Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tutısım kayram cok sevındım cnm ve cok duygulandım allah analı bablı büyütsün canlarım
yrnayrıca kutlucam dansöz getırcem bıde ayrıntılarıda ıstıyorum kendınıze dıkkatedın
ıyıgeceler kızlar bende smıle koyamıyorum ya neolduysa kursa basladım hafta ıcı hergün gıdıyorum gelıncede ev ısı yemek derken gün bıtıyor
umarım ıyısınızdır hepınızı cok özledım öpüyorum sızlerı kendınıze ıyı bakın
oyy kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana çok özledim seni ya yokluğun çok belliydi canımıniçi
İnşallah canım umarım sen iyisin dimi dikkat et kendine.

Kız ağlattın beni zaten hazırım zırlamaya...

Hoşgeldin canım memleketine bol bol eğlen dinlen hasret gider öpüyorum.

Ne zaman gidiyosun kız özliycez...

Vay kızlar neler yapıyomuşsunuz bende bundan sonra misafir geliyim yoksa ne çay ne kahve var :60::60:

Neden yaptırmadın önemli diye biliyorum ama...

Gene kaçırdım canım seni kocaman öptüm.

Kız nerelerdesin sen ne kursuna gidiyosun bakıyım özleeik arada gel bizide bırakma.
canım nasipse pazar gecesi yolcuyuz
ya bitürlü karşılaşamadık banum moralin bozuk farkındayım konuşup dertleşebilsek keşke
canımm çok çok çok tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin inşllah ranacım..sana demiştim dimi bu arada:34:

kızlar ikinizin yazısınıda okuyunca agladım inanın...eşim bile duygulandı..çok ama çokkk sevindim..Allahım sizin hamilelik haberlerinizi benim vermemi nasip etsin.bunu çokkk istiyorum..şu topice girip "ebuşum hamileeeee" ve "kardeloş hamileeeee" diye bagırmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:52:

anatolıam tatlım benim.çokkkk sevindim kardleoşum aradı haber etti sagolsun kuşum...Allahım tamaına erdirsin canım benim...çok sevindim inanki...bundan sonrada hep ama hep güzel haberlerin olsun inşallah...saglıcakla gelsin yavrun:nazar::nazar::nazar::64::64::64:halaya geciktim idare ediverin:1:

kayracım inan kardeloşun yazıyı okuyunca başka kayra sandım biri daha vardı..senin saklayabilecegin ihtimalini düşünmedigimden heralde.ama bi yandan da bizimkimi acep dedim veeeee mutlu haberini aldım çokkkkk sevindimmm canım Allah tamamına erdirsinnn lütfen çok dikkat et kendine..normalde saklayanlara iki çift lafım oluyo biliyosun ama hadi boşver,eşin istemiş ne diyim ben daha herkesin hür iradesi...bu arada lekelenme olmuş korkma canım yerleşmedir o ya..bi ara görüşelim inanki çokkkk çokkk sevinçliyim şuanda canım:70::70::64::64:sen şimdi gözümün içine baka baka sakladın hemi al sana allllllllllll:22::1:

aminnn canımmmmm.

canımm korkma lütfen.bol bol dua et ediyosundur zaten benkide laf...Allahım sonuna kadar sorunsuz taşımayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn:64::64::64:

kızz niye öyle diyon ya adet agrılarıyla hamilelik agrıları aynı oluyomuş...bide ibşy dicem banuuu ateş basması hamilelik belirtisimi ki?ayyy ben bu gece menapozlu gibiyim yaaaaa içim yanıyo resmen vücudum yanıyor...kayınvalidemdeydik hep sayıkladım yanıyom yanıyom diye yaaa...şuanda da öyle yanıyomki patlıcam..havada çok sıcak gerçi ama resmen nefes alamıyorum..

bitanemmmmmmmm kaçırdım seni yaww.nasılsın hayatım..yi gördüm gerçi bu güzel haberlerden sonra ki iyi olmaz kiiiiiiiiiiiiiii:64::64::64:darısı ilkkkkkkkkkkk önce sana olsun inş kuzummmmmm:70:seni çok özledim yaaaa.

boncugummm senide kaçırdım ve karrdeloşum senideee:31:hepinizi çok özledim canlarım yaaa.
netim yoktu bikaç gün..ve köye gittik zaten pazartesi akşamı..bugün döndük.off yollarda da fenalaştım gene yaaa...otobüs tutmuyodu beni çoktandır ama bugün sabah yediklerim dokundu sanırım çok afedersiniz otobüste iki defa istifra ettim:59:eve geldik bişyler yedik gece gene ettim midem altüst anlıcagınız..bi yandan sıcakkkkkkkkkkkk:59:yanıyom kıslarrrrrrrr....ben böyle çok yanmam yafff acep bendemi hamileyim:1:

swcanımm senide çok özledim canım benim ya...
kardelen49um nerelerdeydi gittimi umreye kızlar?geçmşi tam okumadım dünden itibaren okudum çünkü..
peloşumda gitmişti dimi annecigine.

herkes iyidir umarım hepinizi çok öpüyorum canlar...
canom benim gelmişsinde haberim yokmuş gerçi bugün konuştukl telde ama burdada uzun uzun konuşmak istiyorum inşallah gelirsin bugece
buarada rahatsız olmuşsun çok geçmiş olsun canom dikkat et kendine
ya bide sende hamiş çıkda tam bayram olsun buarada nasipse bende senin haberinivericem hemde büyük bir zevkle ogünü iple çekiyorum ama inanıyorumki olacak
kızlar herkese uzun uzun yazmayı cok ısterım ama yatarak tek elle yazıyorum ondan yazdıklarımı herkes ustune alınsın nolur
oncelıkleherkese tesekkurler ınsallah dualarınızla hersey daha ıyıye gıdecek dun gunduz yıne bı lekelenme yasadık dha gelmedı sonra normal beyaz akıntıya dondu ama yınede ıcım hıc rahat degıl cok korkuyorum kızlar kanaması olanların onda sekızı saglıklı dogum yapar ama benım cok kotu bır tecrubem oldugu ıcın allahım yasatmasın bır daha hıc kımseye ondan cok tedırgınım bugun gıtmeye kararverdım doktora ama doluymus yarına randevu aldım ınsallah guzel haberlerle donerım
derıncım senden saklama gıbı bır durumum olmadı tatlım zaten senınle bır aydır nerdeyse konusamıyoruz yanı ogrendıkten sonra hıc grusmedık senınle dolayısıyla saklamadım sayılır neyse sıkayetlerınız kocama ben masumum:30::30::30::30::30:
boncugum sana da yazmadan edemıcem kuzum nerelerdesın sen yaffffffffff cok osledımmmm
selınam ınsırah suresını oku tatlım bol bol allahım hayırlara cıkarsın ınsallah
ben yıne kacar kızlar opuldunuz
canım çok geçmiş olsun allahım bidaha leke filan göstermesin sağlıkla kucağına al yavrunu dualarım seninle
slm milletnasılsınız selenacım altta görüyorum seni nasılsın
ranacım , tutiş , kayracım hepinizi kutlarım çok sevindim gec oldu ama yeni gördüm okadar sevindim ki gözlerim doldu şimdi ağlayacağım allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin alahım kokularını içinize çekmeyi pamuk ellerini tutmayı gül yüzlerini görmeyi anne baba dediklerini duymayı nasip etsin allah acılarını göstermesin sağlıklı bı 9 ay ve sonra sağlıklı bi uzun ömür diliyorum okadar duygulandım ki söyleyecek kelime bulamıyorum
hepinizi çok seviyorum kızlar alıntı yapmadım kusura bakmayın elimden geldiğince beğendim öpüldünüz nanaktan
canım nasılsın arada böyle haber ver kendinden özlüyoruz seni allaha emanetsin
Doğru diyorsunda nasıl tutuyım kendimi gene gittim aldım yaptım gördüm yarın sabah kan vericem artık yeter yarın benim evlilik yıldönümüm 11 sene bitiyor belki bir müjde alırım inşallah.
Canım ya belirtin vrmıydı benim karnım kasıklarım çok ağrıyo ya adet geliyor sanki.
kuzum yaa deme şöyle gelicek diye diye getirceksin
buarada nice güzel senelere inşallah allahım bir ömür ayırmasın sizi evlatlarla şenblendirsin yuvanızı
selam kızlar nasılsınız hepinizi cok özledim...annemdeyim o yüzden giremiyorum nete... günlerim yogun ve güzel geciyo...ecrinimden güzel haberler aldım o yüzden girdim hemen...kayram ranam ve tutişim hamileymiş inanın cok sevindim adınıza kızlar inş rabbim tamamına erdirir:nazar::nazar::nazar::nazar:...hayırlısıyla saglıklı kucaklarsınız bebişlerinizi...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende normal adet oldum...inş kistimde erimiştir...bır ay daha korunup bebiş calışmalaraına başlıycaz inş...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda hayırlısıyla inş...hepinizi cok cok öpüyorum kendinize cok iyi bakın:16::16::16::16:
peloşum kuzum nasılsın demek keyifli geçiyo günlerin sevindim senin adına adette olmuşsun ohh inşallah kistinde erimiştir kuzum çok öpüyorum seni özledim buarada
kızlar size bir haberim var ben korunmayı bıraktım . yani iki iki buçuk ay korunmuş oldum iyimi yaptım kötümü hayırlısı inşallah .doktorumda iki üç adet dönemi geçir devam et demiş ti .uzun süreli korunanlarıda görünce kararsız kaldım allah hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah .:26::26::26::26::26::26::26:
semroş nasılsın canım uzun zaman oldu konuşamadık özledim
demek korunmayı bıraktın çok sevindim hadi hayırlısı inşallah bekletmeden gelsin meleğin
Merhaba ebrar ve boncuk nabersiniz.
banum kusura bakma kuzum geçmişteydim ben iyiyim sen nasılsın moralin nasıl canım

herkese iyi geceler bugece kimseyi yakalıyamadım
bugün kocişim evdeydi bizde dışarı çıktık alışverişe ama pek istediğimiz gibi olmadı hele kocişim gıcık etti beni hiçbişey beğenmedi neyse kös kös eve döndük sonrada kardeşim aradı dışarı çıkalım diye beraber çıktık onlarla keyifliydi .geç geldim gerçi bugece kimseciklerde yok .hepinizi öpüyorum

Güle güle git gel canım bizim bu gece elektrikler gidip geliyor.Sağol canım inşallah ailemize yeni bir birey gelir bunca yılın üstüne.Napıyım ya canım sıkılıyor karnım çok ağrıdı bugün gittim test aldım yaptım negatif bakmaktan helak oldum bir ara acaba falan oldum anla yani halimi.Sevindim güzel bir gün geçirmeşsin kız beni arad ateşler basıyor çok çok fena bir adet olucam ben.

Ebrar yarın benim 12 mi 11.günmü 27 aşılama olduğu gün sayılıyormu napıyım yarın kanda çıkarmı kız akıl ver ben kendiminkini kaybettim.

Güle güle git gel canım bizim bu gece elektrikler gidip geliyor.Sağol canım inşallah ailemize yeni bir birey gelir bunca yılın üstüne.Napıyım ya canım sıkılıyor karnım çok ağrıdı bugün gittim test aldım yaptım negatif bakmaktan helak oldum bir ara acaba falan oldum anla yani halimi.Sevindim güzel bir gün geçirmeşsin kız beni arad ateşler basıyor çok çok fena bir adet olucam ben.

saol banum yaa inşallah hayırlısıyla gider geliriz
ay canım ne süper olur yaa 11 yıl sonra 3 kişi allahım nasip eder inşallah
ya daha erken idrarda çıkmaması çok normal canım endişelenme inşallah kanda çıkar kuzum

Ebrar yarın benim 12 mi 11.günmü 27 aşılama olduğu gün sayılıyormu napıyım yarın kanda çıkarmı kız akıl ver ben kendiminkini kaybettim.

canım ya sana bişey diyimmi sen boşuna ümitsiz oluyosun nerdeyse sen 1 haftalıkken test yapmaya başladın zaten döllenip rahime düşmesi 3 gün sürüyormuş idrarda çıkarmı kuzum ya .bence senin yarın 11. gün 1 gün daha bekle derim benim bildiğim aşılamada hep 15. gün yada adet bekleniyo

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

banu145145+,derdanur,ebrar_53+,zeynep2008,AYONUR,
Konu Etik

canım ya sana bişey diyimmi sen boşuna ümitsiz oluyosun nerdeyse sen 1 haftalıkken test yapmaya başladın zaten döllenip rahime düşmesi 3 gün sürüyormuş idrarda çıkarmı kuzum ya .bence senin yarın 11. gün 1 gün daha bekle derim benim bildiğim aşılamada hep 15. gün yada adet bekleniyo
Dayanabilirsem ama sanmıyorum kız ama bilmiyorumda ne kararlıyım dimi:60::60:valla ben uçtum sonunda.

Dayanabilirsem ama sanmıyorum kız ama bilmiyorumda ne kararlıyım dimi:60::60:valla ben uçtum sonunda.

kuzum çok haklısın ama ben tedavilerimde hep adet günümü bekledim nebiliyim insan sabredemiyoda aşılamada ve diğer tedavilerde belli olmuyo geç döllenebiliyo
tüpde 12. gün oluyo çünkü zaten döllenmiş ve bölünmüş oluyo

kuzum çok haklısın ama ben tedavilerimde hep adet günümü bekledim nebiliyim insan sabredemiyoda aşılamada ve diğer tedavilerde belli olmuyo geç döllenebiliyo
tüpde 12. gün oluyo çünkü zaten döllenmiş ve bölünmüş oluyo
Çok haklısın canım aslında bakalım yarında bir idrarla idare ediyim cumartesi yaparım.

s.a. arkadaşlar.. adetime 1 hafta kaldı. hiç bi belirtim yok... sadece adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo...geçmişi okuyamadım.. hamile olan var mı aramızda..ebrar sen hamile misin ?

Ben yatıyorum canım sabah erken kalkıcam ablamlara gidicem bugün ayşeyi doktora götürdüler yarın sonuçlarını alıcaklar bende kuşumla kalıcam seni çokk öptüm...

s.a. arkadaşlar.. adetime 1 hafta kaldı. hiç bi belirtim yok... sadece adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo...geçmişi okuyamadım.. hamile olan var mı aramızda..ebrar sen hamile misin ?

aleykümselam hoşgeldin canım nezamandır bekliyorsun ?hamile arkadaşlarımız var çok şükür
ben hamile değilim nerde 10 yıldır beklemedeyiz malesef buarada acayip hoşuma gitti sanki hamileymiş gibi hissettim kendimi

aleykümselam hoşgeldin canım nezamandır bekliyorsun ?hamile arkadaşlarımız var çok şükür
ben hamile değilim nerde 10 yıldır beklemedeyiz malesef buarada acayip hoşuma gitti sanki hamileymiş gibi hissettim kendimi

10 yıl ha... bi bakmışsın ALLAH OL demiş .. olmuş..10 yıl on saniye gibi aklınızdan çıkıverir...
ümidiniz var mı? yoksa dr lar asla olmaz mı dedi?

Son düzenleme:
Tam çıkıyodum görünce çok hoşuma gitti inşallah kız bu yıl olucak bak bu sene bereketli hangi topiğe girsem 3 5 hamile bizde olucaz inşallah.

Back
X