Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sevcanım negüzel tatil gündeme gelmiş çok sevindim senin adına

amin kuzucum yaa senin adına inanki çok mutluyum çok dikkat et bolca su iç olurmu kuzum

gerçi buara çok konuşuyoruzda yinede burdanda yorum yapayım dedim :1:darısı bizlere olsun cano bebişde hayırlı bir evlt olur inşallah
buarada nasipse size uğruycaz canım yani nerde buluşuruz onu bilmiyorumda seni görmeden geçmek istemiyorum

sevcanım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller

çok duygulandım ranam yaa allahım hep mutlu etsin sizi inşallah

:nazar::nazar::nazar:
allahım esirgesin kuzuyu yaa çok datlu maşallah emre görmesin valla aşık olcak garanti :69:
derdam bizimle paylaştığın için smamızın resmini çok saol canım

ayy inşallah kuzum yaa çok güzel dedin inanki :65:

tatlım ben genelde msnde olmuyorum zaten çok yoğunum fırsat bulamıyorum anca bazen geceleri ondada görüşemedik tabiki sağlık olsun
inşallh gelince konuşuruz öpüyorum seni allaha emanetsin

garibim tatile geliyomuşsunuz çok sevindim bende istanbula geliş tarihinizde umarım bende burda olurumda görüşürüz canım .şimdiden iyi tatiller allaha emanetsin

egalim gözünüzaydın allah bağışlasın
demek yengende hamile çok sevindim onun adına bir arkadaşımızın hasreti bitiyo negüzel darısı bizlere
dualarına canı gönülden amin diyorum

canım çok geçmiş olsun mevlam şifa versin inşallah daha iyi olursun ve tekrardan gelir minişlerin
ayrıca yazdığın şey çok duygulandırdı beni

canım sıkma canını inşallah ilaçla düşer daha öncede yükselmemişmiydi canım inşallah bu son pürüz olur

canım ben giriyorumda gece girdiğimden görüşemiyoruz gündüz vaktim olmuyo gelinin yanında oluyorum
sen nasılsın iyisindir inşallah paşada iyi değilmi annesi

ay çok güldüm garibim allahımda seni güldürsün kuzum yaa valla çok vefakarlar saolsunlar

ben geldim burdayımda derin kuzusu nerelrde bende merak ettim valla

gelmiş seninkide hadi hayırlı olsun
benim buay 2 sefer kullanmam işe yaramadı kırmızıları gördüm ama tatilde tam gaz devam presede :9:
olsun canım,belki tatilde işe yarar.
o zaman gelince,yani siz gelirken görüşürüz canım.
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

ebrar_53 lagrima+ AnaToLia_+ karakiz06

selam kızlar nasılsınız
ya bu alıntı alınca niye yazarken üste çıkıyo geri sinir oldum valla sizdede öylemi
bendede oluyo ve çok sinir bozucu bi durum
slm kızlar gelinimde gelmiş neyse daha net fotolarını görürüz bakarken maşallah diyin nazar değmesin gelinime kardeloş altınları hazırlamaya başla ancak yaparsın nasılsa sen isteyecen emrecikte iyi teyzeleri benim kociş istanbula gitti çalışmaya buranın suyu çıktı napalım o yokken gizliden giriyorum nete kaynana yasakladı kızıyo bende iyiyim ranam hamişmiş çok sevindim sizlerede teşekkürler hepiniz iyi olun aniden kaparsam kusura bakmayın
ALLAH KAVUŞTURSUN canım.
boşver kaynanayı,sen arada kaç kaç gel bize.
hazırlıcam inşallah altınları:emir_bebek:
sesin niye çıkmıyo bee yaaaa konşsana azcuk :33:

çok konuşmuşsunuz geçmişi okudum ama alıntıları tıklamamışım sanırım:9:

olsun canım,belki tatilde işe yarar.
o zaman gelince,yani siz gelirken görüşürüz canım.

bendede oluyo ve çok sinir bozucu bi durum

ALLAH KAVUŞTURSUN canım.
boşver kaynanayı,sen arada kaç kaç gel bize.
hazırlıcam inşallah altınları:emir_bebek:

çok konuşmuşsunuz geçmişi okudum ama alıntıları tıklamamışım sanırım:9:

evet bugece muhabbet güzeldi valla kaçırdın çatlada patla :32:
tatilde yarar umarım kanka nebiliyim dur bakalım hayırlısı

derinimmmmmmmmmmmmm nerdesin canom yaaaa merak ettim seni
ya hep unutuyorum sormayı gündüz işteyken tellde konuşabiliyomusunki ?

evet yaaa,nerde bu derin kız,özledim kuzu seni.
yeliz aramıza hoş geldin,inşallah sende anne olursun.
karakız eşinin baya üretken biriymiş he

sen bana güvenmiyosun sanırsam tutiş bana nedediyse ben aynen uyguluyorum :9:

niye güvenmim kanka,seni kanka bilmişiz şurda,daaa nolsun.
herkezin uygulayışı farklıdır diye düşündüm,birebir uyguladığın ı düşünmedim,ayrıca sana sormadan ben tutişi yazmıştım sana sorcaklarım var diye,o da bana sor sor dedi,bilmece mi sorsaydım:1:
ayyyy kafayı yidim,ne kötü espiriler yapıyom.

herkezin uygulayışı farklıdır diye düşündüm,birebir uyguladığın ı düşünmedim,ayrıca sana sormadan ben tutişi yazmıştım sana sorcaklarım var diye,o da bana sor sor dedi,bilmece mi sorsaydım:1:

:9::9::9::9::1::1::1::1::1::1::1:

:87: :87: çok hoşuma gitti kızz smiley
eee kuzucum sen nedersen doğrudur :29:smıledeki kız gibisin aynı işte datlu datlu

:9::9:
bak oda aynını yazmış noldu kardeloş hanım :9::8:
yok espiriler güzel yani bayadır bukadar gülmemiştim

kızlar ben kaçar konuşamadık geçmişi ookumaktan karakız sanada geçmiş olsun Allahım hayırlısını versin şekerler hepinizi öptüm iyigeceler emrecik mama istiyo byee

ewet çok konuştuk ondan kaçtılar :)
valla okadar bahsettikki hepsi kaçmış :37:

aynen ya benimde sadece ailem biliyor dıardan sorup duruyorlar daha erken diyorumkorunuyoruz diyorum.. pehhh sizene bee yaparım yapmam yada olmuyor işte denmiyor ki... gıcık insanlar... :47::47:
saol:34:ben hatayı en başında yaptım bana o kadar hap kullanma dediler ben yok kariyerim yok şuyum olsun buyum olsun dedim hep erteledim.hapı bıraktım ama olmuyo şimdide.canımı bu kadar acıtacağını bu kadar yanacağını hiç düşünmedim,sadece ailem biliyo olmadığını dışardan soranlar hadi yap bitane bırak hapı diyolar,diyemiyorum ki olmuyo diye,bide diyolarki amannn olunca bak görüyosun hiç dertleri bitmiyo,başımızı şişiriyolar.sizene benim başım şişecek ben bi tane olsun diye nelerimi vermezdim şu an.dedim yaa bu kadar canımın acıyacağını hiç tahmin etmemiştim.ALLAH herkesi birşeylerle sınar yaa benide böyle sınıyo sanırım.gerçekten inanılmaz zor bir durum.

herkescikler gitmiş.... banucum seni görüyorum napıyorsun bakalım...uyku firari sanırım:)

Back
X