- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
kizlar gecmise bakamadim kusura bakmayin sizede cevap yazamadim ugrayip kactim olum ama affedinn.. noldu biliyormsunuzzz ben evi terkketiimmm esimle tartistik ailesi yüzünden bana bi gün bakmadi esim issizdi bes kurusun hesabini yapiyorduk ne yesek ne icsek dieee düsünürken beni aradi (kaynanamin evinde oturuyoruz ve kira ödüyoruz) kirayi ödeyin die bas bas bagirdi yapmadigini birakmadi simdi kizi evlendi damadina heray para gönderdi gidisinde 4milyar para verdi seslenmedim bana bulasmasin na yaparsa yapsin dedim utanmadan geldi dügünümün altinlarini istediler bende deli oldum onlar gidince esimla kavga ettim ...ciktim gittimm ailenmi benmi dedim ailem dedi.. sonra o cok deger verdigi ailesi baristirmya ugrasacaginaaa derdiniz ne niye böyle yapiyorsunuz demedem gitsin ailesinin yanina altinlar bizim bosansinlar yarin biletini aliyoruz dediler gittigimden 1 saat sonra kaynanam o kadar havaya girmiski 2 gün yoktum sadece o 2 gün boyunca arada bosansim anasi bakmaz babasi bakmaz diee varyaaa sirff ona inat eve döndümm kocamin yanina ama bi bozuldu varrryaa ogluna soruyor sen onu kabul ediyormusun niye geldi senmi aldin dediii kocamda o bana bisi yapmadi kabul ediyom dedi ve ben onu sen kimi kendi kendine bosuyorsun dermiscesine keyiflendimm.. ama varyaa duruyor doruyo bosansinlar altinlar bizim biz bosamaya aliskinizz kendi okadar gecine bi insanki bütün sülaleriyle küss sülalerin icinde cokk bosanana geri 2 kez evlenen oldu ondan öyle diooo bende dönmek zorunda kaldimmm ona inat. kendisinde allah korkusu kalmamiinn kendisi ne oruc tutuyor ne bisi gencecik kadinn neysee o onun sorunu beni oruclu agzimda hüngür hüngür aglatti su mübarek günlerde ev yikmaya yuva yikmaya calisti ben onu allaha havale ediyorumm alsin dügünüm altinlarda onun olsunn ben hakkimi helal etmiyorumm haram bogazindan kolay geciosa gecsin bu dünyanin öbür dünyasida varr ben hakkimi elbet bi gün alcammm..
öncelikli hayirli ramazanlar ben hamileler yada bebek özleyenler topigi sanip girdim vee istemeden seni okudum yasadiklarin gercekten su mubarek gunde zor insallah sabirin öfkene sinirine galip olur evliliklerde biraz tolerans tani bence sen esini seviyorsan gerisine bakma altinda parada evde alinir mutluluk asla helede evi terk etmen yapilmamasi gerekendir bence esini iki arada birakma annedir bu bak istersen kendini bir kayinvalide yerine koy cocugun seni secmese ne olur biliyorum ben oyle yapmam diyorsun ama canim unutmaki herkes farkli hatta söyle düsün sen kocanla seni paylastin bedenini ruhunu sevgini geriye paylasilmayacak ne varki istersen bir degisiklik yap herseyi unut ve en iyi gulusunle esini karsila altini kavgayi hic birseyi hatirlatma ve hatirlama kayin validen bu denli basitse ince hesaplar yapiyorsa sen buyuk dusun bence kazanan sen olursun biliyorsunki evlenirken ailece evleniyoruz ramazanin hurmetine bir sans daha ver icinden esine sana destek olmak biraz moral vermek icin yazdim umarim seni incitip hattimi acmamisimdir oruclu agizlarin duasina sigin ve sabir dile rabbimden kendine iyibak lutfen