Selınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.
Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.
Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.
Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler heeSelınam selam tatlım.ıyımısın?Allahm sıkıntılarını alsın cnm her ne sorunun varsa rabbım kolaylıkla asmayı nasıp etsın...asılamayı hemen denemıyor olman bı bakıma ıyı aslnda,braz kafanı toparlarsın,rahım dınlenır ilaclardan arınırsın bıraz.bakarsın kendı gelır mınıs selınam.hıcbıseye sıkma canını öpüyorum senı.
Kardelen49um ,hayırlı yolculuklar dılıyorum cnm.aynen selınanın dedıgı gıbı bızdende selam söyle cnm.rabbım orada edecegın gönlünden gececek olan tüm dualarını hayırlısıyla kabul eylesın.kendıne ıyı bak canım.
Ece ve uebeslı umarım hamılesınızdır kızlar.
Sevcanın aynen yorgunluk önemlı degıl öyle mutlu oldumkı ben herzaman alamıyorum calıstgm ıcın,curcuna oldu ev senlendı valla.yemecıklerımıde cok begendıler hee

:81: