Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle git güle güle gel canım.Angaraya benden selam söyle.angara ya tatlım,bugün ankaralıları o kadar methetmeşler ki,yerinde görim dedim![]()
canlarım nasılsınız ????
biz dün doktora kontrole gittik ve kesemizi gördükkkkkkkkkk
mercimek kadar teyzeleri durumu gayet iyiymiş ayın 19nda kalp atışlarını duymaya gideceğiz RABBİM nasip ederse ......
![]()
güle güle git güle güle gel canım.Angaraya benden selam söyle.
oyy maşallahh maşallahh.Allahım sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin inşşş.hayırlısıyla pıt pıtları da duyarsınız inş canım.
günaydın kızlar hayırlı sabahlarrr.mutlu haftasonları hepinize inş..
Sevgili lagrima Allah gönlüne göre versin canim,
Insallah birgün sende sevincli haberi alirsin,
yazdiklarin duygulandirdi canim,,,
evet yaa hemşerilerim güzel oynar aynı zamanda sıcak kanlılardır :))valla galiba bende öyleyim dermişim :)))
canım yaa negüzel halaların kavuşmuşlar evlatlarına darısıda bize olsun böyle beklemek çok zor ama mükafatıda çok büyük bunun bilincinde olursak çok daha kolay olur .ayrıca paylaştığın yazıyı bende okumuştum .belkide biz allahın sevdiği kullarındanızki olmuyo .saol tatlım güzel düşüncelerin için
yinemi yatılı misafir?allah kolaylık versin sıcakta çekilmiyo valla
Kız gözlerim şişmişti zaten ağlamaktan yine ağlattın beni sanki bunlar benim duygularım çok gerçek :2::2::2:
Sağol canım inşallah ama çok fena oldum galiba bu sefer çokmu inanmıştım ne ....
Aman emrecik iyi olsun yavlum benim.
Cicişim çok üzüldüm onada offff.
İyi eğlencler canım...
angara ya tatlım,bugün ankaralıları o kadar methetmeşler ki,yerinde görim dedim![]()
kızlar nerelerdesiniz ya kimse uğramamış .neyse bi bakim dedim hayırlı akşamlar hepinize.
Üzülme selinacım naip işi bu inşallah bizimde nasibimizde vardır.selam kızlar ben geldim.kan testi yaptırdım.ve NEGATİF. ama hala hastalanmadım.düzenim bozuldu![]()
Yok be canım ne güzel yüreğindekini benim yüreğimdekini yazmışsın benim çok hoşuma gitti sakın kızma kendine....selam nasılsınız kızlar? ben eh işte. bu lanet olası evde kendimi hizmetçi gibi görmekten sıkıldım. [SUP]bu kadar pis ve lanet çocuklar olamazlar.nasıl kurtulabilirim? artık şööyle yapıyorum çoraplarını kıyafetlerini oraya buraya atıyorlar alıp çöpe atıyorum soruyalar bana nerde tişörtüm bilmem nereye koyduysanız orda çöpte buluyorlar bazen.. ama dayanamıyorum ben annemle konuştum hiç gelesim yok çok rahatım burda diyor ama sizi özledim diyor dedim gelme annem ben evime gittiğimde bu kadın ne yapcak hep bunların peşinimi toplıcak evden kaçsalar keşke.. kötü yola mı düşerler jigolomu olurlar umrumda değil yeterki yanımızda olmasınlar. artık çok bunaldım dün aldım kardeşimi kocamı bıraktım evde bunları teyzeme gittim eve bigeldim evin yarısı kalk gidelim dior diğer yarısı otur b.k yeme diyor Allah ım hizmetçimiyim ben? hadi ben daha gencim içim küflensede annem ne halt etcek.dizleri tutmuyor sağlıgı el vermiyor.. ben gene cok şiştim. bu yol olmalı nasıl bir yol bilmiyorum ama bir çıkış yolu olmalıama ne.. ruh sağlığım bozuldu cidden ölsünler diyegözlerinin içine bakıyorum ya.! keşke burayı girip okusalar ve kaçsalar evden.ben tükendim ama cokkkk..
bana belki kızanlarınız vardır, neden böyle diyor hiç mi vicdanı yok! aynı ortamda 24 saat durun vicdan kalıyor mu görün.içim zerre sızlamıyor artık..
[/SUP]amin cümlemizin Allah gönlüne göre versin.
olur inşallah tatlım. Rabbim burda hepimize sırasıyla nasip etsin.
ahh kuzum ağlama tüh kendime çok kızdım şuan.. hiç düşünemedim paylaşırken öküzlüğüme ver.özür dilerim..
Üzülme selinacım naip işi bu inşallah bizimde nasibimizde vardır.
Yok be canım ne güzel yüreğindekini benim yüreğimdekini yazmışsın benim çok hoşuma gitti sakın kızma kendine....
Çocuklara gelince bence ailece oturun ve bu çocukları hem sizin sağlığınız hemde onların bir disipline girmesi için ya yurda verin yada yatılı okullar var oraya gönderin yoksa hepinize yazık olucak...
Valla canım annenin dediği aslında çok doğru ama tabiki sende haklısın aslında teyzeleri var dedin belli aralıklarla bakın kimse darlmadan psikolağa götürün çocukları ünüversite hastahanelerinde bakıyolar hemde ücretsiz sen hangi şehirdesin.biraz önce annemle konustum anlattım dediği şey şu kızım sokaktan cocuk bulmussun büyütüyorsun farzet. cennet kolay değil cehennem boşuna değil.. anneannen cok iyi orda rahat o kadar cocuk büyüttü.. biz de cekeceğiz kaderimiz bu... işte bucümle beni çileden çıkartıyor 'hayır' kaderimiz bu değil istersek değiştirebiliriz ama değiştirmeye uğraşmadan kabul etmek! cenneti istiyorsak çekmek zorundayız.. bu şimdi çözüm mü? cenneti kazanmak için katlanmak, kendinden hayatından fedakarlık etmek çözüm mü kaçış mı kabulleniş mi? ne bu şimdi?
anne sevmiyorum istemiyorum dedim..zorla sevdiremezsin olmayacak! kızım sen sokaktan adamgetirip evde yediren içiren sen ne oldu? katlanmak zorundayız ennet çok zor kazanılıyor.. bizde cennete girmek için Allah rızası için susacagız katlanacagız bakacagız.. offfff
Canım ya sakın böyle şeyler düşünme sakin ol ne sen öl ne onlar bence muhakkak en yakın zamanda bu çocukları bir yurda yerleştirin yoksa görülen o ki bu işin sonu hepiniz için fena olucak muhakkak başvurursanız alırlar bu çocukları kaç yaşındalar bu arada.Al bir kaya nerene dayarsan daya..şimdi ben ne yapayım? cennet istiyorsak katlanacagız. ama ben kendimden geçmiş içim küflenmiş olarak kalacagım.. ya da analarından emdiği sütü burunlarından getireceğim.. şeytan diyor al zehir koy yemeğe ohhhh sen sağ ben selamet...
dini bütün biriyim Rabbime çok şükür ama bu durumda istemiyorum cenneti o zaman demek geliyor içimden tövbe tövbe... günaha giriyorum boşu boşuna.. ya kendim ölmeyi bile düşündüm bugün ya ben öleyim ne halleri varsa görsünler.. ohh duymam görmem hiç değilse..
ya bana kızmayın böyle düşünmemi yargılamayın ne bileyim kötü düşünmeyin ama vallahi de billahide tallahide çekemiyorumm... psikolojim bozuldu ilaç kullanıyorum hormonum stresten yükseliyor sakin olmam lazım olamıyorum bebeğim olmuyor strese bağlı.. ben napıyım şimdi? Allah aşkına söyleyin napıyım? bugün aglaagla gözlerim şişti neden? neden yok doldum,taşıyorum artık.. bıktım tükendimm... bardak tıka basa doldu taşıyor artık..
kaçsam mı buralardan o zamanda görmem duymam .. bakkala gidiyorum diye cıkıp bir daha dönmeyeyim... ohh buda selamet yöntemi..
Valla canım annenin dediği aslında çok doğru ama tabiki sende haklısın aslında teyzeleri var dedin belli aralıklarla bakın kimse darlmadan psikolağa götürün çocukları ünüversite hastahanelerinde bakıyolar hemde ücretsiz sen hangi şehirdesin.
Canım ya sakın böyle şeyler düşünme sakin ol ne sen öl ne onlar bence muhakkak en yakın zamanda bu çocukları bir yurda yerleştirin yoksa görülen o ki bu işin sonu hepiniz için fena olucak muhakkak başvurursanız alırlar bu çocukları kaç yaşındalar bu arada.
Valla sana ne diyebilirim canım çok zor işin bunlar kaç yaşında böylede ilçları rddediyorlar acaba taktik değiştirsen iyi davransan sevgiyle sevgiyi öğretmeye çalışsanız aslında en büyük iyiliği kazanmış olursun belkide sevgidir bu işin anahtarı denemeye değer bişey kaybetmezsin.bakmıyorlar al işte ben gönderdim teyzesine o geri göndermiş daha 1 ay olmadı.. çok zor lar yaa dayanamadılar tabii. millet bizim gibi keriz mi? değil herkes akıllı çünkü biz enayi..psikologu denedik gitmiyorlar gittiler ilaç verdi kişilik bozuklugu mitomani kleptomani vs falan birsürü şey cıktı ama ilaçları kullanmadılar biz delimiyiz dediler ilaçlar çöpte. ne ugraşcam bu tiplerle ki? def olsunlar..[SUP][/SUP]
Çok ilginç ya evmi bakıyor çocuklara sanki evi varsa ne olucak bence git konuş yurt müdürüyle.babalarının evleri falan oldugundan almıyorlar sordum.. hiç bir mal varlıgı olmaması gerekyor..ihtiyaç sahibi olman gerekiyor almaları için.
ya banucum Allah evladın da hayırlısını versin.. bu kadar hayırsız ........ ahlaksız olacaksa vermesin ya....[/QUOTE
Ammin canım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
Valla sana ne diyebilirim canım çok zor işin bunlar kaç yaşında böylede ilçları rddediyorlar acaba taktik değiştirsen iyi davransan sevgiyle sevgiyi öğretmeye çalışsanız aslında en büyük iyiliği kazanmış olursun belkide sevgidir bu işin anahtarı denemeye değer bişey kaybetmezsin.
Çok ilginç ya evmi bakıyor çocuklara sanki evi varsa ne olucak bence git konuş yurt müdürüyle.
ya banucum Allah evladın da hayırlısını versin.. bu kadar hayırsız ........ ahlaksız olacaksa vermesin ya....[/QUOTE
Ammin canım Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.