Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm çok takılma ya sen bu aralar çok taktın canım,bişeylwerle uğraş takma oluruna bırakiyi diyelim kızlar,sanırım kafayı yedim ben,sanki yarın başlıcakmışım gibi harıl harıl tüp bebek merkezi araştırıyom![]()
Canım çok zor şeyler yaşıyolar şu anda hemen geçmesi zaten beklenemez zamanında acısını yaşaması çok daha iyi rafa kaldırsa sonradan muhakkak karşısına çıkıcak ve o zaman çok daha zor şeyler yaşıycak Allah sabır versin inşallah kısa zamanda yarası küllenir.Sende kendine dikkat et canımkandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım RABBİM her ne dileğiniz varsa onu nasip etsin mübarek gecenin hürmetine
geçmişi okudum ama inanın hiç cevap yazıcak halim ve keyfim yok beni mazur görün kusuruma bakmayın .ciddi anlamda keyifsizim bugün gelinin yanındaydım bazı yaralar geçmiyo malesef buda geçmiycek yaralardan .ALLAHIM birdaha ne bize nede bir başkasına yaşatmasın .bugecede dua ederseniz sevinirim .hepinizi çok seviyorum .ALLAHIM gönlünüze göre versin herşeyi
Kardelencim sen presed almadınmı 3 ay falan dene kafana takmadan olmazsa o zaman araştır bu jelle hamile kalan bir sürü insan var.iyi diyelim kızlar,sanırım kafayı yedim ben,sanki yarın başlıcakmışım gibi harıl harıl tüp bebek merkezi araştırıyom![]()
iyi cnm sen nasılsın? bn burdayım fakat uzun sure yazmayınca gozukmuyorum sanırım :S cnm gelmesin ya ben sewmıyorum yazı :SKızlar nasılsınız gene kimsecikler yok havada çok kötü bugün yaz ne zaman gelicek Allah hayır etsin valla.
derdanur nasılsın cnm esma hanım nasıllar keyıfler yerınde mi?
bende bueadaki herkes aynı durumda olduğu için yazıyorum çünkü herkesle konuşulmuyor bu konular. Herkes hemen olabilecek zannediyor. Ama öyl değil işte.
onemlı degıl cnm aa koy kısçemizi de görelim yaaa.ben de bılmıyorum foto koymayı ya :Scanım kusura bakma misafir geldi çıkma zorunda kaldım hemenik
aslında aklım szilerle ama eşim izizndeydi pc yi vermedi şimdi işe başladı misafir geliyo fırsatım olmuyo ama bütün kab,m dualarım sizlerle
esma sude nin remini koyucam ama ben buraya resim eklemsini bilmiyorum öğrenirsem ekli,ycem
şimdilik çıkıyorum gelicem yine iyi bakın kendinize
bu arada hastalandımmmbir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
bende bekarken öyle sanardım hemen olur diye ama öyle değilmiş tabi ki...
bu arada hastalandımmmbir daha ki ay bakalım hayırlısı.. artık..
Aynen canım bende sevmem yazı bizim evde buz gibi.iyi cnm sen nasılsın? bn burdayım fakat uzun sure yazmayınca gozukmuyorum sanırım :S cnm gelmesin ya ben sewmıyorum yazı :S
ay ben dışardan haberım yok üşüyorum ,soğuk sanırım
ewet canımm nefes alamıyorum ben de sıcakta :/Aynen canım bende sevmem yazı bizim evde buz gibi.
selam canlar...evdeyim yemek hazırlıyorum aslında ama arada bakayım dedim.
sevcanım olsun cnm mesajda atabilirsin geç olmaz korkma kuşum...görüşelim bugün mutlaka![]()
kız boncuk ayakta uyuyon haaa biz nerdeyse düğün yapcaz geç kaldın bu arada bence korunma olacağı varsa hazır tüpler iyice açıkken olsunderdam esma dogdumu kız ben ayakta uyuyorum cok sevındım cnm allah analı babalı büyütsün darısı bızlere ınsallah
derınım bu saatte ne yemegı kız ya gelınde azcık laflayalım bu arada hepınızın gecmıs kandılı mübarek olsun canlarım ...
selınam benden hala kan gelıyor akıntıyla bırlıkta normalmıkı sendede oluyormu bıde buay korunsammı acab dıye düşünüyorum:)))ay korunmasam olcak sankıde düşünceme bak:))
kardelos senın tüpe gerek kalmıcak tatlım bosa arastırma sen oraları...
selam derinim afiyet olsun yoruluyosun demiselam canlar...evdeyim yemek hazırlıyorum aslında ama arada bakayım dedim.
sevcanım olsun cnm mesajda atabilirsin geç olmaz korkma kuşum...görüşelim bugün mutlaka![]()
sevcancım sen nasılsınbirsen29+,
DerinSu+,
ugurboncugum
iyisiniz inşallah...