canım benım çok sağol gittim dr.a CANIM dr. sağolsun alttan bakmadı :)) ultrasonla baktı,şikayetim olup olmadığını sordu.ultrason gayet güzel dedi,adet olmadığımı söyledim bu ay peki test yaptın mı dedi,yok dedim geçen ay yaptığımı söyledim.kan testi istedi.yaptırdık,hap vermedi belki geç döllenme olmuştur dedi.yaptırdık testi baktım netten degerim 0.77 yani gebelik yok.ptesi gideceğim,dr.um adet olmam için ilaç yazacak sonra yumurta takibi olacak,sonra da yumurtlama için klomen verecek sanıırm.
reflüm için de gittim dr.a ya sessiz reflü ya da reflü dedi 1 ay kullnmak üzere ilaç verdi...
işte hastane durumum böyle...
sana da güzel haftasonları selinacığım...
ewet canım ürkütücü ama korktuğuma değmedi göbişten baktı dr.canım sonuçları yukarda yazdım.hayırlısı herşeyin.
amın ccanım hepimizin gönlüne göre versin rabbim inşallah.he he :))) ewet aslında utanmaktan ziyade kasılıyorum korkuyorum yani canım.ama işte alışmalıyızz buna
ay yesin teyzeleri onu yawrum benım ya MAŞALLAH.kardeşler çok güzel allah bağışlasın ya canım drunuz mu öyle dedi bilmiyorum ama çok sarmışsın yawruyu bu sıcakta ?? dr.mu öyle dedi üşürmüymüş daha?
ahh yawrumm benım ranamm canım inşallah bebişimz yapıyordur bu ağrıları.aynı etkileer bende de olmuştu.inşaaalllaahhh!
amin ablam ama yok değerlerde bişey...yukarıda yazdım ablam
iyi hadi ablam kafa dağıtırsın değişik insanlar görerek bari iyi gelır sana da...
amin yawrummm...