Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hepinize hayırlı geceler dostlar iyisinizdir inşallah
ben biraz yorgunum bugün oruç baya etkiledi beni çok susadım gerçi dışarda işlerim vardı evden çıkınca böyle oldu bide ayaklarım fena ağrıyo :))neyse yaşlılar gibi vahlandım bugünümüze şükür ..
geçmişe baktım herşey yolunda gözüküyo SELİNAM senin keyfin yok sıkıntılar varmış mübarek günler hürmetine inşallah çözersiniz sorunları allahım ferah kapıları açsın ..
DERİNİM dün yorulmuşsun ama değmiş ellerine sağlık kuzu mevlam kabul etsin
ECECİM sende uzun aradan sonra hoşgeldin buara arayı baya açıyosun .inşallah belirtilerin hamişliktendir .öpüyorum seni
GÖKCEM kuzum naparsın demek sende gece zorlanıyosun bende gece sorun yokda gündüz :)))gökcemide senide öpüyorum
KARDELOŞUM seninde karnın ağrıyomuş hayırdır niyekü?
BANUM hala gelmemiş adetin test yaptınmı kuzum yaaa?
LAGRİMA sana dün msndede söyledim ama burdanda demek istiyorum çok ince düşüncelisin çok saol allahım gönlüne göre versin İŞ olayıda hayırlısı olsun canım
EGALCİM canım allah yardımcın olsun nedenirki inşallah sorunlar çözülür huzurlu ve mutlu bir yuvanız olur
BONCUK kuzusu ben geldim kokunu aldım valla aramızda kmler var emme bugece sahura kadar beraberiz cano
PELOŞUM nerelerdesin kuzum sende gelmemişsin iyisindir umarım
SSMERTCİM evet canım mesajını aldım çaktım köfteyi :34:sen nasılsın sıcaklar bunaltıyo sanırsam
GARİBİM canım aslında gezmelerde değildimde bugün alışveriş olayım vardı cumartesi misafirim var yarın iftara davetliyiz cumada evde temizlikci var çıkamıycağım için bugünden hallettim .ama bende bittim .sen nasılsın yoğunsun sende kolaylıklar diliyorum canım
ANATOLİŞİM kuzum aradın bugün konuşamadım alışverşdeydim neyse telafi ederiz öptüm senide
BİRSOŞ nasılsın bitanem öptüm senide emreyide diloşuda
SEVCANIM sen nasılsın kuzum bulantılar hafiften başlamış allah kolaylık versin
RANACIM sen nasılsın tatlışım ?
KARDELENİM kuzum seni çok özliycem güle güle git hayırlı sağlıklı bir ziyaret olsun inşallah .bendende çok selam götür EFENDİMİZE .duanda olacağımı biliyorum .şimdiden MEVLAM kabul buyursun

UEBESLİ canım hafif silik çıkmış çizgi inşallah hamilesindir allahım güldürsün yüzünü

kızlar inşallah unuttuğum olmamıştır kafam pek yerinde değil
gelmeyen okadar kişi vasrki artık merak ediyoruz demiycem eğer biz onlar için önemli olsaydık aramızda olurlardı yoksalar demekki herşey boşmuş ...
sebebini bilemiyom kanka ama dün fenaydım,bugün arada yokluyo ama öyle yoğun deeel,sanırım bebek yerleşme işini bitirdi(aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş)smile ler çıkmıyo,uygulayamadım
ay bende hala saklarım testlerimi :37::97:
kokmuştur kız onlar.
Hayırlı geceler arkadaşlar.Geçmişi hiç okuyamıyorum kusura bakmayın.2 saat sonra inşallah ihrama giriyorum ve yolculuğumuz başlıyo.ÇIkmadan vedalaşmak istedim.Sizler benim dualarımda olacaksınız sizlerde beni dualarınıza dahil ederseniz sevinirim.Hepiniz Allah'a emanet olun.Döndüğümde güzel haberlerinizi görürüm inşallah.Öpüldünüz:29::79:
ah canım,muhtemelen şu saatte o mübarek yerlerdesin,çok dua edeceğini biliyoruz,rabbim kabul etsin.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun güzel haberler gelir inşallahh..
kızlar benim için iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.Allahım yardımcım olsun inş atayım şu sorunları.

bu arada bişey danışmak istiyorum.benim aşılamadan sonra 10.cu ve 11.ci günlerde lekelenme oldu,12.13.14.cü günler normal adet oldum 15.16.17.ci gün bugun ve bu 3 gündürde normal kan kırmızısının az açığı pembe değil ama.açık kırmızı renkte akıntım oluyo.ve özür dileyerek söylüyorum ilişkide sanki içimde bi yara var gibi acı çektim.sonrasında da kanama devam ediyo.(kanaman varken neden ilişkiye girdin diceksiniz,ama bu kanama devamlı gibi değil 3-4 damla geliyo sonrasında 2-3 saat bişey yok.sonra tekrar geliyo.gelmeyişine güvenerek olduydu yani.)2 gündür karnımdan göbeğime doğru ağrım var.ara ara şiddetleniyo.bugunde midem bulanıyo.ve adetim hiç sancılı olmadı diyebilirim.her zaman sancılı oluyordum.miktar olarakta her zamanki yoğunluktan biraz eksikti. şimdi dr a git diceksiniz.oda tariflerime göre yara varmı diye bakıcak ve bunu o aşılamadaki aletle yapıcak.zaten 2 sefer o aletten canım çok yandı bunun korkusundan dr a da gidemiyorum.vajinal ultrasonun aletinden korkarken bide o metal alet dahada ürkütücü.ama bu açık kırmızı kanama kesilmiyo napıcamı bilemicek kadar aciz hissediyorum kendimi :43::43:

selinacım,aşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi mutlaka kan testi tavsiye ediyo uzmanlar,muayeneden önce bi kan versen için rahat eder en azından.

slm millet nasılsınız ablam bana sitem etmişsin arayı actım diye valla elimde olan bişi değildi pc arıza yaptı ve tam 10 gün olmadı yeni oldu ve olur olmaz hemen girdim ve şimdi bile bozulabilir diye pek kalmıyorum
valla gece kaynatmışsınız kızlar okudum çoğunu ama hiç vaktim olmadığı için alıntı yapmadım bi kac saat sonra eve dönebilirsem alıntı yaparım inş işlerim çabuk biter neyse kızlar ben çıkıyrum benden sonra gelenlere slm olsun
kardelen canım nasılsın altta gördüm ama konuşmaya fırsantım yok kib aeo by öp

selammmmmmmm bugün canım çok sıkkın tam kendimi topluyorum derken dank diye karşıma biri çıkıyor sen hamile değilmiydin ne zaman doğum yaptın doğurmuşta zayıflamış bile demezmi birden gözümden yaşlar boşalı verdi kadında şok oldu. işin yoksa başın dan geçenleri anlat neden oldu niye oldu nezaman oldu bir çok soru cevaplıya biliyorsan cevapla .kızar bu aralar çok sık uğruyamıyorum el işilerimi yetiştirmem gerekiyor malum yeğenimi evlen direcez eylülün 3 yani bayram sonu allah yardımcımız olsun inşallah.

yok cnm tek isim olsun dedik yoksa ben yusufta cok istedim

işine geldimi teyzesi canı istere yaniii:42:

ayy ablam sorma nasıl hemde bunalıyorum ama ALLAH tan bugun hava serin:51:

oh oh oynasın yerınde yawrum:emir_bebek:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.bugun güzel haberler gelir inşallahh..
kızlar benim için iyi dileklerinize çok teşekkür ederim.Allahım yardımcım olsun inş atayım şu sorunları.

bu arada bişey danışmak istiyorum.benim aşılamadan sonra 10.cu ve 11.ci günlerde lekelenme oldu,12.13.14.cü günler normal adet oldum 15.16.17.ci gün bugun ve bu 3 gündürde normal kan kırmızısının az açığı pembe değil ama.açık kırmızı renkte akıntım oluyo.ve özür dileyerek söylüyorum ilişkide sanki içimde bi yara var gibi acı çektim.sonrasında da kanama devam ediyo.(kanaman varken neden ilişkiye girdin diceksiniz,ama bu kanama devamlı gibi değil 3-4 damla geliyo sonrasında 2-3 saat bişey yok.sonra tekrar geliyo.gelmeyişine güvenerek olduydu yani.)2 gündür karnımdan göbeğime doğru ağrım var.ara ara şiddetleniyo.bugunde midem bulanıyo.ve adetim hiç sancılı olmadı diyebilirim.her zaman sancılı oluyordum.miktar olarakta her zamanki yoğunluktan biraz eksikti. şimdi dr a git diceksiniz.oda tariflerime göre yara varmı diye bakıcak ve bunu o aşılamadaki aletle yapıcak.zaten 2 sefer o aletten canım çok yandı bunun korkusundan dr a da gidemiyorum.vajinal ultrasonun aletinden korkarken bide o metal alet dahada ürkütücü.ama bu açık kırmızı kanama kesilmiyo napıcamı bilemicek kadar aciz hissediyorum kendimi :43::43:
cnm hiç aşılama olmadığım için bilgim yok inşallah iyi olursun sADECE BUNU TEMENNI EDEBILIRIM ARKADAŞIM:34:
gök gürüldüyo cok tırsıyorummm:18:/
neden cnm beee.pc kapat gök gürlerken kısss çeker fılan.

sebebini bilemiyom kanka ama dün fenaydım,bugün arada yokluyo ama öyle yoğun deeel,sanırım bebek yerleşme işini bitirdi(aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş)smile ler çıkmıyo,uygulayamadım

kokmuştur kız onlar.

ah canım,muhtemelen şu saatte o mübarek yerlerdesin,çok dua edeceğini biliyoruz,rabbim kabul etsin.

selinacım,aşılama ve tüp bebekte kanama olsa dahi mutlaka kan testi tavsiye ediyo uzmanlar,muayeneden önce bi kan versen için rahat eder en azından.
ayy cnm inşallah yerleşmiştir yaWrun neden olmasın ki...hadı hayrlısı bakalım

selammmmmmmm bugün canım çok sıkkın tam kendimi topluyorum derken dank diye karşıma biri çıkıyor sen hamile değilmiydin ne zaman doğum yaptın doğurmuşta zayıflamış bile demezmi birden gözümden yaşlar boşalı verdi kadında şok oldu. işin yoksa başın dan geçenleri anlat neden oldu niye oldu nezaman oldu bir çok soru cevaplıya biliyorsan cevapla .kızar bu aralar çok sık uğruyamıyorum el işilerimi yetiştirmem gerekiyor malum yeğenimi evlen direcez eylülün 3 yani bayram sonu allah yardımcımız olsun inşallah.
kolay gelsın cnm bu sıcaklarda el işi he :)) mecburen napıcan
ayy dengesiz ınsanlar gorunce pat dıye bunlar mı soylenır yuh yanı uzak duruyorum boyle ınsanlardan ben.akrabalarım içinde bıle war ama lafı yapıştırıyorum
4aman takma cnm cahil insanları

oh oh oynasın yerınde yawrum:emir_bebek:

cnm hiç aşılama olmadığım için bilgim yok inşallah iyi olursun sADECE BUNU TEMENNI EDEBILIRIM ARKADAŞIM:34:

neden cnm beee.pc kapat gök gürlerken kısss çeker fılan.

ayy cnm inşallah yerleşmiştir yaWrun neden olmasın ki...hadı hayrlısı bakalım

kolay gelsın cnm bu sıcaklarda el işi he :)) mecburen napıcan
ayy dengesiz ınsanlar gorunce pat dıye bunlar mı soylenır yuh yanı uzak duruyorum boyle ınsanlardan ben.akrabalarım içinde bıle war ama lafı yapıştırıyorum
4aman takma cnm cahil insanları

teşekkürler canım çok haklısın herşeyi geçtimde oğlum yanımdayken soruyorlarya yüzünün değişmesini bir görsen anne masus yapıyorlar bizi üzmek için diyor hemen :43::43::43:evet dediğin gibi akrabalarımızın içindede var mesela yengem hafta sonu bendeydi daha doğumuna 4 ay var yok doğum çantsını hazırlıyacakmış yok onun doğumu paralı oluyormuş bıktım artıkya bebeğimden sonra insanlardan çok soğudum inanırmısın normalde evde pk duran biri değilimdr ama bebeğimden sonra ise sayılıdır dışarı çıktığımda butarz şeyleri duymaktan yoruldum :43::43::43:

Son düzenleme:
herkese hayirli gunler kizlar:3::3::3::3:gecmisi okudugum kadari ile herkes iyi:nazar:bende cok sIK ugrayamiyorum,ramazan yogun geciyor,cok sukur.bu aksam iftara misaifirim var.bir 5 dakika size bakmak istedim...

ebrarim sende yogunmussun,allah yardimcim olsun canim..
kardelen49 muhtemelen su an mubarek topraklardasin,rabbim dua ve ibadetlerini kabul etsin..
kardelenim insallah yerlesmedir canim,allah umit ettiklerine nail eylesin..
selinam,rabbim sikintilarini gidersin..yasadiklarin ins hamileliktendir canim..
ssmert gök gürlemesinden mi korktun kiz:1:saka bir yana bende korkarim:18:

aklimda kalanlar bunlar kizlar,diger tum arkadaslarimida:38::38::38:simdiden hayirli iftarlar,afiyet olsun:56:

nasılsınız? dün akşam yatarken aklıma geldi ramazan bitmeden her gün birimize Meryem suresini okusak nasıl olur?
Kuran okumayı bilmiyorum diyen varsa netten okuttursun,sonuçta okunmuş oluyor yanılmıyorsam..
ben kendimce sıra yaptım
12 08 ebrar
13 08 banu
14 08 selina
15 08 kardelen5233
16 08 garip
17 08 kardelen49
18 08 ugurboncugum
19 08 pelin
20 08 uebesli
21 08 ben
10 günde biter hem herkese 1 günde 10 tane okunmuş olur.. ne dersiniz..? sıralamayı aklıma ilk gelenleri yazdım , hani bilinçli yapılmış bi liste değil beni niye oraya yazdın falan demeyin.. kabul edenler?

mrba arkadaşlar polikistik overim.2 3 ayda bi adet oluyorum.adetimin 3.günü tedaviye başlıycaz.tüm testlerim yapıldı.sorum şu:10 gün progestan içtim bitti aradan bi 11 gün geçti ama ben adet olmadım hala.evde test yaptım 3 gün önce ama negatif.sizce neden adet olamadım hemde progestan içtiğim halde.hamile olabilir miyim?normalde progestanı içtikten sonra 3 4 gün içinde adet olurdum.lütfen cvp yazın çokta umutlanmak istemiyorum aslında.arada adet sancım oluyo ama gelen giden yok.beni en çok düşündüren progestan içtiğim halde adet olamamam .hemde 11 gün geçti aradan:44:

Selam kızlar nasılsınız,dün akşam telden giriyim dedim beceremedim tlf kilitlendi bende sinir oldum yattım.Kardelenim şimdi ne güzel mübarek topraklardasın,hayırla git gel inşaallah,Rabbim dualarını kabul etsin bizlere de oraya gitmeyi nasip etsin inşaallahh...

Eboşum konusamadık senle dün bi ara konusuruz müsait olunca inşaallah....Hee bu arada aslında ne zamandan beri senle konuşmam lazım bişey sorucam da nasip olmadı...

Kardeloşum hayırdır cnm, inşaallah dediğin gibidir bebiş yerleşiyordur cnm ya inş güzel hbrleri alırız senden...

Selinam cnm biliyorum doktora gitmek istemiyorsun ama gitmeden de ne oldugunu anlayamazsın ki cnm geciktrme git biran önce inş yara falan değildir,bu arada Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin cnm

Sevcanım,ranam nasılsınız kızlar?Sevcanım c.tesi bebişi göreceksin demek hee:)Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallah,ezan da okunuyor şimdi Rabbim kabul etsinnn

Semracım cnm üzme kendini ne olur,oğlunda çok akıllı maşallah inş tez zamanda Rabbim ona da kardeş yollar kimin ne olacağı hiç belli değil cnm o yuzden hep şükret...

Birsenim sen naparsın,emoşla diloş nasıl:34:

Pelinimm kuzum sen nasılsın korunmayı ne zaman bırakacaksın?

Boncugum,derinim kızlar iyisiniz inşaalllah sizlerde...

Aklımda bu kadr kaldı canlarım,bende dün hastaneye gittim çok şükür ama bebişi göremedim tabisi,ultrason için gün verdiler tahlilleri yaptırdım sonuçları yarın alıcam inşaallah,hastaneden de annemle biraz dolaştık çok yoruldum eve gidince uyuya kalmışım :) eboş ondan uyuyordum gari hee tembellikten değil valla:9:

İftara daha yemek yapıcam ama ne yapacagımı bilmiyorum hani ilk günler menü paylaşıyordunuz niye yazmıyorsunuz şimdi heee

selam kızlar inanırmısınız iki saattir gecmişi okuyorum o kadar yavaşki k.k başım agırdı ya...canlarım alıntı yapmadım aklımda kalanları yazıcam...yazmadıgım olursa kusura bakmasın lütfen...

ebrarım misafirim vardı canım bide kullandıgım haplardanmı bilmiyorum ama krın agrım cok oluyo o yüzden fazla giremiyorum...sen nasılsın gece geliyosun aama görüşemiyoruz ben giremiyorum malesef...

boncugum adet olmuşsun üzülme canım hayırlısı olsun inş bidaki ay konar göbüşüne bebişin...

selinacım anlattıgın şeylerin aynısı gecenki hamileligimde olmuştu ılişki sırasında sancı,pembe kanama,ama tam adet olmamiştim bence geciktirmeden bir doktora görüün derim...allah göstermesin başka bişey olabilir...bide karın agrımda cok olmuştu lütfen ihmal etme canım...

kardeloşum inş şu mubarek ğünlerin yüzü suyu hürmetine bebişin yerine yerleşmiştir hayırlısıyla...

derinim sen nasılsın canım epeydir görüşemiyoruz...

semracım üzülme lütfen bazı insanlar patavatsız oluyolar işte pat diye soruyorlar...inş en kısa zamanda rabbim ogluşunun ve senin yüzünü güldürür hayırlısıyla...

asmerrtcim msn de görüştük zaten öpüyorum seni cok...

sevcanım inş keseyi ve melegini cumartesi günü görürsün...lütfen aklına kötü şeyler getirme...bizlerde heycanla bekliyoruz...

kardelen49 um su an yoldasındır...hayırlısıyla git gel inş rabbim dualarını kabul etsin...bizim dualarımızda seninle...allahım bizlerede nasip etsin o kutsal topraklara gitmeyi inş...

uasebelli canım bende hamile kaldıgımda ilk yaptıgımda testte cok cok silik bir cizgi vardı inanamamıştım...iki gün sonra tekrarladıgımda biraz daha belirgindi yani bugun tekrarladıgında cizgi belirginleşiyosa hamilesin demektir...inş öyledir ama bizleri merakta bırakma ugramamışsın hala topige güzel haberlerini bekliyoruz...

ececim inş senin belirtilerinde hamilelik belirtisidir...hayırlısı olsun...

ranacım sen nasılsın canım bebişimiz nasıl bulantıların varmı nasıl gidiyo hamişlik...

garipim, banucum,aleynacım,tutişim,birsenim,sizlerde iyisinizdir inş...yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler ...kızlar hepiniz allaha emanet olun...hepinizi cok öpüyorum...

Son düzenleme:
Selam kızlar nasılsınız,dün akşam telden giriyim dedim beceremedim tlf kilitlendi bende sinir oldum yattım.Kardelenim şimdi ne güzel mübarek topraklardasın,hayırla git gel inşaallah,Rabbim dualarını kabul etsin bizlere de oraya gitmeyi nasip etsin inşaallahh...

Eboşum konusamadık senle dün bi ara konusuruz müsait olunca inşaallah....Hee bu arada aslında ne zamandan beri senle konuşmam lazım bişey sorucam da nasip olmadı...

Kardeloşum hayırdır cnm, inşaallah dediğin gibidir bebiş yerleşiyordur cnm ya inş güzel hbrleri alırız senden...

Selinam cnm biliyorum doktora gitmek istemiyorsun ama gitmeden de ne oldugunu anlayamazsın ki cnm geciktrme git biran önce inş yara falan değildir,bu arada Rabbim ferahlık versin sıkıntılarını gidersin cnm

Sevcanım,ranam nasılsınız kızlar?Sevcanım c.tesi bebişi göreceksin demek hee:)Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşaallah,ezan da okunuyor şimdi Rabbim kabul etsinnn

Semracım cnm üzme kendini ne olur,oğlunda çok akıllı maşallah inş tez zamanda Rabbim ona da kardeş yollar kimin ne olacağı hiç belli değil cnm o yuzden hep şükret...

Birsenim sen naparsın,emoşla diloş nasıl:34:

Pelinimm kuzum sen nasılsın korunmayı ne zaman bırakacaksın?

Boncugum,derinim kızlar iyisiniz inşaalllah sizlerde...

Aklımda bu kadr kaldı canlarım,bende dün hastaneye gittim çok şükür ama bebişi göremedim tabisi,ultrason için gün verdiler tahlilleri yaptırdım sonuçları yarın alıcam inşaallah,hastaneden de annemle biraz dolaştık çok yoruldum eve gidince uyuya kalmışım :) eboş ondan uyuyordum gari hee tembellikten değil valla:9:

İftara daha yemek yapıcam ama ne yapacagımı bilmiyorum hani ilk günler menü paylaşıyordunuz niye yazmıyorsunuz şimdi heee

canım benim iyiyim sagol...valla tutişim benimki belli degil malasef su anda kıstimin erimesi icin dogum knt hapı kullanıyorum başka ilaclarda tabiki bir ay sonra knt var bakalım doktorum ne diycek ona göre belli olcak...senin hamileligin nasıl gidiyo nasılmış minişimiz...canım ben bugun yemk yapmıycam kociş yok kendi kafama göre takılcam...

nasılsınız? dün akşam yatarken aklıma geldi ramazan bitmeden her gün birimize Meryem suresini okusak nasıl olur?
Kuran okumayı bilmiyorum diyen varsa netten okuttursun,sonuçta okunmuş oluyor yanılmıyorsam..
ben kendimce sıra yaptım
12 08 ebrar
13 08 banu
14 08 selina
15 08 kardelen5233
16 08 garip
17 08 kardelen49
18 08 ugurboncugum
19 08 pelin
20 08 uebesli
21 08 ben
10 günde biter hem herkese 1 günde 10 tane okunmuş olur.. ne dersiniz..? sıralamayı aklıma ilk gelenleri yazdım , hani bilinçli yapılmış bi liste değil beni niye oraya yazdın falan demeyin.. kabul edenler?

canım ben kuran okumayı bilmiyorum...netten okutturmak olurmu onuda bilmiyorum ama eger öyle bişey olursa seve seve katılırım...

canım benim iyiyim sagol...valla tutişim benimki belli degil malasef su anda kıstimin erimesi icin dogum knt hapı kullanıyorum başka ilaclarda tabiki bir ay sonra knt var bakalım doktorum ne diycek ona göre belli olcak...senin hamileligin nasıl gidiyo nasılmış minişimiz...canım ben bugun yemk yapmıycam kociş yok kendi kafama göre takılcam...

Anladım cnm bu arada evet kk çok ağır gıcık etti beni,ohh kafana göre takıl pelinim ne güzel,minişte iyi sanırım cnm bi problem yok çok şükür

valla canım maksat meryem suresinin okunamsı.. ha nette hoca okumuş ha sen okumuşsun ama genede bilemiyorum tabiki. okuma bilmeyenlere okumayalım o zaman:D hemen dışlayalım onları :D:60::60::60::60::60:
canım ben kuran okumayı bilmiyorum...netten okutturmak olurmu onuda bilmiyorum ama eger öyle bişey olursa seve seve katılırım...

Anladım cnm bu arada evet kk çok ağır gıcık etti beni,ohh kafana göre takıl pelinim ne güzel,minişte iyi sanırım cnm bi problem yok çok şükür
iyi olmasına sevindim canım bebişinin.. inş hayırlısıyla saglıklı kucagına aldıgın günleride görürsün...ben smiliyleri bile kullanamıyorum tutişim bi düzelltseler artık ya...
valla canım maksat meryem suresinin okunamsı.. ha nette hoca okumuş ha sen okumuşsun ama genede bilemiyorum tabiki. okuma bilmeyenlere okumayalım o zaman:D hemen dışlayalım onları :D:60::60::60::60::60:

canım diger kızlarda yorum yapsın ondan sonra karar verelim...

Back
X