biliyorum cnm sık giremesekte hep öyleyiz biz.Allah razı olsun...sevindim artık girebilecegine..inş bizde faturaları hallederzide netim açılır...
adet olduguma üzülmedim cano sevindim aksine biliyosun gelmiyodu çok oldu...ben eve zor yetişiyorum işlere falan ondan üzülüyorum...napalım dedigin gibi bunada şükür...zaten planlarımız var bakalım nasıl olacak...şehir dışına tşaınma olasılıgımız var..selinam tşaınma konusunu açtı ama benim akıl havada,aklıma şimdi geldi demek...bizde bayramdan sonra bişyler yapabiliriz...msnde olsak uzun uzadıya konusurduk..böyle diken üstünde yazıyom biraz.
inş derinim en kısa zamanda netin acılır sıkma canını kuzum ya biliyorum adetten olmadıgını... adet olduguna bende sevindim ama yine test yapmışsın silik cizgi cıkmış test bozuktu galiba diycem hep yapıyosun silik cizgi üstüne görme olabilir adet olur gibide olabilimuş tatlım inş öyledir.... senin işinde zor valla işte calış evde calış rabbim kolaylık versin sana...hayırlısı olsun inş her şey istedigin gibi olur taşınma işide zor ya inş bir gün kendi eviniz olur hic taşınmassınız...gelsene canım msn ye biraz konuşalım musaitsen...