Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))
kısmet tabii

ya canım benim eşiminde sayı normal ama ileri hareketli %2 inşallah ameliyattan sonra düzelir

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
garip,
swcnprlk,
uebesli,
berrin1985,
ildailda,
DerinSu,
ebrar_53+,
hzr,
sabish,
lagrima+

oooooooo:nazar::nazar::nazar:ne kadar kalabaligiz böyleee.herkese selam olsun kizlar:3::3::3::3::3::3:

valla canım ben sahura kadar oturup gündüz 3 e kadar yattığım için uyku hali falan varsada anlamıyorum aslında belirti yok yani bir akıntım hafif hafif devam ediyo kuruma olmadı daha. Kilo vermişim ondan dolayı biraz süpheliyim hani hamile olsam su tutarım diyorum aslında çok yok. Sen regline 1 hafta kala varmıydı belirti canım

aman en ıyısı cnm be yat kalk oyle geçer zaman ancak...
cnm benım akıntım beyaz olmustu oncekınde bu kez de aynen oyle hala beyaz akıntım war cnm.cnm ben 2 aylık hamıleyken kılo werdım 3 kılo.kılo wermenkarstırmASIN aklını bence.cnm wardı tabii belırtım.uyku halı ozamandı cnm.1o gun oncesınden kasık yunmurta agrılarım başladı.iştahım çok arttı cnm doymuordum.yumurta ağrılarımdan döllenme olduğunu hisseetım bn cnm :)

kızlar kusura bakmayın ben kkdan çıkıyorum
zaten burda olsamda yetişemiyorum size
görüşmek üzere hayırlı sahurlar

cnm benım akıntım beyaz olmustu oncekınde bu kez de aynen oyle hala beyaz akıntım war cnm.cnm ben 2 aylık hamıleyken kılo werdım 3 kılo.kılo wermenkarstırmASIN aklını bence.cnm wardı tabii belırtım.uyku halı ozamandı cnm.1o gun oncesınden kasık yunmurta agrılarım başladı.iştahım çok arttı cnm doymuordum.yumurta ağrılarımdan döllenme olduğunu hisseetım bn cnm :)

sevcan canım su an senin dediğin bütün belirtiler bende de var canımm ama bebişş yokk işte işte en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin yaa

cnm onu bılmem ama göğüsler çok acıyor

ohh oh uykunu almışsın oturursun tabbı cnm :))

cnm eşinin sperm ölçümü yapılıp nomalınden yuksek cıktıysa hergün yapın çalışmaları.ama normal ya da düşük değer ise günaşrı yapın.bır arkadaşım da benım gıbı her gun deneyerek hamıle kaldı :)))
kısmet tabii

evlenmeden önce fıtık sorunu yüzünden dr gittiğinde dr bu testleride yapalım istersen demiş.sonuçlar pek iç açıcı değil aslında .yani olmaz dememiş zor demiş.(raporlarıda duruyor hatta )hızlı ileri de sorun var %6 çıkmış 2008 de şimdi vitamin ve incir kürü yapıyoruz.ama hiç umutsuzluğa kapılmıyorum Allah istese olacak inşallah

Sevcanım,bende dger telde okuyodum sadece,bunda yazabılıyorm.dıgerınde nıye öyleydı bende bılmıyom.bak bıde aynı yazıyı kac kere gondermıs:)
anladm cnm yıne anlatrsın bır gun cnm msnden ok nasıl yaptıgını

ya canım benim eşiminde sayı normal ama ileri hareketli %2 inşallah ameliyattan sonra düzelir
cnm tamam sen de gunaşrı yapabılırsın.inşallah cnmm

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
garip,
swcnprlk,
uebesli,
berrin1985,
ildailda,
DerinSu,
ebrar_53+,
hzr,
sabish,
lagrima+

oooooooo:nazar::nazar::nazar:ne kadar kalabaligiz böyleee.herkese selam olsun kizlar:3::3::3::3::3::3:
selam garıbım hosgeldın.ewet bu akşam dolu topiğiğmz :)))

inşallah ama bu zaman kadar çok umutlandım bu sefer umutlanıp üzülmek istemiyorum hem çalışma yapmadık sayılır ameliyattı öncesiydi derken :)
hmm yazıldıysa cok yapmasan çalşma bıle olur cnm.bır dahakı aya kısmet cnmm

anladm cnm yıne anlatrsın bır gun cnm msnden ok nasıl yaptıgını

cnm tamam sen de gunaşrı yapabılırsın.inşallah cnmm

selam garıbım hosgeldın.ewet bu akşam dolu topiğiğmz :)))

hmm yazıldıysa cok yapmasan çalşma bıle olur cnm.bır dahakı aya kısmet cnmm

inşallah canım en azından dediğin gibi az da olsa doktorun dediği günlerdi yumurtan catlamış demişti

Valla canım benim yumurtlama sonrası bir kaç gün kasık ağrım devam etti sonra durdu şimdi cok hafif hafif var akıntım az az beyaz devam ediyo ama onun dışında yok bir belirti. Senin kasık ağrın hala devam ediyo mu peki

kızlar kusura bakmayın ben kkdan çıkıyorum
zaten burda olsamda yetişemiyorum size
görüşmek üzere hayırlı sahurlar
tamam ablam sorun da warmış ztaen.sinir olma en ıyısı sen opuyorm ıyı geceler hyrlı sahurlar ablam

sevcan canım su an senin dediğin bütün belirtiler bende de var canımm ama bebişş yokk işte işte en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin yaa
ayy cnm ınşallah hayrlı zamanda nasıp etsın rabbım hepınıze.cnm dualarla gelıyor bol dualar edın.

evlenmeden önce fıtık sorunu yüzünden dr gittiğinde dr bu testleride yapalım istersen demiş.sonuçlar pek iç açıcı değil aslında .yani olmaz dememiş zor demiş.(raporlarıda duruyor hatta )hızlı ileri de sorun var %6 çıkmış 2008 de şimdi vitamin ve incir kürü yapıyoruz.ama hiç umutsuzluğa kapılmıyorum Allah istese olacak inşallah
cnm allah bılır tabıı ne zaman olacagını.işte bunu dr dıyor.cnm kürlerle ıyı olur belkı ınşallah

ınşallah cnm o gün 1 gün zaten en değerlı gün hedef tahtasında 12 yı vurmak gibi o günü tutturmak cnmm ınşallah vurmuşsunuzdur ;)

Valla canım benim yumurtlama sonrası bir kaç gün kasık ağrım devam etti sonra durdu şimdi cok hafif hafif var akıntım az az beyaz devam ediyo ama onun dışında yok bir belirti. Senin kasık ağrın hala devam ediyo mu peki
cnm akıntım çok şu anda benım.ewet cnm war sureklı ağrım oncekınde de olmustu ılk 2 ay fılan cnm.ozellıkle kısım kısım olursa gebelık dıyorlar.benım genel de agrıyor ama daha çok sol yumurtam ağrıyor.
her wc ye gıttıgımde çamaşırıma bakıyorum sankı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor çünkü...

Garıp hsgeldn cnm.

Svcnm ogretrm tabıkı cnm bnm.

Kızlar telden takıp etmek zor oluyo kusuruma bkmayn ben kacıyom.hepınızı kocaman öptm.

20423857]ınşallah cnm o gün 1 gün zaten en değerlı gün hedef tahtasında 12 yı vurmak gibi o günü tutturmak cnmm ınşallah vurmuşsunuzdur
;)

cnm akıntım çok şu anda benım.ewet cnm war sureklı ağrım oncekınde de olmustu ılk 2 ay fılan cnm.ozellıkle kısım kısım olursa gebelık dıyorlar.benım genel de agrıyor ama daha çok sol yumurtam ağrıyor.
her wc ye gıttıgımde çamaşırıma bakıyorum sankı adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor çünkü...[/QUOTE]

inşallah canımmmm yaaa

Back
X