Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Gidemedim hala ama şimdi çıkıyorum ya sana bişey sorucam ben progestan başladım baktım herkes içiyo bende aldırdım eczaneden başaldım iyim,i yaptım acep.

İyi gezmeler canım ne güzel yerler bizim içinde gez stres at bu sene zor oldu size.
Öyle be canımda işte bazen akıyo sinirler bugünde bir tuhaf oldum akşamdan beri ağlamak geliyo içimden hiç hoşlanmıyorum böyle olunca ak gaka ağlıycam offff.

valla ben tedavilerimde nezaman başlıyodum hatırlamıyorum canım ama tüpde transferden sonra başladım bence zararı olmaz araştırmada yaptıysan kullan gitsin .hayırlısı artık kendi kendimizin doktoru olduk
sorma canım güzellik valla sabırsızlıkla bekliyorum nasip olur inşallah
ya bu tedavi esnasında oluyo böyle gelgitler ilaçlarında büyük etkisi var bunda .hadi dikkat et kendine ağlamak isteyince ağla ama üzülme :38:

ben kaçtım iyi akşamlar .
derinim ve kardeloşumda gelmedi bu akşam yaa :68:

kizlar ben cikiyorum herkese kendine iyi baksin iyi geceler
günün geceye baglandigi su anlarda rabbim cömertlini bizlerden esirgemeyip istenen evlatlari kucaklarla doldursun

evet onu kasdetmistim bende yarin 3 üzlerimi aldiracagim gelismeleri durdugu icin allaha sükür baska cocuklarim var ama bu hamileligi cok istemisttik kismet afedersin canim kac aydir deniyorsun
gecmıs olsun dıyeyım canım sana.zor bır olay benım ılkıydı henuz.yıkılmıştık ama atlattık şükür,benım de 9+3ken durdu kalbi senınkısı gıbı...

Kızlar yolculuk nereye bakıyım gidip bizleri unutmayın tatillerde.

Çok üzüldüm canım Allah çocuklarına uzun ömür versin.

Napıyım ya işte bir andada değişiyor duygular off inşallah tumuştur.Öyle olumlu düşününcede korkuyorum olmazsa çok üzülürüm diye ayy yiycem kafayı ben sonunda
cnm bız eşimle bodruma gıdecegiz geç kaldık rezervasyon yaptırmamıştık 3 gun once şansa bulduk bakalım unutur muyum cnm onun ıcın yanıma alacağım laptopu ;)

kuzum ben rizeye giddicem öncesinde amasraya gidicez nasipse valla bende laptobu alıcamda net bulabilirsem girebilirim anca :44:
değişmesin canım inşallah allahım nasip etmiştirde olur olmazsada dünyanın sonu değil yaşadığımız sürece ümit hep var kuzum
ohh ablam karadenız turu he gez bakalımm

ben 36 yasindayim 4 kizim var erkek evlat aramiyom yanlis anlamayin cocuklarim büyüdü en kücük 9 ama ben hic annelik hamilelik anlamadim kücüktüm bir urfali ile evliyim pek onayli bir gelin degilim cografyanin bütün özellikleri annemizde var sagolsun ama su an istedigimiz herseyin fazlasina sahibiz esimde bende minik elleri olan burusuk suratli mis kokulu bir ustalik eserimiz olsun istedik o kadar
öbur yandan benim su yeryüzünde esim ve cocuklarimdan baska kimsem yok varsada bilmiyorum ben cocuk yetistirme yurdunda büyüyenlerdenim büyük bir ailem olsun istedim canim
allah bağışlasın yawrularını abla.abla dememde sakınca yok sanırım yaşça buuyksun benden ;) allah gonlune gore wersın ınsallah.kalabalık aıleyı ben de cok sewıyorum

kızlar benimde eşim gelir çıkıyım artık daha sonra görüşürüz
karakız çok geçmiş olsun tekrardan inşallah operasyonun başarılı geçer
banum öptüm kuzummmmmmm
tamam ablam opuyorum senı gorusuruzzz

Aminnnnnnnnnn kardeloşum.

İnşallah canım keşkeeeeee.

İnşallah canım ya bu son tedavidir artık umarım tutar.

Geçmiş olsun vanım inşallah herşey güzel olur ki aşağılarda temiz çıkmış diye okudum Allah başak şey göstermesin.

Ahh canım benim hepimiz yaşıyoruz onu bende kaç testi aynı anda tekrarladım elimde saatlerce ikinci çizgi varmı diye baktım yok ışığa tut vsvsvsv hepimizin psikolojisi bebat inşallah hepimiz bir gün şu bebişlerimizi yakalıycaz ama herşeyin saati var bak kız benide kötü yaptın şimdi sakın üzülme sıktıkça olmuyo buna inan bu arada bu testlerde silikde olsa ikinci çizgi ilginç 2 saat sonrakiler doğru olmasada bir yaptığımda çok silik dedin ya 2 3 gün sonra tekrarla.
Birde insanlar neden zayıf yanlarımızla ilgili düşüncelerini yada rüyaların vb şeyleri anlatırlar nasıl moralimiz çöküyor.:::((((

Canım benim inşallah.

Süper kanlada onaylandı çok sevindim seninkide aşılamydı dimi.

Garipcim canım üzülme canım napalım bir gün olucak ama zamanı var demekki sabret canım sabret ne güzel bu moral bozukluğuna tatil haberi iyi gelmiş nereye geliyosunuz sadece bir haftamı kalıcan iyice eğlen dinlen tatile yumurtlama zamanıda denk geliyosa hiç stres yapma bakarsın tatil dönüşü müjde verirsin bellimi olur.

Hoşgeldin canım inşallah hepimizin tektek tutarda toplu eğlence yaparız ben gün sayıyorum aşılamam yapıldı.
yok canım aşılama değildi bu ay klomen kullanmıştım sadece....
nedemek kuzu sizlerde saolun

:64::64::64::64:çok sevindim tatlım gözünaydın allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla dünyaya gelsin canım :38:

ay sevcanım çok şirinler maşallah büyüyünce yerlerine sığmazlar ama :1:isimleri ney peki?

inşallah olmazsın egalim hayırlısı olsun buarada test mannağı olmuşsun çok güldüm allah iyiliğini versin canım

canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

aa demek doğdu bebiş gözünüzaydın yani onların allahım sanada nasip etsin canom

banum inşallah sıra sende müjde verirsin kuzum

yok kuzu senle konuşmakdan bahsetmedim dün topicde çok konuşulmuş onu kastedmiştim :34:

ben bu konularda çok cahilim biliyon kuzum yardımcı olamıycem :38:

garibim yaa kıyamam sana demek oldun hayırlısı sıkma canını inşallah önümüzdeki aya gelsin miniş
benim temizlik bitti kuzum çok şükür bana kalsa zorduda saolsun yardımcı olunca bitti

ohh maşallah değerinde çok güzel herşey böyle yolunda gitsin ranam

sevindim canım gözünüzaydın

canım oanda topicde kimse yoktur ondan cevap yazılmamıştır hem geçmişe bakmıyosun sanırsam ben dün yazdım sana ama cevap vermedin neyse umarım buyazdığımı okursun :38:

:60::60::60:

allah iyiliğini versin kuzu yaa güldürdün beni allahımda seni güldürsün :9:
çok saol ablacım darısı sana olsun inş teker teker mutlu haberleri alalım.....

Derinve kardelen anatolia gece kuşları nerdesiniz bakıyım kızlar bu gece hiç uğramadınız.
gecekuşu anatolia geldi burdaaaaaa

kizlar gec döllenme hakkinda ne biliyorsunuz
siz yazin benim sahte lady gagalar kavga ediyor geliyommmmmmmmmm

ayyy yorumuna koptumya sahte lady gagalar heee
Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın,inşaallah herşey dilediğiniz gibi olur,bu arada geç döllenme ile alakalı net bişe bilmiyorum malesef :)

Nabersiniz kızlarrrrrrrrr

Derdammm yaa bi foto koymadın aşkol yanii hee

tesekkür ederim
umuyorum ki yakinda yaralarini saranin gelir gördün son aci olur hasan bagiriyor bye

:))) hadı gıt sen bekletme...
amın ınsallahh

gecekuşu anatolia geldi burdaaaaaa

ayyy yorumuna koptumya sahte lady gagalar heee
Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın,inşaallah herşey dilediğiniz gibi olur,bu arada geç döllenme ile alakalı net bişe bilmiyorum malesef :)

Nabersiniz kızlarrrrrrrrr

Derdammm yaa bi foto koymadın aşkol yanii hee

selm cnmmm hosgeldın nasılsın gece kusu :D
yaa ewet koy dedım bn de bılmıyorum dedı bırı yazdı dedım ama gormedı sanırım ben de anlatacktım ama acılen cıktı sanırım derdanur

herkese merhaba kizlarr:3::3::3::3:

hepiniz iyisinizdir insallah:26:benim moralim iyi degil,malesef dun adet oldum:43::43::14::14::14:o kadar ümitlenmistim oysa,cunku hic böyle olmamis bu kadar gecikmemistim:43:neyse saglik olsun,hersey allahin taktiri,bizim de sevinecegimiz yavrumuzu kucagimiza alacagimiz gunler gelecektir elbet:31::31::31:herseyin hayirlisi olsun ne diyim:31::31:doktorun randevusunu ertelemesinde de varmis bir hayir,bosa gitmis olcaktim:97:kizlar biz haftaya turkiyeye geliyoruz insallah:10::10:,ben öyle biliyordum ama esim bana supriz yapmis 1 haftalik tatil icin rezervasyon yapmis otelde,bana söylememis,dolayisi ile biz pazar gunu yola cikicaz insallah:66::62:2 gun luk moral bozukluguma iyi geldi en azindan:31::31:

ranacim senin adina cok sevindim,rabbim kucaginada almak nasip eylesin:62::62::62::62::62:

kardelencim yiyenin hayirli olsun,dogum yapmis,ne guzeldir simdi dimi:61:

kardelen49,canim sende hala olmussun,hayirli evlat eylesin rabbim..iyi yolculuklar sanada:61:

banucum insallah hayirlisi olsun,dilerim bu defa hislerinde yanilmazsin,bebisin seninledir insallah:61:

egalcim 2 defa idrar testi yapmistim canim,negatifti malesef..:63:

pelincim sende annnene gitmissin sanirim,iyi tatiller canim:61:

derinim sen nasilsin?nasil oldu disin?daha iyidir insallah.:26:

ebararim sen nasilsin canim?temizlik bittimi:26:

birsenim ve derdam sizler nasilsiniz?emrecik ve esmacik nasillar?

sevcanim kaplumbalarin cok tatlilar yaa,nasil besliyorsunuz:26:

ecrinsamet,antolia,selina,kayra,lagmira,boncugum hepiniz iyisiniz insallah:26:
oooo,demek türkiye ziyaretiniz var he,hemde tatil,ne güzel.
karadeniz turu yaparsanız beklerim.
Var mı arttırann bu saatte bu kadannn ziyaretçi :):)
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

AnaToLia_
acaba kim ki bu ziyaretçiler,neden gizleniyolar sa,gelip kendilerinden biz iyiyiz,sağız diye bi haber verseler ölürler sanki.
103 çıkmış hemen dr umu aradım gayet güzel bi sonuç dedi geç döllenme değil dedi pazartesi bidaha kan wercem sonrada dr a gitcem gel bebişini görelim dedi henüz görünmezmiş......:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
sizce nasıl ????şuan 3haftalık mı oluyor yani.......
iyiymiş ranacım değerin,inşallah güzelce katlanır.
selam citirlar nasiliz bakalim bir türlü tanisip dertlesemedik ben nisan ortak derdimize insallah ortak sevincler ekleyip o tek spermin pesinde kosmaktan yorulmayiz bir daha
evet,malesef tek bi sperm ve tek bi yumurta peşinde koşuyoz,ne kadar da zormuş çocuk sahibi olmak.
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 9 ziyaretçi)

AnaToLia_

Ayyyy artık söyleyecek bişe bulamıyorumm yaa
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nedemek kuzu sizlerde saolun

:64::64::64::64:çok sevindim tatlım gözünaydın allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla dünyaya gelsin canım :38:

ay sevcanım çok şirinler maşallah büyüyünce yerlerine sığmazlar ama :1:isimleri ney peki?

inşallah olmazsın egalim hayırlısı olsun buarada test mannağı olmuşsun çok güldüm allah iyiliğini versin canım

canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

aa demek doğdu bebiş gözünüzaydın yani onların allahım sanada nasip etsin canom

banum inşallah sıra sende müjde verirsin kuzum

yok kuzu senle konuşmakdan bahsetmedim dün topicde çok konuşulmuş onu kastedmiştim :34:

ben bu konularda çok cahilim biliyon kuzum yardımcı olamıycem :38:

garibim yaa kıyamam sana demek oldun hayırlısı sıkma canını inşallah önümüzdeki aya gelsin miniş
benim temizlik bitti kuzum çok şükür bana kalsa zorduda saolsun yardımcı olunca bitti

ohh maşallah değerinde çok güzel herşey böyle yolunda gitsin ranam

sevindim canım gözünüzaydın

canım oanda topicde kimse yoktur ondan cevap yazılmamıştır hem geçmişe bakmıyosun sanırsam ben dün yazdım sana ama cevap vermedin neyse umarım buyazdığımı okursun :38:

:60::60::60:

allah iyiliğini versin kuzu yaa güldürdün beni allahımda seni güldürsün :9:
amin cano,inşallah hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza.
bugün bebeğin tüm bakımı bendeydi,bezi maması,uyuması,güzel ve bi o kadar da hüzünlü bir gündü yani.
cnm hatrlamıyorum ama bırı yazmıstı sana bugun :S
ben bılıyorum anlatıyım koy hemencıkkk
bendim ama görmemiş derda:63:
canım kusura bakma görmedim yarın bakarım eklerim dur avatara koyıyım
koklarım canım maşallah iyi
sen nasılsın iyimisin gelininz nasıl
ama avatardan almışın,ben ne zaman görcemmm:5:
kuzum ben rizeye giddicem öncesinde amasraya gidicez nasipse valla bende laptobu alıcamda net bulabilirsem girebilirim anca :44:
değişmesin canım inşallah allahım nasip etmiştirde olur olmazsada dünyanın sonu değil yaşadığımız sürece ümit hep var kuzum
tabi amasra dan sonra buraya uğricaksınız inşallah,bak hayallerim yıkılır ona göre.
Gidemedim hala ama şimdi çıkıyorum ya sana bişey sorucam ben progestan başladım baktım herkes içiyo bende aldırdım eczaneden başaldım iyim,i yaptım acep.

İyi gezmeler canım ne güzel yerler bizim içinde gez stres at bu sene zor oldu size.
Öyle be canımda işte bazen akıyo sinirler bugünde bir tuhaf oldum akşamdan beri ağlamak geliyo içimden hiç hoşlanmıyorum böyle olunca ak gaka ağlıycam offff.
iyi yapmışın banucum,yalnız dikkat et,çok iştah açıyo progestan.
Derinve kardelen anatolia gece kuşları nerdesiniz bakıyım kızlar bu gece hiç uğramadınız.

geldim,burdayım,daha demin geldim eve,yemek memek,milleti kaçırmışım.

:))) hadı gıt sen bekletme...
amın ınsallahh

selm cnmmm hosgeldın nasılsın gece kusu :D
yaa ewet koy dedım bn de bılmıyorum dedı bırı yazdı dedım ama gormedı sanırım ben de anlatacktım ama acılen cıktı sanırım derdanur
iyi çok şükür cnm,neyse müsait olunca koyar zaten :)
acaba kim ki bu ziyaretçiler,neden gizleniyolar sa,gelip kendilerinden biz iyiyiz,sağız diye bi haber verseler ölürler sanki.

.

aynennn kardeloşş yaaa bu arada azramm napıyo acaba yaa

Son düzenleme:
iyi çok şükür cnm,neyse müsait olunca koyar zaten :)

aynennn kardeloşş yaaa bu arada azramm napıyo acaba yaa

tutişim,ben kaç defa sordum,çok merak ediyorum dedim,en azından msn ye bişey yaz ki bileyim dedim,hiç geri dönmedi canım,daha ne diyeyim ki.
geceler boyu sohbetin hatrına insan sadece sağlığından haber verir öyle değil mi,yani en azından.

oooo,demek türkiye ziyaretiniz var he,hemde tatil,ne güzel.
karadeniz turu yaparsanız beklerim.

iyiymiş ranacım değerin,inşallah güzelce katlanır.

evet,malesef tek bi sperm ve tek bi yumurta peşinde koşuyoz,ne kadar da zormuş çocuk sahibi olmak.

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin cano,inşallah hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza.
bugün bebeğin tüm bakımı bendeydi,bezi maması,uyuması,güzel ve bi o kadar da hüzünlü bir gündü yani.

bendim ama görmemiş derda:63:

ama avatardan almışın,ben ne zaman görcemmm:5:

tabi amasra dan sonra buraya uğricaksınız inşallah,bak hayallerim yıkılır ona göre.

iyi yapmışın banucum,yalnız dikkat et,çok iştah açıyo progestan.

geldim,burdayım,daha demin geldim eve,yemek memek,milleti kaçırmışım.

inş canım inşşşşşşşş.....

hepınız hoşgeldınız kızlarrrr
ranam nasıl karsıladın eşini?

canım bi süpriz yapamadım çünkü dün gecenin bi yarısında illa test alalım diye beni o götürdü eczaneye gelince hadi yap demeye başladı bnde sabah daha iyi olur diye ikna ettim sabah yaptım tabi ben şoktayken gidip 2.çizgiyi görüyormusunuz diye hem kardeşimi hemde eşimi uyandırmışım benimki zaten hep hamilesin diyordu işte bak diye nasıl sarıldı gözleri doldu normalde hiç bi güç eşimi uykundan kolaylıkla uyandıramaz düşün artık.....
sonra kan testine gideceğimi biliyordu kaç kez aradı akşama kadar en son aradı ben öğrenmiştim değerimi tabi şaka yaptım kanda çıkmadı diye hemn sesi titremeye başladı dr u aradım hemen dedim dr da böyle şeyler olur bazen test yanlışmış dedi ha bide eşine slm söyle BABA oluyor dedi dedim ayyy bu koptu zaten başladı ağlamaya çok tuhaf bi duygu yaaa ewe gelincede yemeği hemen yedik beni aldı götürdü sonucu gidip alalım diye gittik aldık sonra bi bebek mağzasına girdik bebişimize patikler aldık akşamda arkadaşlar wardıya burdaki onlar geldi elinde çıngırakla bide oyuncak almışlar böyle oldu dün hepimiz şoktaydık işin doğrusu ......:1:

günaydin kizlar yoldayiz hastaneae gidiyoz annem hamilelerin lohusalarin helede benim gibilerin dualari kabul olurmudedi hemen aklima tanidigim sizler tanimadigim belki binlerce hatta milyonlarca bebek bekleyen ama cokta anne olmayi haketmisler geldi inanin hepinize dua ediyorum iciniz rahat olsun diye girdim siz unutsanizda birileri bir ywwerlerde hep duada bunu ben hep hissettim sizde hissedin istedim birde tel den int te baglanmayi kim bulduysa ona dua ettim hadi görüsürüz

Back
X