aaaa gercektenmi bilmiyodum canım iyiki söyledin...bende allttan baktırımayım zaten ultrosonla gözüküyo...bozulmasın orucum...
evet canım bi sıvı sürüyolar malum o alete e o da içine giriyo bozulur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa gercektenmi bilmiyodum canım iyiki söyledin...bende allttan baktırımayım zaten ultrosonla gözüküyo...bozulmasın orucum...
Ebrarcım pelincim üçümüz kalmışız topikte.İyiyim sağolun sarmaları sardık yarın yemesi kaldı.Sahur hazırlığına başlayım yavaştan bende görüşürüz
tamam canım oyle yaptırcam...güle güle abrarım sanada hayırlı sahurlar...amin canım inş...ohh afiyet olsun kuzum bende gelsemmi acep bayılırım sarmaya
neyse bende kaçıyorum canım hayırlı sahurlar
evet peloşum madem öyle üstten baktır orucun bozulmasın
canım ben kaçıyorum çok öptüm seni hayırlı haberler al inşallah
hayırlı sahurlar canım arkadaşlarım
evet canım bi sıvı sürüyolar malum o alete e o da içine giriyo bozulur
ohh maşallah desene şimdiden çok yemeye başladı.rezene çayı iyi geliyo diyolar ya denedinmi hiç?evt canım olabilir.dün sağ bacağımdaydı bugun sol bacağım ağrıyo.inşşş az kaldı yaa.selinacım sgl emre iyi bazen fazla yiyo doymuyo sonrada rahatsız oluyo bide gazımız var geceleri iyice uyusa sevinecem onun haricinde iyiyiz canım inşallah yerleşme kanamasıdır bacağına kramp giriyo olabilir hadi az kaldı şafak a
tmm canım olumsuz düşünmüyorum.iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi.doğru Allahım nasip ettikten sonra gerisi boş.kız değildi canım oğlan.en son dedi zaten çocuk kim diyo sana bunları diyince annem dedi.yapacak bişey yok.bekar daha evlenmemiş.olsun heveslen ama sonra kırma zamanı var de olumsuz düşünürsen olumsuz olurbak emrede değerler düşük çıkınca ne kadar umutsuzluk olmuştu ama dr pes etmedi sagolsun iyi düşün iyi olsun dedi diğer kızada üzüldüm canım annesi yapmıştır kesin hayırlısı olsun o evlimi
hadi bakalım mertler şımarık olur çekeceğin var ama fazla şişme çoğu zarar canım
ablacım türbeye gitmişsiniz Allahım kabul etsin ettiğiniz duaları inşallah.ayrıca benide unutmadığın için teşekkür ederim abla ağzına sağlık Allah razı olsun.evt kayramı bende merak ediyorum,iyidir inşallahh.iki gündür giremedim çok yoğundum dün gecede çok geç geldik okadar yorgundumki yazmaya halim olmadı
bugünde kardeloşun dediği gibi kocişim evdeydi bizde değerlendirdik YUŞA ALEYHİSSELAMIN TÜRBESİNE gittik
hepinize bol bol dua ettim ALLAHIM mübarek günlerin hürmetine kabul eder inşallah SELİNAM senin içinde çok dua ettim inşallah tutunmuştur bebişler diye .lekelenmen olmuş ümitlendim inanki hadi hayırlısı kuzum .kızlar ramazan yoğunluğuyla ve bereketiyle geliyo inanın hiç vaktim olmadı şu iki gündür geçmişi okudum herşey yolunda çok şükür .peloşum bende özledim kuzum gece giriyorumda sizler olmuyosunuz .neyse sağlık olsun .buarada iksirim yinemi banlandı yaa üzüldüm valla .kızlar bugünde benim çok başım ağrıdı iftarda hemen ağrıkesici aldoım geçti biraz çok şükür .gözlerim yerinden çıkcak gibi ağrıyodu .neyse işte böyle alıntı almadım cezalıyım aslında ama inanın alıntı alırken herkesi kaçırıyorum .
he buarada GÖKCEM KANKAM ben yokum demişsin nedenini söyleyim ogün içinde bana yazanlara yazmıştım kanka ondan önce sanada yazmıştım küsme sakın geçmişe gidip bak anlrsın olurmu .öpüyorum seni bitaneciğim .
buarada misafirlerden biri derinimse selam olsun onada çok öptüm senide kuzum
kayramıda özledim ben inşallah herşey yolundadır
kardeloş bugün baya konuştuk zaten seninle
birsoş canımsın öpüyoru seni emreyi ve diloşu
kardelenim buara hamaratsın cano kolay gelsin ayrıca merak ettim iyimisin kuzum ?
garibim sen nasılsın datlum bi karşılaşamadık sana çorba tarifi vericektim
sevcanım sende duygusallaşmışsın kıyamam yaa oluyo hamişlikte bende herşeye ağlardım
boncuğum dün davul çalmamışsın cano bugece gelde beraber çalılım olmamı
anatolişim gelmemiş nerdeki bu hatun merak ettim
banum sen nasılsın kuzum şarkına bayıldım beklettiğim için özür dilerim![]()
hayırlısı canım inşş.ayy inş kalayım sende git aşılama yaptır sende kal inşallahh.yada aşılamaya karar verdiğinde gerek kalmadan gelmiş olsun bebişin.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Ramazanın bereketi bebeklerle olsunn.amiiiinnnıyıyım bırsenım sen nasılsın cnm ?esı yaptırdı cnm normalınde üstünde cıktı sonuc yanı amelıyattan öncede ıyıydı sımdıde ıyı bende bısıy görünmüyor ama sıpam gelmıuor nedense
cnm hadı hayırlısı sen hamış kal buayda gıdıp ben yaptırcam asılama senden cesaret alıp
hoşbulduk kızlar ıyıyım cok sagolun
garıbım adet olmussun cnm gecmısı cok takıp edemedıgım ıcın sanırım gözünaydın demem gerek beklıyomussun adet olmayı galıbabuarada ne zordur sana yabancı bı ülkede oruc tutmak allah yardımcınız olsun
![]()
lagrimacım namazını doğru kılmıyosanda olabilirmiş inşallah bi daha gelmezler
Valla bakmıyorum kız konuyu çaktım bakmaz oldum sana.
İnşallah canım.
canım ya ben bilmiyodum ne kadar cahilim kız...yok selinacım erimemiş malasef ilac kullancam...bende öptüm bu arda geri sayım başladı hayırlı heberler alırız inş senden heycanla bekliyoruz...ohh maşallah desene şimdiden çok yemeye başladı.rezene çayı iyi geliyo diyolar ya denedinmi hiç?evt canım olabilir.dün sağ bacağımdaydı bugun sol bacağım ağrıyo.inşşş az kaldı yaa.
tmm canım olumsuz düşünmüyorum.iyi düşünelim iyi olsun dediğin gibi.doğru Allahım nasip ettikten sonra gerisi boş.kız değildi canım oğlan.en son dedi zaten çocuk kim diyo sana bunları diyince annem dedi.yapacak bişey yok.bekar daha evlenmemiş.
ablacım türbeye gitmişsiniz Allahım kabul etsin ettiğiniz duaları inşallah.ayrıca benide unutmadığın için teşekkür ederim abla ağzına sağlık Allah razı olsun.evt kayramı bende merak ediyorum,iyidir inşallahh.
hayırlısı canım inşş.ayy inş kalayım sende git aşılama yaptır sende kal inşallahh.yada aşılamaya karar verdiğinde gerek kalmadan gelmiş olsun bebişin.Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Ramazanın bereketi bebeklerle olsunn.amiiiinnn
pelincim arkadaşın dediği gibi kistle miyom farklı canım.korkma inş erimiştir seninki.dr dan güzel haberler le gel inşallah canım benim.öptm.
kardelencim hayırdır bu ne uyku hali.![]()
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine... canım ya yine banlanmış sende selam söyle öpüyorum seni...nasılsınız kızlar ????
yine fazla giremiyorum kardeşlerim bizde fırsat wermiyor cadılar
birde 2 gündür başım çok fena ağrıyor kafamı kaldıramıyorum çok halsizim .....inş en kısa zamanda geçer .....
bu arada ELİXSİR kk ya giremiyor ama en kısa zamanda aramızda kızlar iletmemi söyledi....
hepinizi öpüyorum tatlışlar ...![]()
[COLOR="#800080"cumamız hayırlı dualarımız kabul olsun inşallah [/COLOR][QUOT
=ebrar_53;20370569]canım yaa iyi yapmışsın bazı hocalar gerçekten çok sert oluyo halbuki sevdirmeleri gerek anlıyamıyorum çocukları kaçırıyolar resmen allahım akıl fikir versin görümcemin çocuklarıda aynı korkudan ağlıyolar çok sertmiş hocaları bende dedim şikayet edelim olmazki ama
çok haklısın canım erken kalkıyosa oğluşun aç kalmasına gönül razı olmaz iyi yapıyosun[/QUOTE]
evet bende senin gibi düşünüyorum ben hocaya oğlumu emanet ederken tek söylediğim şey önce kendinizi sonra camiyi sevdirin benim oğluma geris gelir .ama onada birşey diyemiyorum yeni hoca gelince küçükleri istmiş sonuç böyle yapıca birşey yok ben oğluma elimden geldiği kadar öğrettim bunada şükür.onun aç kalmasına dayanamam
pelincim sen nerde oturuyordun canım ben kuzulukta oturuyorum tanışma imkanımız olursa çok sevinirim[/QUOTE]
canım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...
[quote="ssmert, post: 20379367"]selam kızlar nasılsınızzz![]()
ıyıyım bırsenım sen nasılsın cnm ?esı yaptırdı cnm normalınde üstünde cıktı sonuc yanı amelıyattan öncede ıyıydı sımdıde ıyı bende bısıy görünmüyor ama sıpam gelmıuor nedense
cnm hadı hayırlısı sen hamış kal buayda gıdıp ben yaptırcam asılama senden cesaret alıp
hoşbulduk kızlar ıyıyım cok sagolun
garıbım adet olmussun cnm gecmısı cok takıp edemedıgım ıcın sanırım gözünaydın demem gerek beklıyomussun adet olmayı galıbabuarada ne zordur sana yabancı bı ülkede oruc tutmak allah yardımcınız olsun
![]()
iki gündür giremedim çok yoğundum dün gecede çok geç geldik okadar yorgundumki yazmaya halim olmadı
bugünde kardeloşun dediği gibi kocişim evdeydi bizde değerlendirdik YUŞA ALEYHİSSELAMIN TÜRBESİNE gittik
hepinize bol bol dua ettim ALLAHIM mübarek günlerin hürmetine kabul eder inşallah SELİNAM senin içinde çok dua ettim inşallah tutunmuştur bebişler diye .lekelenmen olmuş ümitlendim inanki hadi hayırlısı kuzum .kızlar ramazan yoğunluğuyla ve bereketiyle geliyo inanın hiç vaktim olmadı şu iki gündür geçmişi okudum herşey yolunda çok şükür .peloşum bende özledim kuzum gece giriyorumda sizler olmuyosunuz .neyse sağlık olsun .buarada iksirim yinemi banlandı yaa üzüldüm valla .kızlar bugünde benim çok başım ağrıdı iftarda hemen ağrıkesici aldoım geçti biraz çok şükür .gözlerim yerinden çıkcak gibi ağrıyodu .neyse işte böyle alıntı almadım cezalıyım aslında ama inanın alıntı alırken herkesi kaçırıyorum .
he buarada GÖKCEM KANKAM ben yokum demişsin nedenini söyleyim ogün içinde bana yazanlara yazmıştım kanka ondan önce sanada yazmıştım küsme sakın geçmişe gidip bak anlrsın olurmu .öpüyorum seni bitaneciğim .
buarada misafirlerden biri derinimse selam olsun onada çok öptüm senide kuzum
kayramıda özledim ben inşallah herşey yolundadır
kardeloş bugün baya konuştuk zaten seninle
birsoş canımsın öpüyoru seni emreyi ve diloşu
kardelenim buara hamaratsın cano kolay gelsin ayrıca merak ettim iyimisin kuzum ?
garibim sen nasılsın datlum bi karşılaşamadık sana çorba tarifi vericektim
sevcanım sende duygusallaşmışsın kıyamam yaa oluyo hamişlikte bende herşeye ağlardım
boncuğum dün davul çalmamışsın cano bugece gelde beraber çalılım olmamı
anatolişim gelmemiş nerdeki bu hatun merak ettim
banum sen nasılsın kuzum şarkına bayıldım beklettiğim için özür dilerim![]()
canım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...canım ya ben bilmiyodum ne kadar cahilim kız...yok selinacım erimemiş malasef ilac kullancam...bende öptüm bu arda geri sayım başladı hayırlı heberler alırız inş senden heycanla bekliyoruz...
cok gecmiş olsun canım dikkat et kendine... canım ya yine banlanmış sende selam söyle öpüyorum seni...
evet bende senin gibi düşünüyorum ben hocaya oğlumu emanet ederken tek söylediğim şey önce kendinizi sonra camiyi sevdirin benim oğluma geris gelir .ama onada birşey diyemiyorum yeni hoca gelince küçükleri istmiş sonuç böyle yapıca birşey yok ben oğluma elimden geldiği kadar öğrettim bunada şükür.onun aç kalmasına dayanamam
pelincim sen nerde oturuyordun canım ben kuzulukta oturuyorum tanışma imkanımız olursa çok sevinirim![]()
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 6 ziyaretçi)
garip,
pelin67+,
rana20,
absld
selam kizlarr:80::80::80:
oooo ziyaretcilerde hic yanliz birakmiyor topigiiiiii![]()
erir cnm erimesede dert etme yiğenin ii ellerinden öperrrrrrrrcanım ne güzel olur du ama ben karasudayım doktor icin geliyorum oraya...ama ramazandan sonra inş kaplıcalara gelcez eşimle oda kuzulaukta sanıyorum inş görüşürüz...
selam canım iyiyim sen nasılsın yigenim nasıl....yine kullanamıyorum smileyleri yaaaaaaa(
kızlar doktora gittim başımdan gecenleri anlattım...kistim erimemiş malasef dogum knt hapı verdi... bebiş icin daha bekliycez malasef...hayırlısı olsun napalım...bu arada düşügümün ve dış gebelegin sebebini araştıralım dedi...adett olup bittikten sonra yine gitcem inş bir sorun yoktur...ama icim cok rahat tedavimi olduktan sonra bide nedenini ogrendikten sonra rabbişm inş hayırlısıyla saglıklı bir gebelik nasip eder...hepinizi kocaman öpüyorum...
evet canım araştırmaları iyi oldu gercekten korkuyodum bidaha aynı şey olur diye allah korusun...amin canım hicbirimize yaşatmasın böyle şeyler...bu mubarek günlerde yüzümüzü güüldüğrsün allahım...pelinim doktora gitmissin canim,hakkinda hayirlisi olsun,dilerim kistin bir an önce erir.ayrica dis gebeligin sebebini arastirmak ile iyi yapiyorsun,en azindan sebebini bilir ve ona göre tedavi uygulanmasi gerekirse uygulanir canim..rabbim bir daha yasatmasin![]()
Bugün doktora gittim bişey falan göremedini söyledi ayrıca kistte yokmuş şuan eşim ve benim için tahliller verdi benim için fsh, prolactin, tsh ve hsg yanlız bunları yaptıran varmı bide sigorta yapıyomu acaba eşimede spermiyogram verdi