Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

$Fotoğraf0582.webp$Fotoğraf0583.webp

cnm bak bu benm ılk gebelık testlerım bırınde nasıl silik diğerınde ise belırgın :))

valla canım unutmamaya çalışıyorum inşallah başarıyorumdur unuttuğum varsada affola artık bugün yazanlara cevap mahiyetinde oluyo işte
öyle canım ya yeterki sağlıkla gelsinler bugünlerde geçicek inşallah
gayet iyi başarıyorsun ablacığım ;))))
inşallah ablamm.
stres bastı benı yanlız ctesı için...monıtöre bakamam başta heralde dr ıyı seyler soyleyene dek:18::18::18:

boncuğum ya yeğenının canı istedıyse:21::21::emir_bebek::emir_bebek:

Eki Görüntüle 238887 Eki Görüntüle 238888

cnm bak bu benm ılk gebelık testlerım bırınde nasıl silik diğerınde ise belırgın :))

Canım ya üşenmeyip yüklemişşin sağol:)

Bak benim ilk hamiliğimde ve gecen ay yaptığım ama kanda hüsrana uğradığım testlerde bu derece silikti ama bu seferkin de nerdeyse hiç yok gibi.

Bişey sorcam bunların markası ne canım hatırlayabiliyomusun

bende süperim başka bir forumda kapışıyorum ama konularım slindi sonunda :)
maaşbilmem çokolmasada gezdiğim yerler yanıma kar kalır :)
testidegöstermissin nispetmi yapıyon bize heee bizde tek sende çift çizgi :) alındım kırıldım mahvoldum yanii ...hıh :D

selam cnm ıyıyım sen nasılsın????
iş görüşmen warmış maaaşı konuş kayda dğerse başla vallahı cnm ewde durmak çok sıkıcı:26::26:

inşallah ablamm.
stres bastı benı yanlız ctesı için...monıtöre bakamam başta heralde dr ıyı seyler soyleyene dek:18::18::18:

ben de saklıyorum abla...şimdi de idrar yapmadım ya alıp eczaneden yapıp hatıra saklasam mı dıyorum.sonra vazgeçtım

canım yaa stres olman çok normal hamileliğin heranı stres dolu malesef inşallah güzel haberler alırsın
olsun kan testini sakla oda hatıra işte

dualarımız seninle inşallah hamilesindir canım bir kişinin daha hasreti biterse ne mutlu

Amin canım ama hepimizin hasreti bitsin inşallah. İnanın ki her namazda kendimle beraber hepimize ediyorum inşalah birimizden birinin duası kabul olur da hasret biter. Ki eer inşallahh

inşallah ablamm.

Canım hiç stress yapma. Bol bol dua et moralli ol ki bebiş güçlensin Ha bu arad cumartesi doktordan gelir gelmezde hemen yaz ki bizi merakta koma:)

iyi geceler arkadaslar,, benimde dilegim birgun anne olmak Allah insallah kismet eder o gunleri bizlere hayirlisiylaaaaa:85:

merhaba ablacım görmedim yazdığını öyle forumlar arası takılıyordum :) nasılsın iyimisin? ya ben hala hasta olamdım canım cok sıkıldı bu duruma hee hiç hasta olmayı dört gözle beklememiştim..

huu sesin çıkmıyo canım naber?yazdım sana görmedin sanırsam :40:

Canım ya üşenmeyip yüklemişşin sağol:)

Bak benim ilk hamiliğimde ve gecen ay yaptığım ama kanda hüsrana uğradığım testlerde bu derece silikti ama bu seferkin de nerdeyse hiç yok gibi.

Bişey sorcam bunların markası ne canım hatırlayabiliyomusun
cnm silik olana bıraz yakın mı barı çizgın???
cnm ya mavılı olan eczaneden almıştım 20ye fılan sanırım produktor muydu acep hatrlamıyom.dıgerı dandık cnm 1er lıraya alıyordum her ay bısuru çorludan
ama dandık olanda daha net çıktı cnmm:1::1:
ay baktım cnm ama atmışım ya da bulamıyorum bunlar pcde yüklüydü ordan buldum.peloş arkadaşıma gondermıstım daha once o da ıkılemde kalmıştı da.
cnm hanı japon dıye gecıyor ya ya da mılyoncu fılan hanı ucuza hersey corludan ole bıyerden almıstım dandık olanı.yok mu sızı n oralarda ole bısey
cnm bu arada hangı semttesın sen bana yakın mısım medıcana ya gelecegıne gore???

bende süperim başka bir forumda kapışıyorum ama konularım slindi sonunda :)
maaşbilmem çokolmasada gezdiğim yerler yanıma kar kalır :)
testidegöstermissin nispetmi yapıyon bize heee bizde tek sende çift çizgi :) alındım kırıldım mahvoldum yanii ...hıh :D
kıs hangı topık o beyaaa???
ayy cnm aşk olsun şimdiki testlerım değil zaten.arkadaşa yardımcı olmak ıcın yayınladım ben amaaa özürr dılerımm:14::14::14:

canım yaa stres olman çok normal hamileliğin heranı stres dolu malesef inşallah güzel haberler alırsın
olsun kan testini sakla oda hatıra işte
ay ablam ınşallah yaaa.
öyle yaparım ablam onu saklarım artık ;)))

ıyıyım cnm gelsın bakalım bırgün gelmıcek elbet
gifbq8.gif

hahahahaha:))))
ıyy bu ne kıssss tam bır hayal kırıklığı:60::60::60::60:

Amin canım ama hepimizin hasreti bitsin inşallah. İnanın ki her namazda kendimle beraber hepimize ediyorum inşalah birimizden birinin duası kabul olur da hasret biter. Ki eer inşallahh
amın cnm inşallah allah razı olsun...

Canım hiç stress yapma. Bol bol dua et moralli ol ki bebiş güçlensin Ha bu arad cumartesi doktordan gelir gelmezde hemen yaz ki bizi merakta koma:)
ahh cnm ahhh hergün edıyorum ıyı olsun dıye allahım kabul eder ınşallah...
haber ederım cnm merak etme.ınşallah senın de pozıtıf cıkar da sonucun o gun haberımı canlı olark yanımda alırsın ;)))

iyi geceler arkadaslar,, benimde dilegim birgun anne olmak Allah insallah kismet eder o gunleri bizlere hayirlisiylaaaaa:85:
aramıza hosgeldın cnm.rabbım tez zamanda nasıp etsın sana da.

iyigeceler hoşgeldin canım
inşallah hepimiz birgün anne oluruz
merhaba ablacım görmedim yazdığını öyle forumlar arası takılıyordum :) nasılsın iyimisin? ya ben hala hasta olamdım canım cok sıkıldı bu duruma hee hiç hasta olmayı dört gözle beklememiştim..
hee seni gezgin seni :))iyi yapıyosun tatlım ayrıca burda olmana sevindim :34:
demek hala gelmedi meret hayırlısı dur bakalım mevlam neylerse güzel eyler
cnm silik olana bıraz yakın mı barı çizgın???
cnm ya mavılı olan eczaneden almıştım 20ye fılan sanırım produktor muydu acep hatrlamıyom.dıgerı dandık cnm 1er lıraya alıyordum her ay bısuru çorludan
ama dandık olanda daha net çıktı cnmm:1::1:
ay baktım cnm ama atmışım ya da bulamıyorum bunlar pcde yüklüydü ordan buldum.peloş arkadaşıma gondermıstım daha once o da ıkılemde kalmıştı da.
cnm hanı japon dıye gecıyor ya ya da mılyoncu fılan hanı ucuza hersey corludan ole bıyerden almıstım dandık olanı.yok mu sızı n oralarda ole bısey
cnm bu arada hangı semttesın sen bana yakın mısım medıcana ya gelecegıne gore???

kıs hangı topık o beyaaa???
ayy cnm aşk olsun şimdiki testlerım değil zaten.arkadaşa yardımcı olmak ıcın yayınladım ben amaaa özürr dılerımm:14::14::14:

ay ablam ınşallah yaaa.
öyle yaparım ablam onu saklarım artık ;)))

ıyy bu ne kıssss tam bır hayal kırıklığı:60::60::60::60:

amın cnm inşallah allah razı olsun...
inşallah sevcanım aslında hamişliğin heranı hatıra dolu oluyo

Back
X