Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hazırım canım ya yoksada hiç yoktan şüphede kalmam

hım ok canım sağol bakalım bugün olmazsa alırım bakalım pazara gidene kadar zaman tanıyayım ne olacak

o zaman yap cnm en azından ikilemden kurtulmuş olursun ...inş bebişin göbüşündedir...hayırlısı olsun cnm ...
örnekler hakkında bi bilgin war mı cnm yaa ???

Selam kızlar,hayırlı haftasonları

Gökçem yazını yeni gördüm cnm seninde ters oldugunu biliyorum hamile kaldıgın ilk dönemde konuşmuştuk hatta senle, doğumun nasıl kolay mı oldu?

Birsenim demek çarşambaya ameliyat olacak emre,Allah'ım yardımcınız olsun inşaallah kuzenime söylerim cnm niye beklediklerini bende bilmiyorum...

Kızlarr geçmişe bakamadım detaylı sevcan doktora gdecekti bugun güzel hbrlerle gelir inşaallah,ece günn geldiyse test yapsana cnm kendini çok fazla dinleme bende hiç belirti yoktu ne gögüs agrısı,ne kasık biraz koku hassasiyeti vardı onu da önemsememiştim İnşaallah bebişin seninledir.

Banu gezmelere gitmiş ohh sefan olsun...

Ssmertcim Rabbim yardımcın olsun mide bulantıların varmış...

Eboşum misafirlerin var kolay gelsin sana...

Ranam bebek battaniyelerine mi bakıyorsun cnm neyle örülüyor şiş mi tığ mı modeller çok güzel bu arada

Derinim cnm doktorra gitmemişsin tathlillerin için aksatma git dicem cnm ama sizde haklısınız tabi insan uykuya yenik düşüyor birde o yogunluktan sonra...

Aklımda bukadr kaldı kızlar kusura bakmayın ne olur,hee bu arada ben tahlil sonuclarını almadım p.tesi gidicem nasipse...
sağol canımm
yaa evet sevcan daha gelmedi dimi:49:

o zaman yap cnm en azından ikilemden kurtulmuş olursun ...inş bebişin göbüşündedir...hayırlısı olsun cnm ...
örnekler hakkında bi bilgin war mı cnm yaa ???

inş vardır caım ya
örneklere bakıyorum çoğu yerde buldum ama anlatımı yok ama bakıyrum hala bulunca aderesini atacağım canım ok

inş vardır caım ya
örneklere bakıyorum çoğu yerde buldum ama anlatımı yok ama bakıyrum hala bulunca aderesini atacağım canım ok

ewet cnm anlatımı yok işte ...örmesi kolay ama şeklinin çıkması için sayıları önemli işte...bulursan at cnm...

yok cnm bn yaptırmayı düşünmüyorum,eger kısmet olursa detaylı ultrason olur artık
bizde iyiyiz çok şükür canım ..haftaya kontrolümüz ve 2li testimiz war ...şuan daha bi heycanla bekliyorum en son görüğümde minicikti şimdi büyümüştür baya ...inş herşey yolundadır ...
sen yaptırcakmısın 2li test ???

sevcan gelmedi cnm daha
sağol canımm
yaa evet sevcan daha gelmedi dimi:49:

kızlar bana müsade işlerimi halledeyim,Ranam kk'da tırtılkurabiye diye biri var kendine ait sitesi de var kadının harika örgüleri var ama o parayla yapıyor anlatımı yok ayrı ama insanın gözü kalıyor :)
Neyse kaçtım ben Allah'a emanet olun....

yok cnm bn yaptırmayı düşünmüyorum,eger kısmet olursa detaylı ultrason olur artık

sevcan gelmedi cnm daha
anladım cnm hayırlısı olsun inş...RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ....
ok caım ben o örgüyü bilmiyorum da örencem ama bilen birini bulamıyorum

o örgü çok kolay cnm normal yapılan dolgu gibi tığ gibi bi şişle örülüyor zaten bakalım çıkarabilcekmiyiz örneği...eğer sök yap olursa çabuk soğurum örgüden yapamamda ...

kızlar bana müsade işlerimi halledeyim,Ranam kk'da tırtılkurabiye diye biri var kendine ait sitesi de var kadının harika örgüleri var ama o parayla yapıyor anlatımı yok ayrı ama insanın gözü kalıyor :)
Neyse kaçtım ben Allah'a emanet olun....
tamam cnm kolay gelsin bi bakıyım ...
kızlar ben çıkıyorum ranacım bulunca hemen yazarım canım sana ok kib aeo öp by

sende aeo cnm görüşürüz ...

anladım cnm hayırlısı olsun inş...RABBİM sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ....

o örgü çok kolay cnm normal yapılan dolgu gibi tığ gibi bi şişle örülüyor zaten bakalım çıkarabilcekmiyiz örneği...eğer sök yap olursa çabuk soğurum örgüden yapamamda ...

inş kolayca yaparsın canım benim bi bulalım da hele

herkese selamlar getirdik yawrularım ve ben...
anladığınız üzere ikizlerim oluyor arkadaşlarımm
smile cıkmıyor.halay çekemıyorum canlarım yaaaa.
:)))))))
bol bol dualarınızı beklıyoruz arkadaşlar.anlatayım kısaca:
sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...

bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...

sabah gittik 11 deydi randewumuz.11ı gecıyordu içerı gırebıldık.o sırada bebişler sevdim.karnıma kramplar girdi kalbim güm güm atıyordu.bır yandan da alttan muayene edecek korkusu wardı.neyse girdik içeri.anlattım dr.a son regl tarıhımı fılan.yarın tam 6 hafta olacak dedı.ultrasona yattım.ben bakamadım monitöre.ellerim titrıyordu çok korkuyordum da.karnımdan baktı,alttan bakacak korkusu geçti ama başka korkular wardı içimde.dr ''bu ne'' dedi gülerek.ama ben hala bakmadım.yıne kotu bırsey mı war acaba dıye düşündüm.eşim de ''ana 2 tane'' dıye bağırdı ... :))))
ciddi misiniz siz dedım.drumuz da cok sewındı.bız havalara uçtuk.resımlerını de cektı dr amcası yawrularımın.şu an hersey cok guzel haftaya gel kalp atışlarını dınleyelım dedı.cuma gıdeceğiz.ayy hala şoktayım.allahıma şükür kızlar yaaa.1ını aldı rabbım 2 werdi.dualarınızı beklıyorum canlar...
allah ewlat hasretiyle tutuşan herkese versin.duacınızım her zaman kızlar...bırazdan çorluya gıdeceğiz.dostumun yanına.sonra uzun uzun konusacagız.kaç gündür grıp gıbı agrılarım wardı yattım hep gıremedım.ama hep cepten okudum kızlar yazılarınızı zıyaretcılerden bırı benım hebrınız olsun...

bu arada birsen cnm fıtık amelıyatı olacakmış emremız.allahım şifa wersın.dualarımda olacaksınız.opuyorum hepınızı...
maşallah yawrularaaaaa :66::66::66::66::66::66:
sewcanım çok mutlu oldum walla ...RABBİM herkese nasip etsin ...:nazar::nazar::nazar:
sabah telde de görüştük süper bi haber oldu bana ...artık tokuş sayımız 2ye çıktı....:32::32::32:

aynı sayılırız ama 3e yakın benimde. ama ben diyemiyorum anlayan anlamıştır..
yaklasik 2,5 sene. uygun mu?

tmm cnm bencede bayramdan sonra okuruzo zaman..
canım ya gerçektende öyle insan öyle huzur buluyorki allahım hepinize nasip etsin görmeyi canım
unuturmuyum her namazımda her duamda aklımdasınız her daim yani inşallah kabul olur dualarımız

çok ağır bir dille anlatmışsın biraz daha yumuşak dille anlatsan bukadar tepki almazdın zaten

canım allahım nasip eder inşallah çok uzak değil gidip ziyaret et inşallah

peloşum takma kafaya kuzum gerek yok yani anladın sen onu
hep duamdasınız inşallah herşey güzel olucak güzel kalpli arkadaşım benim

cano çok geçmiş olsun allahım şifa versin inşallah iyi olur amcan üzüldüm valla

ececim dün yazmışsın sitem ettiğimi sitem değil canım sadece seni burda görmek istediğimdendi
karşılaşıp konuşamadık buara yoğunumda
inşallah adetin gelmez bebişin gelir canım mübarek günler hürmetine

canım galiba ramazan sonu uygun olucak çünkü hepimiz çok yoğunuz
ama düşüncen için tekrardan saol

birsoşum demek çarşamba keltoşum ameliyat olucak çok dua edicem canım arkadaşım sağlıkla girip çıkıcak inşallah önemli olmasa doktorlar yapmazdı zaten keltoşum allaha emanet yerim ben onu

banum ben gezmelerdeyim evdeyim buara çok yoğunum be canım şimdi davetlerim var 4 gün çok yoğunum 2 gün benim misafirim var 2 günde başka yerlere davetliyiz böyle işte hiç fırsatım olmuyo
demek sende yoldasın gerçi şimdi varmışsındır özletme kendini çok öpüyorum canım

canım yaa mide yanması feci bişey allahım kolaylık nasip etsin
birsoş tavsiyede bulunmuş öyle yap istersen

ececim hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir ama bu kadar karamsar olma
dün hoca İBRAHİM ALEYHİSSELAMI anlattı tam 65 yıl evlat hasreti çekmiş düşün bir peygamber RABBİM istese ona verirdi ama o bile evlat hasretiyle imtihan olmuş ve sonunda hiç olmaz dediği anda olmuş .bunlar hep ibret olmalı bize kuzum .RABBİM neylerse güzel eyler

ALLAH yardımcın olsun canım sende bizler gibi uzun yıllardır hasretsin demek bende 10 yıldır bekliyorum inşallah enkısa zamanda gelir bebiin

canom okadar yoğunumki anlatamam hiç vaktim yok desem inanırmısınız bilmem şu davet işleri bitsinde nasipse daha çok görüşürüz canım
demek yaptırmadın tahlillerini napıyım ben seni hee söyle :9:şaka tabi canom neyse sağlık olsun
vardır bir hayır diyelim

kızlar ben alıntılara cevap veresiye kociş işden geldi azcık ilgileniyim onunla daha sonra gelicem inşallah görüşmek üzere :34:

anlaşıldı kızlar bayramdan sonra..
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Birsencim emrecik ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun inşalla çabucak atlatır.
uebesli canım üzülme herşeyin hayırlısı
lagrima canım bende okurum canım
Kardeloş öyle valla herkes kendi memleketine gidiyor bu sefer böyle.
ebroş naber kız gezmelerdesin gündğzde gelmiyosun hiç.
Kızlar ben şuan otobüsteyim bu kadar yazabiliyorum kardeşim sağolsun vının verdi uzunköprüye varmak üzereyim hepinizi öptüm.

demek hirka-i serifi gördum ebrarim,rabbim hepimize kardelen49 arkadasimiz gibi efendimizin mubarek kabrine gitmeyide nasip etsin insallah.bu arada kolay gelsin canim

[

QUOTE=birsen29;20475637]kızlar canım sıkkın moralim bozuk emrecik fıtık olmuş haftaya büyük olasılıkla ameliyat olacak sizlerden mümkünse dualarınız isteyecez teyzeleri kasık fıtığı olmuş keltoş bugün dr gittik yarın kan alınıp ameliyat günü belirlenecek genel anesteziyşe yapacaklarmış ameliyat günü hastaneden çıkarmış ama genede küçük olduğu için riski varmış geçmişi okudum ama alıntı yapmak içimden gelmedi ister istemez küçük bi ameliyat bile olsa moral boozuluyo fazla kafanızı şişirmeyim nette ameliyatı araştırıyom

canim cok gecmis olsun emreye,rabbim sifa versin...uzulme bu gunlerde gecer elbet...:61:

önemli birseyin olmamasina sevindim selinacim,bu arada bende cok cekiniyorum o aletten,muayeneden ama yapacak birsey yok iste:50:allah dualarini kabul etsin insallah..:61:

sen beni guldurdun allahta seni gpldursun kardelenim:1::1::1:ben garip derken bebis mahiyetinde dedim kizzz:34:yoksa elhamdulillah cok sukur cevremiz var...bu arada hatimin mubarek olsun,rabbim niyetine göre muamele eylesin.dualarini kabul etsin ins.gönulden amiiiiiiiiiiiiiin ve ecmain olsun diyorum canim:29::29::29:

öncelikle cok guzel dusunmussun lagmiran,allah razi olsun..ama ben bu konuda kardelenim gibi dusunuyorum..ramazanda hem cuzler acisindan hemde ziyaret ve misaifir acisindan yogunluk oluyor.bayram sonu bende okuyabilirim..:34:

insallah tahlillerinin guzel cikar anatoliam:61::61:

herkese hayirli cumarlar kizlar,benimde hala belimde batarlar devam ediyor,:43:cok sukur eskisi gibi degilim,yavasta olsa yuruyebiliyorum,ama hareket edecegim zaman batar oluyor belimde:43::43::43:15 gundur böyleyim,sizce ceyranda kalmanin etkisi bu kadar surermi??birde ramazan yogunlugu olunca da dinlenemiyorum tabii..insallah gecer biran önce,cok zormus rabbim kimseye yasatmasin:43::43:[/QUOTE]

canım ya üzülme var böle dengezis konusanlar takma kafana ok

inş canım ya daha hala adet olmadım bakalım yarın ne olacak inş vardır bebiş

canım takma kafana inş allah bidaki ay verir minişini

canım çok gecmiş olsun inş ameliyat güzel gecer allah yar ve yardımcınız olsun inş

öle canım sana katılıyorum belki yeteri kadar dua etmiyorum allaha
canım bu arada sen aşılamamı yaptırdın ben kacırdım galiba gelemediğim için

ay ne güzel onu görmek okuyunca duygulandım ablam ya ahhh ahhhhhhhhhhh

slm canım nasılsın sanada hayırlı cumalar

KIZLAR BEN HALA ADET OLMADIM inş olmam offf pazartesiye kadar sabır ta pazartesi test yapacağım gelmezse eğer kırmızılar

lagrima canım çok güzel düşünmüşsün bende okuya bilirim ama keşke ramazandan sonra yapsak o zaman ben sürekli burda olurum ama yinede siz bilirsiniz

maşallah yawrularaaaaa :66::66::66::66::66::66:
sewcanım çok mutlu oldum walla ...RABBİM herkese nasip etsin ...:nazar::nazar::nazar:
sabah telde de görüştük süper bi haber oldu bana ...artık tokuş sayımız 2ye çıktı....:32::32::32:

teyzecık saolasın...amın cnm herkes ıcın duam war.allahım kabul etsın ınşallah.
ewet cnm tokuşlar 2 yandan artık :))))))

sevcanımdan haber alıyım diye girdim bomba haber aldım nasıl sevindim anlataamam kuzum ya inan gözlerim dolu dolu maşallah ikizlere teyzesi yesin onları :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ay topiğimizin ilk ikizleri sevcanım yaa nasıl heyecanlandım bilemezsin .ALLAHIM sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok hayırlı evltlar olurlar :nazar::nazar::nazar::nazar:gözünaydın tekrardan canım pıt pıtlarıda duyacaksın inşallah

kızlar kalamıyorum misafirim gelicek hepinizi çok öpüyorum gece nasipse görüşürüz

çok sevindim sevcanım ya..Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X