Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ayyy davulcuyu çok özlemişim yaaa eline sağlık kuzum

hoşbuldum tatlım saol bende özledim sizleri nasılsın demek kayganayla duruyosun allahım kolaylık versin öptüm seni

selinam negüzel kuzum az kaldı hayırlısıyla coşucaz topic olarak

peloşum geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah
sende yarın başlıycakmışsın oruca mevlam kabul etsin bugün çok kolaydı sende zorlanmazsın umarım tatlım

garibim ben anladım zaten komşun geldiğini
belin ağrımış kıyamam mevla şifa versin kuzum

kuzum merak ettim seni çok şükür iyisin demek sende gezmelerde ve piknikteydin ohh sefan olsun
evet benimde güzel geçti şükür canım buarada özledim

canım hala haber yok senden çok merak ettim inanki

banucum nedemek canım zevkle :))
demek öyle valla kocişin duymasın karışmam aile faciası istemiyorum :1:

kanka sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti ilk günün zorlanmadın inşallah
gökcem nasıl?

derinim canım arkadaşım benimde aklım sende yaa özledim muhabbet etmeyi
demek doktora gideceksin hayırlı haberler al inşallah kuzum haber edersin bizede çok öptüm seni

sevcanım saol tatlışım
evet ev yapımı canım kendim yaptım ramazanda favorimdir benim
orucumuzu açtık nasıl bir huzur bu yaa allahıma şükür

derdam mesajını aldım kuzum ama dönemedim sana konuşuruz biara öpüyorum senide esmayıda

valla bende zayıflamak istiyorumda ama kendimi stresede sokmuycam cano geçen yıl 4 kilo vermiştim buyılda olsa tam süper olucak
buarada iyimisin sen?
iyiyim canım,iyiyim .
sende iyisin inşallah.

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ kardelen49+ pelin67+ rana20+ swcnprlk+ derdanur+

selam topiğin tatlımı tatlı anneleri ve anne adayları :29:nasılsınız bakalım ?
kimseden ses çıkmıyo ben geçmişi okudum o arada yazan olmamış

Merhaba canım.Ben mutfağı toplamaya gitmiştim öylece duruyodu.Bugün temizlik yaptım yoruldum, oruca başlamadan işlerimi bitireyim dedim.:79:

kızlar şimdilik çıkmam gerek kociş uyumuştu uyandı sitem ediyo azcık ilgileniyim daha sonra gelicem görüşürüz :3:

pelincim bendede aynı oluyo canım,sanırım sorun kk ile alakalı:78:
anladım canım ama obur kızlar kullanabiliyo bende ara sıra cıkıyo ama cogu olmuyo:34:bak şimdi oldu :37:
selam cnm hossgeldın.nasılsın?? esmamız nasıl?

ınşallah cnm yakında senn de olur da bırlıkte buyuturuz göbişleri:1::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
sevcanım ya oyle olsa ne güzel olur inş bende arkandan gelirim hayırlısıyla:29:
ayyy davulcuyu çok özlemişim yaaa eline sağlık kuzum

hoşbuldum tatlım saol bende özledim sizleri nasılsın demek kayganayla duruyosun allahım kolaylık versin öptüm seni

selinam negüzel kuzum az kaldı hayırlısıyla coşucaz topic olarak

peloşum geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah
sende yarın başlıycakmışsın oruca mevlam kabul etsin bugün çok kolaydı sende zorlanmazsın umarım tatlım

garibim ben anladım zaten komşun geldiğini
belin ağrımış kıyamam mevla şifa versin kuzum

kuzum merak ettim seni çok şükür iyisin demek sende gezmelerde ve piknikteydin ohh sefan olsun
evet benimde güzel geçti şükür canım buarada özledim

canım hala haber yok senden çok merak ettim inanki

banucum nedemek canım zevkle :))
demek öyle valla kocişin duymasın karışmam aile faciası istemiyorum :1:

kanka sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti ilk günün zorlanmadın inşallah
gökcem nasıl?

derinim canım arkadaşım benimde aklım sende yaa özledim muhabbet etmeyi
demek doktora gideceksin hayırlı haberler al inşallah kuzum haber edersin bizede çok öptüm seni

sevcanım saol tatlışım
evet ev yapımı canım kendim yaptım ramazanda favorimdir benim
orucumuzu açtık nasıl bir huzur bu yaa allahıma şükür

derdam mesajını aldım kuzum ama dönemedim sana konuşuruz biara öpüyorum senide esmayıda

valla bende zayıflamak istiyorumda ama kendimi stresede sokmuycam cano geçen yıl 4 kilo vermiştim buyılda olsa tam süper olucak
buarada iyimisin sen?
sagol canım benim iyiyim allaha şükür ama ben cok ac kalınca başagrısı tutuyo... amin eboşum inş rabbim verir kolaylıgını...ben yinede gece hap icmeden yatmıyım ne olur ne olmaz...
69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.

süper canım ya ben resmini gördüm ama kilolu gelmedin bana...inş yakın zamanda istedigin kiloya ulaşırsın tatlım...

bende iyiyim şükür canım azcık halsizlik var ilk günün mayışıklığı sanırsam :31:
o illaki oluyo cano,ama alışcaz,zaten 29 gün.
su gibi geçcek mübarek
anladım canım ama obur kızlar kullanabiliyo bende ara sıra cıkıyo ama cogu olmuyo:34:bak şimdi oldu :37:

sagol canım benim iyiyim allaha şükür ama ben cok ac kalınca başagrısı tutuyo... amin eboşum inş rabbim verir kolaylıgını...ben yinede gece hap icmeden yatmıyım ne olur ne olmaz...

süper canım ya ben resmini gördüm ama kilolu gelmedin bana...inş yakın zamanda istedigin kiloya ulaşırsın tatlım...

bende de arada çıkıyo canım,arada bi türlü çıkmıyo.
bu arada bu konuda en iyi yorumu ebroş yapar sanırım,resimle gerçek biraz farklı sanki:9:

kızlar şimdilik çıkmam gerek kociş uyumuştu uyandı sitem ediyo azcık ilgileniyim daha sonra gelicem görüşürüz :3:

eboşum konuşamadık ya...neyse sen kocişini ,ihmal etme görüşmek üzre öptüm... benim kocişte bakıp duruyo kızcak diye korkuyorum gecede göndermiyo ya sohbete katılamıyorum oyuzden:((

bgn susuzluktan ölüyodum cok zor gectı:(kardelenım ümreye gıtcekmıssın dua etcekmıssın allah razı olsun cnm cok sagol benım gercek ısmımle dua edersen ok daha mutlu olurum:69:allah kabuletsın cnm
ebusum uykuya yenık düşmesem gelcemde sahura kadar dayanamıyom bgn cok yoruldum:43:yoksa ne davullar çalarım ben sızlere:66::66:
bırsenım ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara evlatlarınla esınle insallah:54::64::64::64::64::64:

$imagesCAJP7BNG.webp
birsencim sana canım:71:

o illaki oluyo cano,ama alışcaz,zaten 29 gün.
su gibi geçcek mübarek

bende de arada çıkıyo canım,arada bi türlü çıkmıyo.
bu arada bu konuda en iyi yorumu ebroş yapar sanırım,resimle gerçek biraz farklı sanki:9:
canım eboşumunda kilolu olmadıgını söyliyceni sanıyorum resimde neysen gercektede osun bence kardeloşum...
bgn susuzluktan ölüyodum cok zor gectı:(kardelenım ümreye gıtcekmıssın dua etcekmıssın allah razı olsun cnm cok sagol benım gercek ısmımle dua edersen ok daha mutlu olurum:69:allah kabuletsın cnm
ebusum uykuya yenık düşmesem gelcemde sahura kadar dayanamıyom bgn cok yoruldum:43:yoksa ne davullar çalarım ben sızlere:66::66:
bırsenım ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara evlatlarınla esınle insallah:54::64::64::64::64::64:

canım hoşgeldin iyi geceler seni gördügüme sevindim nasılsın...inş yarın daha kolay gecer orucun bende yarın başlıycam rabbim kolaylıgını veriri inş...

canım eboşumunda kilolu olmadıgını söyliyceni sanıyorum resimde neysen gercektede osun bence kardeloşum...

canım hoşgeldin iyi geceler seni gördügüme sevindim nasılsın...inş yarın daha kolay gecer orucun bende yarın başlıycam rabbim kolaylıgını veriri inş...
bende sevındım pelınım insallah rabbım hepımıze kolaylılıgını verır ve kabuleder bende ıyıyım sen nasılsın görüşmeyelı
kızlar bende kactım hayırlı geceler

ablam sana da kocaman selammmmm.ıyı sen nasılsın???huzur dolsunundur ablam ramzanın gelmesıyle başka huzurlu oluyor ınsan :)
eline sağlık ablam güzeldir o çorba ;)

inşallah cnm o günler de gelecek inşallah...

cnm çok güzel görünüyor ben de bir dilim alabılır mıyım???:56:

ablam sana da kocaman selammmmm.ıyı sen nasılsın???huzur dolsunundur ablam ramzanın gelmesıyle başka huzurlu oluyor ınsan :)
eline sağlık ablam güzeldir o çorba ;)

inşallah cnm o günler de gelecek inşallah...

cnm çok güzel görünüyor ben de bir dilim alabılır mıyım???:56:

hamileler alsın tabaklarını gelsinler,onlara iltimas var canım.:81::81:

Kızlar nasılsınız. Benim bugün çok iyi gecti orucum çok sükür bakın susayanlar için tarifim var ben bugün nerdeyse cok az az susuadım. Uzmanlar söyledi hakkaten iyi geldi tarif söyle. İftardan sonra cay demliyosunuz Sonra bu çayın demini 4 -5 parmak ölcücüyle buyukçe bir kavanoza koyuyosunuz. Üstünede sıcak suyunu koyup demliyosunuz ılınmaya bırakıyosunuz agzı acık olarak sonra bunun içine dilerseniz nane yada maydonoz dilerseniz sade olarak içine buz koyup bardak bardak su gibi içiyosunuz. Bir nevi buzlu cay yani. Ben şimdi yine yaptım ılınmaya bıraktım içicem sahura kadar.

Bu arada bugün bir arkadaşın kan testi vardı noldu acaba bilen var mı.

Kardelenler, Sevcan Birsen, Banu Ebru Derin su Selina nasılsınız.

Sevcancım hamilelik yada benim deyimimle Kamilelik nasıl gidiyo:) Selinacım senin yazdıklarını okudum bol bol wc ve kasık ağrısı varmış İnşallah hayırlı haber bekliyoz senden de. Benim bu ay sonu gibi belli olacak bakalım inşallah

Kızlar nasılsınız. Benim bugün çok iyi gecti orucum çok sükür bakın susayanlar için tarifim var ben bugün nerdeyse cok az az susuadım. Uzmanlar söyledi hakkaten iyi geldi tarif söyle. İftardan sonra cay demliyosunuz Sonra bu çayın demini 4 -5 parmak ölcücüyle buyukçe bir kavanoza koyuyosunuz. Üstünede sıcak suyunu koyup demliyosunuz ılınmaya bırakıyosunuz agzı acık olarak sonra bunun içine dilerseniz nane yada maydonoz dilerseniz sade olarak içine buz koyup bardak bardak su gibi içiyosunuz. Bir nevi buzlu cay yani. Ben şimdi yine yaptım ılınmaya bıraktım içicem sahura kadar.

Bu arada bugün bir arkadaşın kan testi vardı noldu acaba bilen var mı.

Kardelenler, Sevcan Birsen, Banu Ebru Derin su Selina nasılsınız.

Sevcancım hamilelik yada benim deyimimle Kamilelik nasıl gidiyo:) Selinacım senin yazdıklarını okudum bol bol wc ve kasık ağrısı varmış İnşallah hayırlı haber bekliyoz senden de. Benim bu ay sonu gibi belli olacak bakalım inşallah

slm uebesli ben geldim buralardayım sen nasılsın

Back
X