iyi cnm sen nasılsın>*?? yeğenimiz nasıl???nasılsınız ???
sıcaklar çok bunaltıyor yaaaa ....![]()
ewet cnm ewden çıkmamak en iyisi.klima takılamadığından dolayı ufo aldı eşim ben de arada onu çıyorum cnm.çok fena olmuyorum sıcaklardan
Selam kuzuşlar nasılsınız?
Ben çok nadir girebiliyorum malesef,kardelen49um sana bişe yazmıştım geçen gün okumadın sanırım
Sevcanım sana da yazmıştım muhtemel doğum tarihin ne diye ama sende ya görmedin ya da ben cvbını göremedim
Derinim acaba ultrasona karından mı baktırdı,doktora da söyleyecek bişe bulamıyorum artık kız söylemese bişe demicek demekki oruç u başına vurdu acaba:S
Eboşum sen napıyossun nasıl gidiyor?
Ben de oruç tutamıyorum kendimi sanki suç işliyormuş gibi hissediyorum
Akşama ne yemek var bakem kızlar yazın da fikir edinek :)
aa cnm görmedim yazını afdersın.cnm walla nete son adet tarihimi yazdığımda nisan 8 çıkıyor.hayrlısı cnm haftaya dra gidp kesemızı gorelım de bakalım
ben makarna ve mercımek yapacagım cnm.hamılelıkte pirinç,yeşil mercımek gibi baklıyat tüketımı cok onemlı her hafta pişir pırınc corbası ve yeşil mercımek cnm olur mu*
cnm benım eşim pipiriklı cıkıp alır ama ben kıyamadımsevcanım insanlık hali en önemsiz dediğin şeyi bile canın çekebilir eğer alamayacak yapamayacak olursan bazen bulamıyosun çünkü avucunu yalayıp göğsüne sür bu canın çekince bi sorun olmasını engeller

ewet cnmm sorma kızım yazacaktım allah mı soyletı neAyy sevcanımın canı hamur mu istemiş oy kuzum yaa,senin bebiş pek bi masrafsız olacak galiba kızz...
Birsenim canımız çekince yiyemezsek öyle mi yapmamız gerek aa bilmiyordum ii oldu öğrendiğim...

ewet cnm bırsenın dedıgı gıbı yapılır göğüse ya da popoya surulur avuç yalanıp.ama baktın gördün ki hala canın istiyo hiç yalanmamak lazım cnm yemek lazım canınn ıstedıgını ben gibi0
Ağlamak istiyoruum hamile diilmişiim çok istiyodum yaabugün adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım. BHCG 1 çıktıı..
Ayrıca FERR 5.60 Ve B12im de 97 çıktı yani baya düşükmüş ikisidee.. Ferr sanırım demir eksikliği oluyo diilmi? Acaba neler yiyip içmem gerekir değerlerimin düzelmesi için? Bana yardımcı olursanız sevinirim.. Ayrıca ümidimide yitirmemeye çalışıyorum adetimi bekliycem gelmezse bidaa tekrarlarım testi artık..
![]()

cnmm geçmiş olsun.msnden selam yazdım sana dun eşin duşta oldugunu soyledı cnm.ozur dıleyıp selam soledım sana...selam kızlarrr nasılsınızz ben bugun geç girdim kociş evde hasta oldu da
yatıyorr lagrimayı merak etmiştim olsun hayırlısı olsun cnm
içine sindiyse ona gıt cnm o cok onemlı.yaptım walla canım aklımda duracağına midemde olsun nabayım toprağımOnada gittim canım ama latif bey içime sindi heralde ona gidicem artık.
Buraya girip bakmazsa süperrrr::)))
Kardeloşum çokda zorlama kendini çok fazlan yok be kuşum.
Canım benim ya olsun inşallah bundan sonrakiler güzel geçsin.
Bende isterim ona göre.
Süpermiş yaa ne güzel akıllı bakkal.
Hay Allah üzüldüm derincime ya bide nasıl doktormuş o ya.Ohh mis gibi bir menü bende geliyorum.::))
Alemsin iyi üşenmeden kalkıp yaptın afiyet olsun.
Kıyamam canım ya kardeşimde aynı dertten muzdarip onun birde son ayları.
LAGRİMA canım hiç üzülme daha yeni başaldın.

hayrlısı cnmm hafı bakalım inşallah bu kez miniğin gelır cnmmm allah gönlüne göre wersinKızlar merhaba yemeği yedik ağırlık bastı siz napıyosunuz.
Ben bugün doktora gittim görüştüm güzel şeyler söyledi içim rahatladu inşallah eylül yada ekim ayında başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar ne olur bu mubarek ayda bol bol dua edin kızlar.Ben bir kaç gündür giremiyorum anca koşturmaca birazdanda bir arkadaş doğum yapmış ona gidicez ama daha tam belli değil hepinizi çok öptüm.

ya şarjlı pil i denedim ama büyük geldi,mause ninki daha minik
olsun,çoğul olsun,napcan ki beraber büyütürsün işte.
ben çok istiyorum,bana dua edin o zaman,yoksa size beddua ederim çoğul gebelik geçirin inşallah diye
hadi yaaaaa,burda ne gibi şenlikler var acaba,ben de selina gibi kendimi okumaya verdim,öğleden sonram bi hızlı geçiyo ki,dışarı çıkıp bişey gördüğüm yok,zaten çıkasım da yok,fazladan gereksiz yere ne diye yorulayım di mi?
telefonu yapılmış mı derin in
ya niye iyi bi dr rastlamıyo şu kıza yaaaa
ne masrafsız hatunsun
evet,çok güzel kilo aldırıyo,benim en birinci sebeimdir kendileri
bu arada benim 5 çıktı ferritin iki ay önce ama dr um,yani aile hekimim normal olduğunu,5 in altının kötü olduğunu söyledi,oysa ben 10 normal diye biliyorum,yoksa yanılıyo muyum kızlar?
geçmiş bitiyo mu kız
.ende senden gelcek haberleri bekliyorum banucum.
desene senle tüp kardeşliği yapcaz biz
he he ewet cnm masrafsız gebe ben :))))derdanur hoşgeldin canım nasılsın gelinimiz nasıl aşısını yaptırdınmı ben dün 3 tane karma aşıyı yaptırdım ateşliydi huysuz dünden beri esma nasıl kız pelin sesin çıkmıyo
iyiyim ben de cnm şükürler olsun.aşınız olmuş ağlamıştır kuzum yaanasılsınkardelenim görüşemedik çoktandır ama hep aklımdasın
iyi şükür balım sen naıslın
boncuğum seninle sohbetide özledim davulunuda inş kısmet olur gene
üzme canını balım rabbim ol derse neler olmaz ona güven
nasılsın canım görüşmeyeli
nasıl gidiyo canım hamileleik iyisin inş
birsencim bne iyiym balım sen naılsın esmada iyi ilk aşısı yapıldı 17 sinde ikincisi var baklım emrem nasıl

senle bix hamurlardan gitmişiz cnm heee :)))daha iyiyim canım cok sagol sordugun icin...sen nasılsın garipcim...
canım benim hamur işimi aşerdin sen...bende hamile kaldıgımda pizza canım cekmişti...allahtan olmayan şeyi canın cekmiyo sevcanım...
birsenim gecmişe bakıyodum canım...nasılsın...
banucum hakkında hayırlısı olsun...dualarım seninle...rabbim inş yüzünü güldürür senin ve bizlerin...
,kardelen5233+,derdanur,birsen29,kardelen49,selam kızlar nasılsınızkardeloşum bu sefer kullanabildim smileyleri
![]()
cnmm e o hayvanlar yemlerını de gormezler kı bulanık suda beyaaa
iyiyim canım çok şükür.evde olsa izin vermezdee.şimdi kendine arkadaş aradığından beni de getirdi sus payı olarakta pc hakettim yani.bi temizlesin çekecem resmini koyacam kızlar.sevcanda merak ediyodu karetta karettalarımıgerçi bizimkiler sevcanın tosbalarını ham yapar yutar daa
hşb canım.evt biz başlı başına bi alemiz zaten.benimkinin ayarı kaçıkk.sabah başka işler var diye bide onla uğraşmıyam dedi tez canlı adam canım bide pek titizdir.tosbaların akvaryumu en son ramazan bayramından önce temizlendiydiyinede ölmediler hayata direndiler maşallahh

hahahabayramdan bayrama temizleniyo tospalar.o kadar kirlendiydi ki yem atarken suyun berraklığından gözlerimi alamıyodumm güneş gözlüğü fln lazımdı yani ışıl ışıl oluyoduu![]()

becerebılmıssın cnmm maşallah yaaa koca dana olmuş bunlarrrrr gerçektennn el kadarlar yaa.benım yawrular ne zaman o hale gelır bılmem artık.cnm neyle beslıyorsunuz ..kaç yılda bu hale gelmışlerdı demiştın sen????
selam canım arkadaslarım..annemdeyim şuanda..eşim beklyio gidicez eve..gitmeden yazayım dedim..bu aralar idare edin beni geçmişi tam okuyamıyorum bazen..biraz okudum eşim gidicez deyince hızlı geçtim...lagrimayı merak ediyodum onu bile profiline girip baktım ne olduguna..olmamış üzüldüm saglık olsun napalım...
bende bugün annemi götürmüşken göriniyim dedim bin pişman oldum...araştırma hastanesi oldugu için doktorlar genç çogu yeni yolun baışndalar yani...tahmin etmiştim aslında böyle ibşy olacagını da neyse..anlattım kesilmeleri ara kanamalrı lekeleri falan..pkodan dedi...dedim adetimin düzene girmesini istiyorum,bebek istedigimiz için de dogum kontrol kullanmak istemiyorum..ama kullanmanız gerek yoksa tedavisi mümkün olmaz falan dedi...daha önxce progestan kullanıyodum sürekli onu kullansam dedim?aaa olabilir dedi..dicektim ben deyincemi aklına geldi..rahim filmine bide siz bakın dedim..baktı baktı septum gibi görünüyo dedi perdeli yani...onu nasıl ögrenicez dedim..3 boyutlu ultrasonla görünür büyük ihtimalle dedi...ofis histeroskopsiyle kesin görünüyomuş öyle okudum dedim...evet dedi o da olabilir..ohooo dedim kendi kendime..ben senden bilgiliyim annem dicektim..ilacımı bile yazmadı çömez çömez konuşmalar ...aman gitmesem daha iyiydi..baktı sag over polikistik,sol overde polikistik dedi...ben pkoyum demesem onu da görmezdi o merak etmeyin...dicektim yapma ya ben bilmiyodum pko oldugumu...bişy diyimmi kist olmuşsa bile bu lekelr ondansa da bu görmemiştir...adam akıllı birine gitmem gerek...zaten bunu en sonmu söylüyosun diceksiniz belki ama eşimle birden karar aldık,askerliktir vs dir düşünmicez artık bebek için..eşim çok kararlı tüp deneyelim diyo...o bu kadar kararlı olunca bende üzerimden şu askerlikle ilgili olumsuz düşüncelerimi atmaya başladım..olursa olsun elimden geleni yapim diyorum...ilk ben olmam heralde çocugu varken eşi askere giden..onada katlanırız...para olayını ne zaman halledersek o zaman tüpe kalkışıcaz Allahın izniyle...sizden başkasına demiyorum etrafımdakiler annemlerde dahil bilmiyor şuanda...kızlar bıkmıştım artık hem çocuk isteyip hemde bişy yapamamaktan...bilerek bırakmıştım tedaviyi falanda karamsarlıktan biliyosunuz...yok eşim gidince nolcak bilmemne...Allah büyük verir bi kolaylıgını olursa eger...hayırlısı bakalım...şimdiden araştırmlara başlıcam istanbulda...yaptırana kadarda adetimi düzenlemek istiyorum progestana başlıcam uygun bi zamanda...şimdilik kaçıyom kızlar...ALLAHA emanet n..bu arada benimde güzel geçiyo ramazan çok şükür..açlık olmuyo...biraz susuzluk oluyo..bide mide bulantım oluyo çok....neyse kaçtım şimdsi benimki bagırmadan gidiim:))
ayy cnm benım sen zaten oylesıne gıtmıstın.işe yaramadı.içine sınen dr undan şaşma cnmm.dediğin gibi araştırma yapğıyorlar baska bırsey yok.cnm gıt kendı dr una bıswer.ozelden de yazmıstım cnmmm herseyın heyrlısı esın de cok ıstıyormus bak.oo ben cok gordum akrabalarımdan asker beklerken yawrusunu buyuten.hersey kısmet cnm bnm
cnm akşam cepten okudum yazını dua ettım ınşallah yıı gecmıstır amelıyat su an durumu nasıl eşinin???herkese slmlar arkadaslar yaa ne çok yazmışınız valla okuyamadım erken yatmalıyım sabah erkenden hastaneye gidicez eşim ameliyat olacak dua edin ne olur çok zor değilmiş ama korkuyorum ya .
abla aynbı koktu dıye o sekılde yaptım ama dedıgın gıbı baskasının yaptıgı daha tatlı olurçesım dedı gıdıyorm dıye yok dedım onlamı ugrascm kızartmaya.hem yapan kısı kızartma degıl sacda yapıyor sankı dedımepey oldu gireli ama oku oku bitiremedim bugün maşallahınız varmış ayrıca bu dostluk ve kardeşlik çok duygulandırdı beni allahım hepinizden razı olsun okadar iyi anlıyoruzki birbirimizi dualar dilekler varmı bukadar güzel bişey .birbirimizi hiç görmesekde heran aklımızda ve dualarımızdayız .allahım ayırmasın bizleri .
özellikle BİRSENİM VE DERDAM süpersiniz ne olursa olsun bırakmadınız bizi sizi seviyorum tatlı anneler
kızlar geçmişi okudum ama alıntı alamadım kusuruma bakmayın gerçekten bugün biraz halsizlik vardı bende halada var bütün gün yaTTIm akşamda annemlere gittik .anca fırsatım oldu yani .
DERİNİM doktora gitmişsin ama hiç memnun kalmamışsın cano zaten varya bizde şans olsa erkek doğardık diycem :))sıkma canını kuzum inşallah herşey güzel olur .bide kararlarınız çok hoşuma gitti inşallah enkısa zamanda gerçekleştirirsiniz ve minişin gelir canım arkadaşım ..
PELOŞUM ağrı kesiciyi unutmuşsun neyseki çok şiddetli ağrın olmamış ilk günündü ALLAHIM kabul etsin canım öptüm m
SEVCANIM kıyamam sana yaa demek hamur çekti canın ah yakın olsaydıkda ben yapıverseydim sana gerçi çok kolayda yinede başkasınınyaptığı daha tatşlı olur ..
BANUM doktordan güzel şeyler duymuşsun çok sevindim dediğin doktor tvdede çıkıyo iyi bir doktor hadi bakalım hayırlısı kuum .buarada limonlu dondurmayı nasıl yiyosunuz ya ıyyy desem kızarmısın .bide seninle biara konuşalımmı ?
SELİNAM bugün tosbaları temizlemişsiniz hayvancıklar bayram etmiştir valla 1 yıl üstüne :)):))ya ben topice ondan çok giremiyom kuzum davulcu asistanıyım nasılda çaktın hemen :)))
GARİBİM BEN iyiyim kuzum sen nasılsın belin nasıl?tarifi istemişsin biara anlatıyım olurmu canımıniçi
KARDELOŞ sen nasılsın kuzum gördüğüm kadarıyla bugün moralmanın iyiymiş hep böyle oluver olurmu :)))
KARDELENİM sen naaptın kuzum temizlik bittimi ?
TUTİŞİM kuzum ben iyiyim sen nasılsın diycem pek keyifsiz gördüm yarın arıycam seni kuzum
BERRİNCİM şimdiden çok geçmiş olsun canım ALLAHIM şifa versin bebişe bir adım daha yaklaşıyosunuz negüzel
BİRSOŞ emre paşam nasıl kıyamam ona çok ağladımı aşı olunca
DERDAM esmacık yaramaz olmuş hee yesin onu teyzesi öp benim için
BONCUKUM şu uyku olayını halletde dön be kuzum özledim senide
İKSİRİM kocişin hastaymış çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin
UEBESLİ sen nasılsın canım bugece yoksun uykuya yenikmi düştün yoksam ?
LAGRİMA canım çok üzüldüm yaa istersen bi okun sen allahım korusun öyle bişey değildirde şeytanın vesvesesidir ama okunmakta fayda var canım
umarım kimseyi unutmadım kızlar buara acayip dalgınım oruç beni bu yönde etkiledi sanırsam bide çok başımdönüyo sizdede varmı ?

dedım mutfak camından seslen kım hamur yapıyor dıye ıste dedım

buyuk ıhtımal karsı bınadakı usttekı yapıyor dedım...brawo ayrıntısına kadr bılıyorsun kımın yaptıgını dıyor cocuk

ayy gıtmıs dananın bırı cnmm..ewet onlar uyanık bızımkıler de hep ust uste cıkıp tırmanmaya clşıyorlar.uyanık seyler...e nerde acaba sızınkısı ya merak ettım:26::26:selam kızlar dün gece resimleri yükleyince kociş hadi gidiyoz dedi çıktım hemen bişey diyemeden çıkmış oldum kusura bakmayınn.
boncuğum inş topikteki herkes ardı ardına patlatsın bombaları inşallah.
derincim dr azizliğinden sonra inş daha iyi bir dr a denk gelirsin.bende araştırma hastanesine gitmiyorum.bi kere kaburgamın altı ağrıyo diye eve de en yakın araştırma hastanesi vardı oraya gitmiştik.allahım ağrı kesici serum taktılar ama gelen çömez bastırıyo şuramı buramı ağrıyo diye kaç çömez geldi bastırdı ağrıyan yerim iyice zonklamaya başladıydı.en son çömezde patladım.ne bu ya gelen giden bastırıyo ağrıyan yerime yokmu anlayan bi insanda o baksa sadece ben denek tahtasımıyım be hepiniz geldiniz dedim.babama dedim çıkar beni burdan benim ağrım evde bastıran köstüren olmayınca geçer.serumu fln çıkarıp attım yere.allahım kimseyi düşürmesin öyle anlamayan adamların oraya.
ebrar ablam valla bayram etmişlerki hem ne etmişler.meğer tospalar suyun kirinden gözleri göremiyomuş.sabah eşim aradı tospanın biri kaçmış diye.şok oldum hem akvaryum büyük hem suyun üzerinde koca bir karıştan fazla yer var nasıl çıktılar anlamadım.gerçi suç ortağı var o sırtına çıkarmış atmıştır.şaşırdık bizde gitti tospanın biri.dükkanın kapısının altında da mesafe var olmasa dolanır dururdu orda.
geline bak sen en ıyısını o demiş heheGünaydın kızlar yani ben yeni kalktımda
Geçmişe bakamadım daha güzel bi fıkra gördüm onu paylaşayım önce sonrada bakıyım gece neler kaynatmışsınız
Yeni gelin ile kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana ;
-Gelin, sen daha yenisin, birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım, demiş.
Gelinde ;
- Tabi anne konuşalım, demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır, dikkat et. Saçıma gül takmışsam neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam, havamda olmam. Çok ısrarcı olma,eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak, ben keyfime bakarım...:)