Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

biliyorum cnm sık giremesekte hep öyleyiz biz.Allah razı olsun...sevindim artık girebilecegine..inş bizde faturaları hallederzide netim açılır...
adet olduguma üzülmedim cano sevindim aksine biliyosun gelmiyodu çok oldu...ben eve zor yetişiyorum işlere falan ondan üzülüyorum...napalım dedigin gibi bunada şükür...zaten planlarımız var bakalım nasıl olacak...şehir dışına tşaınma olasılıgımız var..selinam tşaınma konusunu açtı ama benim akıl havada,aklıma şimdi geldi demek...bizde bayramdan sonra bişyler yapabiliriz...msnde olsak uzun uzadıya konusurduk..böyle diken üstünde yazıyom biraz.

inş derinim en kısa zamanda netin acılır sıkma canını kuzum ya biliyorum adetten olmadıgını... adet olduguna bende sevindim ama yine test yapmışsın silik cizgi cıkmış test bozuktu galiba diycem hep yapıyosun silik cizgi üstüne görme olabilir adet olur gibide olabilimuş tatlım inş öyledir.... senin işinde zor valla işte calış evde calış rabbim kolaylık versin sana...hayırlısı olsun inş her şey istedigin gibi olur taşınma işide zor ya inş bir gün kendi eviniz olur hic taşınmassınız...gelsene canım msn ye biraz konuşalım musaitsen...:38:

kızlar böyle arka arkaya yazıyom ama..aslında demin yazdıgım konuyla ilgilide çok doluyum...sizinle paylaşmak istediklerim var...sizden fikirler almak istiyorum...ben artık çok sıkıldım bazı şeylerden...dertleşmek istiyorummmmm:31:patlıcam yoksa.

inş derinim en kısa zamanda netin acılır sıkma canını kuzum ya biliyorum adetten olmadıgını... adet olduguna bende sevindim ama yine test yapmışsın silik cizgi cıkmış test bozuktu galiba diycem hep yapıyosun silik cizgi üstüne görme olabilir adet olur gibide olabilimuş tatlım inş öyledir.... senin işinde zor valla işte calış evde calış rabbim kolaylık versin sana...hayırlısı olsun inş her şey istedigin gibi olur taşınma işide zor ya inş bir gün kendi eviniz olur hic taşınmassınız...gelsene canım msn ye biraz konuşalım musaitsen...:38:

cnm açıcam msn ama birden kapatırsam kusuruma bkamayın emi..biri gleirse direk çıkarım görmesinler yazıştıgımı:))

selam canlarım nasılsınız ben iyiyim allha şükür doktor güzel haberler verdi bana...yara vardı ya bende allahıma şükürler olsun temizlenmiş...enfeksiyonda iyiyimiş...annemde oldugum icin giremiyorum kusura bakmayın inş ramazanda hepimiz eskisi gibi bol bol sohbet ederiz...sizleri cok özledim...derinim,ebrarım.garipim,anatolyam,kardeloşum,kardelen49 um,banum,ranam,sevcanım,eliksirim,selinam,kayram,birsenim,boncugm,unuttugum varsa kusura bakmasın lütfen heinizi cok seviyorum allaha emanet olun kocaman öpüldünüz hepiniz:16::16::16::16::16:

canımmmm bizde seni çok özledik walla iyi haberlerine çok sewindim ......:16:

kızlar bendeki miyom 10 cm olmuş.Ağustosta ameliyat olucam ve korkuyorum.Henüz bebişimizde yok :( Daha önce hiç ameliyat tecrübemde yok.Üsgünüm :(

canım bende de durumlara dr el attı :1:iğnelerimm bugun bitmişti muayene etti 3 tane yumurtam varmış.2 doz daha verdi 1ini vuruldum bugun.diğeri yarın.cumartesi tekrar kontrolum var.işte böyle.

saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için.inş hepimize hayırlısıyla bebiş nasip olur.dr hiç ilaç tedavisi uygulamadan direk aşılama yapmayalım dedi.istiyorsanız iğneden sora olmazsa tekrar tedaviyle aşılama yaparız dedi.o yüzden iğneler ve kendi halinde olmasını bekliyoruz.

canım ya sıkma canını Rabbim bi ferahlık verir inşallah bebişinin hatırına.Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.

selam kızlar hayırlı günler.ben pek uğrayamıyorum,önümüzdeki herhangi bir zaman (daha belli değil çünkü ev bakıyoruz) taşınıcaz Allah nasip ederse.şimdiden taşınmanın tasası düştü içime.bu ev nasıl yerinden kalkarda taşınırız diyorum :97::97:Allah yardımcımız olsun valla.
ohhh ne güzel,üç tane yumurta,üçüde döllenir inşallah.
bu arada taşınma nerden çıktı kız?
selam canlarım nasılsınız ben iyiyim allha şükür doktor güzel haberler verdi bana...yara vardı ya bende allahıma şükürler olsun temizlenmiş...enfeksiyonda iyiyimiş...annemde oldugum icin giremiyorum kusura bakmayın inş ramazanda hepimiz eskisi gibi bol bol sohbet ederiz...sizleri cok özledim...derinim,ebrarım.garipim,anatolyam,kardeloşum,kardelen49 um,banum,ranam,sevcanım,eliksirim,selinam,kayram,birsenim,boncugm,unuttugum varsa kusura bakmasın lütfen heinizi cok seviyorum allaha emanet olun kocaman öpüldünüz hepiniz:16::16::16::16::16:
peloşum,bizde seni özledik inanki,iyi olmana çok sevindim,herşey çok güzel olur inşallah bundan sonra
kızlar böyle arka arkaya yazıyom ama..aslında demin yazdıgım konuyla ilgilide çok doluyum...sizinle paylaşmak istediklerim var...sizden fikirler almak istiyorum...ben artık çok sıkıldım bazı şeylerden...dertleşmek istiyorummmmm:31:patlıcam yoksa.

kızlar bendeki miyom 10 cm olmuş.Ağustosta ameliyat olucam ve korkuyorum.Henüz bebişimizde yok :( Daha önce hiç ameliyat tecrübemde yok.Üsgünüm :(

çok geçmiş olsun
derincim,senden de alıntı aldımdı ama çıkmamış,hayırdır,hiç bahsetmedin,ne şehir dışısı kuzu be.

banucum alttasın,selam tatlım.:3:

mrb kızlar nasılsınız? bende çok şükür iyiyim, bu haftalara geldik çok şükür. hastaneden çıktık annemde kalıyorum...dayanabildiğimiz kadar dayancaz inşallah... sizler nasılsınız?

selam kızlar ben bayadır giremiyorum yoğundum demiştim ya eltim burdaydı bilgisayarı bozdum gelemedim 2 gündürde eşim burdaydı hazırlık yaptık özlem giderdik şimdi gene yola çıktı yarında emrenin ultrasonu var kalçadan inşallah bişey çıkmaz teyzeleri emrecik hepinizi öpüyo bu arada ebrarımla konuştuk selamı var hepinize kardeloş banu sevcan sizleri hemen kaçırdım bütün kızlar hepinizi öpüyorum yarın haber veririm

Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 Eki Görüntüle 227616 Eki Görüntüle 227617 Eki Görüntüle 227618 Eki Görüntüle 227619 Eki Görüntüle 227620 kızlar resimleri öylesine çekmiştim kusuruma bakmayın bi ara düzgün resimler çekecem herkese iyigeceler emre bey durmuyo bende napıyım emziği pek almıyo ama gene arada veriyoz
maşallah birsencim büyümüş bu minik oğlan çokda güzel pozlar vermiş yavlum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sevcancım,herkez aynen bizim gibi bakıp bakıp gidiyo sanırım:1::1:
sen nasılsın,ne kadar oldu klomen biteli?

inşallah kötü bişeyler çıkmıcak canım,iyi düşünelim ki,iyi olsun.

ve aleyküm selam,getiren gönderen sağolsun.
baya merak ettiydim emre yi,ama iyiymişsiniz,sevindim.

oyyy,bunlar ne tatlı maşallah,niye haksızlık ediyon oğluna,gayet pozlar vermiş yakışıklı,düzgün çıkmış yani.
benim yerime de kokla
hepimize hayırlı bi gün olsun inşallah.
İnşallah kardeloşum özledim kız sizleri kimseler yok terkedilmiş kasba gibi oldu.

günaydınlar canlarımmmmm.

geçmişe bakmadan yazıyorum kızlar hemen çıkmam gerekli..hepinizi çok özledim ama ben yaaa:(((((

neyse...kendimden haberler verim...biliyosunuz ki aylardır adet olmuyordum ısrarlada doktora gitmedim...sonrada salı gitmeye karar vermiştim hani...anamm,benim kırmızılar doktora gitmeye karar vermemi beklemişler..inanamadım sabah kalktıgımda...doktora gidecegim gün adet olmuşum ay nasıl sevindim anlatamam yaaa...:52:ama bir o kadar da şaşırdım vallahi kızlar ya.bide gecesi rüyamda adet olmuştum:1:bi rüya hememi çıkar..aklımın ucundan geçmiyodu tam doktora gidecegim gün olacagım..neyse çok şükür...
ebuşum,kardeloşum,boncugumm d,ger tümmm can arkadaslarım hepinizi çok öpüyorum..çıkmam gerek şimdi:16:

heee bide rüyamda ebuşumu gördüm,daha dogrusu yazıştım ebuşla rüyamda:1:ben adet olmuşum rüyada,oda bana topicten yazıyo ki özel mesaj olarak,birisini diyo adet olmuş ama üstüne olmuş hamileymiş diyo :52:bide ismini diyo kızlar..ismi NİHAL:1:burada kimin gerçek adı nihal bilmiyorum ama ona çok yakın birini tanıyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:62:biriiiiiinizden biri hamiş çıksın yawww...ay çok konuşasım var bugün ama çıkmamda gerek...durun şunuda diyimde gülün biraz..ben bu rüyadan etkilenip bide adetli adetli test yaptım acaba benmiyim diye:60::60::60:sonucu söylüyorum...pembe silik çizgi yeminle:31:kardeşim oturmaya geldi akşam.onlar gelmeden yaptım..az bişy baktım yarım dk falan.attım dolaba banyoda...onlar gittiginde baktım ahaaaaa...gene benle dalga geçiyoo yaaaaaaaa bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:74:ay daha fazla sacmalamadan kaçim ben.kısacası gene sacma bişi yaptım ..ama en önemliside şakırr şakırr adetimi oluyom şuanda yuppiiiiiiiiiiiiiiii:64:
Neyse sevindim derinci en azında çözüldün ama ya bu testler neden böyle kız bişey varda Allah korusun kanama falan olmasın ne biliyim aklıma geldi.İnşallah rüyaların hayırlara gelsin cano...

:nazar::nazar:maşallah canım maşallahh,Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inşallahh:nazar::nazar:

ağlama canım ya bunların hepsinin stresten üzüntüden kaynaklandığını biliyorsun,ilacı kullanırken sende bunlardan uzak dur canım.Rabbim büyük hiç belli olmaz sen bu sebeple bebiş olmaz diye düşünürken (kafaya takmadığın için) bi bakmışsın bebiş gelmiş.Allahım daha fazla bekletmeden göndersin bebişini inşallah canım.lütfen yıpratma kendini.Allahım dermansız dert vermesin canım benim.:71:

derincim regl olmuşsun gözün aydın.ama testte de silik çıkmış inşallah seni yanıltmıyordur.reglinin durumuna göre anlarsın zaten üstüne görmemi yoksa normal regl mi.hakkında hayırlısı olsun inş.rüyalarında hayır olsun inşallah.bol müjdeli günler gelsin topiğimize inşş.

birsencimm emremiz harika maşallahhh:nazar::nazar:çokta tatlı pozlar vermiş,nazar etmeyelim diye güzel çıkmadı diyorsun.bizde öyle diyelim nazar olmasın çirkin emremize :1::1::nazar::nazar:

kızlar hepinize hayırlı günler.sıcaklarda kimsenin canı istemiyor galiba pc açmak.ebrar abladan haber yokmu konuşan görüşen olursa selam söylesinn,özledikk yokluğu çok belli topiğin patronu yok diye elemanlar kaytarıyo :60::60:
Canım hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz inşallah doğru valla patron tatilde bizlerde yaydık...

Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi:14:
Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilim:31: bende durumlar aynı hala doktora gidemedim,neden derseniz maddi sebeplerden dolayı bu ara bayagı sıkıntıdayım sinirlerim had safhada zaten :5: Neyse çok konuşmıyım,pek kimse girmemiş bu ara garibim dualarımdasınız cnm hep sizleri asla unutmam Rabbim daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollasın size inşaallah

Kardelen49um cnm sen naptın bitki işlerini neye karar verdin?
Kardeloşum senin gününe ne kadr kaldı bi hafta var mı?
Birsenim emre çok tatlı ya maşallah paşaya :nazar:
Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah

Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürüm:(Kaç gündür sürekli ayaktayım yorgunum şuan, uykusuzluk problemim var üç saat uykuyla duruyorum nerdeyse bi haftadır neyse Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum canlarım:16:
Aman canım sen kendine bu aralar dikkat et biz seni biliyoruz hiç yanlış anlarmıyız.Devlete gitsen en azında bakarlar.

heralde hepimiz dönüşümlü giriyoz olsun napalım bi ara toparlanırız teyzeleri emreyi beğenmişsiniz sağolun kalça usg si temiz çıktı haber veriyim dedim pazara gidecem çıkmam gerek hepinizi tek tek öpüyoruz bye
Aman neyse çok şükür canım kolay gelsin sana.

canım bende de durumlara dr el attı :1:iğnelerimm bugun bitmişti muayene etti 3 tane yumurtam varmış.2 doz daha verdi 1ini vuruldum bugun.diğeri yarın.cumartesi tekrar kontrolum var.işte böyle.

saol canım allah razı olsun güzel dileklerin için.inş hepimize hayırlısıyla bebiş nasip olur.dr hiç ilaç tedavisi uygulamadan direk aşılama yapmayalım dedi.istiyorsanız iğneden sora olmazsa tekrar tedaviyle aşılama yaparız dedi.o yüzden iğneler ve kendi halinde olmasını bekliyoruz.

canım ya sıkma canını Rabbim bi ferahlık verir inşallah bebişinin hatırına.Allah yardımcınız olsun inşallah herşey yoluna girer.

selam kızlar hayırlı günler.ben pek uğrayamıyorum,önümüzdeki herhangi bir zaman (daha belli değil çünkü ev bakıyoruz) taşınıcaz Allah nasip ederse.şimdiden taşınmanın tasası düştü içime.bu ev nasıl yerinden kalkarda taşınırız diyorum :97::97:Allah yardımcımız olsun valla.

Sevindim pelincim çok şükür herşey yoluna giriyor inşallah bu sene bitmeden gelicek bebişin içimden öyle geldi...

Hayırdır derincim neyin var bak merak ettim şimdi seni...

peloşum,bizde seni özledik inanki,iyi olmana çok sevindim,herşey çok güzel olur inşallah bundan sonra

çok geçmiş olsun
derincim,senden de alıntı aldımdı ama çıkmamış,hayırdır,hiç bahsetmedin,ne şehir dışısı kuzu be.

Burdayım kardelencim nasılsın canım ya anca geçmişi okudum.Bugün genetik tahlil sonuçlarım geldi çok şükür bişey yok en azından onlarda ötekide ilaçla düşerse herşey güzel olucak...

mrb kızlar nasılsınız? bende çok şükür iyiyim, bu haftalara geldik çok şükür. hastaneden çıktık annemde kalıyorum...dayanabildiğimiz kadar dayancaz inşallah... sizler nasılsınız?
Çok şükür canım şimdi iyisin dimi aman sıcaklarada dikkat et kendine...

Burdayım kardelencim nasılsın canım ya anca geçmişi okudum.Bugün genetik tahlil sonuçlarım geldi çok şükür bişey yok en azından onlarda ötekide ilaçla düşerse herşey güzel olucak...

Çok şükür canım şimdi iyisin dimi aman sıcaklarada dikkat et kendine...

banucum çok sevindim canım.
ben şimdi çıkıyorum,çok uykum geldi.

FİBRİNOJEN 689.62 mg/dl 180-350
D-DİMER 687.74 ng/ml <500
Kardeloş bu pıhtılaşmarda yüksekmiş bilginiz varmı kızlar...

slm banucum bence sende pıhtılaşma var çünkü bendede bu değerler yüksek çıkıyodu 100 lük coraspin kullan hamile kalmaya engelmiş bazen
SELİNA KARDELOŞ DERİN TUTİŞ SAMYELİ GARİP PELİN KARDELEN49 LAGRİMA RANA SEVCAN ECRİN VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE SELAM

kardeloşum senden bişey rica edecem bana emrenin ne kadarlık olduğu ile ilgili ticker yaparmısın doğum tarihi 9 mayıs sana zahmet olmasa canım şimdiden sağol

sevcancım,herkez aynen bizim gibi bakıp bakıp gidiyo sanırım:1::1:
sen nasılsın,ne kadar oldu klomen biteli?

inşallah kötü bişeyler çıkmıcak canım,iyi düşünelim ki,iyi olsun.

ve aleyküm selam,getiren gönderen sağolsun.
baya merak ettiydim emre yi,ama iyiymişsiniz,sevindim.

oyyy,bunlar ne tatlı maşallah,niye haksızlık ediyon oğluna,gayet pozlar vermiş yakışıklı,düzgün çıkmış yani.
benim yerime de kokla
hepimize hayırlı bi gün olsun inşallah.
ewet cnm walla bakıyorum kımse gelmemıs bakıp cıkıyorum yazan yoksa napıyım sohbetlerı ozledım walla heee ıyıyım cnm ben de hep annemlerın taraftayım kuzenlerı yengemı yanlız bırakmıyoruz,daha cok yenı.cnm benım klomen 10 gun oldu bıtelı bu hafta calşma haftamız bol bol çalışıyoruz:1::1:
ağrılarım war dunden berı çatlıyor mu yumoşlar anlamadım

günaydınlar canlarımmmmm.

geçmişe bakmadan yazıyorum kızlar hemen çıkmam gerekli..hepinizi çok özledim ama ben yaaa:(((((

neyse...kendimden haberler verim...biliyosunuz ki aylardır adet olmuyordum ısrarlada doktora gitmedim...sonrada salı gitmeye karar vermiştim hani...anamm,benim kırmızılar doktora gitmeye karar vermemi beklemişler..inanamadım sabah kalktıgımda...doktora gidecegim gün adet olmuşum ay nasıl sevindim anlatamam yaaa...:52:ama bir o kadar da şaşırdım vallahi kızlar ya.bide gecesi rüyamda adet olmuştum:1:bi rüya hememi çıkar..aklımın ucundan geçmiyodu tam doktora gidecegim gün olacagım..neyse çok şükür...
ebuşum,kardeloşum,boncugumm d,ger tümmm can arkadaslarım hepinizi çok öpüyorum..çıkmam gerek şimdi:16:
ayy hadı cnm gozun aydın adetı duzenlı olanlar adet oldu dıye uzulur bız sxenle adtımız gelınce halay cekıyoruz walla:9:

selamun aleykum kizlarrr:3::3::3::3:

hepiniz iyisiniz insallah?sanirim yaz tatili dolayisiyla herkes tatil yapiyor,ramazana toparlaniriz insallah:61:bu arada bende durumlarda bir degisiklik yok:25:hala adet gelmedi:26:5 gundur iciyorum sökturucuyu hala neden gelmedi anlamis degilim:50:ilk defa ictigim icinde cok bilgiye sahip degilim sökturucu konusunda,neyse biran önce gelirde rahatlarim insallah..karnim öyle siski sanki 6 aylik hamile gibiyim:1:her zaman nete giremiyorum,vaktim olmadigi icinde sizleri merak ediyorum..guzel haberler varmi bilmiyorum ama,dilerim en yakin zamanda hepimiz guzel haberler aliriz:31:öyle cok ihtiyacim varki bu aralar guzel haberlere:43:dun yine bir yakin arkadasimin hamilelik haberini aldim:59::59:son 1 ay icinde aldigim 3. hamilelik haberi 3 tane yakin arkadasim hamile,bir tek ben beeeeeeeeeen:43::43:neyse dilerim o gunlerde en yakin zamanda hepimiz adina gelir insallah:31:

kardelen49 cum seni merak ediyorum canim umreye gittin mi??insallah gitmeden görusuruz,görusemez isek simdiden hayirli yolculuklar,su garip arkadasina da dua et olurmu?öpuyorum seni:38:

kardelncim,sen nasilsin?presend kullanicaktin bu ay dimi,varmi guzel haber?insallah rabbim ümit ettiklerine nail eylesin..
:61:

selinacim,sende asilamaya basliyacaktin dimi,yanlis hatirlamiyor isem,sen neler yaptin oldumu asilama?dilerim rabbim yuzunu guldursun bu tedavinde:61:

ebrarim,özledim seni sen simdi tatildesindir,iyi tatiller canim:38:

,derinim,,birsenim,kayram,antoliam,ranam,sevcanim,ecrinsametim,lagmiracim,ugurboncugum,banucum,pelinim, hepinizi özledim kizlar:38::38:unuttuklarim varsa kusruma bakmayin onlarida:38::38:su mubarek gunlerde birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim arkdaslarim:58::58::58::58:
aleykum selam cnmm ewet cnmmm dualaımzı edelım bırbırımıze kendı adıma hepınıze edıyorum rabbım kabul eder ınsallah

teşekkür ederim canım :70:.allahmı söyletti ne benim kızım yok:49: .8 yaşında bir oğlum var .:55:içinemi doğdu kız :26:
ay kıs walla olabılır bır kısçe gelmesın sana:9:inşallah.

Selam canlarım nasılsınız ne var ne yok özledim sizinle sohbet etmeyi:14:
Kızlar bu hafta annemdeydim misafir vardı kalabalıktık bayagı cümbür cemaat nete giremedim dolayısıyla merak eden vardır muhtemelen diyorum ama emin değilim:31: bende durumlar aynı hala doktora gidemedim,neden derseniz maddi sebeplerden dolayı bu ara bayagı sıkıntıdayım sinirlerim had safhada zaten :5: Neyse çok konuşmıyım,pek kimse girmemiş bu ara garibim dualarımdasınız cnm hep sizleri asla unutmam Rabbim daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollasın size inşaallah

Kardelen49um cnm sen naptın bitki işlerini neye karar verdin?
Kardeloşum senin gününe ne kadr kaldı bi hafta var mı?
Birsenim emre çok tatlı ya maşallah paşaya :nazar:
Derinim adet olmuşsun cnm gözünaydın,o test olayını da anlamadım gitti üstüne görme olsun inşaallah
Sevcanım Rabbim amcanın sevenlerine dayanma gücü versin tekrar mekanı cennet olsun inşaaallah

Canlarım daha fazla kalamıcam kusura bakmayın bu arada sakın anatolia hamile kaldı bizi bıraktı diye düşünmeyin ne olur çok üzülürüm:(Kaç gündür sürekli ayaktayım yorgunum şuan, uykusuzluk problemim var üç saat uykuyla duruyorum nerdeyse bi haftadır neyse Allah'a emanet olun hepinizi çok seviyorum canlarım:16:
cnm bnm tazer anne aman sen ıyı ol da sonra gorusuruz yıne bebek:34:

heralde hepimiz dönüşümlü giriyoz olsun napalım bi ara toparlanırız teyzeleri emreyi beğenmişsiniz sağolun kalça usg si temiz çıktı haber veriyim dedim pazara gidecem çıkmam gerek hepinizi tek tek öpüyoruz bye
hadı gozun aydın cnm sewındım temız cıkmasına

cnm senın de gozun aydın hadı guzelş gıdıyor topıc bu aralar allah bozmasın.guzel haberler de alırız ınsallah.

ben ebuşumuda çok özledim..kaçında gelecek acaba..hiç konusamadımda telefonum bozuk şansa bak...
boncugumda görünmüyo kaç gündür...
cnm sana dun mesaj attım telın bozuk ondan gormedın mesajımı sanırım

slm banucum bence sende pıhtılaşma var çünkü bendede bu değerler yüksek çıkıyodu 100 lük coraspin kullan hamile kalmaya engelmiş bazen
SELİNA KARDELOŞ DERİN TUTİŞ SAMYELİ GARİP PELİN KARDELEN49 LAGRİMA RANA SEVCAN ECRİN VE BÜTÜN KIZLAR HEPİNİZE SELAM
sana da kocaman selammm cnm emremıze de yakışıklımıza da öpücükkkk:16::54::54:

çok geçmiş olsun

amin canım inşş,bana 1 tane döllensede yeterli canım.fazlasında gözüm yok :60:taşınma işi de benim yumurtalardan birinden çıktı 1 tanesi süpriz yumurtaymışş,oyuncak yerine taşınma işi çıktı :60::60:
merhaba canım.çok şükür bak allah yardım ediyor ne sıkıntıları atlattın geldin bu zamana kadar.inş yavrunda vaktinde gelir kucağına.aminn:nazar:

aleykümselam canım.demek patron sensin.:1:gelmeyenlerin maaşını kes o zaman :60:asıl en sıkıcı zamanlardayız ama kimse girmiyo.tv de bişey yok,sıcaktan dışarı adım atılmıyo.napcaz evde topikte kaynatmamız lazım.:62::62:ama kimsecikler yokk.emreyi öpüyorum,eh hadi seni de öpeyim:54:

bu değerlerle ilgili hiç bi fikrim yok canım,ama tedbir amaçlı her tüp bebek yaptırana aspirin veriyolar diye biliyorum,sende kullan istersen
sanada selam olsun birsencim.
ewet cnm walla bakıyorum kımse gelmemıs bakıp cıkıyorum yazan yoksa napıyım sohbetlerı ozledım walla heee ıyıyım cnm ben de hep annemlerın taraftayım kuzenlerı yengemı yanlız bırakmıyoruz,daha cok yenı.cnm benım klomen 10 gun oldu bıtelı bu hafta calşma haftamız bol bol çalışıyoruz:1::1:
ağrılarım war dunden berı çatlıyor mu yumoşlar anlamadım

ayy hadı cnm gozun aydın adetı duzenlı olanlar adet oldu dıye uzulur bız sxenle adtımız gelınce halay cekıyoruz walla:9:

aleykum selam cnmm ewet cnmmm dualaımzı edelım bırbırımıze kendı adıma hepınıze edıyorum rabbım kabul eder ınsallah

ay kıs walla olabılır bır kısçe gelmesın sana:9:inşallah.

cnm bnm tazer anne aman sen ıyı ol da sonra gorusuruz yıne bebek:34:

hadı gozun aydın cnm sewındım temız cıkmasına

cnm senın de gozun aydın hadı guzelş gıdıyor topıc bu aralar allah bozmasın.guzel haberler de alırız ınsallah.

cnm sana dun mesaj attım telın bozuk ondan gormedın mesajımı sanırım

sana da kocaman selammm cnm emremıze de yakışıklımıza da öpücükkkk:16::54::54:
kız,on gün olduysa,artık çatlamış patlamıştır o yumurtalar,acaba yerleşiyo olupta,ağrıların olmasın?
amin canım inşş,bana 1 tane döllensede yeterli canım.fazlasında gözüm yok :60:taşınma işi de benim yumurtalardan birinden çıktı 1 tanesi süpriz yumurtaymışş,oyuncak yerine taşınma işi çıktı :60::60:

merhaba canım.çok şükür bak allah yardım ediyor ne sıkıntıları atlattın geldin bu zamana kadar.inş yavrunda vaktinde gelir kucağına.aminn:nazar:

aleykümselam canım.demek patron sensin.:1:gelmeyenlerin maaşını kes o zaman :60:asıl en sıkıcı zamanlardayız ama kimse girmiyo.tv de bişey yok,sıcaktan dışarı adım atılmıyo.napcaz evde topikte kaynatmamız lazım.:62::62:ama kimsecikler yokk.emreyi öpüyorum,eh hadi seni de öpeyim:54:
dimek süprüs yımırta seninki,hadi hayırlı olsun bakalım
selam kızlar günaydınn

selam ama yoksun.
herkeze hayırlı cumalar kızlar

Birsencim başka riski varmı seninde bu iki tahlilmi yüksekti korktum ya şimdi birde bu çıktı...

cnm yazını şimcik gördüm naber ayy emrecik ne şeker maaşallah feste gördüm:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back
X