Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar,bugün benim için üzücü bi gün oldu malesef,dedem vefat etti,çok yaşlıydı,alzımer hastasıydı ama genede üzüntü verici bi durum.:14::14::14:

selam kızlar,bugün benim için üzücü bi gün oldu malesef,dedem vefat etti,çok yaşlıydı,alzımer hastasıydı ama genede üzüntü verici bi durum.:14::14::14:

ayy cnm benim ya..tabiki üzücü bir durum kardeloşum..Allah rahmet eylesin..mübarek aylarda kaybettiniz mekanı cennet olsun:((

sevcanım hadi hayırlısı inş kan degerin yüksektir cnm yaa merakla bekliyorum.

kızlar..biz kızkardeşimdeyiz..birazdan eve geçicez..selam verim gidiyim dedim...bianda da çok kötü oldum ben yaa..midemi üşüttüm soguk su içmekten galiba...çok kötü bulanıyo:5:kusucam şimdi afedersiniz..neyse kaçtım ben...AEOlun:58:

kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu

canımmm hayırlı ugurlu olsun.umarım minişin tutunur annecigine inşallahhhh...evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun ayrıca unutmuştum kutlamayı cnm...Allah herşeyin hayırlısını versin kuzum...progestanı çignemicen delüş güldürdün beni:1:ayy ama çok baş dönmesi yapıyo diyeyim sana...
ayy canım ne bileyim yumuşak tablet yazınca huylandım.hatta kk da baktım biride fitil gibi kullanmış millet demiş o yutuluyo.ama meğersem fitilide varmış yani.bende yuttum zaten:1:ama aşırı kaşıntı yaptı bi taraflarımdaa yaa.arayıp söylesemmi dr a bilemedim.bide dün çok azda olsa pembe akıntım oldu.sanırım kullandığı aletlerden kaynaklı.tşk ederim bu arada,Allahım cümlemize huzurlu mutlu geçim versin inşallah.
canım yaa başınız sağolsun.Allahım sabır versin.ölümün üzücü olmayanı varmı.Allahım geride kalanlarına ömür versin inş.mekanı cennet olsun.
kızlar sıze yazma aralıklarım sureklı uzucak gıbı turkıyedeyım annemlerde ve yatıyorum devamlı doktoruma gıttım su an ıcın normal ama rakasından da her an hersey olabılır demeyı ıhmal etmedı sagolsun bugun hastaneye yatıyorum yarın serklaj yapılcak yanı dıkıs atılacak bana onlem amaclı he bu olacakları engellermı hayır hersey rahmın genıslemesıne baglıymıs gerısı fasa fıso anlıcagınız korkarak gecıyor gunlerım bana dua edın nolur opuyorum hepınızı
kardelosum tel esımde kuzum kendı de memleketınde amelıyatttan sonra yanımda olsun dıye yolladım:) aramısın canımcım kusura bakma olurmu
bizde merak ediyorduk seni canım ya.sen kalbini ferah tut canım Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebişini.dr lara bakma onlar herşeyi löp diye söylemeyi iyi biliyor.sakın stres olma.Allahım izin verdikten sora kimsenin lafıyla bişe olmazz.dualarım seninle canım.inş serklajın hayırlısıyla yapılır doğuma kadar sorunsuz geçer günlerin.korkularını at.bak annenin yanındasın yat dinlen keyfini çıkar bu günlerinin.Allahım yar ve yardımcın olsun inşallahh.öptm canım.:54:

canım başınız sağolsun Allah rahmet etsin

İnşallah herşey yolunda gidecek ve bebeğini kollarına alacaksın canım Rabbim yardımcın olsun

ewet cnm gerçekten de hiçmini değilmiş yaaa.ne özelliği warmış ki mini derken???*
Bende anlamadım canım.

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun.

ayy cnm benim ya..tabiki üzücü bir durum kardeloşum..Allah rahmet eylesin..mübarek aylarda kaybettiniz mekanı cennet olsun:((

sevcanım hadi hayırlısı inş kan degerin yüksektir cnm yaa merakla bekliyorum.

kızlar..biz kızkardeşimdeyiz..birazdan eve geçicez..selam verim gidiyim dedim...bianda da çok kötü oldum ben yaa..midemi üşüttüm soguk su içmekten galiba...çok kötü bulanıyo:5:kusucam şimdi afedersiniz..neyse kaçtım ben...AEOlun:58:
Dikkat et canım kendine nane limon kaynatıp iç iyi gelir.

İnşallah herşey yolunda gider canım sakın kendini kasma.

hadi hayırlı kayracım
selam kızlar nasılsınızz:68:
ebrar ablam gelmedimi dahaa:59:

Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...

Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...

Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...

Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...

Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...

Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...

slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın:71::71:

Son düzenleme:
slm kızlar
kardeloşum basın sagolsun cnm cok üzüldüm
aleynam senıde üzgün gördüm cnm msjlarını okudum tüp yaptırmıssın sanırım yalnıs okumadıysam kafanda soru ısaretlerı olmus meraketme umarım tutunur bebişlerın rabbım yüzünü güldürsün cnm sen herseyı hakedıyorsun adımını atmıssın negüzel dualrım senınle cnm
selınam asılaman hayırlı olsun cnm umarım sende verırsın müjdeyı
kayram duamdasın cnm ıcını ferah tut hersey güzel olucak ınsallah
derınım hasta olmus fıstıgım dıkkatet kendını
banum sen nasılsın cnm benım
elıksırım bebiş nasıl
bırsenım derdam allah yavrularınızı sıze bagıslasın canlarım 41 kere masallah
ebusum yrn dönüyor sanırım özlettın cnm kendını
hoş bende gelemıyorum fazla ama sızlerle dertlesmeyede cok ıhtıyacım var cok özledım
anatolyam cnm kımsenın senı üzmesıne ızın verme sen bu günlerı nekadar cok bekledın bebişinı düşün
tadını cıkar
kardelen49 umreye gıdıcekmıssın negüzel bızı dualarında unutma allah kabuletsın cnm
sevcanım sen nasılsın cnm nasıl gıdıyor hayat
lagrımacıgım senınde sorunların varmıs allah yardımcın olsun cnm
gökcem gelmedımı tatılden daha göremıyorum tatlımı
unuttugum varsa affola kendınıze dıkkatedın:71::71:

iyidir canım cok şükür sen nasılsın:61:

Kardeloşum çok üzüldüm cnm başınız sağolsun,Rabbim sizlere sabır versin,mekanı cennet olsun inşaallah...

Aleynam cnm böğürtlen kökü kullandım ben eşimde hareketlilik için macun kullanmıştı,tabi vesile olan bi çok şey daha olduguna inanıyorum ben...darısı sizlere inşaallah tez zamanda...

Selinam sen nasılsın cnm dmk kanaman oldu sen bi kaç gün daha dinlen de bugunu boş geçmeyin ne olur ne olmaz canım hadi hayırlısı inşaallah...

Kayram büyük ihtimal okuyamazsın girip ama inşaallah serklajın ii geçer ve de bebeğinin zamanında sağlıcakla doğmasına sebep olur,bu arada doktorunun ilgilenmesi çok güzel bu kadar erkenden serklaj yaptıgına göre,inşaallah sağlıcakla kucağına alrsın bebişini...

Derinim cnm geçmiiş olsun mideni üşütmüşsün dikkat et cnm hem fazla soğuk su da içme zaten bi faydası yok aksine hasta ediyor baksana...

Bende dünden beri çok kötüyüm herkesten nefret ediyormşum gibi hissediyorum tabi herkes de benden...

Hayırdır canım noldu yaa

Boncuğum neden gelmiyosun artık yaa kimse gelmiyo hoş.
Aleynacım sıkıntılarını paylaşsaydın keşke belki yardımcı olabilirdik ne yaşadığını bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun

mrb kızlar ben geldimmmm tatil bitti artık evimdeyimmmmmmmm:32::32::32::32:
boncugum beni sormuşsun canım geldim artık insanın evi gibisi yok valla sen nasılsın?
selinacım aşılama yaptırmışsın inş rabbim miniklerini göndermiştir sana dualarım seninle
anatoliacım hamilesin yanlış okumadıysam eger hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin
derdanurcum bebegini gördüm canım çok tatlı maşallah saglıkla büyüt inş yavrunu darısı diger arkadaşlara olsun inş
lagrimacım çocuk meselesi halloluyo gibi inş kafanız rahat eder annende üzülmez çok fazla rabbim sizede hayırlı bi yer nasip etsin orda güzel bi ömür geçirin inş yeni yer yeni hayat ve bebek:)
ebroşum nerelerdesin canım öglende geldim baktım yoktun tatildemisin yoksam ?
derinim çok geçmişolsun üşütmüşsün allah şifa versin kib öptm cano makbuşla konuşursan slm söyle ..
kardelencim deden vefat etmiş allah rahmet eylesin üzüldüm :(
diger kızlar sizlerde inş iyisinizdir geçmişe fazla bakmadım gökce uyuyo her an uyanabilir die aklımda kalanlara yazdım hepinizi öpüyorum kimse yok bende kk da dolanıp sonrada uyumaya gideyim :)kib :16::16::16:

iyidir canım cok şükür sen nasılsın:61:
ıyı dıyelım ıyı olalım cnm:44:

Hayırdır canım noldu yaa

Boncuğum neden gelmiyosun artık yaa kimse gelmiyo hoş.
Aleynacım sıkıntılarını paylaşsaydın keşke belki yardımcı olabilirdik ne yaşadığını bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun
kardelenım bende durumlar öyle gerektırıyor cok yoğun gecıyor günlerım cok streslı bazen cok üzücü ama bebişle hıc ılgısı yok hıc aklıma gelmıyor desem yerıdır:19:

mrb kızlar ben geldimmmm tatil bitti artık evimdeyimmmmmmmm:32::32::32::32:
boncugum beni sormuşsun canım geldim artık insanın evi gibisi yok valla sen nasılsın?
selinacım aşılama yaptırmışsın inş rabbim miniklerini göndermiştir sana dualarım seninle
anatoliacım hamilesin yanlış okumadıysam eger hayırlı olsun saglıkla dünyaya gelsin
derdanurcum bebegini gördüm canım çok tatlı maşallah saglıkla büyüt inş yavrunu darısı diger arkadaşlara olsun inş
lagrimacım çocuk meselesi halloluyo gibi inş kafanız rahat eder annende üzülmez çok fazla rabbim sizede hayırlı bi yer nasip etsin orda güzel bi ömür geçirin inş yeni yer yeni hayat ve bebek:)
ebroşum nerelerdesin canım öglende geldim baktım yoktun tatildemisin yoksam ?
derinim çok geçmişolsun üşütmüşsün allah şifa versin kib öptm cano makbuşla konuşursan slm söyle ..
kardelencim deden vefat etmiş allah rahmet eylesin üzüldüm :(
diger kızlar sizlerde inş iyisinizdir geçmişe fazla bakmadım gökce uyuyo her an uyanabilir die aklımda kalanlara yazdım hepinizi öpüyorum kimse yok bende kk da dolanıp sonrada uyumaya gideyim :)kib :16::16::16:
gökçem dedım gökçem gelmıs hosgeldın cnm haklısın ınsanın evı gıbısı yok:31:bende ıyı olmaya calısıyorum çok şükür gökçemı öp yerıme:71:

aminn hayırlısı hangisi ise kalbimizi ona ısındırsın Rabbim..
eşimle de aram idare eder işte.. ne çok iyi ne çok kötü..orta şekerli..

lagrima inşallah Aallahım sizler için hayırlısı neyse onu versin canım eşinle aran nasıl iyimisiniz

hadi inşallah bakalım canım.. bu sefer olacak hayırlısıyla...
kızlarr beni düşünüp,iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum.Allahım hepinizin gönlü muradını nasip etsin inş..saat 12.40 gibi aşılama yapıldı,13.10 da kalkabilirsin dediler.bu arada eşimin sonuçlarıda eskiye nazaran düzelme olmuş.çok şükür.yarında ilişki önerdi.10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.progestan verdi bide.yumuşak tablet diyor yutuluyor sanırım.acaba çiğneniyormu diye düşündüm ama.çiğneniyo olsa çiğne yazardı.sabah akşam tok yazmış.hayırlısıyla gelse bebiş şu zamanlarda bize çok iyi moral olucak.Allahım yardım etsin inş ne diyelim.2yılı doldurduk eşimle çok şükür,ertesi günde aşılamam oldu.inş tutunur.öptm hepinizi.sizleri alıntı aldım ama eminim aklında olduğum dualarında olduğum diğer arkadaşlarda var,onlardanda allah razı olsun diyorum.hoşçakalınn.:80:

bakalım dükkanımızı satılığa çıkardık inşallah satılırüstüne cüzi bir miktar sonra gideriz dikmene Allah ım hayırlısını versin...
Herşeyin hayırlısı canım 5 binada olsa aynı evde olmıyacaksın ya sen ona bak

bende iyiyim çok şükür işte.. daha önümüzde yaklaşık 1 ay var ama dükkan satılırsa hemen yarın bile gidebiliriz ama bakalım nasip...
aleykum selam cnm ıyıyız sen nasılsın.yamı kendı adıma ıyıyım sukur dıyeyım ;) ıyı cnm adınıza sewındım stresten uzaklasıyorsunuz bence de bıraz uzaga gıdın derim.artık stres de olmaayacak bebişinb gelır ınşallah o morelle ;))

Back
X