Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Canım sağolasın Allah razı olsun senden oralarda bizi unutmayacağın için.

Pıhtılaşmayı sorucaktım sonraki yazılarda gördüm yapılmış gittiğin doktor iyi bir doktor svnprlk arkadaşımız ona gitti hamile kaldı inşallah sende güzel haber verirsin.

Canım hayatınla ilgili bir tehlike varsa herşey çocuk değil sen çok daha önemlisin.

Aman kardelen tansiyonu varsa bitkisel bile verme benimde tansiyonum var asla yemiyorum içmiyorum bilmediğim ve doktoru n vermediğini.

Canım çokkk ssevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:geç kaldım tek başıma çekeyim bariii halayımı.

O kuşum hoşgeldin özledim seni tatil nasıldı eğlendin inşallah bu gece gelde konuşalım kocaman öptüm seni.

Oyy keltoşmu oldu emrecik tepesine bir öpücükkk tabi minik ablamızından yanacından öptüm.

Kız bu saatte ne işin var ayakta uyuda bebişde büyüsün sakın kendini yorma bu sıcaklarda.Sninde günün güzel geçsin canım.
cnm benım allah razı olsun...senı tek bırakır mıyım ben haydı ben de tuttum obaaa:64::64:

canım proxeed plus benim eşim kullandı 3 ay düzenli.15milyondan 25 milyona çıkarmış.bence ilaca göre etkisi az geldi bana diğer arkadaşın yazdığı vitaminler daha çabuk yükseltmiş.he benimki sadece proxeed değil keçi boynuzu kürününü de 3 ay içirdim.o 3 ayda bal polen karşımıda yedirdim.yani sen bilirsin bilgi vermek istedim.

ayy canım yaa :nazar::nazar:allahım sağlıkla mutlulukla sonuna kadar güzel bir hamilelikle yavrunu kucağına almak nasip etsin inşallahh:nazar::nazar::64::64::64::64::64:halaya geç kalmış sayılmam sanırım:64::64::64::64::64::64:darısı bizlere inşallahhh..
amın cnm sağolasın her zaman dualarımdaısnız bıtanem...

canım tüp bebeğin hayırlı olur inşallah.çatlama iğnesi overlite ise göbekten,pregnyl iğne ise kalçadan yapılıyor.
kızlar ben kaşıntıya dayanamadım dr a gittim.yine aletler ebik gubuk canım yandı.bi fitil koydu.bide tek kullanımlık hap verdi.fitil şuan porçöz gibi yakıyor içimi.:25::25:şimdi uzanıyorum öyle.
ebrar ablacım hoşgeldin sefa getirdin bu arada.iyisin inş.öptmm.
birsencim emremizin kelinden öpüyorum.inşş gür gür saçları olur.
boncuğum aklımız sende kalıyo.bi konuşsaydık dertleşseydin rahatlardın belki.
kardelen49 um ayrıca ismimi unutmadığın için teşekkür ederim.yaptığın tüm dualar kat kat sana dönsün inşşş.Allah razı olsun.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum kızlar
sevcancın çok sevindim canım saglıkla dünyaya gelsin minişn inşşş darısı diger arkadaşların başına olsun
ebroşum geldin mi canom yaa ne zamandır görüşememiştik güzel vakit geçirmene sevindim kib öptm
boncugum canım sıkkın yazmışsın hayırdır inş
cnm cok sağolll amın cnmm DUALRIMIZ HEPIMIZ ICIN CNMM.
Banucum teşekkürler Bende memnunum valla doktorumdan. Senin bahsettiğin svnprlk arkadaşımızın sorunu neydi dşükmüydü benim gibi acaba
CNM BENIM SORUN DÜŞÜK DEĞİL KALP DURMASIYDI :((

ay canım ya kaşıntı harici iyiyim çok şükür.ama dr u gördükten sora geçiyo kaşıntıda sanırım.10 dk öncesine kadar kavuruyodu beni ama iyi şimdilik bişe hissetmiyorum.5.ci günümdeyim.şafak 12 :97::97::97::97:
HADI CNM GUSEL HABERLERINLE SEN DE HALAY CEKTIR TOPİĞE BEKLIYORUZ INŞALLAH...

Taze anne nasılsın bakalım :) Banu söyledi doktorumuz aynıymış Düzgün Bey. Ben çapaya da gitmiştim testler için orda ki doktorlarda bizim doktoru tanıyolarmış hatta seviyolarda galiba cok ilgilenmişlerdir bende:) Ben arkadaşım aslında senin sorununu merak ettim neden hamile kalamıyodun yada oluyodu benim gibi düşük mü yaşadın nasıl bir yardımı oldu Düzgün beyin paylaşırmısın bizimle süreci
ıyıyım cnm sen nasılsın?uyuyorum sureklı uyutuyor hamılelık benı ıncekı de oyle olmustu.ewet cnm DÜZGÜN Bey e gidiyorum 4 ay ocakta hamıle kalmıstım ılk kez once tekırdaga gıdıyordum ıyı bır dr.a baktım yollarda olmayacak her ay(dr ne kadr sorun degıl dese de)cnm benım hormonlarım ter orandaydı.hormon testı yapıldı en basında tüplerıme de bakıldı,açıktı.sonra adetım duzensızdı işte hormonlardan dolayı.adet olamk ıcın hap ıcmıstım oncekı gebelıkte +klomen kullanmıstım.3.ayımda hamıle kalmıstım.ılk ay telırdaga gıttım fakat 2.aydan ıtıbaren duzgün beyde doğum yapan arkadasımınşiddetlı tavsıyesı uzerıne medıcana ya gıttım.ve dolayısıyla cok memnunum dr umdan.3 aylık dıye gıttıgımız zaman baktı kı kalbı durmus yawrumun 9+2 de.kürtajla alındı.1 ay korunma werdı duzgun bey sonra zaten 1 kez adet oldum ozaman olmadı.2 bucuk ay sonra temmuz 3te adet oldum tatıle denk geldı.dr umu aradım klomene baslayacaktık.telde yok bu ay da normal deneyın dedı alma klomen dedı yumurta takıbıne cagrdı fakat ben dınlemedım onu ıcımden bır ses iç dedı ve klomenı aldım:9: ve bu ay kaldım klomenle.yumurta takıbıne de gıdemedım cenazemız fılan wardı.benım hıkayem boyle cnm senınkı nasıl?duzgun beye yenı mı gıtmeye basladın sen,tam okıymadım hıkayenı de bılmıyorum.ınsallah kısa zamanda anne olursun ve tum arkadaslarım...kıs haftaya ctesı degıl ondan sonrakı ctesı duzgun beye gıdıyorum.denk gelırse aynı gun ayarlayalım tabıı gıdıyorsan rutın olarak,görüşmüş oluruzz...banuyla da buluşacaktık olmadı bır turlu.

Arkadaşlar selamlar ya bişey sorucam size. Sizde yumurtlama zamanı duygusallaşıp istahta artış oluyomu. Regli zamanı zaten oluyodu yumurtlamada da oluyomu yoksa ben mi böyleyim acaba :9:
ayy cnmm aynen bızzat ben yasıyorum az once peynırlı ekemk yedık esımle:1:
iştahım cok arttı doymuyorum ve kokulara karsı hassasıyetım war.dısardan bır koku gelsın sunu yapıyorlar dıyorum :))) en belırgın sey de kasık yanı yumurta agrısı genel ve tek taraflı oncekınde de bundan anladım hamılelıgımı aynısı oldu cnm.duygusllık da oluyor hee bir de uyku haliii,hep uykum oluyor.esımle yemekten sonra uyumusuz yenı uyandık.ona ne oluyor anlamıyorum:1:

hıhhhh küstümde küstümmmm:))sagol tatlım.

bende bendeee bende çok sevindimm.sıra sendee hadi inş kuzum hoşgeldin sefalar getirdin.:38:

oyy canım fostıgım noldu yaa konusamadık ne zamandır:((

canım arkadasımm tekrar hoşgeldinn bitanem...

aynen öyle tatlım fazla kalmak olmaz eşin haklı.

sagol sevcanım amin inş hepimiz tek tek bigün hayırlısıyla vericez haberleri.

bencede sen bol bol çalış cnm:)

selinamm inşallahhh bebişin seninledir bu ay canım..şimdi senden bekliyoruz bombayı:52:

ohh iyi barim cano kafan rahatlamıştır birazcık:1:

valla cnm bilemiyorum ki..benim yumurtlama günleri pek belli olmadıgı için:))
amın cnmm olacak bır gun hepımız hamıle olarak konusacagız ınsallah bebişim...

nisan da düşük yapmamın ardından geçen 3 ay ve yeni umut.... son adetimden beri bebek planlıyoruz ve çalışmalarımız bu yönde ;) inşallah bu ayın sonuna hamile olduğumu öğrenirim ve inşallah bebeğim kollarıma doğar....Rabbim kimseye evlat acısı vermesinnn...aminnnn
amın cnm allah bu acıyla sınamasın kımseyı.hayrlı zamanda yawrun gelır ınsallah.

oy maşallah ya rabbim nazarlardan korusun cirkin diyelimde nazar degmesin prensese:))sen nasılsın görüşmeyeli canım...amin inş...

canım üzülme lütfen rabbim hayırlısını versin inş olacak kardeloşum iyi düşün iyi olsun...

selinam aşılaman olmuş canım inş bebişin sıkı sıkı tutunur sana dualarım seninle kendini yoorma sakın bol bol dinlen güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...

canım kalp atışlarını duymuşsun ne güzel... inş hayırlısıyla saglıklı kucagına alacagın günleride görürsün....

hayırlısıyla gidip gel canım daha var ama ben şimdiden söyliyim dedim...benide ekledigin icin listene cok teşekkür ederim allah razı olsun kardelencim...rabbim butun dualarımızı kabul eder inş...

canım iyi olmana sevindim...rabbim bozmasın...hakkınıda hasyırlısı neyse o olsun...

canım hayırdır ya ne olduki...inş her şey yoluna girmiştir kendine iyi bak...

başınız sagolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin...

kayram lütfen moralini yüksek tut allahımın izniyle bu asfer hayırlısıyla saglıklı kucaklıycaksın bebişini inş..dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun..kendine iyi bak...

beni unutmuşsun ama affettim:))...nasılsın canım görüşmeyeli gecmişe bakarken moralin bozuk oldugunu okudum yanlış hatırlamıyorumdur inş... şimdi iyisindir inş kendine iyi bak..

hoşgeldin canım mınik gökcemizde baya büyümüş maşallah...bu arada hstaymış kuzucuk cok gecmiş olsun şimdi iyidir inş...

canım benim dogum günün kutlu olsun neice mutlu yıllara ogluşun ve eşinle inş...

canım cok gecmiş olsun kendine iyi bak agır işler yapma öpüyorum seni...

oh ne güzel ya eboşumla buluşmuşsunuz inş bizlerde bir gün görüşürüz...

sagol canım tekrardan..
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:canım arkadaşlarım BEN HAMİLEYİMMMMM:64::
SABAH 11DE GITTIM KAN WERDIM.4 TE ARADIK ARKADAŞIMLA POZITIF DEILER VE DEĞERIM 71 İMİŞŞŞŞ ŞOKTAYIM AMA HİSSETTİM YEMIN EDERIM HERŞEYIYLE BUGÜN YAAAA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
:emir_bebek::emirQUOTE]
sevcanımmmmmmmmmmmm inan cok sevindim canım duygularımı anlatamıyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin...kendine ve bebişine cok iyi bak kocaman öpüyorum seni..

derinim nasılsın canım gecen msn den cıkmak zorunda kaldım canım kusura bakma inş küsmemişsindir...hep aklım sende kaldı acaba yanlış anlamışmıdır diye ...ne düşünüyosunuz karar verdinmi ne yapacagına hakkında hayırlısı olsun canım cok öpüyorum seni...
sevcanım hamısmıs negüzel bı haber bu allah tamamını erdırsın cnm ınsallah:70:
:64::
ebusum senı altta görmek negüzel cnm cok özlemısım
kızlar gecmıse bakamadım buaralar cok zor günler gecırıyorum kusurabakmayın ama yrn okucam
ebusum ben cıkıyorum cnm kib karsılasırız ınsallah daha sonra öptüm cok..QUOTE]
canım inş atlatırsın en kısa zamanda zor günleri bizde seni özledik öpüyorum cok...

eboşummmmmmm hoşgeldin canım seni gördügüme sevindim...tatilinde iyi gecmiş ne güzel bundan sonra bol bol görüşürüz inş ben hepinizi cok özledim iyiki varsınız cok öpüyuorum seni tatlım..

oy yerim ben o keltoşu maşallah resimlerini en kısa zamanda bekliyoruz canım..

oh canım ya cok sevindim her şeyin yolunda gitmesine hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...

kızlar bende evimdeyim artık hepinizi cok özledim inş bol bol görüşürüz bundan sonra...ben doktora gittim kıstim hala duruyo...adetten sonra doktora gitcem yine bakalım ilacla yok olur inş..bu arada ben bu ay korunmayı bırakcaktım ama kist korkutuyo beni...napayım sizce kıst eriyip gidene kadar korunsammı bi zarar verirmi...rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...bu mubarek günlerde yüzümüzü güldürsün...hepinizi cok öpüyorum :16::16::16:

fazla zıplama yeğenimize birşey olmasın allaha emanet ol canım

hoşgeldin canım kendini özlettin inşallah güzel haberlerle gelmişsindir .

şimdi emremiz kelmi oldu yerim onun o kel kafasını kuzum ya mevlm korusun emremizi:emir_bebek::nazar:
peloşum cnm benım cok sağol cnm benı de aglatma kısss.ya cnm konusamıyoruz ne zamandr ıyısın ınsallah bır kez okumustum yaran yokmus sewındım hyrlı haberlerle gel bıdaha ınsallah.
kardelen49 kullanıcısından alıntı
Ebrar53
Kardelen5233
Derinsu
Garip
Uğurboncuğum
Selina23
Anatolia
Kayram29
Pelin67
Eece
Lagrima
Aleyna84
Semraözsoy
Banu
Swcnprlk
Elixir
Nanelişeker
uebesliKızlar ben aklıma gelen isimleri yazdım umrede inşallah bu isimleri zikredicem kendimle beraber.Unuttuğum varsa lütfen ismini eklesin

beni ve arkadaşlarımızı düşündüğün için çok çok teşekkür ederim canım allah razı olsun senden .rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:49::49::49::49::49::49::49::49::49:
cnm ALLAH razı olsun senden unutmadıgın ıcın.yawrumu saglıkla kucagıma almamı nasıp etsın dıye dua et olur mu cnmmm.

mrb kızlar
ooo ebroş hanımda gelmiş
merhba cnm nasılsın

selam nerdeyse 2 saattir geçmiş okuyorum ama daha 15 sayfam var ee tabi 15 gün olmayınca ceza ağır oluyo gözlerim çok ağrıdı artık yarın devam edicem
semroşum ve gökcem kusura bakmayın geçmişte olunca yeni gördüm
gökcem nabersin kanka özledim seni nezaman döndün bakıyım gökce nasıl?
sevcanım taze hamiş sen napıyosun bakıyım ?
derinim çok özledim seni yaa keşke karşılaşabilsek bugün aradım seni telin kapalıydı

selam nerdeyse 2 saattir geçmiş okuyorum ama daha 15 sayfam var ee tabi 15 gün olmayınca ceza ağır oluyo gözlerim çok ağrıdı artık yarın devam edicem
derinim çok özledim seni yaa keşke karşılaşabilsek bugün aradım seni telin kapalıydı

ablam walla ıyı gelebılmıssın son 15 sayfaya kadr.gercı sen yokken cok gıren olmadı be abla.napıyım abla uyuyorum uyanıyorum tıkınıyorum mide bulantısı oluyo arada.ınşllh oncekısı gıbı sıddetlı bulantı olmaz 3 kılo wermıstım ozaman :S
sen ıyısın ınşallah abla??? yorgunluğunu atabıldın mı?? hep yıne ınsanın kendı ewı dımı abala?ewet ya derınım cok yoruluyo abla hıc rastlaşamıyoruz Ç(

ablam walla ıyı gelebılmıssın son 15 sayfaya kadr.gercı sen yokken cok gıren olmadı be abla.napıyım abla uyuyorum uyanıyorum tıkınıyorum mide bulantısı oluyo arada.ınşllh oncekısı gıbı sıddetlı bulantı olmaz 3 kılo wermıstım ozaman :S
sen ıyısın ınşallah abla??? yorgunluğunu atabıldın mı?? hep yıne ınsanın kendı ewı dımı abala?ewet ya derınım cok yoruluyo abla hıc rastlaşamıyoruz Ç(

ay kıyamam sana inşallah çok bulantın olmaz gerçi sağlıklı hamilelikte oluyomuş diyo bazı doktorlar hayırlısı olsun tatlım nezaman gideceksin doktora ?
ben hala atabilmiş değilim yorgunluğu küşturuyorum işte ama gerçektende evde olmak çok güzelmiş
evet bende özledim derinimi neti olsada girebilse kuşum

ay kıyamam sana inşallah çok bulantın olmaz gerçi sağlıklı hamilelikte oluyomuş diyo bazı doktorlar hayırlısı olsun tatlım nezaman gideceksin doktora ?
ben hala atabilmiş değilim yorgunluğu küşturuyorum işte ama gerçektende evde olmak çok güzelmiş
evet bende özledim derinimi neti olsada girebilse kuşum
ınşallah bu kez yawrumu sağlıkla kucağıma alırım ablam yaa...bugün aradım dr umu daha erken kese görülmez 10 gun sonra gel dedı ben de haftaya degıl ondan sonrakı ctesı gıtmeyı dusunuyorum.
ewet abla dınlenıyor ewde ınsan.zaten tatıle gıderken ew ayrı dagılıyor.gelınce çamaşır fılan derken yıne dağınıklık rutinlik hep işte.ewet abla kısa zaman içinde halleder ınşallah net olayını derinim...

sevcanım kuzum kusura bakma ben kaçıyorum çok uykum geldi daha sonra görüşürüz olurmu çok öptüm seni canım

ınşallah bu kez yawrumu sağlıkla kucağıma alırım ablam yaa...bugün aradım dr umu daha erken kese görülmez 10 gun sonra gel dedı ben de haftaya degıl ondan sonrakı ctesı gıtmeyı dusunuyorum.
ewet abla dınlenıyor ewde ınsan.zaten tatıle gıderken ew ayrı dagılıyor.gelınce çamaşır fılan derken yıne dağınıklık rutinlik hep işte.ewet abla kısa zaman içinde halleder ınşallah net olayını derinim...

inşallah kuzum ya dualarım seninle allahım birdaha kötü şeyler yaşatmasın hayırlısıyla keseyide pıt pıtlarıda görürsün inşallah
sorma yaşadığın sürece iş bitmez sağlık olsunda napalım
neyse çok öptüm iyi geceler kuzum

inşallah kuzum ya dualarım seninle allahım birdaha kötü şeyler yaşatmasın hayırlısıyla keseyide pıt pıtlarıda görürsün inşallah
sorma yaşadığın sürece iş bitmez sağlık olsunda napalım
neyse çok öptüm iyi geceler kuzum
saol ablacığım allah razı olsun...inşallah.ewet abla iş bitmmez dediğin gibi.ben de optm abla ıyı cecelerrr...:3:

iyi misiniz kızlar?
gokcerana ben gordum ya cewap yazdım cnm sana

Derinin teli bozukmuş ebrarcım.

banucuğum biz yatıyorduk sen geldın ıyısın ınşallah hatrını sorup da yatayım...
İyiym canım haftaya salı medical parka gelicem istersen kadir hasfda buluşuruz.

banucuğum altta görünmuyorsun çıktın sanırım.ben yatıyorum tekrar.iyi geceler cnm haftaya dek yıne konuşup,anlaşırız ;):34:

Back
X