- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
canım,bende seni gördümde,eğer yazarsanız karşı tarafa ücret eklenebilr gibi bi yazı vardı,sormadan yazmayın diyodu,bende sen yazmadan yazmadıydım,zaten çabuk çıktım.selam kıslar...iyi geceler herkese..
ebrar kuzum ugramamışsın napıyon cano konuşamadık kaç gündür...
kardeloşşş sen napan canım,bişi dicem aklımdayken..dün gece seni msn de gördüm yazmadan kapadım msn yi aklına bişy gelmesin...cepte açık kalmış msn bakmadım hiç kaç saat kim var kim yok..tam yatacagım sıra gördüm ama kapadım cano
ssmert miden kötüymüş dikkat et cnm yaa inş geçer...
banucum sagol cnm geçmiş olsun dileklerin için..sen naptın atladımmı ben yoksa adetin söktümü cnm?
kızlar ben bi türlü doktorun istedigi testleri yaptıramadım..izin gününde eşime kıyamadım sabah kaldırmaya çok yoruluyoruz zaten(işyerinden de biraz zor izin alıyoruz ikimiz aynı yerdeyiz o yüzden...salı günü bayram öncesi son izin günümüz...yaptırsam bile sonuçları alıp doktora göstermem imkansız gibi çünkü bayram üstü asla izin vermezler...normal adetimede 6 gün var...gecikecegi kesin tabi de...
neyse bi gelişme olursa paylaşırım..kaçtım şimdi kıslar...
dr işini ihmal etmesen çok iyi olur bence derincim,salı götür,yapılsın da,bayramdan sonra ilk müsaitlikte götürürsün canım.
Selaaam yaa arkadaşlar herkes nereye gidiyo yaa ben daha yeni gelmiştiim..![]()
mrb herkese aranıza yeni katıldım:)s
hoş geldiniz kızlar,bir iki arkadaş daha vardı,yeni geldik yazan ama geriye dönemedim,onlarda hoş gelmişler.
ben şu anda sinirden kudurmak üozereyim,hırsımı klavye den alıyorum.
üst kat komşu gene bişeyler silkeledi,hemde şu saatte,üstüm müsait değildi çıkamadım balkona,eşime dedim,sadece görün,bakalım devam ediyo mu,o da çıkmadı,sinir etti beni.