karışmış yınetamam azmedecem basaracam inşallah :)

olsun ben anlıyom yıne cnm boyle de.
cnm kılon ıyı yanı gayet guzel boyuna gore fazlalıgın yok gıbı ama dediğine göre göbiş war .amaaaan olsun nabalım.ayva göbiş onlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karışmış yınetamam azmedecem basaracam inşallah :)
yak canım ya ben ondan cok oturyorum hatta bu aralar hic oturmuyo netin başına...sinama izlemeyi daha cok sever benim dizilerim yüzünden izliyemiyodu şimdi rahat rahat bakıyo kocişimdüşüncez tabi o bizim bitanecik yigenimiz neyse sevcanım ben cıkıyorum öptüm seni cok...
yak canım ya ben ondan cok oturyorum hatta bu aralar hic oturmuyo netin başına...sinama izlemeyi daha cok sever benim dizilerim yüzünden izliyemiyodu şimdi rahat rahat bakıyo kocişimdüşüncez tabi o bizim bitanecik yigenimiz neyse sevcanım ben cıkıyorum öptüm seni cok...
lagrima canım kafanda bitirmen lazım onları aklına getrdikce seninle mesgul olacaklardır oku dualrını yyat gitsinn korktukca mesgul olurlar nas suresini okuyunca zaten yaklaşamzlar sana
amın cnmmm ya inşallah olmasın.kendı beynınden gelmesın o sesler cnm bır dr a gıtsene oncelıkle cnm sen.
ahe he e bayanlar oyle napalım:76::76::76:
tamam peloşum gorusuruzzz
allah rahatlık wersınnn
karışmış yıne
olsun ben anlıyom yıne cnm boyle de.
cnm kılon ıyı yanı gayet guzel boyuna gore fazlalıgın yok gıbı ama dediğine göre göbiş war .amaaaan olsun nabalım.ayva göbiş onlar:86:
ayy cnm yaa çok durma o zaman sen de cnm be haklı kocişin...benim eşimde kızıyo fazla girmeme şimdi hasta olduğu için kızamıyo heheh :)aslında beni düşünüyo boynumda düzleşme olduğu için eğilmemem gerek ama ne yapim yaa sizinle konuştukça rahatlıyorum.
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
berrin1985,
banu145145,
beyhan79,
pelin67,
vyeliz,
lagrima,
Bengisu87,
nudem83
oo maşallahımız war ramazan bereketi sanırım
hoşgeldiniz kızlar??
bişeyler içer miydiniz???
![]()
Gel canım beklerim seve sevede yaparım facede gördüğüm tatlılardanda ben isterim ama kız onlar ne öyle.bakıyorum teyzesi))
ay cnm bızım daha uzun bır yol almamız lazım.benımkılerın psıkolojısı bozuk sanırım bazen kabuklarına cekılıp hareket etmıyorlar korkuyorum bırsey oldu dıye hareketlensırıyorum zorla yawrularımı...ben hıcbırını kullanmıyorm cnm su anlık yem werıyorum pılaw ve hamur werıyorumwalla yıyolar dideleye dideleye :)))...ay hadı bulunmuş cnm gözünüz aydın.ya benımkı de bır kere kayboldu ya ewın ıcınde.gıtmiş tv unıtesının ayagıyla pervazın arasına sıkıştırmış kendısını.zor cıkarttım saf sıkışmış
öyle köşeleri,sıkışık yerlerı sewıyorlar sanırım cnmm...
hayrlı ramazanlar cnm.darısı başına![]()
bu arada taksan da yıpratırlar cnm taktığın kadar üzülürsün sadece umurlarında olmaz.en ıyısı umursama.ınan oyle daha guzel oluyor...
afıyet olsun cnmm mmm tavuk soteyı sewerım hele mantarlıysaa1 tabak ıstıyorumm
![]()
İlk 3 ay çok normal canım kardeşimde öyleydi.iyi cnm ne olsun...oturuyorum,acıkıyorum hep :))
Çok sevindim canım çok şükür iyi olmasına.arkadaslar hepinizden allah razı olsun iyi dilekleriniz için eşim iyi şükür kalkamıyo ama ilk gün okadar olacak artık rabbim hepiniz için herseyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah alıntı yapamadım becereksizim bu konuda biras kusura bakmayın :)
Sevcancım kardeşimde 3 ay birazcık kaçırdı ama sonra çok dikkat etti diet gibi yedi 12 kilo aldı çoğuda ödem çünkü ayakları poğaça gibi inan canın istediğini dahi yemedi dondurma çok sever onu hafta bir yedi yani aşerme olyını birazdan bizler çıkarıyoruz sende dikkatli git hem kilo almak bebeğede zararlı canım tabi bu benim fikrim kardeşimden gördüklerim.ayy ne güldüm.şizofren gıbıyım bır gülüp bir ağlıyorum.kocişin göbişe baktım da yan yatıyor.sankı ben değil de o hamıle 6 aylık gibi
ayy kızlar ben de az yıyeceğim artık ya gecen hamılleıkte mıde bulantısından bırsey yıyemıyordum sımdı ıse bir iştah sormayın.ama dr um ıstemıyor boyle kılo alımını.bundan sonra dıkkat edeceğim.şimdiden 5 aylık gibiyim.göbiş çıktı gıtmesı gerek onunn.
İyigeceler pelincim tatlı rüyalar.kızlar ben cıkıyorum cok uykum geldi...gorüşmek üzre![]()
ayy cnm yaa çok durma o zaman sen de cnm be haklı kocişin...
cnm anlatmak ıstersen anlat ben korkmam.rahatsız mı edıyorlar?tmm cnm nas felak ayetel kürsi ve bildiğim tüm dualarıokuyorum.. Rabbime sıgınıyorum biliyorum bana yaklaşamazlar ama işte tuhaf bir korku.. neyse kapatalım korkmayın daha fazla.
doktorluk değil cnm önceden yaşadıgım şeyler.. dönem dnem hissediyorum.. aslında yasadıgım farklı olaylarda var ama neyse anlatmayayım daha cok korkarsınız.. neyse Rabbim beni korur ben biliyorum.. hm ben daha üstünüm onlardan.. siz bana dua edin yeter..
ayy ne guzel mınıcikmişsin cnm.ay cnm sımdı en zayıfta bıle göbiş war olsun napalım.cnm ewet düşük bel kurbanıyız ama ben kot nadır gıyerım cok sıkılıyom hele yazın cok nadır gıyerım cnm.tayt tunık.bermuda ve elbıse fılan gıyerımaynen ne yapim ya 2 seneye kadar 43 kiloydum yine vardı yani yapcek bişe yokkk hep düşük bellerin kurbanıyız hhe
cnm anlatmak ıstersen anlat ben korkmam.rahatsız mı edıyorlar?tmm cnm nas felak ayetel kürsi ve bildiğim tüm dualarıokuyorum.. Rabbime sıgınıyorum biliyorum bana yaklaşamazlar ama işte tuhaf bir korku.. neyse kapatalım korkmayın daha fazla.
doktorluk değil cnm önceden yaşadıgım şeyler.. dönem dnem hissediyorum.. aslında yasadıgım farklı olaylarda var ama neyse anlatmayayım daha cok korkarsınız.. neyse Rabbim beni korur ben biliyorum.. hm ben daha üstünüm onlardan.. siz bana dua edin yeter..
ayy ne guzel mınıcikmişsin cnm.ay cnm sımdı en zayıfta bıle göbiş war olsun napalım.cnm ewet düşük bel kurbanıyız ama ben kot nadır gıyerım cok sıkılıyom hele yazın cok nadır gıyerım cnm.tayt tunık.bermuda ve elbıse fılan gıyerımaynen ne yapim ya 2 seneye kadar 43 kiloydum yine vardı yani yapcek bişe yokkk hep düşük bellerin kurbanıyız hhe
Hoşbulduk canım sen nasılsın doktora ne zaman gidicen kız merakla bekliyoruz pıtırcıkları.banucuk hoşgeldın cnmm
nudem sen neden sohbete katılmıyorsun???
Misafirlerden biri derinmiş canım naber iyisin inşallah.Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
swcnprlk,
berrin1985,
banu145145,
beyhan79,
pelin67,
vyeliz,
lagrima,
Bengisu87,
nudem83
oo maşallahımız war ramazan bereketi sanırım
hoşgeldiniz kızlar??
bişeyler içer miydiniz???
![]()
Gel canım beklerim seve sevede yaparım facede gördüğüm tatlılardanda ben isterim ama kız onlar ne öyle.
İlk 3 ay çok normal canım kardeşimde öyleydi.
Çok sevindim canım çok şükür iyi olmasına
sağol canım allah razı olsun
Sevcancım kardeşimde 3 ay birazcık kaçırdı ama sonra çok dikkat etti diet gibi yedi 12 kilo aldı çoğuda ödem çünkü ayakları poğaça gibi inan canın istediğini dahi yemedi dondurma çok sever onu hafta bir yedi yani aşerme olyını birazdan bizler çıkarıyoruz sende dikkatli git hem kilo almak bebeğede zararlı canım tabi bu benim fikrim kardeşimden gördüklerim.
İyigeceler pelincim tatlı rüyalar.
oluur cnm da sız de alın.türk kahvesı orta olur mu?? ben bayılırımmmayyy canımm çokkk tsk ederim ama şimdilik bizden sana olsun olmamı :)
cnmm hangısını dıyorsun.ben değişik şeyler yapmaya bayılırım cnmm kendım yemesem bıle yaparımGel canım beklerim seve sevede yaparım facede gördüğüm tatlılardanda ben isterim ama kız onlar ne öyle.
İlk 3 ay çok normal canım kardeşimde öyleydi.
Çok sevindim canım çok şükür iyi olmasına.
Sevcancım kardeşimde 3 ay birazcık kaçırdı ama sonra çok dikkat etti diet gibi yedi 12 kilo aldı çoğuda ödem çünkü ayakları poğaça gibi inan canın istediğini dahi yemedi dondurma çok sever onu hafta bir yedi yani aşerme olyını birazdan bizler çıkarıyoruz sende dikkatli git hem kilo almak bebeğede zararlı canım tabi bu benim fikrim kardeşimden gördüklerim.
İyigeceler pelincim tatlı rüyalar.
ewet cnm bn de sewmwm sülüman harıcı dızı de ızlemem.oyle acık durur tvzaten şimdi yattığı için girebiliyorum yoksa kızardı ama canım benimde canım sıkılıyo siz olmasanız hep bunalırım tv de sevmiyorumm
evet öyleydim ama kilo aldım şükür:) bende etek giyiyorum genelde canım ama hepsi düşük bell yüksel belde boğuluyo gibi oluyorum ne alakaysa :cnm anlatmak ıstersen anlat ben korkmam.rahatsız mı edıyorlar?
ayy ne guzel mınıcikmişsin cnm.ay cnm sımdı en zayıfta bıle göbiş war olsun napalım.cnm ewet düşük bel kurbanıyız ama ben kot nadır gıyerım cok sıkılıyom hele yazın cok nadır gıyerım cnm.tayt tunık.bermuda ve elbıse fılan gıyerım
cnm bu ctesı degıl bırdahakı ctesıye randewu aldık duzgun beyden degerım 71 cıktıgı gun aradık da kese gorulmez 10 gun sonra gelın dedı e haftaıcıne denk gelıyor eşim ctesı calşmıyor o ctesıye aldık o yuzden cnmHoşbulduk canım sen nasılsın doktora ne zaman gidicen kız merakla bekliyoruz pıtırcıkları.
Misafirlerden biri derinmiş canım naber iyisin inşallah.
ayy cnm benimmm al benden de o kadar.ben atlet bıle gıyemıyorum,boğazlı badı kazak da gıyemem kışın kazak gıydıgımı hatrlamıyorum hiçç senın gıbı oluyormevet öyleydim ama kilo aldım şükür:) bende etek giyiyorum genelde canım ama hepsi düşük bell yüksel belde boğuluyo gibi oluyorum ne alakaysa :
ayy cnm benimmm al benden de o kadar.ben atlet bıle gıyemıyorum,boğazlı badı kazak da gıyemem kışın kazak gıydıgımı hatrlamıyorum hiçç senın gıbı oluyorm![]()