Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)
SeLiNa23 kardelen5233+
bekle aZ daha futbola 11 i tamamlayalım :60::60::60:
kız ben hiç kendimi düşünmedim.inş iyi haberler çıkar benden.belli mi olur ecrin 3cü bomba vardır diyodu belki gelirim 10 haftalık derim :60::60::60::60:

Selinam cuma günü dimi seninkide inşaallah güzel hbrler alırız sizlerden de
Ben çıkıyorum Allah'a emanet olun

hoş geldin semra,topiğin şenlik gününde geldin,hamileler çoğaldı maşallah.bi haftada 3 hamilemiz oldu,cumaya da üç haber bekliyoz,inşallah onlar da pozitif olur.

AY ÇOK MUTLU OLDUM BU NEGÜZEL BİR HABER OH OH PATLATIN BOMBALARI İÇİM AÇILDI VALLAHİ HALAY ÇEKMEDEN OLMAZ DİMİ :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:AY ÇOK YORULDUM SONRA HALAYA DEVAM EDERİM RABBİM HERKEZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM ARKADAŞLARIM :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::71::71::71::71:

daha evlenmeyi düşünmüyorum ama yumurtlama dönemi ovulasyon dönemi ve ovulasyon kitleriyle ilgili ve gebelik testleriyle ilgili bilgiliyim allah sanada en yakın zamanda bir bebek nasip eylesin daha 24 yaşındayım

daha evlenmeyi düşünmüyorum ama yumurtlama dönemi ovulasyon dönemi ve ovulasyon kitleriyle ilgili ve gebelik testleriyle ilgili bilgiliyim allah sanada en yakın zamanda bir bebek nasip eylesin daha 24 yaşındayım

tşk canım.daha 24 yaşındayım derkenn bende o yaştayım 2 yıllık evliyim.inş karşına hayırlı bir insan çıkar.mutlu bir yuvan olur.yakınlarından bebek bekleyen yada isteyen mi var.ben çocuk düşünene kadar bu konularda hiç bişey bilmiyordumda?

bi diğerini de cumaya patlatırız inşallah:9::9::9:
sensin delüş,senden de iyi haber bekliyorum ben.

tabi sevinç falan,stres yaptın vucuduna,rahat olmaya çalış canım.
bende kalkıyorum,herkeze hayırlı geceler,banu gelimidi bu gece.
Geldim anacım ama yeni bugece alece yemek ziyafeti yaptık sonrada çay bahçesine gittik eve geldim hemen aştım merakla bugün çok güzel bir gün oldu topiğimizin inşallah hep böyle devam eder.

Geldim anacım ama yeni bugece alece yemek ziyafeti yaptık sonrada çay bahçesine gittik eve geldim hemen aştım merakla bugün çok güzel bir gün oldu topiğimizin inşallah hep böyle devam eder.
banucugum selam cnm 2 mızden başka kımse yok.nasılsın ıyı mısın? ewet bugun superdı topiğimiz dewamı gelır ınsallah:65::65::65::65:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..benim bugun pazar günüm yine.döndüğümde güzel haberler okurum inş.

Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah:46::46:
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum

Allah razı olsun 25 yasındayım 2 sene bitti evliliğimde. pko hastasıyım ve strese ağlı prolaktin hormonum yüksek böyle işte. ben bekarken hiç bilmezdim böyle şeyleri sen maşallah pek iyi biliyorsun.
bebek hasreti çeken insanlarada sizlerede allah en yakın bir zamanda müjdeli bir haber versin sizler içinde namazlarımda dualar edicem sizler içinde dilimden dualar dökülücek sizler içinde duaya kapanacam

inşallah canım inşallah... korkma canım hiç birşey olmayacak. herşey çok güzel olacak.
Kızlarrrr herkese cok ama cok tesekkur edıyorum veınanıyorum herkes teker teker muradına erecek ınsallah:46::46:
Dun gece acıldeydım kızlar once pecete ıle sıldıgımde kahverengımsı bır akıntı geldı bende cok ama cok telaslandım ve kalp carpıntısı nefes darlıgı ıle sonuclandı ve solugu acılde aldık bende bırsey yok bebegı de cmt dr a gıttıgımde ogrencez netten okudum 8. Haftada plesanta olustugu ıcın kanama olabılıyormus devamı da gelmez ınsallh cok korkuyorum

canım geçmiş olsun inş herşey yolundadır korkma bişi olmaz o zaman bizimde aklımızda olsun demek 8.haftada olması normalmiş.....

Back
X