYİ .....:1:

Son düzenleme:
kuzuşum darılmışmı :38:geçtimi acaba :44:yoksam bidahamı öpmeliyim :38:her daim aklımda kalbimdesin biliyosun bunu anlatmaya gerek yok sanırsam :29:

canom çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah bugün daha iyisindir kıyamam yaa
bizim hastane olayları karışık oldu biraz cano önce arkadaşımın oğlu duvardan düştü onun için gittim sonrada görümcem rahatsızlandı onu götürdüm yani buara fena hastanekolik olduk allahım birdaha düşürmesin diyorum .
sevcanım hayırlı haberler alırsın inşallah belkimde eşinin dediği gibi olur allahım güldürsün yüzümüzü
canım,ben şahsen hep hatırladım da,bu sıra kimse kimseye bişey yazmıyo,zatende kimsenin morali yok.
ayrıca benim bugün senle muhakka görüşmem lazım,tlf da kuruş yok,mümkünse msn de karşılaşalım.

derincim,çok geçmiş olsun tatlım,senle benin ağrıları bitmiyo bi türlü,bende dün çok kötüydümde

inşallah herşey yolundadır sevcancım,moralini yüksek tut,akşama güzel haberlerini bekliyoruz.
boncuğum,temiz çıkmış bak,ne güzel,inşallah biraz olsun streslerin biter.
ya bi söylesen ya bu tarafa ne zaman geliyosun,seni bekliyom ben.
eboşum,dün senle konuşana kadar çok üzgündüm ama,senle konuşurkenki kahkaha krizim yetti bana moralimi düzeltmek için,hatta yürüyorum,kendi kendime gülüyorum,görenler kesin başka manalar yüklemişlerdir o halime:76:
bi de soru soran bi arkadaşımız var,ama görmeli ki,o soru sorduktan sonra girip bişey yazan olmamış,galiba garip ti,sormasını,bilen olursa cevap mutlaka vereceğini söylemiş,ama arkadaşımız bunu görmemiş sanırım ki,gayet sitemkar bi şekilde yazmış sonraki yazdıklarını.
bende cevap veriyorum,bende ankara da değilim.
delü benide güldürdün kendinde gülmüşsün iyi olmana sevindim gerçi bugünde konuştuk bombaydın :16::38:
günaydınn kızlar hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları diliyorum..

canım çok sevindim kanalların açık olmasına.inş film bebişinin gelmesine vesile olur.bende anestezi aldım ama sana biraz fazla vermişler sayıkladığına göre:1:iyi başka şeyler sayıklamamışsın.benimki eşimin dediğine göre 10 dk sürdü zaten film çekilen yerden götürürlerken asansörde gözümü açtım hatırlıyorum sorada dinlenmem için aldıkları yere sedyeden kendim geçtim.ama hala ilişkide fln ağrım çok oluyo.ikimiz içinde hayırlısı olsun inş canım.

çok şükür abla iyiyim,ve dediğin gibi rahatım.yaşananlar duyduklarım fln hepsi ders oluyor ve sabırla Rabbimden hayırlısını diliyorum sadece.kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz zaten.tedbir bizden gerisi allahtan inş.yengende iyiymiş sevindim.allahım daha da iyi etsin inş.sende işlere girişmişsin kolay gelsin canım öptm.

ay canım sorma o koltuğu hiç sevmiyorum bende.oraya ayakları koysam dizlerimi kapatıyom dr da kasma kendini diyo ama cart diye sokuyo aletide nasıl kasmayayım.:1:inş güzel haberlerle gelirsin canım.hayatta hiç bişey belli olmuyo neden olmasın adet olmadın diye yumurtlamadığını nerden biliceksin.düzenli adet olanda her zaman yumurtluyor diye bişey yok biliyorsun.herşeyy olabilir..

derincim geçmiş olsun canım ya.dişi sakın ihmal etme.acil şifalar diliyorum..

eee diğer kızlar sizlerde iyisiniz inş.benim bugun gezmem var azcık gezeyim :3:öptm hepinizi.Allaha emanet olun.
selinam allahım daha iyi etsin canım hepsi bize ibret olsun diye çıkıyo sanki öyle olunca hem üzülüyorum hemde halime şükrediyorum .
evet ya bende temizliğe başladım gerçi şuanda sadece ütüyle boğuşuyorum ev temizliğine dokunmadım henüz :19:
canim rabbim sifa versin bebege,ailesinede sabir..böyle hadiseleri duyunca herseyin hayirlisini istemeyi bir daha anliyorum..haklisin allahtan gelene razi olmali ve halimize daima sukretmeliyiz ebrarcim,insallah uygulayabiliriz......

canim hayirli olsun,rabbim kucaginada almak nasip eylesin..demek ki vakti saati gelmis senin icin,ictigin ilacida vesile kilmis rabbim..

boncugun tuplerinin acik olmasina cok sevindim,dilerim bebisinin gelmesine vesile olur..

canim merak etmezmiyiz,merak ediyoruz ama bu aralar pek aktif degiliz topikte...

canim cok gecmis olsun ya,acaba midenimi usuttun? allah sifa versin canim,dikkat et kendine...

canim negatif olma,aksama guzel haberlerini bekliyoruz,insallah ummadigin anda gelmistir bebisin.allah gönlune göre versin canim..bu arada altan muayeneden bende cok korkuyorum,hatta ilk kadin doktoruna gittigimde ben etegimle kendimi örtuyormusun,doktor bana sen kapatsanda ben görucem,senin kapatman benim sadece ismi zorlastirir,lütfen rahat olun demistii:))))))))))))))))))))tabi ben daha cok utandiiiimm:))))
garibim nasılsın canım ağrıların hafifledi inşallah
oyy ben yerim o bıdıkları biri büyük biri küçük bıdık maşallah birsenim allahım hayırlı ömür versin evlatlarınada sizede çok hoş manzaralar
emre baya yakışıklı olmaya başladı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sizler nasılsınız ????

ranacım hadi bakalım patlat müjdeyi inşallah çok az kaldı adetine topicimizin çok ihtiyacı var güzel haberlere

hanımlar hepinize selam iyisinizdir inşallah ben baya yorgunum ütüydü yemekdi pazar alışverişiydi bittim şimdide bi düğün var ona gitmemiz gerekiyo .hazırlanmadan önce bakıyım dedim .gece görüşürüz inşallah
birsenim öpüyorum seni kuzum kusura bakma çıkmam gerek .emreyi öp benim için olurmu

Back
X