Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehh hosgeldin Birsen :) İyiyim valla nolsun iftardan geldik kalabalıkta başım ağrıdı. Eve geldim kocayı yatırdım hemen nete girdim topiği okudum biraz . Sen nasılsın keyfin yerindedir inşallah. Doğum günün nasıl gecti
# lagrima
# kardelen5233+
# biumut buyrun çay kahve ne alırdınız lagrima testin nasıl oldu merak ettik hadi inşallah güzel haberler ver
amın cnm hadı guzel haberını beklıyorum cnm sabırsınlıkla.tez gıt gel kapatmıyorum o zaman pcyı senı beklıyorum.hadiiii)
lagrıma cnm hala gıtmedın mı sen yaaa hadi çık gitt guzel haberı weeerrr
ya lagrima kıss çatladım he...hani kan sonucu nerdee?????
kıs inşallah pozitiftir de sonuç telefon trafiğinden pc açmaya elin değmemiştir![]()
işlerimi bitirip geldim sevcanım ...hic hatırlamammı canım ya halan duygulanıyorum keşke devamı gelseydi seninkiyle aynı yılın bebişleri olcaktı(ama rabbim böyle uygun gördü hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmyo elimden...ben inanıyorum inş bu sefer saglıklı bir şekilde kucaklıycaksın hayırlısıyla...
canım inş hayırlı haberlerle dönersin heycanla bekliyoruz seni bizleri merakta bırakma...
canım oh ne güzel eglenmişsiniz...rabbim hakkında hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş...
canım toplıumu 300 tane okuycaz yoksa ayrı ayrı 300 tane okuycaz...bende dualara cok inanıyorum sevcanım biliyosun bende tefricciyye duasını okudugum ay hamile kalmıştım korunmayı bırakıyam yine okuycam o duayı inş vesile olur...
allah kabul etsin canım...
dualarım seninle canım inş eşinin amaliytı güzel gecer...
cok gecmiş olsun canım rabbim bir daha boyle acılar vermesin hicbirimize...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...
canım benim ne güzel ya mubarek topraklara gidiyosun rabbim bizlerede nasip eder inş...duaların icin allah razı olsun...bende seni öpüyorum...
ayy derinim bide bakıyomuşsun bebiş sürpriz yapmış...ne güzel olur ya hayırlı haberlerle gel canım öpüyorum seni cok...
birsenim bende senin dogum gününü ktluyorum ...nice mutlu yıllara ailenle inş...
bende bugunku menumu söyliyim...bulgur pilavı,but kızartması,mercimek corbası,salata ve tatlıda kadayıf ben pek sevmiyorum ama kocişe yaptım...kızlar ya ben smiliyleri kullanamıyorum cok nadır cıkıyo sizde de oluyomu öyle...
bu arada eboşum bugun girmemiş hic cok yogun heralde...
Selam kızlarr herkesler yemek telaşında sanırım gelen yazmış gitmiş...
Lagrima hala gelmemiş,inş güzel hbrlerle gelirsin cnm
anatolişim kıl payı kaçırdım seni kuzucum öpüyorum seni
lagrima test yapıcaktı değilmi bende merak ettim inşallah mübarek günde bayram ederiz ..
lagrimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayy çatladık ayolll sonuç neeee:26::26:
canım benimde içim çok huzursuz oluyor ama bebiş için elden bişi gelmiyor ki......sende dikkat et bol bol su iç emi kuzucummmm....
canım inş bu mübarek günlerin hürmetine bebişin seninledir .....
nerde kaldın kuzum yaaa ....meraklandık....
BİRSENCİMMMM,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canımmmm....![]()
ayyy davulcuyu çok özlemişim yaaa eline sağlık kuzum
hoşbuldum tatlım saol bende özledim sizleri nasılsın demek kayganayla duruyosun allahım kolaylık versin öptüm seni
selinam negüzel kuzum az kaldı hayırlısıyla coşucaz topic olarak
peloşum geçmiş olsun canım daha iyisin inşallah
sende yarın başlıycakmışsın oruca mevlam kabul etsin bugün çok kolaydı sende zorlanmazsın umarım tatlım
garibim ben anladım zaten komşun geldiğini
belin ağrımış kıyamam mevla şifa versin kuzum
kuzum merak ettim seni çok şükür iyisin demek sende gezmelerde ve piknikteydin ohh sefan olsun
evet benimde güzel geçti şükür canım buarada özledim
canım hala haber yok senden çok merak ettim inanki
banucum nedemek canım zevkle :))
demek öyle valla kocişin duymasın karışmam aile faciası istemiyorum
kanka sanada hayırlı ramazanlar nasıl geçti ilk günün zorlanmadın inşallah
gökcem nasıl?
derinim canım arkadaşım benimde aklım sende yaa özledim muhabbet etmeyi
demek doktora gideceksin hayırlı haberler al inşallah kuzum haber edersin bizede çok öptüm seni
sevcanım saol tatlışım
evet ev yapımı canım kendim yaptım ramazanda favorimdir benim
orucumuzu açtık nasıl bir huzur bu yaa allahıma şükür
derdam mesajını aldım kuzum ama dönemedim sana konuşuruz biara öpüyorum senide esmayıda
valla bende zayıflamak istiyorumda ama kendimi stresede sokmuycam cano geçen yıl 4 kilo vermiştim buyılda olsa tam süper olucak
buarada iyimisin sen?
hiç güzel geçmedi desem yeridir
çünkü eşim yanımda yok evleneli ondan ayrı ilk doğumgünüm yalnızdım gerçi çocuklar var ama küçük olan (emre) aşısı vardı bugün hemde 3 tane 2 bacak 1 koldan yaptılar ateşide var ağlıyo arada bi yandanda işlerim vardı kaynanam kaynımın yanında hastanede kalıyo yemekti çaydı derken kafayı yedim yani iyi geçmedi
mrb birsemcim
merakla lagrimanın sonucunu bekliyorum.bugün kk da 2 tane hamiş haberi aldım.Taf ve susesi.3.süde lagrima olur inş
kızlar ben çıkıyorum,hayırlı geceler
taf sanırım bayadır isteyenlerdendi,yada ben yanlış hatırlıyorum.hayırlısıyla kucağına alsınlar inşallah
lagrima sende çok fazla üzme kendini lütfen
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hayırlı ramazanlar.hepimizin ramazan-ı şerifi hayırlı olsun inşallah bollluk ve bereketiyle sevindirdirsin hepimizi,bu ayda ettiğimiz tüm duaları Rabbim kabul etsin inşallah.Allahım oruç tutanlara sabır ve kolaylık versin inşallahh..
ececim günaydın canım.inşallah tutunmuştur yavrucuk.regl tarihim 12 ağustos.aşılama 25 temmuzda yapıldı.dr 10 ağustosta regl olmazsan gel dedi.yani aşılamadan sonra 16.cı gün oluyor.şafak 9 yanisen napıyorsun nasılsın.
inş canım zaten dr a gidene kadar kullanamam yani ramazan gecer gecmez gitmeyi düşünüyorum daözel hastenelerde sigortan olduğu halde tahlil parası alıyorlarmı biliyormusun
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar hepinize...o kadar alıntı yaptım ama pc nın azizligine ugradım birden kapandı...sonra yine bakacam başımda agrıyo... ya bugun oruc tutamıyorum adetimin son günü ilk gün tutmayı cok isterdim ama napalım yarın bende sizlere katılacam inş...bu mubarek ayda inş rabbim butun dualarımızı kabul eder ve bizlere hayırlısıyla saglıklı bebişler yollar...gece baya muhabbet etmişsiniz ne güzel bizde kocişle sahile gezmeye cıktık gelincede hemen yattım bu gece inş burda olurum...öpüyorum hepinizi
herkese hayirli sabahlar kizlargece aniden cikmak zorunda kaldim,kusura bakmayin, komsum geldi dii
bu arada herkes uyuyor heralde,sizi gidi uykucular siziiii
bende gece yatamadim belimin agrisindan,ne olcak benim bu halim yaa,evde temizlik yapmam gerek ama yapamiyorum offff
neyse saglik olsun dimiii
bu arada kardelen49 ugramamis dun,iyidir insallah:44:
gecmis olsun esine pelincim,gercekten bel tutulmasi hic birseye benzemiyor,rabbim kimseye yasatmasin..neredeyse 10 gun oldu,eskiye bakrak daha iyiyim sukur,ama hala yururken batar ve agri var,egilemiyorum..ama bu gunume sukur,önceki gunlerimi hatirlayinca,hamdolsun bu gunume..bana doktorum masaj yazdi zaten canim,bugun aksam 5 de masajim var,6 seaslik,insallah vesile olur iyilesmeme...insallah pelincim dilerim o gunler hepimiz adina cok yakindir![]()
bende teşekkür ediyorum bu kadar kısa zamanda bizleri hatırlayıp dua ettiğin için.
bizim için istediklerinin kat kat fazlasını nasib etsin rabbim sana.
evet gittiler,bende yavaş yavaş temizliği yapıyorum işte.
tıcker i illa ben yapayım diye değilde,görmek istiyorum arkadaşımın hamileliğini,o yüzden ısrar ediyorum ama geçerli bi sebebi varmış,beklicisss artıkın.
pelincim geçmiş olsun canım,senin de ben gibi bi başladı mı ardarda ağrıyo başın,neden ki?
ece cim,hihayet işler bitmiş,sende gelmişsin,inşallah ay sonuna da hamile habrini alırız.
rabbim kabul etsin mukabeleni,bende birazdan çıkıp başlıcam,bu mübarek ayı boş geçmemek gerek.
birsencim,rabbim hayırlı uzun ömürlü,evlatlarınla ve eşinle huzurlu bir ömür nasib etsin sana.
pastayı akşam yollarım,şimdi herkez oruçlu.
selinacım,kan şekerin için hurma öneririm canım,çok faydası oluyo oruç tutmaya,gerçekten denemeni tavsiye ederim.
kendimden biliyorum,geçmişte baş ağrısından ölürdüm her gün ve bi iftarda bikaç tane yedim hurmayı,ertesi gün pek zindeydim ve devam ettim,sonrada sahuru yediğim günler ağrımadı hiç.
cnm benım çok tesekkur ederım.dualar sayesınde hepımzıın duaları sayesınde...
cnm ewet kuzılerın yanına gıttık bu hafta da yoktuk ewde.benı de bır uyku hali sordu kı sorma ranam...ınşallah cnmm dr umu aradık bu ctesı degıl bırdahakıne randewu aldık bakalım.keseyı gormek nasıp olur ınsallah.
hosgeldın cnm sen de benım gıbısın.ben de ewıme kavusacagım zamanı iple cekıyorum nereye gıdersem gıdeyım...
senın de cnmm.ben de çok tutmak ıstıyorum fakat kandan beslendiği için bol bol su içmelıyım bılıyorum sulanması ıcın kanın.dr uma yıne de soracağım ben de açlığa dayanamıyorum ranacım ama tutamadığım için de suçlu hissedıyorum.ne yapsam ki:26::26::26:
ay hadı cnm hergun gel şafağı burda sayalım.cnm tefrıcıyeyı o zamana kadr bıtırmeye çalış olur mu.ben de daha başlamadım.bugun temızlık yapıcam.kısmetse alşama okuyacağım cnmm
ayy cnm heycanlandım heee.peloşumun da dedıgı gıbı benım de aynen kasık agrısı we wc yolları aşınması durumu oluyor gebelıgımde.inşallah senın de oyuzdendır bu sıkayetler amın yaaa
canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun...sevdiklerınle nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle...
birsencim doğum günün kutlu olsunnn
kızlar hayırlı ramazanlarr rabbim tutunuz orucları kabul etsin inş![]()
Tam adet gününde yapmışsın çıkmaması normal.Adet düzensizliğinde varsa farklı bi zamanda döllenmiştir belki bebeğin testi tekrarla derim ben olmadı kanda baktır belirtilerinde hamişlik belirtilerine benziyo inşallah bebeğin seninledir
Birsencim doğum günün kutlu olsun canım evlatlarınla eşinle nice mutlu seneler.
hayırlı ramazanlar rabbim oruçlarımızı kabul etsin bu mubarek ayda dualarımızıda kabul etsin inşşş
birsencim dogum günün kutlu olsun cnım benim sevdiklerinle birlikte yaşlanman dilegiyle :)
ay canım belki çıkar ama yok ben ayın 10 unu beklicem.
lagrımacım hadi inş güzel haberle dönersin,seni merak ettimde girdim valla.
sevcanım canım ya önemli değil,okuyamasanda darılmam canım ya.sen teklif ettin ya o bile bana yeterli canım.sıkma kendini.1100 oldu benimde.okumaya başlayınca bi tatlı uyku basıyor.inş bitiricemm.
birsencim doğum günün kutlu olsun.Rabbim evlatlarınla ve kocanla beraber bir ömür yaşlanmak nasip etsin inşallah.iyiki doğmuşsunn
Banucum Birsencim doğum günleriniz kutlu olsun sağlıkla huzurla nice yaşlara inşallah.
Kardelencim doğru diyosun fazlaca havaya giricem haftaya inşallah.İnanılmaz bi duygu aklıma geldikçe ağlamaya başlıyorum Allah ım gerçekten nasip olucakmı gidecekmiyim diyorum.Bigün gitmeyi hep hayal ediyodum ama o anın bu kadar yakın olacağını tahmin etmemiştim.Bu ara fazla giremiycem topiğe, kitap okumak istiyorum bol bol bilinçli gitmek istiyorum fazla yazamasamda ara ara bakıcam öpüldünüz hepiniz![]()
canlarım..geçmişten anca geldim begene begene ama alıntılamadımmalum kaçamak yapıyom.
kardeloşum belin agrıyomuş cano çok geçmiş olsun...sen bebişe agırlık ver canom beli geçirirsin...
berrin o dedigin bende de var boyun fıtıgına gitmeden tedavini ol cnm bende varda.
ebuşumm valla ya içim gidiyo ama giremiyorum..dün gece telden girdim okudum biraz o kadaryazamıyorum
(
boncuum çok güzel çalmışsın gene davulu cnm valla gözlerim doldu okurken dünki konuşmalarınızı yaabende olmak istiyorummm
birsoşşşşşşşşşşş dogum günüsün kutlu olsun tatlım...öpüyorummmmm muckkssss
kızlar şuanda herkese yazamıyorum çok kalamıcam...bu arada lagriş aklımdasın inş bebişin seninledir..selinacım seninde inş cnm yaa.
kendimden de haber verim kızlar...garip şeyler oluyor,adetim 3.gün kesilmişti biliyosunuz..19 da olmuştum...sonra iki gün gelmedi bi daha geldi iki gün sürdü...şimdi üzerinden 1 hafta geçti lekelenmem oldu ..yarın annemi doktora götürücem kendimede randevu aldım kadın dogumdan bakalım ney varmış neyse kaçtım ben canlar Allaha emanet olun...
işlerimi bitirip geldim sevcanım ...hic hatırlamammı canım ya halan duygulanıyorum keşke devamı gelseydi seninkiyle aynı yılın bebişleri olcaktı(ama rabbim böyle uygun gördü hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmyo elimden...ben inanıyorum inş bu sefer saglıklı bir şekilde kucaklıycaksın hayırlısıyla...
canım inş hayırlı haberlerle dönersin heycanla bekliyoruz seni bizleri merakta bırakma...
canım oh ne güzel eglenmişsiniz...rabbim hakkında hayırlısını versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş...
canım toplıumu 300 tane okuycaz yoksa ayrı ayrı 300 tane okuycaz...bende dualara cok inanıyorum sevcanım biliyosun bende tefricciyye duasını okudugum ay hamile kalmıştım korunmayı bırakıyam yine okuycam o duayı inş vesile olur...
allah kabul etsin canım...
dualarım seninle canım inş eşinin amaliytı güzel gecer...
cok gecmiş olsun canım rabbim bir daha boyle acılar vermesin hicbirimize...hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip etsin...
canım benim ne güzel ya mubarek topraklara gidiyosun rabbim bizlerede nasip eder inş...duaların icin allah razı olsun...bende seni öpüyorum...
ayy derinim bide bakıyomuşsun bebiş sürpriz yapmış...ne güzel olur ya hayırlı haberlerle gel canım öpüyorum seni cok...
birsenim bende senin dogum gününü ktluyorum ...nice mutlu yıllara ailenle inş...
bende bugunku menumu söyliyim...bulgur pilavı,but kızartması,mercimek corbası,salata ve tatlıda kadayıf ben pek sevmiyorum ama kocişe yaptım...kızlar ya ben smiliyleri kullanamıyorum cok nadır cıkıyo sizde de oluyomu öyle...
bu arada eboşum bugun girmemiş hic cok yogun heralde...
canım benimde içim çok huzursuz oluyor ama bebiş için elden bişi gelmiyor ki......sende dikkat et bol bol su iç emi kuzucummmm....
canım inş bu mübarek günlerin hürmetine bebişin seninledir .....
nerde kaldın kuzum yaaa ....meraklandık....
BİRSENCİMMMM,
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canımmmm....![]()
hepinize duaların kabul olduğu sevdiklerinizle dolu güzel bir reamazan diliyorum
sabah pc açık kalmış kkk sayfası başında yoktum kızlar geçmişe bakıyodum misafir geldi unuttum öğlece kalmış sonrada pc kasıldı iftar derken ancak fırsat buldum kusura bakamyın olurmu
nasılsını inş güzle geçmiştir ramazanın ilk günü
69 buçuk canım.
görenler on kilo vermiş gibi göründüğüğm söylüyo ama ben 6 7 arasında anca verebildim,üstelik ocaktan beri de dikkat etmeye çalışıyorum.
bgn susuzluktan ölüyodum cok zor gectıkardelenım ümreye gıtcekmıssın dua etcekmıssın allah razı olsun cnm cok sagol benım gercek ısmımle dua edersen ok daha mutlu olurum
allah kabuletsın cnm
ebusum uykuya yenık düşmesem gelcemde sahura kadar dayanamıyom bgn cok yoruldumyoksa ne davullar çalarım ben sızlere
bırsenım ıyıkı doğdun cnm nıce yıllara evlatlarınla esınle insallah![]()
mrb birsemcim
merakla lagrimanın sonucunu bekliyorum.bugün kk da 2 tane hamiş haberi aldım.Taf ve susesi.3.süde lagrima olur inş
kız madem anlıyon bari bana özel yorm yap biraz daha açık olabilirse sevinirim doğum günü hediyesi olur banaHadi canım yaaa cok gecmiş olsun. Gercekten doğum günü gibi olmamış ama olsun bak ben yakın zamana kadar ayrıca müsterilerime doğum haritası cıkarır yorumlardım o yüzden astrolojiyi kallavi astrolog sananlardan iyi bilirim:) Bu konuda tevazü gösteremiycem yani. Ama acaba gayb amı giriyo diye düşüne düşüne en sonun da para ile bakmayı bıraktım çünkü bana ne zaman öleceğini falan soran densizler vardı. Ben de sadece kişilik analizi ve olasıklarla ilgili öyle arada bakarım o kadar. Demem oki dün gece sabaha karsı yeni ay vardı ve buda tam senin doğum gününde gercekleşti Aslan burcunda. Bu demekk oluyoki en cok seni etkiledi. Ama korkma yeni başlangıc kararlar ve uygulamalar için önün 1 sene acık olacak. Yani bu demekki kötü yada yoğun başladı ama dua et seni ferahlatacak sonrasında :)
kız madem anlıyon bari bana özel yorm yap biraz daha açık olabilirse sevinirim doğum günü hediyesi olur bana
bu duayı duymuştum meryem suresi bu.rabbim hiç birimizin elini boş bırakmasın hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn.AMİNNN...Bir çok kimsenin farkında olmadığı en önemli dualadan biri de, özellikle çocuğu olmayan kimseler için Zekeriya (a.s.)’in yaptığı duadır.
O şöyle dua etti: “Rabbim! Beni yanlız bırakma! Sen, varislerin en hayırlısısın, (her şey sonunda senindir)” (Enbiya: 89).
Eğer bu duayı inanarak samimiyetle tekraralayarak dua edersen, bil ki Allah senin istediğini sana verecektir.
Çünkü Yüce Allah Zekariya peygambere (a.s.) bu dua ile istediğini vermiş ve şöyle buyurmuştur: “Biz onun da duasını kabul ettik ve ona Yahya’yı verdik; eşini de kendisi için (çocuk doğurmaya) elverişli kıldık” (Enbiya: 90).
O halde Yüce Allah peygamberleri için böyle acil bir şekilde dualarını kabul etmesinin sırrı nedir? Biz ise bazen Allaha dua ediyoruz, ama dualarımız Kabul olmuyor. Bu sorunun cevabı Allahın şu ayet-ı kerimesindedir: “Onlar (bütün bu peygamberler) , hayır işlerinde koşuşurlar, umarak ve korkarak bize yalvarırlardı; onlar, bize karşı derin saygı içindeydiler”(Enbiya: 90). Allah ne büyük hikmet sahibidir. Duanın kabul olmasının en önemli şartı hayra koşmak ve duada samimi olmaktır. O halde ey mümin kardeşim! sen de bunu hayatında uygulamalısın.
ALINTI
Rabbim, şu mübarek gecede isteyene hayırlı, eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin İnşallah...
Bana da hayır dualarınızda yer ayırırsanız sevinirim![]()
Olur tabi doğum günü hediyen olur hemde sana bahsettiğim yeni ay etkisini doğum haritanı yorumlayınca aydınlanma olarak yaşamış olursun. Biliyomusun astroloji danışmanlığı yaptığım cogu üşterim o ayki yeni aya denk gelmiştir tesadfen bakarım tabi canım. Çok detaylı bakmak 2-3 saatimi alıyo ama bir üstünden bakar önemli noktaları yazarım sana. Bu arada ihtiyacım olan sey Doğugünü ay yıl Doğum saatin ve doğduğun il bana yazarmısın birde asıl en cok odaklanmak istediğin bir kaç konu başlığı :)