hepinize hayırlı geceler dostlar iyisinizdir inşallah
ben biraz yorgunum bugün oruç baya etkiledi beni çok susadım gerçi dışarda işlerim vardı evden çıkınca böyle oldu bide ayaklarım fena ağrıyo :))neyse yaşlılar gibi vahlandım bugünümüze şükür ..
geçmişe baktım herşey yolunda gözüküyo SELİNAM senin keyfin yok sıkıntılar varmış mübarek günler hürmetine inşallah çözersiniz sorunları allahım ferah kapıları açsın ..
DERİNİM dün yorulmuşsun ama değmiş ellerine sağlık kuzu mevlam kabul etsin
ECECİM sende uzun aradan sonra hoşgeldin buara arayı baya açıyosun .inşallah belirtilerin hamişliktendir .öpüyorum seni
GÖKCEM kuzum naparsın demek sende gece zorlanıyosun bende gece sorun yokda gündüz :)))gökcemide senide öpüyorum
KARDELOŞUM seninde karnın ağrıyomuş hayırdır niyekü?
BANUM hala gelmemiş adetin test yaptınmı kuzum yaaa?
LAGRİMA sana dün msndede söyledim ama burdanda demek istiyorum çok ince düşüncelisin çok saol allahım gönlüne göre versin İŞ olayıda hayırlısı olsun canım
EGALCİM canım allah yardımcın olsun nedenirki inşallah sorunlar çözülür huzurlu ve mutlu bir yuvanız olur
BONCUK kuzusu ben geldim kokunu aldım valla aramızda kmler var emme bugece sahura kadar beraberiz cano
PELOŞUM nerelerdesin kuzum sende gelmemişsin iyisindir umarım
SSMERTCİM evet canım mesajını aldım çaktım köfteyi

sen nasılsın sıcaklar bunaltıyo sanırsam
GARİBİM canım aslında gezmelerde değildimde bugün alışveriş olayım vardı cumartesi misafirim var yarın iftara davetliyiz cumada evde temizlikci var çıkamıycağım için bugünden hallettim .ama bende bittim .sen nasılsın yoğunsun sende kolaylıklar diliyorum canım
ANATOLİŞİM kuzum aradın bugün konuşamadım alışverşdeydim neyse telafi ederiz öptüm senide
BİRSOŞ nasılsın bitanem öptüm senide emreyide diloşuda
SEVCANIM sen nasılsın kuzum bulantılar hafiften başlamış allah kolaylık versin
RANACIM sen nasılsın tatlışım ?
KARDELENİM kuzum seni çok özliycem güle güle git hayırlı sağlıklı bir ziyaret olsun inşallah .bendende çok selam götür EFENDİMİZE .duanda olacağımı biliyorum .şimdiden MEVLAM kabul buyursun
UEBESLİ canım hafif silik çıkmış çizgi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü
kızlar inşallah unuttuğum olmamıştır kafam pek yerinde değil
gelmeyen okadar kişi vasrki artık merak ediyoruz demiycem eğer biz onlar için önemli olsaydık aramızda olurlardı yoksalar demekki herşey boşmuş ...