Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

süper haber passiflora işe yaramış bütün hormonlarım düzelmiş doktor dedi kullanmaya devam et psikologa gerek yok bu ilaç sana yeterli gibi en azından sinirli ve gergin olsanda beyin bunu çok kurcalamıyor dedi. ilaçı bırakma devam ve çalışmalara başlayın dedi. 26 27 adet olman lazım olmazsan 28 inde gel gebelik testi yapacagız dedi olursan da adetinin üçüncü günü gel tekrar dedi. bende ama birlikteliğimiz olmadı doğru dürüst dedim o da çalısın işte bu hafta dedi..

dua edin Rabbim nasip etsin... :( hepimize nasip etsin inşallah..

geçmiş olsun canım ya,ilaç kulanman bebek için kurunmanı gerektirir biliyosun.bu yüzden ilaçsız kendi kendini toparlamaya çalışsan.bak çocukların durumu için konuşacakmışsınız.inş istediğin gibi bir sonuç olur.

bu yüce günde yüce Rabbim , her isteyen kulunun karnını dolu kılsın yarabbim .. Allahım büyüksün yarabbim ...

amın cnm benım.artık kalanların yanında olacağız kader ...ınsallah canım klomen kullandım bakalım bu hafta da çalşma haftam bu stresle olur mu bılmem hayırlısı artık...

cnm rana zaten cok gırmesın bebiş zarar gormesın hamışler kafadan ızınlıler burada değil mi ;) ?

sağolasın cnm :(

tüm kalbımle amın dıyorum ve fatıhayı okuyorum arkadaşımmm

amın arkadaşım sağolasın.babam onlar bana ıkızımden emanet dıyor,hep yanhlarındayız rabbım ızın werdığı surece.belkı kendı denemenızle olur cnm.hayırlısı cnm bnmm

amın cici anne opuyorum yawrunu ve senı

Doktora gittim tshlar biraz yüksek çıktı bakaım bugün daha detaylı baktırdım genetik tahlilleride verdim 1 haftaya çıkızak eylülde tüp bebeğe karar verdikçapayla konuştum artık hayırlısı.

Canım çok zor günler geçiriyounuz Allah hepinize sabır versin.

sağolasın arkadasımm

aynı kaderı paylaşıyoruz cnm ben de senın gibi yaklaşık 1 aene sonra hamıle kaldım 3 ay once fılan kaybettım yawrumu kalp atışı durmasıyla.kader işte yenısını sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah.bu arada araamıza hoşgeldin...

amın ınsallahhh

CANIM ARKADAŞLARIM HEPİNİZİN BERAT KANDILINI TEK TEK KUTLARIM.İBADETLERINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...
EWE DUŞ ALMAYA GELDIM yazayım dedım sımdı amcamlara gıdıyorum malum her akşam dua war opıuyorum.sıze de dua edıyorum ewlat hasretıyle yanıp tutuşan arkadaşlarıma hayrlı sağlıklı yawrular wer yarabbım dıyorum ısımlerınızı sayarak canlarım benım

hoşbulduk cnm inş bu mübarek günde allah dualarımızı kabul eder hepimizin

canlrım ebroşum kız gel ben geldimkızları burda tpolamışsın diğer topiç aanelerin en güzelerine kalmış inşalalh yakında hep beraber bir olur tatlı aaneler topiçi açarız

Selam kızlar geç oldu ama ancca girebildim Kandiliniz mübarek olsun Rabbim düm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah...

Derinimm doğum günün kutlu olsun cnm bnm Rabbim eşinle evlatlarınla tüm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu seneler geçirmeni nasip etsin inşaallah.... Aminnnn

Lagrimam prolaktin de düşmüş sanırım ohh sevindim cnm senin adına Rabbim herşeyi yoluna soksun inşaallah cnm annenin sabrına ayrıca hayranım onu da belirteyim...

Kardelen49um,boncugumm,selinam,kayram,kardeloşum,birsenim,derdam,ecrinim,banucum,sevcanım,garibim,ranam Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşaallah,unuttugum varsa hakkını helal etsin...(ebooşum senle konuştuk zati gerçi görür müsün bilmiyorum ama:)):16::16:

allahım su mübarek günde dileyen isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. biz 2 hafta sonra ilk denememizi yapıcaz. micro tese ile oldu oldu, olmadı zaten 2. gerek yok, çünki imkansızdır:(

rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah.

bugün derinin doğum günü müymüş.
derincim,rabbim,şu mübarek gece hürmetine,hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir ömür nasib etsin sana,eşin ve çocuklarınla beraber
bu da pastan $A885F1NCAH5DQHWCAWCZZC4CAAH1YNRCAXOVNHOCAFHJRSBCA8H9GQ0CARK83V5CA3VFZUECA6R8A9VCAVV4GC8CA2M8...webp

Derin cim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu seneler sağlıkla mutlulukla tüm dileklerinle canım çok öpüyorum.

selam kızlarrr nasılsınızz bakalım...

evet cnm prolaktinim düşmüş çalışmalara başlayacagız inşallah..
annemde Peygamber sabrı var, ama bende yok hemde hiç..
Allah katında göreviymiş hanfendinin..sinirlerimi zıplatıyor bu durum..

Selam kızlar geç oldu ama ancca girebildim Kandiliniz mübarek olsun Rabbim düm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah...

Derinimm doğum günün kutlu olsun cnm bnm Rabbim eşinle evlatlarınla tüm sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu seneler geçirmeni nasip etsin inşaallah.... Aminnnn

Lagrimam prolaktin de düşmüş sanırım ohh sevindim cnm senin adına Rabbim herşeyi yoluna soksun inşaallah cnm annenin sabrına ayrıca hayranım onu da belirteyim...

Kardelen49um,boncugumm,selinam,kayram,kardeloşum,birsenim,derdam,ecrinim,banucum,sevcanım,garibim,ranam Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşaallah,unuttugum varsa hakkını helal etsin...(ebooşum senle konuştuk zati gerçi görür müsün bilmiyorum ama:)):16::16:

evde lanet olsaı cocuklarla kapıpştık elimde kalacaklardı ama dua etsinler anneme.. sinirle evden çıktım ayagım kaydı hop yuvarlandım merdivenlerden kolum morardı birşeyler oldu işte belimde agrıyor morarmış yürüyemiyorum.. Allah belasını versin. bana uzak olsunlar şeytana yakın.. dedim dayıma da bebelerede hepinizden nefret ediyorum bundan sonra ne ölünüze ne ölüme.. ne haliniz varsa görün..br sürü saydım işte.. neyse böylee işte.

Herkese selamlar,
Bizde üç yıllık evliyiz. Ben çocuğumuzun olması çok istiyorum. Eşimde artık bu fikre acayip bakamıyor. Nede olsa yaş ilerledi. Ama bende adet düzensizliği var.Yani 15 günde bir adet oluyorum. Çok can sıkıcı bir durum.Evlenmeden önce herşey normaldi. Ama evlendikten sonra düzensizleşti. Doktorda tahlil yapıldığında da bayılıyorum.Kanım çok az olduğu için en ufak kan kaybı bayılmayla sonuçlanıyor. Kalp yetmeliğimde var. Daha yaşım 24 ama maaşallah bende yok yok. Zeynep Kamil'de inferiliteye gitmiştim birkaç ay önce ama süreç o kadar uzunki.Önce matar var dendi.Haftalarca ilaç falan beklettiler.Ultrasona giremedik bile.Aynı şeyleri yaşayıp hamile kalan var mı?

evde lanet olsaı cocuklarla kapıpştık elimde kalacaklardı ama dua etsinler anneme.. sinirle evden çıktım ayagım kaydı hop yuvarlandım merdivenlerden kolum morardı birşeyler oldu işte belimde agrıyor morarmış yürüyemiyorum.. Allah belasını versin. bana uzak olsunlar şeytana yakın.. dedim dayıma da bebelerede hepinizden nefret ediyorum bundan sonra ne ölünüze ne ölüme.. ne haliniz varsa görün..br sürü saydım işte.. neyse böylee işte.
Geçmiş olsun canım ya dikkat etsene kebndine kız birde şu kazık kadar çocuklara bebe deme kazık kadarlar sen kaç yaşındasın .

Herkese selamlar,
Bizde üç yıllık evliyiz. Ben çocuğumuzun olması çok istiyorum. Eşimde artık bu fikre acayip bakamıyor. Nede olsa yaş ilerledi. Ama bende adet düzensizliği var.Yani 15 günde bir adet oluyorum. Çok can sıkıcı bir durum.Evlenmeden önce herşey normaldi. Ama evlendikten sonra düzensizleşti. Doktorda tahlil yapıldığında da bayılıyorum.Kanım çok az olduğu için en ufak kan kaybı bayılmayla sonuçlanıyor. Kalp yetmeliğimde var. Daha yaşım 24 ama maaşallah bende yok yok. Zeynep Kamil'de inferiliteye gitmiştim birkaç ay önce ama süreç o kadar uzunki.Önce matar var dendi.Haftalarca ilaç falan beklettiler.Ultrasona giremedik bile.Aynı şeyleri yaşayıp hamile kalan var mı?
Valla zeynep kamilde işler çok zor yürğyo galiba istersen çapanın infertilitesine git ben ordan 2 ayda raporumu aldım.

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm...geçmişi okudum dogum günü mesajlarınızı aldım Allah razı olsun çok saoglun:70:KARDELOŞUMM cnm benim,pasta enfesti çok sagol balım:23:
anatolıam sagol canım benim teşekkür ederim :71:
banucum sende sagol tatlım...Allah hepinizden razı olsun inşallah...hepinizi çokkk seviyorum.
şuanda işyerindeyim alıntı almıştım aslında tek tek ama acil çıkmak zorunda kaldım..şimdide bi daha alamadım okuyup...

kızlarr bide az önce naptık...benim işyerinde yanımda çalışan arkadasım tesettürlü...bende herzaman heves ederim ama yapamayacagımı düşündügüm için hiç başlayamadım.gitti yan magazadan bana etek bulz getirdi deneme amaçlı.bide evden başörtülerini getirdi bugün..tam takım giyindim anlıyacagınız..herkes çok begendii çok duygulandımm inş tam olarak yapabilirim bigün.

herkese slm canlarım nasılsınız bi geldim zorla ama kimsecikler yok nerdesiniz beni sorar ve merak ettiyseniz allah razı olsun gecmişe bekemıyorum pek ondan dedim benim moraller sıfırın altında adetim tam 6 gün gecikti tam test alacaktım bugün bide ne göreyim gelmiş bile ağladım üzüldüm bide bu ay ümitliydim ama yine olmadı bide bu moralle pazara gittik orda bebişler hamişler çok kötü oldum bide komsunun çoçuğunun sesi geldi ben balkondayken offf artık dayanacak halimin olmadığını farkettim offf
neyse kızlar sizide üzmeyeyim işte ben bu durumdayım bu arada
derincim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inş gec oldu ya kusura bakma
kızzlar kib aeo öpüldünüz nanaktan:79:

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm...geçmişi okudum dogum günü mesajlarınızı aldım Allah razı olsun çok saoglun:70:KARDELOŞUMM cnm benim,pasta enfesti çok sagol balım:23:
anatolıam sagol canım benim teşekkür ederim :71:
banucum sende sagol tatlım...Allah hepinizden razı olsun inşallah...hepinizi çokkk seviyorum.
şuanda işyerindeyim alıntı almıştım aslında tek tek ama acil çıkmak zorunda kaldım..şimdide bi daha alamadım okuyup...

kızlarr bide az önce naptık...benim işyerinde yanımda çalışan arkadasım tesettürlü...bende herzaman heves ederim ama yapamayacagımı düşündügüm için hiç başlayamadım.gitti yan magazadan bana etek bulz getirdi deneme amaçlı.bide evden başörtülerini getirdi bugün..tam takım giyindim anlıyacagınız..herkes çok begendii çok duygulandımm inş tam olarak yapabilirim bigün.

Rica ederim kuzum,ayyy çok sevindim inşaallah devamı gelir cnm Allah'ın izniyle yaparsın bunda yapamayacak bişey yok ki
herkese slm canlarım nasılsınız bi geldim zorla ama kimsecikler yok nerdesiniz beni sorar ve merak ettiyseniz allah razı olsun gecmişe bekemıyorum pek ondan dedim benim moraller sıfırın altında adetim tam 6 gün gecikti tam test alacaktım bugün bide ne göreyim gelmiş bile ağladım üzüldüm bide bu ay ümitliydim ama yine olmadı bide bu moralle pazara gittik orda bebişler hamişler çok kötü oldum bide komsunun çoçuğunun sesi geldi ben balkondayken offf artık dayanacak halimin olmadığını farkettim offf
derincim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inş gec oldu ya kusura bakma

Slm cnm,üzülme ne olur Rabbim inşaallah en kısa zamanda gönderecek sizlere bebelerinizi inşaallahhhh

Cnm dikkat et kendine millete sinirlenip kendine işkence etme yaa

Canım ya üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı ben bundan sonra kesinlikle takmama kararı aldım Allah herşeyin iyisini doğrusunu bize veriyor zaten sende kendi içini ferah tut kendini rahat bırakırsan bence olucak.......

Back
X