normal sadece ultrasyonda göremezsin daha çok küçük hayırlı olsun şekerim
ultrasyonda sade yumurta olarak göründü.Sanırım haftaya doktora gittiğimde görünür...
Teşekkür ederim canım.Sanada hayırlı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal sadece ultrasyonda göremezsin daha çok küçük hayırlı olsun şekerim
ilk 15 emmuzda gittim 98 di 18inde 300 dü 21 temmuzdada 1300 çıktı normalmi
katlanışı çok normal.kese birazda su içmeye bağlı diye duydum yanlış bilgi vermek istemem ama bol bol su içmenin keseyi geliştirmede faydası var diye biliyorum.belki bu yüzden görünmemiş olabilir.
zaten doktor ultrasyona almadan önce bol su iç demişti yaklaşık 8 baardak felan içtim o zaman
Selam kızlar nasılsınız?
Kardeloşum senin adet günün geldi mi ki erken değil mi daha,inşaallh yerleşme falandır ya
Selinam aşılamaya karar vermişsin cnm inşallah bebişin gelir aşılama vesilesiyle
Derdam esmaya maşallah cnm ya Allah nazarlardan saklasın
Boncugum sen napıyosun cnm ne var ne yok sende pek gelmiyorsun sanırım
Kardelen49um geldi mi ürünler,inşaallah senin vesilen olur cnm inşaallahhh
Derinim sen naptın cnm kesilmiş senin adetinde hayır olsun inşaallah aslında bi doktora gitsen muayeni olsan kafanda soru işareti kalmaz,anlamadım ben lh fazla mı senin eğer öyleyse tedavisi yok mu cnm?
Lagrima yazmamış bikaç gündür işi mi vardı?
Ranam sen benden bi kaç gün büyüktün cnm ama sanırım ultrasona göre seninde öyle çıktı dimi
Elixsirim cnm başladın mı sen bebişe bişeler almaya,ha birde gönderdiğim msn varya açamıyorum ben şahsi msnimi gönderdim özelden ok?
Kız birsennn senin facen neden yok bende hee emre paşamı görcem ekleyiver kuzuşş
Kızlarr bende ağladım sızladım sonunda dün doktora gittim,kalp atışlarını duymadım ama gördüm pıt pıt atıyordu,Rabbim inşaallah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu çok değişik bi duygu ama ultrasonda daha küçük çıktı sata göre:S
aa henüz gelmedi cnm msnn bana ayy ben daha almadım birşey bebişe ama annem alıyor almaya başladı yaniSelam kızlar nasılsınız?
Kardeloşum senin adet günün geldi mi ki erken değil mi daha,inşaallh yerleşme falandır ya
Selinam aşılamaya karar vermişsin cnm inşallah bebişin gelir aşılama vesilesiyle
Derinim sen naptın cnm kesilmiş senin adetinde hayır olsun inşaallah aslında bi doktora gitsen muayeni olsan kafanda soru işareti kalmaz,anlamadım ben lh fazla mı senin eğer öyleyse tedavisi yok mu cnm?
Ranam sen benden bi kaç gün büyüktün cnm ama sanırım ultrasona göre seninde öyle çıktı dimi
Elixsirim cnm başladın mı sen bebişe bişeler almaya,ha birde gönderdiğim msn varya açamıyorum ben şahsi msnimi gönderdim özelden ok?
Kız birsennn senin facen neden yok bende hee emre paşamı görcem ekleyiver kuzuşş
Kızlarr bende ağladım sızladım sonunda dün doktora gittim,kalp atışlarını duymadım ama gördüm pıt pıt atıyordu,Rabbim inşaallah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu çok değişik bi duygu ama ultrasonda daha küçük çıktı sata göre:S
ya kızlar neden cevap vermiyonuz ya bileniniz yokmu![]()
Selam kızlar nasılsınız?
EE anneanne ya dayanamaz alır tabi:) ben yarım saat önce falan ekledim cnm yani senin ekleme talebin geldi :)aa henüz gelmedi cnm msnn bana ayy ben daha almadım birşey bebişe ama annem alıyor almaya başladı yani![]()
İnşaallah cnm o günleri de görürüm... Darısı da sizlerin başına inşaallah tez zamnda...selam canım hoşgeldin,biz iyiyiz sende pıt pıt ları görmüşsün iyisin inş.çok şükür inş kucağına aldığın günleride görüceksin![]()
maşallah canım,demek gördünüz kalp atışını,inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersiniz.
benim adet günü dün dü canım,bu defa tam gününde geldi,sadece bi 7 8 saat gecikti
lagrima sanırım tatile gitcikti.
birsen in bendi msn varda noluyo ki,hiç rastlaşamıyoz mu,beni engelledi mi bilmiyom,hatta ona bişey demim lazım ama açmıyo hiç![]()
EE anneanne ya dayanamaz alır tabi:) ben yarım saat önce falan ekledim cnm yani senin ekleme talebin geldi :)
İnşaallah cnm o günleri de görürüm... Darısı da sizlerin başına inşaallah tez zamnda...
Kardeloşum sen bu ay da kendini kasmadan sadece preseedi kullan bence pes etme hemen ama kafaya çok takmadan yani şu gün yapmam lazım demeden inşaallah tüp tedavisine gerek kalmaz,hep dua ediyorum size...
Bu arada kafaya takmamak elde değil biliyorum ama inanki biraz daha rahat olunca herşey değişiyor...
Birsen konusuna gelince valla bende çoğu zaman açmıyorum msni kkya girdiğimde bile açmıyorum çok uzun süre kalacağım zaman açıyorum ancak...
Ne bilim ya dr verdi bugün 200 lük içtim bende.önemli değil birsencim,büyük bi zevkle yaptım,beğendiysen sevindim.
inşallah kendime yaptığım günler yakında gelir.
300 lük çok canım yaaaaaa
ben izledim,çok tatlıydı sıpa![]()
Maşallah çok tatlı bir kızın var.Eki Görüntüle 229176
birsencim işte esma sude benim çirkin kızım mevlam tez vakitte tüm isteyenlere verir inş
Sende bir aşılama denesen ordaki bir ünüversite hastahanesinde.kızlar,ben sanırım adet oldum.
sanırım diyorum çünkü akşam sütlü kahve gibiydi,sabaha kadar bişey olmadı,deminde narçiçeği rengindeydi,yani ne kırmızı,ne da pembe.
yok yok,bizim doğal yolla çocuğumuz olmicak,yardım almamız gerekiyo kesinlikle.![]()
Seninde değerler yüksekmiydi hangikeri ya kafam çok karıştı ya.canım 300 lük yüksek bence bende 100 lük kullandım doktormu verdi sana
Hayırlı olsun selinacım çok iyi bir karar vermişsiniz inşallah tutucak...hayır olsun canım ya.memnun değiliz artık.bu yüzden taşınıcaz allah nasip ederse.
canım ya dur bakalım.belkide üstüne görmedir.sen regl başladığında iyice başlıyodu bu sefer anormal olduğuna göre.Allahım inş üstüne görmedir de bu moralini müjdeyle neşeyle atlattırır inşallahhhh
derdacımm maşallahh maşallahh allahım nazarlardan saklasın inş.çokkk çirkinnnnnn (diyorum nazar olmasın diye)
yüzü gibi güzel olsun inşallah bahtıda.ömürlü olsun.
selam kızlar hayırlı haftasonları diliyorum.dr dan geldim şimdi.yumurtalar 3 tanesi istenilen kıvama gelmişaşılama mı normal mi karar verin dedi.bende sordum aşılama ne kadara mal olur diye.90 laboratuvara 200 de aşılama için dedi.eşimde aşılama olsun o zaman dedi.bende açıkcası o iğneleri kullandım şansımı %20 den %30 a çıkarmak varken aşılama daha mantıklı geldi.bu akşam 8 de çatlama iğnesini vurulucam.pazartesi sabah eşim sperm vericek öğlen de aşılamayı yapıcak dr.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.dualarınıza ihtiyacım var.
Bende mini tüpbebeği araştırıyorum ilaçsızmış hemde benim rezevler az ya bakalım pazaretesi gidicem ne diyecek doktor.banucum,ben ben tüp düşünüyorum canım,bayram geçsin de
Bende mini tüpbebeği araştırıyorum ilaçsızmış hemde benim rezevler az ya bakalım pazaretesi gidicem ne diyecek doktor.