Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi
Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilim
bende durumlar aynı hala doktora gidemedim,neden derseniz maddi sebeplerden dolayı bu ara bayagı sıkıntıdayım sinirlerim had safhada zaten
Neyse çok konuşmıyım,pek kimse girmemiş bu ara garibim dualarımdasınız cnm hep sizleri asla unutmam Rabbim daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollasın size inşaallah
Kardelen49um cnm sen naptın bitki işlerini neye karar verdin?
Kardeloşum senin gününe ne kadr kaldı bi hafta var mı?
Birsenim emre çok tatlı ya maşallah paşaya
Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah
Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürüm
Kaç gündür sürekli ayaktayım yorgunum şuan, uykusuzluk problemim var üç saat uykuyla duruyorum nerdeyse bi haftadır neyse Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum canlarım

Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilim

Kardelen49um cnm sen naptın bitki işlerini neye karar verdin?
Kardeloşum senin gününe ne kadr kaldı bi hafta var mı?
Birsenim emre çok tatlı ya maşallah paşaya

Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah
Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürüm