evet ablam hiç konuşamadık ya inan çok özledim ama işte elimde değil inş ramazandan sonra devamlı buradayım innşşşş kendi evime gececeğim o zaman rahatımcanım ya gerçektende öyle insan öyle huzur buluyorki allahım hepinize nasip etsin görmeyi canım
unuturmuyum her namazımda her duamda aklımdasınız her daim yani inşallah kabul olur dualarımız
çok ağır bir dille anlatmışsın biraz daha yumuşak dille anlatsan bukadar tepki almazdın zaten
canım allahım nasip eder inşallah çok uzak değil gidip ziyaret et inşallah
peloşum takma kafaya kuzum gerek yok yani anladın sen onu
hep duamdasınız inşallah herşey güzel olucak güzel kalpli arkadaşım benim
cano çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah iyi olur amcan üzüldüm valla
ececim dün yazmışsın sitem ettiğimi sitem değil canım sadece seni burda görmek istediğimdendi
karşılaşıp konuşamadık buara yoğunumda
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım mübarek günler hürmetine
canım galiba ramazan sonu uygun olucak çünkü hepimiz çok yoğunuz
ama düşüncen için tekrardan saol
birsoşum demek çarşamba keltoşum ameliyat olucak çok dua edicem canım arkadaşım sağlıkla girip çıkıcak inşallah önemli olmasa doktorlar yapmazdı zaten keltoşum allaha emanet yerim ben onu
banum ben gezmelerdeyim evdeyim buara çok yoğunum be canım şimdi davetlerim var 4 gün çok yoğunum 2 gün benim misafirim var 2 günde başka yerlere davetliyiz böyle işte hiç fırsatım olmuyo
demek sende yoldasın gerçi şimdi varmışsındır özletme kendini çok öpüyorum canım
canım yaa mide yanması feci bişey allahım kolaylık nasip etsin
birsoş tavsiyede bulunmuş öyle yap istersen
ececim hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ama bu kadar karamsar olma
dün hoca İBRAHİM ALEYHİSSELAMI anlattı tam 65 yıl evlat hasreti çekmiş düşün bir peygamber RABBİM istese ona verirdi ama o bile evlat hasretiyle imtihan olmuş ve sonunda hiç olmaz dediği anda olmuş .bunlar hep ibret olmalı bize kuzum .RABBİM neylerse güzel eyler
ALLAH yardımcın olsun canım sende bizler gibi uzun yıllardır hasretsin demek bende 10 yıldır bekliyorum inşallah enkısa zamanda gelir bebiin
canom okadar yoğunumki anlatamam hiç vaktim yok desem inanırmısınız bilmem şu davet işleri bitsinde nasipse daha çok görüşürüz canım
demek yaptırmadın tahlillerini napıyım ben seni hee söyleşaka tabi canom neyse sağlık olsun
vardır bir hayır diyelim
kızlar ben alıntılara cevap veresiye kociş işden geldi azcık ilgileniyim onunla daha sonra gelicem inşallah görüşmek üzere![]()
çok doğru diyorsunda ne bileyim bazen böle oluyorum sonra geciyo gecmesi için konuşmam ve içimdekileri atmam gerekiyor sen neler yapıyorsun okuyorum bu aralar çok yoğunsun inş denk gelir konuşuruz kib aeo öp
ebrarım takmıyorum kafama canım biz birbirimizi biliyoruz zaten gerisi boş...bu arada yogunmuşsun ne güzel misafirlerinin gelmesi bizim burda hic oyle bişey yok cagıramıyosunda cagrılmıyosunda...inş ramazandan sonra görüşürüz bol bol cok özledim seni...
birsencim inş emrecigin amaliyatı kolay gecer dualarım onunla canım rabbim şifa versin...
ranacım ne güzel paylaşımdı o ya cok duygulandım...rabbim hepimize nasip eder inş annelik duygusunu...sende minişini hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş canım...
kardeloşum ya bende sinir olurum oyle insanlara allahtan üc elti aynı apartmandayız ben üst kattayım ve cok dikkat ediyorum...ama bazı kişiler sadece kendilerini düşünüyolar...takma kafana canım öpüyorum seni...
derinim amcana cok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versin...senin icinde hayırlısı olsun canım...
ssmertım inş son aylarını kolay gecirirsin canım kıstın rahatsız ediyomuş olsun canım sen hayırlısıyla saglıklı bebişini alda kucagına...az kalmış ya daha dün gibi geliyo bana ne cabuk zaman geciyo...
ececim rabbim umutlarını boşa cıkarmaz inş...bizlere güzel haberi verirsin hayırlısıyla...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...kızlar gecmişten aklımda kalanlar bunlar unuttugum varsa kusura bakmasın...hayırlı haftasonları hepinizi cok öpüyorum...
amin canım inş inş vardırda sizlere bol bol dua ederim o zaman inş gelmiştir minişim
kızlar gelmedi yaşasın inş gelmez artık