kızlar ben resım ekleyemıyorum neden acaba sızdede öylemı
canım sistem değişmiş galiba geçen bende uğraştım hatta olmadı sandım ama olmuştu tabi nasıl oldu bende bilmiyorum :)))
hadi ben kaçtım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben resım ekleyemıyorum neden acaba sızdede öylemı
oyy kuzum hoşgeldin şükür kavuşturana çok özledim seni ya yokluğun çok belliydi canımıniçi
canım nasipse pazar gecesi yolcuyuz
ya bitürlü karşılaşamadık banum moralin bozuk farkındayım konuşup dertleşebilsek keşke
canom benim gelmişsinde haberim yokmuş gerçi bugün konuştukl telde ama burdada uzun uzun konuşmak istiyorum inşallah gelirsin bugece
buarada rahatsız olmuşsun çok geçmiş olsun canom dikkat et kendine
ya bide sende hamiş çıkda tam bayram olsun buarada nasipse bende senin haberinivericem hemde büyük bir zevkle ogünü iple çekiyorum ama inanıyorumki olacak
canım çok geçmiş olsun allahım bidaha leke filan göstermesin sağlıkla kucağına al yavrunu dualarım seninle
canım nasılsın arada böyle haber ver kendinden özlüyoruz seni allaha emanetsin
kuzum yaa deme şöyle gelicek diye diye getirceksin
buarada nice güzel senelere inşallah allahım bir ömür ayırmasın sizi evlatlarla şenblendirsin yuvanızı
peloşum kuzum nasılsın demek keyifli geçiyo günlerin sevindim senin adına adette olmuşsun ohh inşallah kistinde erimiştir kuzum çok öpüyorum seni özledim buarada
semroş nasılsın canım uzun zaman oldu konuşamadık özledim
demek korunmayı bıraktın çok sevindim hadi hayırlısı inşallah bekletmeden gelsin meleğin
banum kusura bakma kuzum geçmişteydim ben iyiyim sen nasılsın moralin nasıl canım
minik YavRuma..
ÖZLemini çektğim Tam 25'inci aya Giriyoruz..
ßeLki diLe koLay ßu günlerde gecen hayaL kırıkLıkLarı üzüntüLer GözyaşLarı Ve Daha ßisürü şeyy.
Çoğu zaman Sana ßişiler yazmak iStedim fakat Cesaret edemedim Miniğimm. ßirkaç keLime Sonra kiLitlendim yırtıP attım tüm duyguLarımı...
En son anneLer gününde ßişiler yazıyım dediğimde gözyaşLarıma haKim oLamaYıp ayrıLdım Kağıdın Önünden,yani Senden....
ßi türLü hayaL edemiyorum Seni RüyaLarımda Göremiyorum kafamda canLamıyOr yüzün,SıcakLığın kokunnnn ßakışLarınn ve daha......Sı
Evet..ßende Tüm ßeßek haSreti çeken arkadaŞlarım gibi yaLnızLığı ekSikliği hiSSdiOrum ama ßirde gurßetLik...O Çok zor ße kuzum..Hem senSiz hem yaLnız..ßelki ßurdaki teyzelerin farkediordur Geç saatLere kadar ßuralardayım..uyKu girmiyOrki gözLerime..
ßaßan çaLışıyor eve geldiğinde yorgun yemeğini yiyor ßiraz tv biraz Pc Sonra Uykuya daLıyoR..kaLıyorum KendimLe ßaşßaşa yani yaLnız..
oLmuyOr annem....hep ßişi ekSik hep ßişiler yaRım..
üSteLik ßen..ßenki geLmeni taaaaaaaaaaa iLk ßaştan ßeri heyecanla bekleyen ikokuldayken Öğretmenımin büyüynce ne oLacakSın soruna ''anne''diye Cevap veren ßen Şimdilerde Saßrımın Son demLerini yaŞıorum...
Daha Dün..
dün gece ağLayarak yatakta duALar ettim...
raßßimmmmmmmmmm ßanada Cennetinden ßir meLek ßahŞet...
''O'' İstemezse yapRak kıpırdamaz ''O'' istemezSe minicik ßir keleßek ßile kanatLanıp uÇamaz..
Sadece Senden bekLiorummm aLLahımmmm diOrummmm
Uyandığımda Ev ßoş kimSecikLer Yok..oDamda küçücük ßir ßeşiğin,Mutfagımda ßißeronLarın sağda solda koLtuğun aLtında Oyuncakların yok!!!yok!!yok!!
Okadar Çok aRzuluyorumki minnacık ufacık bıcır bıcır ßişiyin ßana ''ANNE'' Demesini..SarıLdığındaki O minicik eLLeri...
evet annemm SeviyOr ßeni her ßeßek GörenLer anaçSın sen Kanın Sıcak diyOR..ölemiyim gerçekten? her ßeßek sarıLıyorum öpüyOr ßazen ßir yaßancıya gitmeyen huySuz ßeßişler ßile kollarımı açTığımda geriye ßoş İndirmiyOrummm..
Ama ßen Seni iStiyOrummmmmmmmmmmmmmmmm Seniiii.............Canımdan Canııı
ßaßanın ßana en güzeL hediyesini..
eVet anneCimmm ßu sana Yazdığım iLk mektußumm değil ama sonda değil..
geLecekSin ßeLki ßirgün ama Ne zaman ßilemiyOrummmm eLi koLu ßağLı Çaresiz kaLdığım Tek Şey SenSin..
İnşaLLah aLLah ßirgün ßanada Cennetinden ßir meLek yoLLar ''diye ßekliyOrummm..
Kız gözlerim şişmişti zaten ağlamaktan yine ağlattın beni sanki bunlar benim duygularım çok gerçek :2::2::2:minik YavRuma..
ßeLki diLe koLay ßu günlerde gecen hayaL kırıkLıkLarı üzüntüLer GözyaşLarı Ve Daha ßisürü şeyy.
Çoğu zaman Sana ßişiler yazmak iStedim fakat Cesaret edemedim Miniğimm. ßirkaç keLime Sonra kiLitlendim yırtıP attım tüm duyguLarımı...
En son anneLer gününde ßişiler yazıyım dediğimde gözyaşLarıma haKim oLamaYıp ayrıLdım Kağıdın Önünden,yani Senden....
ßi türLü hayaL edemiyorum Seni RüyaLarımda Göremiyorum kafamda canLamıyOr yüzün,SıcakLığın kokunnnn ßakışLarınn ve daha......Sı
Evet..ßende Tüm ßeßek haSreti çeken arkadaŞlarım gibi yaLnızLığı ekSikliği hiSSdiOrum ama ßirde gurßetLik...O Çok zor ße kuzum..Hem senSiz hem yaLnız..ßelki ßurdaki teyzelerin farkediordur Geç saatLere kadar ßuralardayım..uyKu girmiyOrki gözLerime..
ßaßan çaLışıyor eve geldiğinde yorgun yemeğini yiyor ßiraz tv biraz Pc Sonra Uykuya daLıyoR..kaLıyorum KendimLe ßaşßaşa yani yaLnız..
üSteLik ßen..ßenki geLmeni taaaaaaaaaaa iLk ßaştan ßeri heyecanla bekleyen ikokuldayken Öğretmenımin büyüynce ne oLacakSın soruna ''anne''diye Cevap veren ßen Şimdilerde Saßrımın Son demLerini yaŞıorum...
Daha Dün..
''O'' İstemezse yapRak kıpırdamaz ''O'' istemezSe minicik ßir keleßek ßile kanatLanıp uÇamaz..
Uyandığımda Ev ßoş kimSecikLer Yok..oDamda küçücük ßir ßeşiğin,Mutfagımda ßißeronLarın sağda solda koLtuğun aLtında Oyuncakların yok!!!yok!!yok!!
Okadar Çok aRzuluyorumki minnacık ufacık bıcır bıcır ßişiyin ßana ''ANNE'' Demesini..SarıLdığındaki O minicik eLLeri...
evet annemm SeviyOr ßeni her ßeßek GörenLer anaçSın sen Kanın Sıcak diyOR..ölemiyim gerçekten? her ßeßek sarıLıyorum öpüyOr ßazen ßir yaßancıya gitmeyen huySuz ßeßişler ßile kollarımı açTığımda geriye ßoş İndirmiyOrummm..
geLecekSin ßeLki ßirgün ama Ne zaman ßilemiyOrummmm eLi koLu ßağLı Çaresiz kaLdığım Tek Şey SenSin..
Sağol canım inşallah ama çok fena oldum galiba bu sefer çokmu inanmıştım ne ....BANUM nediyeceğimi bilmiyorum kuzum çok ama çok üzüldüm .nasip değilmiş demek belkide önümüzdeki ay kendiliğinden gelir minişin lütfen kendini yıpratma canım .moralin çok bozuk biliyorum ama takdir rabbimin .inşallah gelicek ama inanıyorum buna
KIZLAR dün BİRSENİM aramıştı beni EMRECİK rahatsızmış menenjitten şüphelenmişler ALLAH korusun bugünde doktora götürdü çok şükür sorun ykımuş bana söylersin demişti ama ben tabi unuttum .neyse sorun yokmuşya gerisi önemli değil ..
buarada hepiniz iyisinizdir umarım .banumdan haber almak için girdim çok üzüldüm kader .
cicişiminde olmamış galiba offf hayırlısı demekten başka bişey yapamıyoruz işte![]()
İyi eğlencler canım...kızlar ben çıkıyım bugün kocişimin kuzeninin kızı evleniyo düğüne gidicez hazırlanıyım
daha sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi![]()
çok geçmiş olsun emreciğe,rabbim şifa versin,hastalıklardan korusun inşallah.BANUM nediyeceğimi bilmiyorum kuzum çok ama çok üzüldüm .nasip değilmiş demek belkide önümüzdeki ay kendiliğinden gelir minişin lütfen kendini yıpratma canım .moralin çok bozuk biliyorum ama takdir rabbimin .inşallah gelicek ama inanıyorum buna
KIZLAR dün BİRSENİM aramıştı beni EMRECİK rahatsızmış menenjitten şüphelenmişler ALLAH korusun bugünde doktora götürdü çok şükür sorun ykımuş bana söylersin demişti ama ben tabi unuttum .neyse sorun yokmuşya gerisi önemli değil ..
buarada hepiniz iyisinizdir umarım .banumdan haber almak için girdim çok üzüldüm kader .
cicişiminde olmamış galiba offf hayırlısı demekten başka bişey yapamıyoruz işte![]()
benim gelir canım sık sık,ALLAHTAN ÇOK YABANCI DEĞİLLER,SADECE YOLCULUK OLUNCA YARIN,BİRAZ ZOR OLDU BENİM İÇİN,daha yapmam gereken bissürü işim var ve işin kötüsü bugün benim yumurtlama günüm sanırım,az sonra bi test daha yapcam.evet yaa hemşerilerim güzel oynar aynı zamanda sıcak kanlılardır :))valla galiba bende öyleyim dermişim :)))
canım yaa negüzel halaların kavuşmuşlar evlatlarına darısıda bize olsun böyle beklemek çok zor ama mükafatıda çok büyük bunun bilincinde olursak çok daha kolay olur .ayrıca paylaştığın yazıyı bende okumuştum .belkide biz allahın sevdiği kullarındanızki olmuyo .saol tatlım güzel düşüncelerin için
yinemi yatılı misafir?allah kolaylık versin sıcakta çekilmiyo valla
pemboşum nasılsın kuşummm???![]()
Hayırdır nereye gidiyosun kardeloş.kızlar,ben sabaha tekrar girebilir miyim bilmiyorum,bir iki gün yokum buralarda,görüşmek üzere diyorum,hepinizi öpüyorum.![]()
Hayırdır nereye gidiyosun kardeloş.
Canım benim sağol inşallah bu iyi dileklerin bir gün gerçek olur.Pastada pek bir iyi geldi ::)))banucum,selam tatlım,rabbim size hayırlı,huzurlu,evlatlarınızla çok mutlu olacağınız günler nasib etsin inşallah.Eki Görüntüle 221647 Eki Görüntüle 221648
Canım benim sağol inşallah bu iyi dileklerin bir gün gerçek olur.Pastada pek bir iyi geldi ::)))
İnşallah canım hayırlı yolculuklar güle güle git güle güle gel canım.afiyet olsun,bebeğe yumurta olsun inşallah.
canım ben kalkayım,daha pek çok işim var malesef
minik YavRuma..
Daha Dün..
canııııımm yüreğini dökmüşsün satırlara..inan bu duygular hepimizin heran boynunu büküyo.inanılmaz zor bu süreç.gelip gelmeyeceğinl bilmediğin bir yolcuyu beklemek...onun gelişini beklediğim 57. Ay bu ay.....küçücük bi ihtimalde olsa beklemk yolunu gözlemek güzell.sonrası hüsrann..kimsenin elinden bikey gelmez.para, pul mal mülk ona değer biçilemez...Rabbim acısın bizin gibilere...derdimize ondan başka deva verebilecek kimse yok çünkü...maYıp ayrıLdım Kağıdın Önünden,yani Senden....
Daha Dün..
İnşaLLah aLLah ßirgün ßanada Cennetinden ßir meLek yoLLar ''diye ßekliyOrummm..[/COLOR]