evet canım ya yemek telaşı vardı ama bir günü bitirdik nerdeyse allahıma şükürler olsun...Selam kızlarr herkesler yemek telaşında sanırım gelen yazmış gitmiş...
Lagrima hala gelmemiş,inş güzel hbrlerle gelirsin cnm
sagol canım benim...ALLAH kabul etsin kızlar
selam canım arkadaşlarım nasılsınız ilk gününüz nasıl geçti .benim beklemediğim kadar iyi geçti çok şğkür inşallahda böyle devam eder .ne acıktım nede susadımpeloşum aslında yoğunluk vardı biraz hem geç kalktım sonra mukabele sonra yemek telaşı anca oturdum diyebilirim .
buarada menü sayıyosunuz demek bende söyleyim bakalım gerçi hamişler var canları çekmez umarım
menüm:yoğurtlu buğday çorbası
taze fasulye
pirinçpilavı
salata
tatlıyı kociş getircek güllaçramazanın tadı yaa güllaç düşünemiyorum onsuz ramazan :)))
tabi bu yemekler yenirmi hiç bilmiyorum benim hedefim sadece su üstüna çorba ve salata başka bişey yemeyi düşünmüyorum ama kocişim için yaptım işte .
geçmişe bakamadım şuan açımya aklım çalışmıyo saçma sapan şeyler yazabilirimşuanda bile öyle sanki
![]()
eboşum sevindim iyi gecmesine... ya ben bugun oruclu olmadıgım halde cok su ictim inş yarın verir allah kolaylıgını...kızlar ben yemegimi yedim kocişi dükkana gönderdim gelene kadar buralardayım inş tek tek hepiniz gelirsiniz ben cıkmadan...