rica ederim cnm..inş güzel bi ameliyat olur...amin güzel dileklerin için.
bakcam artık cnm bi ara..
cnm benim..agrılar devam ediyomu..girmemişinde inş iyisindir...ay inş bebiş vardır ondan agrıyodur yaa..
haklısın kaç kez oldu benim böyle ama napim sevcanım...kan veriyom arkasından bişi çıkmıyo ilginç yani.
oyy geçmiş olsun diş deme yaww benimkide sinyal verii gene
sagol fıstıkım iyilik..sen napıyon bakim..ellerim bomboş demeee o eller kucaklar dolacak birgün hayırlısıyla aminnn.
anammmm MAAŞALLAHHH tuuuuuuuuuuuuuuu çirkinnn:)

nazar degmesin diye diyom heeee
yaa cnm arkadasım bende üzüldüm şimdi,tam olarak oldun mu bilmiyomda inş yerleşme falandır..olmadıysada kararın çok iyi..tüpü arastır bakalım..rabbim şu güzel günlerin hürmetine kucaklarımızı doldursun inş...Allahım hayırlı kapılar açsın sana canım içini ferahlatsın..bebişin tez vakitte gelsin inş...normal yolla olmayacak deme bide kırcam kafanı

ebuşuma sende selam söyle acaip özledigimide

(
canımm hadi hayırlısı inş..dualarım seninle..yazını okurken tüylerim diken diken oldu inş emegin boşa çıkmaz bebişin gelir bu defa cnm.
canım benim...sende bebişi görmüşsün hayırlısı olsun anatolıam..darısı bize.

benim lh yüksek çıkıyodu bazen cnm bakalım..bana eserlerde tedaviye kalkışırsam tabiki vardır onu dengeleme yolu...
yaa kardelenimm bunda da bi hayır vardır kız bşala bence bak..hadi hayırlısı inş..umreye 10.gün gidiyosun demek ne mutluuu rabbim hepimize nasip etsin inş..hacı olmayıda nasip etsin sana canım...
selam tatlım iyidir sen napıyon..şimdi kapıyoz magazayı..çıkmadan yazim dedim...çok öptüm banum...
kızlar hepiciginizi koccamannn kucaklıyorum öpüyorum ve çok özledim hoşçakalın...eve didicez şimdi öptüm bye bye