Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı yapmışsın ablam...gelınınız bıraz daha ıyı mı abla?nasıl içine kapanmadı ınşallah...evet tatlım ya şükür kavuşturana bugün evdeyim gireyim nete dedim
demek isimleride sizin isimleriniz çok hoş olmuş kuzum güle güle büyütün şimdilik dururlar ondada sonra alırsın akvaryum
iyyim ablam napiyim nette takiliyom vakit harciyorum sen nasilsin..
cnmm ebayden aliyorumm.. 10 tanesini 2.50 euroya aldimm dahada cok alabiliyorsun ucuza ama cok olunca daha cok kaybederim kendimi herhalde![]()
nerde bu kızlar yaaa valla herkesler kayıplara karıştı![]()
ıyı yapmışsın ablam...gelınınız bıraz daha ıyı mı abla?nasıl içine kapanmadı ınşallah...
saol ablam ewet bıraz daha boyle gıtsın de alacagız akvaryum ay abla bugun dolassınlar dıye cıkarttım 1 saat ewde bulamadım sewcan olan cok zıpır saklanıyo hep bıryerlere=)))
ewişi yapamadım supurge acamadım bulamayınca yaa
super yaa ıyıyımıs cnmmm.almaya dewam :))))
EWET ABLA yaaa nerde bu kıslarrr????:26::26::26::26::26:
ay ınşallah ablam her akşam dualarıma katıyorum onu da sizi de rabbım sabırlar wersin...canım yaa saol gelinimiz daha iyi şükür yok öyle içe kapanma yok inşallah hiç olmaz
demek yaramaz sevcan kime çekti acepvalla dikkat et ufacık olunca üstüne basarsınız düşünemiyorum ayy :18:
valla bilmiyorum kuzum galiba kopmak istiyolar ee herkes nasıl istiyosa öyle olsun bişey diyemeyiz
derdanur hoşgeldın cnm fotoları ne zaman koyacaksın :SSSS
ay ınşallah ablam her akşam dualarıma katıyorum onu da sizi de rabbım sabırlar wersin...
ay walla abla oyunlar yapıyor bana kandırıp gözden kayboluyorayy abla allah korusun yaa yok yerımden kalkmadım hıc kaybolunca,saklanmış o hep aynı yerıne :)))
abla bılmem ki nerdeler,,,1 ay oncesıne kadar ne güzel hep sohbetteydık ya bu saatlerde...
cnm hatrlamıyorum ama bırı yazmıstı sana bugun :Scanım ben foto koymasını bilmiyorum biri anlatorsa ekliycem inş
nasılsınız kızlar eşim dışarda bende fırsattan bakıyım dedim ama gelmek üzere ne var ne yok inş her şey yolundadır
canımsın çok teşekkür ederim allahım seninde gönlüne göre versin inşallah
insanın hoşuna gidiyo değilmi öyle oun filan yapmalarıallah korusun tabiki kuzum insan üzülür valla
sevcanım yaz dönemi böyle oluyo gerçi ama inşallah kayıplara karışanlar hamile dönerler![]()
cnm aleykum selam.benım 3 ay once kalp durması oldu alındı yawrum,2.si için çabalıyoruz şu anda...iyi aksamlar hatunlar su an sitede ikinci veya daha fazlaki cocuga gebelik icin ugrasan varmi
Alemsin ya süper nerdeyse bir düzine daha geliyo desene umarım pozitifi bol bol görürsün.yok artik yapmiycam eger adettim gecerse yaparim artik ewde test kalmadi hehhehe.. bende anlamiyorumm insanlar neden zayif yanlarimizi kullanip canimizi yakma istiyorki hani yani bizim canimiz yaninca onlara nasi bi duygu yapiyor acaba yaaa ..
sevcanim valla bende bilmiyorum okadar cok niye yaptim herhalde kendimi cok kaptirdim bak nasil oldu .. simdi yaptim tekcizgi cikti sonra rüyasinianlatti bende dedim belki bi hayir vardir bidaha yaptim olmadi sonra düsündü dedim adetime daha 1 hafta var nasil ciksinn sonra 2 gün gecti bidaha yaptim gene bisi yokk sonra moralim bozuldu baslarim bu testlere hepsini yapiyim bitsin testlerde rahatlasin bende dedim sonra ertesi gün bidaha yaptim sonra hafif bi cizgi gibi gördüm aradan 1 kac saat gecti kafam takildi bidaha yaptim ondada biraz gördüm tabi görmeyide sizlerde bilirsiniz iyice issigatut oraya tut burayatu zorla yani kendi uydurmam derkene böle böle bittii :2::2::2: ve daha yeni 10 tane daha siparis verdim nettenonuda kocisi haber vermediydim ben isdeykem mail gelmis yakalandimm ama cezaa verdi bana yanagimi istirdi:78::78::78::78::78:
Ben burdayım cööööö naber kız ebuş nasılsın iyimisin canım ben bir ümitleniyorum böyle karnımda ağrıyınca ümitsizliğe kapılıyorum off nebiliyim valla.nerde bu kızlar yaaa valla herkesler kayıplara karıştı![]()
hoşgeldin canımıniçi esmacık nasıl benim için koklarmısın?
buarada kardeloş sana anlatmıştı geçmişte resim nasıl eklenir görmedin sanırsam kuzum
avatarına koy eğer istersen canım küçükde olsa görebiliriz
selam hoşgeldin canım sana yazdık cevap ama sanırsam okumadın hani siem etmiştinya aranıza almıyosunuz diyeiyi aksamlar hatunlar su an sitede ikinci veya daha fazlaki cocuga gebelik icin ugrasan varmi
amın ablam cümlemızın ınşallah...
ewet abla ya sıkasım gelıyor elıome alınca zor tutuyorum kendımi wallahi :)))
ay ınşallah ablam bugun ranamla başladık bakalım,halaya dewam ederız ınşallah :)))
ben de yarın yola çıkıyorum ama yanıma alacağım laptopu sissiz duramam yazarım vakıt buldukça...
cnm aleykum selam.benım 3 ay once kalp durması oldu alındı yawrum,2.si için çabalıyoruz şu anda...
sen 1 çocuğu olup da 2.sini mi kast ettın bunu mu anlamadım tam ama cewap yazayım dedım