Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben erken kacıcam davulcu calmaya basladı bıle
davulumu calımda kacım artık hayırlı sahurlar hepınıze:16:
$davulcu.webp$ramazan.webp

aleynam davulcum nerdesın ya özledım senı:16:
hadı kızlar uyanın güm güm gümmmmmmm:1::1:

Son düzenleme:
ebrar_53+ pelin67 felicitamm ugurboncugum

canlarım ben çıkıyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
semroşum görüşürüz canım iyi geceler çok öptüm
evet canım ya allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi...ebrarım inş erimiştir de hapa gerek kalmaz ama erimemişsede dedigin gibi bir an once tedavimi olup calışmalara başlamak istiyorum...inş hamile kalırsam.. bu sefer hayırlısıyla saglıklı kucagıma almayı nasip eder rabbim...sizlerede tabiki...

amin kuzum amin
ya aslında hemen vermeliydi sana hapı bukadar niye beklediki nekadardı kistin ufakmı belkide adetl atılmasını bekledi ama bazı kistler inatcı oluyo .hayırlısı kuzum allahım inşallah sorunsuz bir hamilelik nasip eder busefer sağlıkla kucağına alırsın kuzunu

Offff offff bu konuda çok dertliyim.. Daha 9 aylık evliyim ama çocuğum olsun istiyorum ve pko var malesef. Eşimin anneannesi kaynanam ve kızı şimdiden vurdular damgayı. Geçen inşallah ilk çocuğum erkek olur dedim bir tane doğurmayı beceremiyon bi de cinsiyet mi arzu ediyorsun Allaha dua et bi,r tane doğurda kız erkek arama dediler :59: çok gücüme gitti allahıma dua ediyorum çifter çifter versin diye.. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın inşallah:43:
canım ya sen daha yolun başındasın hemen karamsarlıga kapılma... ne cok pkolu arkadaşlarımız hamile kalıp bebişlerini kucaklarına aldı...kimsenin söylediklerinide aklına takma demekki bebeginin gelmesine daha zaman var... rabbim ol dedimi olur inş...hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur inş...
ebrar_53+ pelin67 felicitamm ugurboncugum

canlarım ben çıkıyorum hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

iyi geceler canım bende seni kocaman öpüyorum...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 235129 Eki Görüntüle 235134

kuzum ellerine sağlık ramazan sonunda paraları toplarız artık :9:
buarada bende hep aleynayı düşünüyorum olsaydı oda çalardı yaa ah eski günler ah

canım ya sen daha yolun başındasın hemen karamsarlıga kapılma... ne cok pkolu arkadaşlarımız hamile kalıp bebişlerini kucaklarına aldı...kimsenin söylediklerinide aklına takma demekki bebeginin gelmesine daha zaman var... rabbim ol dedimi olur inş...hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur inş...

Teşekkür ederim canım desteğin için.. İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim..

iyi geceler bişey sormak istedim nedense burayı yakın hissettim11 gün önce kapalı miyom ameliyatı oldum tek bir miyom vardı alındı suan cok sukur iyiyim6 hafta ilişki yasak dendi dr a sebebini soramadım bilen varmı yada başınızdan geçti ise size sure olarak ne soylenmişti.teşekkürler

:9:
semroşum görüşürüz canım iyi geceler çok öptüm

amin kuzum amin
ya aslında hemen vermeliydi sana hapı bukadar niye beklediki nekadardı kistin ufakmı belkide adetl atılmasını bekledi ama bazı kistler inatcı oluyo .hayırlısı kuzum allahım inşallah sorunsuz bir hamilelik nasip eder busefer sağlıkla kucağına alırsın kuzunu
ebrarım ben aslında bu kistin ustune iki adet gördüm...annemde oldugum icin gidememiştim...sonra geciktirmiyim gidiyim dedim doktor ultroson verdi tabi randavulu bide onu bekledim sonra gittigimde de doktor tatile cıkmıştı yine gidemedim şimdi yine gidiyorum oyuzden bakalım ne diycek kucukmu bilmiyorumki hic anlamam...inş inatcı degildir ya cok korkuyorum...amin canım inş hepimiz saglıklı kucaklayalım bebişlerimizi...
Eki Görüntüle 235129 Eki Görüntüle 235134

soframızıda kuralım afıyet olsun:9:
iftar-sofrasi.jpg

güle güle boncugum ellerine saglık cok güzel bir masa hazırlamışsın...ohh davuluda caldın ama bizim davulcu daha gelmedi :9::9:

iyi geceler bişey sormak istedim nedense burayı yakın hissettim11 gün önce kapalı miyom ameliyatı oldum tek bir miyom vardı alındı suan cok sukur iyiyim6 hafta ilişki yasak dendi dr a sebebini soramadım bilen varmı yada başınızdan geçti ise size sure olarak ne soylenmişti.teşekkürler

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bence çok norml kanama riski filan olabilir düşüncesiyle yasaklamıştır tatlım

Resim5.gif

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm Akşam ezanı dinlemek
Sahur vakti yemek yemek
Ramazana mahsus şeydir
Gece davulcu söylemek Aldanma sağa sola
Gel gidelim hak yola
Güzel oruç tutanın
Âkıbeti hayrola. Arnavut'musun Tatar'mısın
Ekşili çorba yapar mısın
Sana davul çalıyorum amma
Acaba sen oruç tutar mısın

:9:
ebrarım ben aslında bu kistin ustune iki adet gördüm...annemde oldugum icin gidememiştim...sonra geciktirmiyim gidiyim dedim doktor ultroson verdi tabi randavulu bide onu bekledim sonra gittigimde de doktor tatile cıkmıştı yine gidemedim şimdi yine gidiyorum oyuzden bakalım ne diycek kucukmu bilmiyorumki hic anlamam...inş inatcı degildir ya cok korkuyorum...amin canım inş hepimiz saglıklı kucaklayalım bebişlerimizi...

güle güle boncugum ellerine saglık cok güzel bir masa hazırlamışsın...ohh davuluda caldın ama bizim davulcu daha gelmedi :9::9:

anladım canım ozaman erimişte olabilir hadi hayırlısı korkma bence benim kistler hemenb eriyodu seninkide öyledir kuzum zaten doktor anlıyo kötü olup olmadığını endişelenme yani

Resim5.gif

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Sahur vakti yemek yemek
Ramazana mahsus şeydir
Gel gidelim hak yola
Güzel oruç tutanın
Ekşili çorba yapar mısın

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bugece süper oldu kuzum ellerine sağlık
buarada davulcudan sevcan ve derin korkmaz inşallah :60::60::60::60::60::60:

canım miyom dedigin kist heralde...bir bilgim yok o konuda ama ben sana bişey sorcam kıstin ne kadardı amaliyat oldun...bende de var cok korkuyorum cm olunca amaliyat yapılıyomuş heralde int oyle araştardım...bu arada gecmiş olsun...
Resim5.gif

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Sahur vakti yemek yemek
Ramazana mahsus şeydir
Gel gidelim hak yola
Güzel oruç tutanın
Ekşili çorba yapar mısın

ay ben bu davulcuya cok gülüyorum ya:1::1::9::9:maninede bayıldım canım ...

anladım canım ozaman erimişte olabilir hadi hayırlısı korkma bence benim kistler hemenb eriyodu seninkide öyledir kuzum zaten doktor anlıyo kötü olup olmadığını endişelenme yani

inş canım ya seninde kafanı şişirdim kendi derdimle kusura bakma ebrarım merak ediyorum o kadar cok pirpirikli oldumki başıma gelenlerden sonra... cok sagol bitanem cevap verdigin icin:16:

cnm cok normal sonucta kapalıda olsa bı amelıyat olmussun enfeksıyon kapma rıskın olabılır doktorlar en ufak hsg den sonra bıle korunun bıray dıyorlar senın saglıgın ve saglıklı bı gebelık gecırmen ıcın bence... gecmıs olsun

Son düzenleme:
Back
X