Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevcancım ben eşimle tanışalı 4 sene oldu,ondan 3-4 sene önceside varmış.benim gördüğümde ellerini açtığın kadar parmak uçlarına kadardı.şimdi sırtındaki karelerden bir kare hizasında daha büyüdü.ve ben bildim bileli büyük akvaryumda.eşim hiç çıkarmadı zaten ben kocaman oldukları için evin içinde istemedim.garajda duruyorlar.akvaryumu temizlerken eşim büyük kovaya su koyuyo 2sini içine koyuyo ama birbirlerinin tepesine çıkıp atlıyolar dışarı ayrıca eline alıncada elleri tırnakları çok büyük olduğu için can yakıyo.sen akvaryum istiyorsan akvaryumun üzerinde yarısı kadar bi alan olmalı su tam onun hizasında oluyo.kaplumbağalar istediği zaman oraya çıkar ayrıca evin içine bırakma.bide ellerken dikkatli ol kızarsa canı yanarsa siğil atıyor.yeğenim böyle küçüklere bakıyor ve ellerinin üstü dirsekleri fln hep siğil olmuş.dikkat et canım.isimlerini de çok beğendim.

Son düzenleme:
canım bi süpriz yapamadım çünkü dün gecenin bi yarısında illa test alalım diye beni o götürdü eczaneye gelince hadi yap demeye başladı bnde sabah daha iyi olur diye ikna ettim sabah yaptım tabi ben şoktayken gidip 2.çizgiyi görüyormusunuz diye hem kardeşimi hemde eşimi uyandırmışım benimki zaten hep hamilesin diyordu işte bak diye nasıl sarıldı gözleri doldu normalde hiç bi güç eşimi uykundan kolaylıkla uyandıramaz düşün artık.....
sonra kan testine gideceğimi biliyordu kaç kez aradı akşama kadar en son aradı ben öğrenmiştim değerimi tabi şaka yaptım kanda çıkmadı diye hemn sesi titremeye başladı dr u aradım hemen dedim dr da böyle şeyler olur bazen test yanlışmış dedi ha bide eşine slm söyle BABA oluyor dedi dedim ayyy bu koptu zaten başladı ağlamaya çok tuhaf bi duygu yaaa ewe gelincede yemeği hemen yedik beni aldı götürdü sonucu gidip alalım diye gittik aldık sonra bi bebek mağzasına girdik bebişimize patikler aldık akşamda arkadaşlar wardıya burdaki onlar geldi elinde çıngırakla bide oyuncak almışlar böyle oldu dün hepimiz şoktaydık işin doğrusu ......:1:

ranacım ben çok yeniyim bu site de tebrik ederim canım allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip eder inş.

kızlar birde ben hala hasta olmadım bugün 11. gün beli agrıo dün kadıklarımda da agrı vardı sanki kramp girimuş gimi oluo geçio p.tesi hastaneye gidicem bana dua edin ne olur

günaydın canım arkadaşlarım... nasılsınız?? şuan geçmişteyim inşallah gelecekte görüşrüüz :1:

dediğim gibi ben cok inanıyorum .. temiz çıktı evet çok şükür.. hastaneden sonucualdı temiz görünce hemen edirneye gitti alalacele dün bi görseydiniz halimi koştur koştur bi hal oldum... 30 senedir görmediği akrabalarının yanına gönderdim.. çocuklar bana kaldııı :47: :47: neyse döverim kafamı kızdırırlarsa :1:
İnşallah canım keşkeeeeee.
Geçmiş olsun vanım inşallah herşey güzel olur ki aşağılarda temiz çıkmış diye okudum Allah başak şey göstermesin.
.

bakalım çıkmaz inşallah...

bana doktor her ay gittiğimde önce kan alıyor kan sonucuna bakıyor hımm hımm hımm hımm klomen kullan gel diyor :D vajinal ultrasona bazen bakıyor bazen bakmıyor baktıgındada hım hım hım yumurtan istediğimiz boyutta değil git bir dahaki ay gel diyor :D ohhh doktor olmak varmışheee hım diyerektonla para alıyorlar... :D
adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz çok şükür..

hmm anladım cnm ınsallah bısey cıkmaz.duacınım...

ohh sewındım canım annenın sonuclarına :)
ayy benım de adet olunca başlayacak senın gıbı gıdıp gelmeler canım yaa sana ne dıyo dr.her ay bakıyor ya demıyor mu yumurtan buyumus fılan dıye,adetın duzenlı mı senın?

kolay gelsın cnmmm

sağolll cnm inşallah......
nedemek kuzu sizlerde saolun

:64::64::64::64:çok sevindim tatlım gözünaydın allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla dünyaya gelsin canım :38:

ay sevcanım çok şirinler maşallah büyüyünce yerlerine sığmazlar ama :1:isimleri ney peki?

inşallah olmazsın egalim hayırlısı olsun buarada test mannağı olmuşsun çok güldüm allah iyiliğini versin canım

canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

aa demek doğdu bebiş gözünüzaydın yani onların allahım sanada nasip etsin canom

banum inşallah sıra sende müjde verirsin kuzum

yok kuzu senle konuşmakdan bahsetmedim dün topicde çok konuşulmuş onu kastedmiştim :34:

ben bu konularda çok cahilim biliyon kuzum yardımcı olamıycem :38:

garibim yaa kıyamam sana demek oldun hayırlısı sıkma canını inşallah önümüzdeki aya gelsin miniş
benim temizlik bitti kuzum çok şükür bana kalsa zorduda saolsun yardımcı olunca bitti

ohh maşallah değerinde çok güzel herşey böyle yolunda gitsin ranam

sevindim canım gözünüzaydın

canım oanda topicde kimse yoktur ondan cevap yazılmamıştır hem geçmişe bakmıyosun sanırsam ben dün yazdım sana ama cevap vermedin neyse umarım buyazdığımı okursun :38:

:60::60::60:

allah iyiliğini versin kuzu yaa güldürdün beni allahımda seni güldürsün :9:

kusura bakma yın canım ya dün akşam kociş geldi çıkmak zorunda kaldım acil bide esma ağlayınca koştum yani
işte esma sude bu remini nacak buraya koyabildim akşam geçmişe bakıcam kardelen anlatmış büyüğünüd koyarım
sizler nasılsınız ben iyiym şükür birz yoğunum
inş gelicem yakında aranıza ama dualarım sizinle unutmayın canlarım

kayıplara karışanlarinşallahdöndüklerinde kayıplara karışmayanlarıda hamile görürler. :D :D
canımsın çok teşekkür ederim allahım seninde gönlüne göre versin inşallah
insanın hoşuna gidiyo değilmi öyle oun filan yapmaları :1:allah korusun tabiki kuzum insan üzülür valla
sevcanım yaz dönemi böyle oluyo gerçi ama inşallah kayıplara karışanlar hamile dönerler :69:

sende eşimdensin o da yetiştirme yurdunda büyümüş onunda bir kardeşi var kimsesi yok varsada bilmiyor...
ben 36 yasindayim 4 kizim var erkek evlat aramiyom yanlis anlamayin cocuklarim büyüdü en kücük 9 ama ben hic annelik hamilelik anlamadim kücüktüm bir urfali ile evliyim pek onayli bir gelin degilim cografyanin bütün özellikleri annemizde var sagolsun ama su an istedigimiz herseyin fazlasina sahibiz esimde bende minik elleri olan burusuk suratli mis kokulu bir ustalik eserimiz olsun istedik o kadar
öbur yandan benim su yeryüzünde esim ve cocuklarimdan baska kimsem yok varsada bilmiyorum ben cocuk yetistirme yurdunda büyüyenlerdenim büyük bir ailem olsun istedim canim

ayy ne güzel yaaa... çok sevinmiştirr Allah ım hepimize nasip etsin..
canım bi süpriz yapamadım çünkü dün gecenin bi yarısında illa test alalım diye beni o götürdü eczaneye gelince hadi yap demeye başladı bnde sabah daha iyi olur diye ikna ettim sabah yaptım tabi ben şoktayken gidip 2.çizgiyi görüyormusunuz diye hem kardeşimi hemde eşimi uyandırmışım benimki zaten hep hamilesin diyordu işte bak diye nasıl sarıldı gözleri doldu normalde hiç bi güç eşimi uykundan kolaylıkla uyandıramaz düşün artık.....
sonra kan testine gideceğimi biliyordu kaç kez aradı akşama kadar en son aradı ben öğrenmiştim değerimi tabi şaka yaptım kanda çıkmadı diye hemn sesi titremeye başladı dr u aradım hemen dedim dr da böyle şeyler olur bazen test yanlışmış dedi ha bide eşine slm söyle BABA oluyor dedi dedim ayyy bu koptu zaten başladı ağlamaya çok tuhaf bi duygu yaaa ewe gelincede yemeği hemen yedik beni aldı götürdü sonucu gidip alalım diye gittik aldık sonra bi bebek mağzasına girdik bebişimize patikler aldık akşamda arkadaşlar wardıya burdaki onlar geldi elinde çıngırakla bide oyuncak almışlar böyle oldu dün hepimiz şoktaydık işin doğrusu ......:1:

Allah razı olsun burda hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ama her gün her aklıma geldiğinde dualarımdalar...
günaydin kizlar yoldayiz hastaneae gidiyoz annem hamilelerin lohusalarin helede benim gibilerin dualari kabul olurmudedi hemen aklima tanidigim sizler tanimadigim belki binlerce hatta milyonlarca bebek bekleyen ama cokta anne olmayi haketmisler geldi inanin hepinize dua ediyorum iciniz rahat olsun diye girdim siz unutsanizda birileri bir ywwerlerde hep duada bunu ben hep hissettim sizde hissedin istedim birde tel den int te baglanmayi kim bulduysa ona dua ettim hadi görüsürüz

Bunca günahlara boğulsa da yine bizlere "kulum" diyen merhametli Allahmmmm...
Bizi hata, günah ve isyanlarımızla başbaşa bırakma ne olur!!

"Ya ilahi!
Gizli açık, küçük büyük her şeyi hakkıyla bilen ve ilmi ezelden ebede her şeyi kuşatan ALİM ismin hürmetine; onsuz yüceliğiyle beraber her şeye her şeyden yakın olan Karib isminin hürmetine, bize izzet ve güç ver ve bütün işlerimizi kolaylaştır..
Üzerimize af ve mağfiret kalkanını giydir, manevi kirlerle boğulmuş hastalıklı kalblerimize rahmetinle şifa ihsan et! Zira günah kirleriyle zaafa uğramış bozulmuş zayıf kalblere şifa verecek ancak Sensin!
Ey her türlü kusurdan münezzeh olan Allahım!
Bütün maddi manevi rızık ve kazancımıza bereket ihsan et..
Kullarının tövbelerini daima kabul eden Tevvab isminin hürmetine, günahlarımızdan dolayı bizi SANA dönmekten alıkoyan maddi manevi latifelerimize vurulan düğümleri çöz, önmüzdeki zorluk ve güçlükleri kaldır
Ya Rabbii şugüzel, mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hastanelerde şifa bekleyenlere şifalar nasip eyle, dertllere devalar nasip eyle, borçlulara edalar nasip eyle..
Hz zekeriya ya nasipettiğin gibi, Hz Meryem e nasip ettiğin gibi bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı nesil nasip eyle..
amin amin..

gecmıs olsun dıyeyım canım sana.zor bır olay benım ılkıydı henuz.yıkılmıştık ama atlattık şükür,benım de 9+3ken durdu kalbi senınkısı gıbı...

cnm bız eşimle bodruma gıdecegiz geç kaldık rezervasyon yaptırmamıştık 3 gun once şansa bulduk bakalım unutur muyum cnm onun ıcın yanıma alacağım laptopu ;)

ohh ablam karadenız turu he gez bakalımm

allah bağışlasın yawrularını abla.abla dememde sakınca yok sanırım yaşça buuyksun benden ;) allah gonlune gore wersın ınsallah.kalabalık aıleyı ben de cok sewıyorum

tamam ablam opuyorum senı gorusuruzzz
İyi valla bu mevsimde bulmuşsunuz güzel yer bembeyaz evler mis gibi hava bak benide götürdün oralara.::))

oooo,demek türkiye ziyaretiniz var he,hemde tatil,ne güzel.
karadeniz turu yaparsanız beklerim.

acaba kim ki bu ziyaretçiler,neden gizleniyolar sa,gelip kendilerinden biz iyiyiz,sağız diye bi haber verseler ölürler sanki.

iyiymiş ranacım değerin,inşallah güzelce katlanır.

evet,malesef tek bi sperm ve tek bi yumurta peşinde koşuyoz,ne kadar da zormuş çocuk sahibi olmak.

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin cano,inşallah hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza.
bugün bebeğin tüm bakımı bendeydi,bezi maması,uyuması,güzel ve bi o kadar da hüzünlü bir gündü yani.

bendim ama görmemiş derda:63:

ama avatardan almışın,ben ne zaman görcemmm:5:

tabi amasra dan sonra buraya uğricaksınız inşallah,bak hayallerim yıkılır ona göre.

iyi yapmışın banucum,yalnız dikkat et,çok iştah açıyo progestan.

geldim,burdayım,daha demin geldim eve,yemek memek,milleti kaçırmışım.
Aman açmasın iştahımı zaten yerinde birde açarsa tamam oluruz :::)))))))))))))))))

kızlarr size ıyı gecelerr....yola çıkacağız yarın ütü yapmam gerekiyor öpüyorum sizleri...
İyi yolculuklar canımmmmm.

Kız çok duygulandım okurken inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerde böyle güzel bir anımızı yazarız.

günaydin kizlar yoldayiz hastaneae gidiyoz annem hamilelerin lohusalarin helede benim gibilerin dualari kabul olurmudedi hemen aklima tanidigim sizler tanimadigim belki binlerce hatta milyonlarca bebek bekleyen ama cokta anne olmayi haketmisler geldi inanin hepinize dua ediyorum iciniz rahat olsun diye girdim siz unutsanizda birileri bir ywwerlerde hep duada bunu ben hep hissettim sizde hissedin istedim birde tel den int te baglanmayi kim bulduysa ona dua ettim hadi görüsürüz
Canım inşallah hayırlısıyla dönersin biran önce kurtulursun.

günaydın kızlar hayırlı cumalar.bu mübarek günde Rabbim dualarınızı kabul etsin inş.
Amin canım seninde cuman hayırlı olsun

günaydın canım arkadaşlarım... nasılsınız?? şuan geçmişteyim inşallah gelecekte görüşrüüz :1:

dediğim gibi ben cok inanıyorum .. temiz çıktı evet çok şükür.. hastaneden sonucualdı temiz görünce hemen edirneye gitti alalacele dün bi görseydiniz halimi koştur koştur bi hal oldum... 30 senedir görmediği akrabalarının yanına gönderdim.. çocuklar bana kaldııı :47: :47: neyse döverim kafamı kızdırırlarsa :1:
Kız edirnelimisiniz siz yoksammmm.

kusura bakma yın canım ya dün akşam kociş geldi çıkmak zorunda kaldım acil bide esma ağlayınca koştum yani
işte esma sude bu remini nacak buraya koyabildim akşam geçmişe bakıcam kardelen anlatmış büyüğünüd koyarım
sizler nasılsınız ben iyiym şükür birz yoğunum
inş gelicem yakında aranıza ama dualarım sizinle unutmayın canlarım
Yavrum maşallah çok tatlı çok ufacık o şimdi mis kokar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kuzular nasılsınız ıyısınız ınsallah ben ıyı olmaya calısıyorum elhamdulıllah bugunku gunumuze dıyorum hepınızı cokozledım ama ınanın elımde olmadan gıremıyorum galıba hamıs haberımız var ranacım coktebrık ederım canım benımmm allah tamamına erdırsın
bır kac kısı ıle msnde rast geldıkce konusuyoruz
ablam gunlerdır senı bekledım belkı rastlarımdıye msnde ama rast gelemedık yengenın ısmını solersen ona da dua etmeyı cok ısterım ablam bı de ıkı hafta sonra turkıyedeyız ınsallah saglım gıderız senı arıcam mutlaka cok osledım
cıkıyorum yıne kızlar optum hepınızı

Bunca günahlara boğulsa da yine bizlere "kulum" diyen merhametli Allahmmmm...
Bizi hata, günah ve isyanlarımızla başbaşa bırakma ne olur!!

"Ya ilahi!
Gizli açık, küçük büyük her şeyi hakkıyla bilen ve ilmi ezelden ebede her şeyi kuşatan ALİM ismin hürmetine; onsuz yüceliğiyle beraber her şeye her şeyden yakın olan Karib isminin hürmetine, bize izzet ve güç ver ve bütün işlerimizi kolaylaştır..
Üzerimize af ve mağfiret kalkanını giydir, manevi kirlerle boğulmuş hastalıklı kalblerimize rahmetinle şifa ihsan et! Zira günah kirleriyle zaafa uğramış bozulmuş zayıf kalblere şifa verecek ancak Sensin!
Ey her türlü kusurdan münezzeh olan Allahım!
Bütün maddi manevi rızık ve kazancımıza bereket ihsan et..
Kullarının tövbelerini daima kabul eden Tevvab isminin hürmetine, günahlarımızdan dolayı bizi SANA dönmekten alıkoyan maddi manevi latifelerimize vurulan düğümleri çöz, önmüzdeki zorluk ve güçlükleri kaldır
Ya Rabbii şugüzel, mübarek günün yüzüsuyu hürmetine hastanelerde şifa bekleyenlere şifalar nasip eyle, dertllere devalar nasip eyle, borçlulara edalar nasip eyle..
Hz zekeriya ya nasipettiğin gibi, Hz Meryem e nasip ettiğin gibi bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı nesil nasip eyle..
amin amin..
AMİNNN canım inşallah...............

göçmeniz :) edirneye yerleşmiş bir kısmımız D:
İyi valla bu mevsimde bulmuşsunuz güzel yer bembeyaz evler mis gibi hava bak benide götürdün oralara.::))

Aman açmasın iştahımı zaten yerinde birde açarsa tamam oluruz :::)))))))))))))))))

İyi yolculuklar canımmmmm.

Kız çok duygulandım okurken inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlerde böyle güzel bir anımızı yazarız.

Canım inşallah hayırlısıyla dönersin biran önce kurtulursun.

Amin canım seninde cuman hayırlı olsun

Kız edirnelimisiniz siz yoksammmm.

Yavrum maşallah çok tatlı çok ufacık o şimdi mis kokar.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saglik olsun tatlimm takma üzülmee düsün tek problemimiz cocuk olsun oda zamani gelince olr dünyada ne insanlar var ac uuz perisen halimize bin sükürr.. iyyi gene sen benim gibi 1 günde iki test yapmamissi ozmanlar adettimedaha cok vardi simdi 3 gün kaldii ücgün sonra bende kirmizi kart yiyycemm amaan salllaa bosverrrr:52::52::52::52::52:

evet canim herseyin zamani var,zamani gelince olur insallah.dilerim o zaman en yakin da gelir.haklisin halimize sukur,cok zor durumda olanlar var..canim hep sana sormak istiyorum,su hamilelik testi nasil aliyorsun ebaydan,ben baktim söyle bir cok cesidi var,hangisini alacagimi bilemedim dogrusu,sen hangisini aliyorsun?birde fiyat olarak cok ucuz gercekten ebayda,ben eczaneden tanesini 10 euroya aliyorum hamilelik testinin...

cnm ya bende şuan hiç mi hiç belirti yok,bikaç gün öncesine kadar test yapıcak kadar ümitlendim ama yapmadım yine test falan negatif çıkacak nasılsa diye boşa üzmiyim kendimi alıştırıyorum sonuca şimdiden
ooo bu ay herkes rüyasında beni hamile görmüş hatta şuan ciddi ciddi beni hamile sananlar var yanlış bi anlaşılma oldugundan, böyle bi durumda millete laf anlatmak çok zor tahmin edersiniz ki

garibimmm sağol cnm çok şükür iyiyim,adet olmuşsun hayırlısı olsun cnm yapabilecek bişeyimiz maalesef k yok isyan etmeden beklemek bize düşen sadece
Bu arada Türkiye işine sevindim senin adına kafan rahatlar birazz en azından

allah razi olsun antoliam,herseyin hayirlisi,gerci daha cok söküldü sayilmaz ama,hayirlisi insallah.isyan etmiyorum allahtan gelene raziyim,sadece cevre baskisi insani bunaltiyor o kadar...evet canim bende sevindim,haftaya gidiyoruz saniyordum,esimin suprizi iyi oldu inan...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamiyoruz bu aralar..

garip cim hayırlısı olsun canım.. zamanı geldiğinde oda annesinin kucagına gelecek ama zamanını bekliyor..

insallah lagmiracim insallah..bu arada annenin sonucu guzel cikmis sevindim,hayirli olsun..

Aminnnnnnnnnn kardeloşum.

İnşallah canım keşkeeeeee.

İnşallah canım ya bu son tedavidir artık umarım tutar.

Geçmiş olsun vanım inşallah herşey güzel olur ki aşağılarda temiz çıkmış diye okudum Allah başak şey göstermesin.

Ahh canım benim hepimiz yaşıyoruz onu bende kaç testi aynı anda tekrarladım elimde saatlerce ikinci çizgi varmı diye baktım yok ışığa tut vsvsvsv hepimizin psikolojisi bebat inşallah hepimiz bir gün şu bebişlerimizi yakalıycaz ama herşeyin saati var bak kız benide kötü yaptın şimdi sakın üzülme sıktıkça olmuyo buna inan bu arada bu testlerde silikde olsa ikinci çizgi ilginç 2 saat sonrakiler doğru olmasada bir yaptığımda çok silik dedin ya 2 3 gün sonra tekrarla.
Birde insanlar neden zayıf yanlarımızla ilgili düşüncelerini yada rüyaların vb şeyleri anlatırlar nasıl moralimiz çöküyor.:::((((

Canım benim inşallah.

Süper kanlada onaylandı çok sevindim seninkide aşılamydı dimi.

Garipcim canım üzülme canım napalım bir gün olucak ama zamanı var demekki sabret canım sabret ne güzel bu moral bozukluğuna tatil haberi iyi gelmiş nereye geliyosunuz sadece bir haftamı kalıcan iyice eğlen dinlen tatile yumurtlama zamanıda denk geliyosa hiç stres yapma bakarsın tatil dönüşü müjde verirsin bellimi olur.

Hoşgeldin canım inşallah hepimizin tektek tutarda toplu eğlence yaparız ben gün sayıyorum aşılamam yapıldı.

heseyin hayirlisi banucum,uzulmedim desem yalan olur...elden gelen birsey yok..antalyaya geliyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizi ziyaret edicez..1 ayligina geliyoruz canim...dilerim rananin arkasindan senden de guzel haberler aliriz banucum..

hmm anladım cnm ınsallah bısey cıkmaz.duacınım...

ayy canım aşmışsın sen yaaa o kadar neden yaptın?? :)))

tesekkurler tatlım cANIM yemlerı wra onla beslıyorum.ama ben dolaşmaya da goturuyorum onları,herşey de yedırıyorum=))
cnm tkma kafana hayrlısı sımdı degılmıs demek kı..yaa demek turkıye ye gelıyorsun,nereye gıdeceksınız cnm,istermısın aynı yere gıdelım :) bız de gıdıyoruz yarın

kıyamam ben onaa yesın teyzesı onu =))))

selam cnm ben de sewcan.amın cnmm bı hamısımız war bugun ınşallah gerısı de gelır...

ohh sewındım canım annenın sonuclarına :)
ayy benım de adet olunca başlayacak senın gıbı gıdıp gelmeler canım yaa sana ne dıyo dr.her ay bakıyor ya demıyor mu yumurtan buyumus fılan dıye,adetın duzenlı mı senın?

4kolay gelsın cnmmm

cnm hemen cewap bekleme her zaman basında olmuyoruz kı acık olsa da bu sayfa sabırlı ol ;)))
er ya da gec yazar arkadaslar cewap

ewet bu aralar mısafırler hep gozetlıyorlar walla :))))

amın canım yaaaa

hakkımızda hayrlısı olsun inşallah...

biz antalyaya gidiyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizin yanina gidicez insallah..siz bugun cikiyorsunuz demek,biz pazar gunu,ayy heyacanladim bak simdi,bakarsin ayni yere gideriz sevcanim,tanismayi cok isterim seninle...simdiden iyi tatiller canm sana.

nedemek kuzu sizlerde saolun

:64::64::64::64:çok sevindim tatlım gözünaydın allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla dünyaya gelsin canım :38:

ay sevcanım çok şirinler maşallah büyüyünce yerlerine sığmazlar ama :1:isimleri ney peki?

inşallah olmazsın egalim hayırlısı olsun buarada test mannağı olmuşsun çok güldüm allah iyiliğini versin canım

canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

aa demek doğdu bebiş gözünüzaydın yani onların allahım sanada nasip etsin canom

banum inşallah sıra sende müjde verirsin kuzum

yok kuzu senle konuşmakdan bahsetmedim dün topicde çok konuşulmuş onu kastedmiştim :34:

ben bu konularda çok cahilim biliyon kuzum yardımcı olamıycem :38:

garibim yaa kıyamam sana demek oldun hayırlısı sıkma canını inşallah önümüzdeki aya gelsin miniş
benim temizlik bitti kuzum çok şükür bana kalsa zorduda saolsun yardımcı olunca bitti

ohh maşallah değerinde çok güzel herşey böyle yolunda gitsin ranam

sevindim canım gözünüzaydın

canım oanda topicde kimse yoktur ondan cevap yazılmamıştır hem geçmişe bakmıyosun sanırsam ben dün yazdım sana ama cevap vermedin neyse umarım buyazdığımı okursun :38:

:60::60::60:

allah iyiliğini versin kuzu yaa güldürdün beni allahımda seni güldürsün :9:

simdi tertemiz mis gibi olmustur evin ebrarim,iyi gunlerde kullan...benimde daha tam sökülmedi canim yaa,sökülür insallah da rahatlarim..

oooo,demek türkiye ziyaretiniz var he,hemde tatil,ne güzel.
karadeniz turu yaparsanız beklerim.

acaba kim ki bu ziyaretçiler,neden gizleniyolar sa,gelip kendilerinden biz iyiyiz,sağız diye bi haber verseler ölürler sanki.

iyiymiş ranacım değerin,inşallah güzelce katlanır.

evet,malesef tek bi sperm ve tek bi yumurta peşinde koşuyoz,ne kadar da zormuş çocuk sahibi olmak.

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin cano,inşallah hepimiz alırız evlatlarımızı kucağımıza.
bugün bebeğin tüm bakımı bendeydi,bezi maması,uyuması,güzel ve bi o kadar da hüzünlü bir gündü yani.

bendim ama görmemiş derda:63:

ama avatardan almışın,ben ne zaman görcemmm:5:

tabi amasra dan sonra buraya uğricaksınız inşallah,bak hayallerim yıkılır ona göre.

iyi yapmışın banucum,yalnız dikkat et,çok iştah açıyo progestan.

geldim,burdayım,daha demin geldim eve,yemek memek,milleti kaçırmışım.

evet canim,moral bazuklugumun arkasindan iyi geldi ne yalan söyliyeyim...sogalasin kardelenim dusunmen yeter,keske karsilassak ve tanissak ne cok isterim..ama karedeniz planimiz yok malesef,orda hic akrabamiz olmadigi icin sanirim,simdilik antalya ,izmir,istanbul, planlarimiz var,hayirlisi artik...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamadik bu aralar,presendi kullanmaya basladin mi?insallah guzel haberlerini duyariz canim...

sağol bitanem...
evet canim herseyin zamani var,zamani gelince olur insallah.dilerim o zaman en yakin da gelir.haklisin halimize sukur,cok zor durumda olanlar var..canim hep sana sormak istiyorum,su hamilelik testi nasil aliyorsun ebaydan,ben baktim söyle bir cok cesidi var,hangisini alacagimi bilemedim dogrusu,sen hangisini aliyorsun?birde fiyat olarak cok ucuz gercekten ebayda,ben eczaneden tanesini 10 euroya aliyorum hamilelik testinin...

allah razi olsun antoliam,herseyin hayirlisi,gerci daha cok söküldü sayilmaz ama,hayirlisi insallah.isyan etmiyorum allahtan gelene raziyim,sadece cevre baskisi insani bunaltiyor o kadar...evet canim bende sevindim,haftaya gidiyoruz saniyordum,esimin suprizi iyi oldu inan...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamiyoruz bu aralar..

insallah lagmiracim insallah..bu arada annenin sonucu guzel cikmis sevindim,hayirli olsun..

heseyin hayirlisi banucum,uzulmedim desem yalan olur...elden gelen birsey yok..antalyaya geliyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizi ziyaret edicez..1 ayligina geliyoruz canim...dilerim rananin arkasindan senden de guzel haberler aliriz banucum..

biz antalyaya gidiyoruz canim,sonrada aile ve akrabalarimizin yanina gidicez insallah..siz bugun cikiyorsunuz demek,biz pazar gunu,ayy heyacanladim bak simdi,bakarsin ayni yere gideriz sevcanim,tanismayi cok isterim seninle...simdiden iyi tatiller canm sana.

simdi tertemiz mis gibi olmustur evin ebrarim,iyi gunlerde kullan...benimde daha tam sökülmedi canim yaa,sökülür insallah da rahatlarim..

evet canim,moral bazuklugumun arkasindan iyi geldi ne yalan söyliyeyim...sogalasin kardelenim dusunmen yeter,keske karsilassak ve tanissak ne cok isterim..ama karedeniz planimiz yok malesef,orda hic akrabamiz olmadigi icin sanirim,simdilik antalya ,izmir,istanbul, planlarimiz var,hayirlisi artik...sen neler yapiyorsun canim,karsilasamadik bu aralar,presendi kullanmaya basladin mi?insallah guzel haberlerini duyariz canim...

canlarım ben bi hastaneye sonucumu alıp doktora göstermeye gidiyorum.. gelince konusuruz inşalah.Allah a manet olun... sizi seviyorummmmm:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

Back
X