Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Alemsin ya süper nerdeyse bir düzine daha geliyo desene umarım pozitifi bol bol görürsün.

Ben burdayım cööööö naber kız ebuş nasılsın iyimisin canım ben bir ümitleniyorum böyle karnımda ağrıyınca ümitsizliğe kapılıyorum off nebiliyim valla.
:38::38:hoşgeldin tatlışım ben iyiyim sen nasılsın diycem yine ümitsiz gördüm seni yapma kuzum inşallah olucak tutacak deki öyle olsun
canım kusura bakma görmedim yarın bakarım eklerim dur avatara koyıyım
koklarım canım maşallah iyi
sen nasılsın iyimisin gelininz nasıl

yok kuzum nekusuru yaa sen fırsat bulup zor bakarsın esmacıkdan
allahım daha iyi etsin :nazar:
bende iyiyim hamdolsun gelinde iyi şükür

selam hoşgeldin canım sana yazdık cevap ama sanırsam okumadın hani siem etmiştinya aranıza almıyosunuz diye
buarada topiğimizde ikinci için uğraşan arkadaşlarımız var birtanesi çok şükür kavuştu ikinci meleğinede diğer arkadaşlarımız beklemede

:1::1:aman fazla sıkma hayvanı öldürürsün
evet ranama çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere
aa nereye gidiyosun tatlım .al tabi yaa bizde özleriz seni bende ayın 10nda çıkıyorum yola nasipse

sanirim biraz abartim sitemde bugun izinliyim yarinda ameliyat olacam belki ruh halimdendir bilmem ama yinede sagolun cevaplar icin

Kızlar benim eşim gelmek üzere birazdan çıkıyorum.
banum görüşürüz kuzum öptüm
evet onu kasdetmistim bende yarin 3 üzlerimi aldiracagim gelismeleri durdugu icin allaha sükür baska cocuklarim var ama bu hamileligi cok istemisttik kismet afedersin canim kac aydir deniyorsun

çok geçmiş olsun canım doğalmıydı tüplemi kaldın 3. hamile

amın ablam cümlemızın ınşallah...
ewet abla ya sıkasım gelıyor elıome alınca zor tutuyorum kendımi wallahi :)))
ay ınşallah ablam bugun ranamla başladık bakalım,halaya dewam ederız ınşallah :)))
ben de yarın yola çıkıyorum ama yanıma alacağım laptopu sissiz duramam yazarım vakıt buldukça...

selam hoşgeldin canım sana yazdık cevap ama sanırsam okumadın hani siem etmiştinya aranıza almıyosunuz diye
buarada topiğimizde ikinci için uğraşan arkadaşlarımız var birtanesi çok şükür kavuştu ikinci meleğinede diğer arkadaşlarımız beklemede

:1::1:aman fazla sıkma hayvanı öldürürsün
evet ranama çok sevindim allahım tamamına erdirsin inşallah darısıda bizlere
aa nereye gidiyosun tatlım .al tabi yaa bizde özleriz seni bende ayın 10nda çıkıyorum yola nasipse
Kızlar yolculuk nereye bakıyım gidip bizleri unutmayın tatillerde.

evet onu kasdetmistim bende yarin 3 üzlerimi aldiracagim gelismeleri durdugu icin allaha sükür baska cocuklarim var ama bu hamileligi cok istemisttik kismet afedersin canim kac aydir deniyorsun
Çok üzüldüm canım Allah çocuklarına uzun ömür versin.

:38::38:hoşgeldin tatlışım ben iyiyim sen nasılsın diycem yine ümitsiz gördüm seni yapma kuzum inşallah olucak tutacak deki öyle olsun

yok kuzum nekusuru yaa sen fırsat bulup zor bakarsın esmacıkdan
allahım daha iyi etsin :nazar:
bende iyiyim hamdolsun gelinde iyi şükür
Napıyım ya işte bir andada değişiyor duygular off inşallah tumuştur.Öyle olumlu düşününcede korkuyorum olmazsa çok üzülürüm diye ayy yiycem kafayı ben sonunda

sanirim biraz abartim sitemde bugun izinliyim yarinda ameliyat olacam belki ruh halimdendir bilmem ama yinede sagolun cevaplar icin

yok önemli değil canım biz burda genelde cevap yazmaya çalışırızda yanlış anlaşılmasın istedim
çok geçmiş olsun kaç aylıkdı bebekler allahım birdaha yaşatmasın

Napıyım ya işte bir andada değişiyor duygular off inşallah tumuştur.Öyle olumlu düşününcede korkuyorum olmazsa çok üzülürüm diye ayy yiycem kafayı ben sonunda

kuzum ben rizeye giddicem öncesinde amasraya gidicez nasipse valla bende laptobu alıcamda net bulabilirsem girebilirim anca :44:
değişmesin canım inşallah allahım nasip etmiştirde olur olmazsada dünyanın sonu değil yaşadığımız sürece ümit hep var kuzum

yok önemli değil canım biz burda genelde cevap yazmaya çalışırızda yanlış anlaşılmasın istedim
çok geçmiş olsun kaç aylıkdı bebekler allahım birdaha yaşatmasın

4+3 günlükle kaldilar ama ümidim kalmadi yas da sorun oluyor artik esim deneriz diyor doktorumda olagan diyor ama ben kötüyüm cocuklar bilmiyor

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 8 ziyaretçi)

ebrar_53 egal+ banu145145+ yyildiz

:nazar::nazar:aman nazar değmesin misafirlerimize :1:

anladım canım peki çocukların varmış niye istedin yanlış anlamazsan tabi
buarada yaş kaç ?allah nasip ederse yaş filan boş

ben 36 yasindayim 4 kizim var erkek evlat aramiyom yanlis anlamayin cocuklarim büyüdü en kücük 9 ama ben hic annelik hamilelik anlamadim kücüktüm bir urfali ile evliyim pek onayli bir gelin degilim cografyanin bütün özellikleri annemizde var sagolsun ama su an istedigimiz herseyin fazlasina sahibiz esimde bende minik elleri olan burusuk suratli mis kokulu bir ustalik eserimiz olsun istedik o kadar
öbur yandan benim su yeryüzünde esim ve cocuklarimdan baska kimsem yok varsada bilmiyorum ben cocuk yetistirme yurdunda büyüyenlerdenim büyük bir ailem olsun istedim canim

kızlar benimde eşim gelir çıkıyım artık daha sonra görüşürüz
karakız çok geçmiş olsun tekrardan inşallah operasyonun başarılı geçer
banum öptüm kuzummmmmmm

banum görüşürüz kuzum öptüm

çok geçmiş olsun canım doğalmıydı tüplemi kaldın 3. hamile
Gidemedim hala ama şimdi çıkıyorum ya sana bişey sorucam ben progestan başladım baktım herkes içiyo bende aldırdım eczaneden başaldım iyim,i yaptım acep.

kuzum ben rizeye giddicem öncesinde amasraya gidicez nasipse valla bende laptobu alıcamda net bulabilirsem girebilirim anca :44:
değişmesin canım inşallah allahım nasip etmiştirde olur olmazsada dünyanın sonu değil yaşadığımız sürece ümit hep var kuzum
İyi gezmeler canım ne güzel yerler bizim içinde gez stres at bu sene zor oldu size.
Öyle be canımda işte bazen akıyo sinirler bugünde bir tuhaf oldum akşamdan beri ağlamak geliyo içimden hiç hoşlanmıyorum böyle olunca ak gaka ağlıycam offff.

sagol canim nasip ne denirki

ben 36 yasindayim 4 kizim var erkek evlat aramiyom yanlis anlamayin cocuklarim büyüdü en kücük 9 ama ben hic annelik hamilelik anlamadim kücüktüm bir urfali ile evliyim pek onayli bir gelin degilim cografyanin bütün özellikleri annemizde var sagolsun ama su an istedigimiz herseyin fazlasina sahibiz esimde bende minik elleri olan burusuk suratli mis kokulu bir ustalik eserimiz olsun istedik o kadar
öbur yandan benim su yeryüzünde esim ve cocuklarimdan baska kimsem yok varsada bilmiyorum ben cocuk yetistirme yurdunda büyüyenlerdenim büyük bir ailem olsun istedim canim

canım yaa zorlu bir hayatın olmuş anladığım kadarıyla ama negüzel 4 tane evladın var allahım bağışlasın hayırlı evlat olsunlar .olabilir erkekde isteyebilirsin buyüzden kimse yargılıyamaz .benim eşimler 9 kardeş 7 kız 2 erkek sonradan olmuşlar .herkes farklı düşünebilir yani .ayrıca daha yaşında bişey yok bende 33 yaşındayım .4okadar yolu var bence sende ümidini kesme dilerim enkısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla dünyaya getirirsin canım .herşey gönlünce istediğin gibi olsun

anladım canım çok zor yaşadıkların bende 3 kez yaşadım allahım sabır versin inşallah tekrardan olur bebişlerin

sanada fistigim isterse 10 cocugun olsun hepsinin acisi sevinci baska birde insanin kendi hikayesi eklenirse sonuc degisiyor seninde en kisa zamanda yaralarini saracak anne diye ilk defa konustu diye bebeklik hikayeleri anlatacagin bir melegin olur insallah

Derinve kardelen anatolia gece kuşları nerdesiniz bakıyım kızlar bu gece hiç uğramadınız.

Son düzenleme:
Back
X